Guest Jeti 18. marec 2008 Prijavi Deli 18. marec 2008 bila priponka, ja ... sploh nisem porajtala ... hvala za opozorilo če bi mela prste vmes, bi te po rit rahlo je naslovnica ... kako bi rekla ... počena ... kot, da bi knjigco preveč prepognili Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. marec 2008 Prijavi Deli 18. marec 2008 ...oh, bogiii,... a nimate nobenih starih pravilnikov za brat.... Pa tak lep namen sem imel še par dni se šlepat... Samo sem ugotovil da potem tiste štiri ure trajajo... ...neskončno... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. marec 2008 Prijavi Deli 19. marec 2008 daaaannnnnnnnnnn......... sonček že navsezgodaj....bo treba sončna očala usposobit (beri popravit)...... pozdravčke vsem....ajd, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. marec 2008 Prijavi Deli 19. marec 2008 Morgen... Pri nas nič sonca, Celsius v minusu... :xx!: Danes popoldne na šiht... Učil me bo eden ki še manj zna kot jaz... Pa saj je običajno tako... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. marec 2008 Prijavi Deli 19. marec 2008 no viš....pol pa ne bo take krize za se pretegnit od dela..... pa en virtualni žarek na daljavo .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. marec 2008 Prijavi Deli 19. marec 2008 no viš....pol pa ne bo take krize za se pretegnit od dela..... pa en virtualni žarek na daljavo .... Ne rabim več, glej FOTOGRAFIJE, hvala vseeno... Za pretegnit od dela se pa pri meni ni nikoli za bat... Kje si pa še vidla vodnarja da bi se pretegnil od dela... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 Ne rabim več, glej FOTOGRAFIJE, hvala vseeno... Za pretegnit od dela se pa pri meni ni nikoli za bat... Kje si pa še vidla vodnarja da bi se pretegnil od dela... ha.....une zasnežene sem vidla...me je kr mal streslo...... kar se pa zadnjega stavka tiče....nikol ne veš.... v teh cajtih ni nč več zihr.... daaaaaaaannnnnnnnnnn........ jutranji minus.....folku se rola....dans mam vaje in komaj čakam.....pol pa neki odpeljat eni bejbi na konc doline.....pa kufer spakirat za petek......pa še par stvari.....no in bo šel dan mimo kot bi pihnil.......svet je še zmer lep..... ajd, mejte se....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 Dan gnezdo Upam, da Alef cel ostal pri novincu.... pa, folku se rola,...samo nič novega,...že vsega vajeni,... jh, life je pa res leeeep... ajd, lep dan vsem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 Dan gnezdo Upam, da Alef cel ostal pri novincu.... pa, folku se rola,...samo nič novega,...že vsega vajeni,... jh, life je pa res leeeep... ajd, lep dan vsem Alef še cel, je oni že predno sem prišel naredil eno p*** pa ni bilo kaj delat... Šiht trajal dobro uro... Strupki... ha.....une zasnežene sem vidla...me je kr mal streslo...... kar se pa zadnjega stavka tiče....nikol ne veš.... v teh cajtih ni nč več zihr.... daaaaaaaannnnnnnnnnn........ Hotel sem sonce pokazat... Danes snega ni več, sonca pa trenutno tudi ni... Okoli zadnjega stavka... ...pri men je to ziher... 110%... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 pozdravček, repki Alef, ti maš pa tako službo kot jaz... enkrat ja, enkrat ne no, saj se bliža konec meseca, ko se ven ne bom vidla.. zdajle pa še mal zabušavam lahko.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 Alef še cel, je oni že predno sem prišel naredil eno p*** pa ni bilo kaj delat... Šiht trajal dobro uro... Strupki... ...a veš, da sem hotla napisat, da dvomim, če bo novinc "zdržal" pri vodnarju in ge bo prej "pobral",....pa sem se v jezik ugriznila,...na evo,... ojla Aliana Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 tko sem zaspana pa v službo moram... o ti šmentjutro folk pa lahko noč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 pozdravček, repki Alef, ti maš pa tako službo kot jaz... enkrat ja, enkrat ne no, saj se bliža konec meseca, ko se ven ne bom vidla.. zdajle pa še mal zabušavam lahko.. Kaj morem če oni pred mano razturi delovno mesto... In da mu povrh vsega niti ni jasno kaj se je zgodilo... ...a veš, da sem hotla napisat, da dvomim, če bo novinc "zdržal" pri vodnarju in ge bo prej "pobral",....pa sem se v jezik ugriznila,...na evo,... ojla Aliana Po moje je bilo to, ja... Še bolje, ne vem kako bi se to poučevanje obneslo, glede na njegovo "znanje"... Tale izjava je bila pa čist vodnarska... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 glih da mal pokukam kaj se dogaja....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 glih da mal pokukam kaj se dogaja....... enako ponoči dolgo po netu iskala informacije ... in prvo pomladno dopoldne imejte se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 Pofočk pa pozdravčke v gnezdo x:Xx leteča spet že par dni ... sej se bomo že ustavli (oziroma upočasnili), k bo treba baje polna luna jutri ... računam, da me pusti še pri miru x:Dx lahko noč pa krasne sanje (brez kakšnih rukerjev) Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. marec 2008 Prijavi Deli 21. marec 2008 dobro jutro.. mislim da rabim dopust Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. marec 2008 Prijavi Deli 21. marec 2008 daaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.......... no, pa smo jo dočakali....pomlad.....še mal, pa bodo tud temperature normalne....pa nekaj sončnih žarkov več....... .......včer smo pogruntali še en dober komad.....te vaje so čisti gušt....... .......popoldan pa na pot....upam, da ne bo gužve pretirane...... pozdravčke in mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. marec 2008 Prijavi Deli 21. marec 2008 Pozdrav a pomlad?!,...že??,..ni časa registrirat, gužvaaaa,......spanje luksus,.....no, to so zunanji dejavniki, sem hotla povedat, da sem v redu,.. vsem bobnom, popotonikom, novim študentom, detetom na poti in vsem ostalimmmmm... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. marec 2008 Prijavi Deli 21. marec 2008 Pozdrav a pomlad?!,...že??,..ni časa registrirat, gužvaaaa,......spanje luksus,.....no, to so zunanji dejavniki, sem hotla povedat, da sem v redu,.. vsem bobnom, popotonikom, novim študentom, detetom na poti in vsem ostalimmmmm... Saj... To je jasno... Če bi napisala da nimaš gužve, da nič ne delaš, da imaš dost cajta bi nas že mal zaskrbel... Da je kaj narobe s tabo... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a010.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/e010.gif Strupki in vsi ostali sodelujoči, tisti ki ste že in tisti ki šele pridejo in tisti ki rabite dopust... Veselo praznujte, pobarvajte pirhe če jih še niste... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. marec 2008 Prijavi Deli 21. marec 2008 ja res....uživite...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. marec 2008 Prijavi Deli 22. marec 2008 jst mam pa danes službo, pogled skozi okno pa šokira... a so tole resni????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. marec 2008 Prijavi Deli 22. marec 2008 jst mam pa danes službo, pogled skozi okno pa šokira... a so tole resni????? Če vidiva isto, potem verjamem... :xx!: Pri nas sneži, snežinke so take da je ena skoraj za eno lopato... Napovedano je bilo da bo ponekod sneg do nižin... Očitno Bog(ali kdorkoli že rihta to), misli da je pri nas nižina, čeprav smo nad 500 m N.V.... Škorpije in ostali... http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/a015.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 22. marec 2008 Prijavi Deli 22. marec 2008 gnezdo čisto zasneženozver pravi ... "zunaj je lep pomladni dan" malo smo kljunili velikonočnih dobrot ... ne preveč ... glavna gostija bo jutri lepo se imejte p.s: pri nas pa ohcet ... zgleda ne samo ena ... se vozijo po mestu in trobijo kot zmešani Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. marec 2008 Prijavi Deli 22. marec 2008 Jeti, če so to iz našega mesta je ena ohcet... 50 avtomobilov, očitno nevesta odhaja cesto so zaustavili, po njihovem običaju ampak zgoraj se šalijo, definitvno.. halo sej ni Božič!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.