alef 24. marec 2008 Prijavi Deli 24. marec 2008 Morgen strupki... Takole zgleda danes pri meni... :xx!: Bo treba lopato vzet v roke... http://www4.slikomat.com/08/0324/2h7-P32400.jpg Slikco namenjam eni tukaj za katero vem da zelo "ljubi" sneg... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. marec 2008 Prijavi Deli 24. marec 2008 kako lepo upam, da drevje zdržiaja pa verjetno nsii štel mede med ljubiteljice snega, pa sem veš sam decembra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. marec 2008 Prijavi Deli 24. marec 2008 kako lepo upam, da drevje zdržiaja pa verjetno nsii štel mede med ljubiteljice snega, pa sem veš sam decembra No ja... ...če si ti tudi "ljubiteljica" snega(poudarek na narekovajih... ), potem je slikca tudi zate... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. marec 2008 Prijavi Deli 24. marec 2008 zakaj pa na narekovajih? včeraj sem preživela pester dan, bila pri tašči, mami, pa malega Urbana sem šla pogledat... pravi frajer.. sem pa spoznala nekaj, hm, ne ravno prijetnega za mojo dušo. zanimivo kako drugi bolj cenijo moj trud, delo, odločitev za knjigico kot pa domači...celo rahlo posmehovanje sem doživela, fajn izkušnja. Mi je žal da sem ju poklonila, mar bi ju namenila komu, ki bi se razveselil. zdej pa še odziv od mami pričakujem... hm...že začetek ni bil obetaven, ...mogoče sem pa napačo naredila da sem šla v izdajo tega... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. marec 2008 Prijavi Deli 24. marec 2008 zakaj pa na narekovajih? mogoče sem pa napačo naredila da sem šla v izdajo tega... Nisi naredila napake... Knjigo si izdala zaradi sebe, zato ker si z njo hotela nekaj povedat.Pokazat nekaj, sebe, svojo dušo, svoja čustva.Edino to šteje, mnenja drugih so nepomembna. Upam da ni zadnja... Kar se pa narekovajev tiče, in tistega vmes, počakaj da Amis vidi in prebere... Potem ti bo jasno... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. marec 2008 Prijavi Deli 24. marec 2008 saj sem vedela kakšno ljubiteljico misliš, malce sem se pošalila... hvala da mi daješ vzpodbudo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. marec 2008 Prijavi Deli 24. marec 2008 Nisi naredila napake... Knjigo si izdala zaradi sebe, zato ker si z njo hotela nekaj povedat.Pokazat nekaj, sebe, svojo dušo, svoja čustva.Edino to šteje, mnenja drugih so nepomembna. Upam da ni zadnja... bolje ne bi znala povedati je res, kako nas včasih mnenja bližnjih prizadanejo ... pa pozabimo nase Ksenia, lahko si ponosna nase in to je to uf, sem pametna dons najbrž mi tale "zimska idila" škodi Alef, je tista tvoja slikca tud zame ... sem bolj kot Amis, kar se tegale snega tiče =%"#/)$)(#$&(% pr nas tud kar suje dol ... sicer smo se letos uspešno izogibali temu, da bi blo več kot kakšen cm snega ... zdej kar nekaj pada ... pa upam, da so to zadnji udarci letošnje zime smo očitno uspešno že zmedli naravo pa en krasen pozdravček v gnezdo gremo pogledat tole packarijo zunaj od blizu ... naš pesjanar je sicer bolj med zaspanci, samo zdejle ga je pa res že treba peljat ven imejte se krasno Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. marec 2008 Prijavi Deli 24. marec 2008 zakaj pa na narekovajih? včeraj sem preživela pester dan, bila pri tašči, mami, pa malega Urbana sem šla pogledat... pravi frajer.. sem pa spoznala nekaj, hm, ne ravno prijetnega za mojo dušo. zanimivo kako drugi bolj cenijo moj trud, delo, odločitev za knjigico kot pa domači...celo rahlo posmehovanje sem doživela, fajn izkušnja. Mi je žal da sem ju poklonila, mar bi ju namenila komu, ki bi se razveselil. zdej pa še odziv od mami pričakujem... hm...že začetek ni bil obetaven, ...mogoče sem pa napačo naredila da sem šla v izdajo tega... se moram še jaz pridružit..Ej, punca, tole kar si naredila je bilo predvsem zate pa še za vse ostale zraven, ki znajo take stvari cenit.. definitivno ni napaka..sam.. sej to je dostkrat, veš.. da domači ne znajo cenit takih stvari.. pa po moje niti ni tolk, da ne znajo cenit.. sam ne poznajo te take, niso navajeni, niti ne vedo kako naj reagirajo.. in je najlažje mal se posmehnit.. mene je ubilo stokrat, ko sem prišla domov iz kakih duhovnih vaj, vsa prenovljena, navdušena, pripravljena spreminjat svet.. pa sem naletela na: ''dej spust se mal nazaj na zemljo'' in posmehljiv nasmeh..pa danes vem, da niso mislili nič hudega.. sam.. kaj pa naj reče fotr, ki v lajfu se ni šel nič duhovnega in je realist in trdno na zemlji, če hčerka prifrfota vsa razsvetljena domov.. saj verjetno še jaz svojim otrokom ne bi znala prav pokazat kako me to veseli pa kako sem navdušena... ni napaka. prav je. ne jemlji si k srcu posmehovanj... jemlji si k srcu pohvale in navdušenje. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 24. marec 2008 Prijavi Deli 24. marec 2008 gnezdo Alef ... prav nič ti ne privoščim tele snežne odeje ... samo, lepo pa je, za pogledat Ne vem zakaj vedno tkoo rabmo potrditev lih od domačih... če pa tega niso sposobni ... najraj bi mel kalupe... mi pa unikati ... Ksenč, pravilno si se odločila ... Matr mu, temu vremenu... me je dol potegnu :xx!: upam, da v posteljo ... kdaj bom pa lepa? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. marec 2008 Prijavi Deli 24. marec 2008 daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn......... tolk se derem sam zato, ker vas že tri dni nisem vidla.... Slikco namenjam eni tukaj za katero vem da zelo "ljubi" sneg... aha perešček... ...sem te že u prvo mela na sumu, da si mene mislu.... ....sam ko bi blo sam to, bi blo še ok......sem v nedeljo se od lj do postojne vozila 60/h....pol je pa brzina padla na 30.....vidljivost u (da ne rečem glih kje)....sam k sm brihtno dete, sem mela še zimske gume gor....jih ne skidam do konc aprila...... mogoče sem pa napačo naredila da sem šla v izdajo tega...napako?????...upam, da te je ta filing že minil....medaljo si raj pokloni....kje pa še vidiš take frajerke, ki si upajo?...no, povej!....večina folka se skriva za maskami raznih sort...... evo, dans fatirala....druzga pa nič.....jutri pa na šiht po snegu....no, vsaj tle je ok....so pa zato okoliški hribi zasneženi....o temperaturah ne bomo.....vremenski smisel za humor je pa tud neki posebnega......vreme je vzelo murphyja za svoj zaščitni znak....... ajd, mejte se max........vreme gor al pa dol...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. marec 2008 Prijavi Deli 25. marec 2008 hvala vam, ampak mogoče je bil tisto samo spoznanje, da sem se zaletela v nek projekt... nič, bom premislila, še vedno lahko vzamem iz prodaje zadevico am že 14 dni sanjam da sem noseča, če ne drugač pa v sanjah vsaj omenim svojo nosečnost, pa angelske oči me spremljajo v tem obdobju, vsako noč jih sanjam, sicer so osebe druge, oči so pa tiste prave (iz narkoze), nekak se počutim ob njem (tistemu ki pač je lastnik teh oči v določenih sanjah) mirno, brez ihtenja, brez prepira, občutim res pravo sprejemanje in ljubezen...vem da nosijo močno sporočilo, upam, da sem ga ujela... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. marec 2008 Prijavi Deli 25. marec 2008 daaaaannnnnnnn....... ksenč...upam, da ne misliš resno....tole z umikom iz prodaje......tolk si že naredila, da se ti res ni treba skrivat....če ne razumejo in se bojijo sebe, še ne pomeni, da je s tabo al knjigo kaj narobe.....ravno obratno! sneg na cestišču.....vozili smo ko polži.....šef je že prjavu, da je živčen....tud prav.....gre nekam za 1 teden in nam misli dans naložit, kaj vse mormo nardit.....da ne omenjam osebnega spiska....sicer pa kul.....in svet je še zmer lep.....aja, da ne pozabim....pomladansko preseljevanje mravelj se je že začelo....(#$¨#%%$"%/#&(!##%$%/¨)....opazla doma invazijo....in izvedla ustrezne ukrepe....žal...... ajd, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. marec 2008 Prijavi Deli 25. marec 2008 aha perešček... ...sem te že u prvo mela na sumu, da si mene mislu.... ....sam ko bi blo sam to, bi blo še ok......sem v nedeljo se od lj do postojne vozila 60/h....pol je pa brzina padla na 30.....vidljivost u (da ne rečem glih kje)....sam k sm brihtno dete, sem mela še zimske gume gor....jih ne skidam do konc aprila...... Saj sem vedel da dobro razmišljaš... Kar se pa zimskih gum tiče - pametno... Jaz jih ne skidam sploh... Prvi dve zimi pregural z letnimi in s ketnami... :xx!: Zdaj imam zimske stalno gor, na dve leti jih zamenjam, pa za vsak slučaj še ketne v prtljažniku... So me izkušnje tukaj naučile da lahko v parih urah rata situacija ko tudi zimske gume niso dovolj... Morgen strupki... hvala vam, ampak mogoče je bil tisto samo spoznanje, da sem se zaletela v nek projekt... nič, bom premislila, še vedno lahko vzamem iz prodaje zadevico Da ne bi... Nič se nisi zaletela... In sodeč po prebranem, je v tebi še marsikaj kar lahko pokažeš svetu... Samo nadaljuj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 25. marec 2008 Prijavi Deli 25. marec 2008 dan gnezdo sem tuhtala kaj me nekaj borbenost daje pa ugotovim, da je luna v sco ... zunaj sonček ... takoj več energije in volje za vsakodnevne spopade z delom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. marec 2008 Prijavi Deli 25. marec 2008 perešček.... o jeti.....a sco luna je dans....? super.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. marec 2008 Prijavi Deli 25. marec 2008 hvala, res... moram prespat, mami je bila sicer knjigica všeč, ati je menda odprl na strani, na kateri bi blo bolj da ne... je baje prebral, pa kr tiho ostal... verjetno ni mačji kašel brat kako hči opisuje erotiko pa seks a? revček ampak moram sebe poslušat... ne bom pa umaknila na vrat na nos... pa itak se je prodaja ustavila tko da imam čas mogoče prav mogoče boste pa redki lastniki Krika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. marec 2008 Prijavi Deli 25. marec 2008 Ksenč, a dobiš to kaj procente od prodaje tud al je v tem fora, da ti ni treba denarja za izdajo dajat? (ti pošljem moj izvod, ker bi imela avtogram in posvetilo ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. marec 2008 Prijavi Deli 25. marec 2008 am dobim procente... ne pošiljaj raje se srečava... pošta je zelo kruta do te vrste vezave :xx!: sam ne o ceni ne o drugih zadevah jst nimam prava glasanja... no kakorkoli, upam, da ti bo všeč. medeš me veš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 daaaaaannnnnnnnnnnn....... dete popihe in pobože..... tle sonce šajna na ful....temperatura pa -11.....včasih sem mislila, da živim v sloveniji....zdej je pa mal bl sibiriji podobno..... ......dobro da mamo bobne....me hoče neka sitnoba grabit, sam k se mi z njo ne da ukvarjat......pa mogoče me bo tako minila že čez dan..... ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 Morgen... Pri nas tudi sonce... Koliko je minusa ne vem, je pa mrzlo... Enga mačka sem spustil ven, pa je čez pet minut že hotel nazaj... Drugače je zunaj dokler ne rata lačen... Amis, res se ni treba ukvarjat s sitnobo... Naj se raje drugi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 Jutrooo gnezdo vidim, da se vsi dobroo držite,... no, jest tudi popih za prstke, očesa,...mrbitno sitnobo,.....čustvene jade,....pa še kej...po želji,... jh, boga okolica,....dons se mi spet pjevušiii Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 brrr ... neki je mraz ... dan gnezdo danes iskalna akcija ... nekaj spravila tako, da bom vedela kje je ... mogoče mi uspe celo red narediti v svoji omari z "vsemmogočim" ... vmes bom pa poslušala vaš glasbeni izbor bemo ... Amis, kaj se pa s sadnjim drevjem dogaja v vašem koncu? lep dan vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 kaj se z drevjem dogaja v tej fazi je težko rečt....marelca je itak že odcvetela....nektarinka cveti zdej.....ostalo je v fazi priprave.....rezultati bodo v času, ko bi moralo obrodit.....bomo vidli....sem pa gledala dans zjutraj sosedove zaledenele tulipane.... .....recimo, da ne bo prehude škode..... na srečo za sitnobo nimam cajta, ker sem v gužvi.... ...kolk lepo.... pa bobne mam zvečer in tud ne bo cajta za neumnosti.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 mene najbolj za češnje skrbi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 ......pa bobne mam zvečer in tud ne bo cajta za neumnosti.... ...heh, jest pa kot običajno odrabotam jogo,...sam po jogi pa kofi z "nekimi pritiklinami"....mam že cel dan težave ne s sitnobo ampak z smehom,....heh, jutri bom pa zloba.press,....vprašanje, če ne joj, bejbe kaka fajnost je biti ženska,.....ne menjam svojih ženskih nožic za nasprotnospolne,....pa čeprav imajo uni menda tri,.....pih,... ....... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.