Ksenia 15. marec 2008 Prijavi Deli 15. marec 2008 i ja bi to čarovnijo videla slikice malega korenjaka, mrcvarila mojega mulčka (mater raste, zdej je naš Gal Mark star malce manj kot 8 mesecev), z mojim se za 15 obletnico totalno spičla že včeraj, danes se mulanje iz njegove strani nadaljuje, pa imam kljub temu fajn konec tedna... bo že prebolel, da odraščam, moj frizer je čist navdušen nad mojo dolžino las, ne dojame da postajam dolgolasa ok do tja sploh ne mislim it, mimogrede v naslednjih tednih kdaj najbolj ugoden dan za frizerja? danes bo na sporedu regrat njamiiii aja pa dve kilce sem spet skinila... po vsej sreči bo v enem letu deset kg manjka še 4... ampak grem počas... am pa steza za tek sameva... ti ti ksenija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 15. marec 2008 Prijavi Deli 15. marec 2008 Dan gnezdo za vsa mala bitja, za že rojena in tista, ki so še na poti,... sicer pa zatrpan urnik, danes menda "mavrična", bomo videli, če bo čas pokukat ... lep dan vsem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 daaaaaannnnnnnnnnn......... še mal, pa mi bodo zrastle škge....pod vratom me že nek srbi......včeraj pa tak dež....nalivi totalni.....porkafiks, ob takem vremenu mi voda po zidu teče....%!#%!#&%¨#&¨#/¨.....sicer pa kul....vikend bil pester.....nedelja pa bl na izi....... ajd, mejte se......sco in azilantki..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 Daaan gnezdo tole pa že čist premal,...pismo, pojstla doma je sam še kos pohištva, ki ne služi svojemu namenu... skratka, dremava sem danes Amiska, včeraj zvečer, je bilo pa čist nemogoče vreme v vaših koncih, padalo ko iz škafa,...bila čist stempirana, pa še pozna, tak, da nisem zvrcnila...sorči... Vikend u nulo časovno pospravljen,...pa, čas me še vedno ne mara dete, oljčka,... aja,v soboto uspela skočit še na mavrično oz na kofe na mavrično....pa so me "porinil" kot predhodnico na slikanje avre....tak, da poročam "padalcem" v gnezdu, da imam dokazilo o perfekt auri (heh, lepša ko na njihovi reklami) in perfekt uravnoteženih čakrah,... toliko, ko/če bo spet govora o frustracijah skorpij ajd vsem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 aaaaaaaaaa....to je bil point.....yessssssssss....bravo!....pa še moja radovednost je potolažena.... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 v tem vikendu ena moja reakcija lahko škodi le moji hčeri... grozno se počutim zaradi tega... istočasno spoznavam da ne dobivam podpore od tistih ki mi pomenijo največ... sori bejbi, ko bo tvoj otrok na tem se lahko pogovarjaš o tem .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 daaaaaannnnnnnnnnn......... še mal, pa mi bodo zrastle škge....pod vratom me že nek srbi......včeraj pa tak dež....nalivi totalni.....porkafiks, ob takem vremenu mi voda po zidu teče....%!#%!#&%¨#&¨#/¨.....sicer pa kul....vikend bil pester.....nedelja pa bl na izi....... ajd, mejte se......sco in azilantki..... A nimaš strehe? Dober dan škorpije... Preživel prvi polovični delovno dan... Me skušajo naučit nekaj novega... Saj v glavnem že vse znam, se bom pa malo pretvarjal da ne... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 perešček....eni kosi so zgleda bolj za okras...... :xx!: veselo nadaljevanje polovičk..... ...pa zabave ob "ponavljanju" snovi..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 Saj v glavnem že vse znam, se bom pa malo pretvarjal da ne... ...nemogoče,....te sposobnosti pa nikoli ne bi vodnarju pripisala... daaaan perešček.. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 ...nemogoče,....te sposobnosti pa nikoli ne bi vodnarju pripisala... daaaan perešček.. Jaz sem z napako... Dokler se učim, ni treba veliko delat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 Jaz sem z napako... .. ja sej, vedno znova pozabljam, da imaš marsa v scorpiji,... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 čer gnezdo uh ... je bil naporen vikend ... kot vidite sem preživela Valkira ... jst bi tud tvojo čarovnijo Ksenia ... jutri dobim knjigco ... in nov otročiček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
allina 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 še ena ponosna škorpijonka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. marec 2008 Prijavi Deli 18. marec 2008 daaaannnnnnnnnnnnn......... tle nč ne sneži....vsaj zaenkrat....in komot lohk tko ostane.....je pa oblačno in piha....idealno za nazaj u mižule.... haj allina.... ajd, mejte se sco&azilantki...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 18. marec 2008 Prijavi Deli 18. marec 2008 Daaan snežiii,....sama voda...nič puhka... ojla allina fovš perešču, k lohka do malce še spiii.. vsem lep dan ....."....nekome potone pluta,...a nekome plava svinec na vodi...." Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. marec 2008 Prijavi Deli 18. marec 2008 no......zdej pa tud tle perje pada......... :xx!: .....idealno za Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. marec 2008 Prijavi Deli 18. marec 2008 Daaan snežiii,....sama voda...nič puhka... ojla allina fovš perešču, k lohka do malce še spiii.. Perešček do malice dela... vsem lep dan ....."....nekome potone pluta,...a nekome plava svinec na vodi...." no......zdej pa tud tle perje pada......... :xx!: .....idealno za Evo ti malo perja... http://www4.slikomat.com/08/0318/y64-Sneg.jpg Na šihtu vodnar ni zdržal... Prehitro se "učim"... Danes sem moral že delat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. marec 2008 Prijavi Deli 18. marec 2008 še ena ponosna škorpijonka A res? http://www.cosgan.de/images/more/schilder/156.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/e025.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. marec 2008 Prijavi Deli 18. marec 2008 Jeti, si dobila? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 18. marec 2008 Prijavi Deli 18. marec 2008 Na šihtu vodnar ni zdržal... Prehitro se "učim"... Danes sem moral že delat... ...oh, bogiii,... a nimate nobenih starih pravilnikov za brat.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 18. marec 2008 Prijavi Deli 18. marec 2008 Jeti, si dobila?dobila že v petek mail, da včeraj na pošto dajo ... pa včeraj, da je že na poti ... poštarja pa od nikjer ... bemo daaan gnezdo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. marec 2008 Prijavi Deli 18. marec 2008 tud pri meni ne če kej ne bo ok sporoči važi. mi tole ful pomeni....o višje sile, dejte da bi bla tamala sprejeta na en poletni tabor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 18. marec 2008 Prijavi Deli 18. marec 2008 važi ... za Tami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 18. marec 2008 Prijavi Deli 18. marec 2008 kaj zdaj to ... dobila knjigco v nabiralniku ... nikjer nobene položnice ... Ksenia a si imela kaj ti prste vmes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. marec 2008 Prijavi Deli 18. marec 2008 ne, verjetno je bila včeri priponka zraven emaila... vsaj jst sem tko dobila... če bi le lahko bi imela prste vmes...a je knjigica kej poškodovana? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.