Amis 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 mene najbolj za češnje skrbi aha...se strinjam...češnje so glavne.... mam že cel dan težave ne s sitnobo ampak z smehom,....heh, jutri bom pa zloba.press,....vprašanje, če ne ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. marec 2008 Prijavi Deli 27. marec 2008 daaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnn......... .....nikjer nikogar...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. marec 2008 Prijavi Deli 27. marec 2008 js vas skoz čekiram...sam se mi ne da pisat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. marec 2008 Prijavi Deli 27. marec 2008 daaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnn......... .....nikjer nikogar...... js vas skoz čekiram...sam se mi ne da pisat Tu smo, nič bat... Morgen... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 27. marec 2008 Prijavi Deli 27. marec 2008 dan gnezdo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. marec 2008 Prijavi Deli 27. marec 2008 dan gnezdo Aja, se moram malo pohvalit... Včeraj prvič videl vnučka... Vsi pravijo da je čisto meni podoben... Bog pomagaj, če bo v VSEM meni podoben... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 27. marec 2008 Prijavi Deli 27. marec 2008 dedo medo ... ... verjetno je okrogel, rad je in pije, veliko spi ... a las ima kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. marec 2008 Prijavi Deli 27. marec 2008 no, sam da ste na broju vsi...tud če mal v ilegali..... iiiiiii perešček videl prestolonaslednika..... jeti....kako kaj novi domek....? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 27. marec 2008 Prijavi Deli 27. marec 2008 še nič novega ... kakršna sem boste takoj zvedeli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. marec 2008 Prijavi Deli 27. marec 2008 pol pa veselo in uspešno iskanje naprej...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. marec 2008 Prijavi Deli 27. marec 2008 dedo medo ... ... verjetno je okrogel, rad je in pije, veliko spi ... a las ima kaj? iiiiiii perešček videl prestolonaslednika..... Si ga zadela v nulo... Lase pa ima... Jeti, za uspešno iskanje stanovanja... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 27. marec 2008 Prijavi Deli 27. marec 2008 Daaaan gnezdo Aja, se moram malo pohvalit... Včeraj prvič videl vnučka... Vsi pravijo da je čisto meni podoben... Bog pomagaj, če bo v VSEM meni podoben... lej ga fajn,....pa nič sekirat, če ima kak perešček manj na glavi,....heh, važno, da je karakter nasledil... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. marec 2008 Prijavi Deli 27. marec 2008 Daaaan gnezdo lej ga fajn,....pa nič sekirat, če ima kak perešček manj na glavi,....heh, važno, da je karakter nasledil... Saj to sem imel v mislih s tistim Bog pomagaj... Samo... ...njegova mama je Bik, moja je bila Škorpija... http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. marec 2008 Prijavi Deli 27. marec 2008 Samo... ...njegova mama je Bik, moja je bila Škorpija... http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif tud tiste Bikice, k imajo dost opravka s kakšno Škorpijo, znajo bit kot mamice dost škorpijevske mogoč včasih malo bolj flegma, kar pa ni nujno slabo dobro jutro ilegalci, pa vsi ostali zvečer sploh ne morem zaspat, pol bi pa zjutraj takoooooo spala Klarus, kakšna kjut ikonca Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 27. marec 2008 Prijavi Deli 27. marec 2008 Saj to sem imel v mislih s tistim Bog pomagaj... Samo... ...njegova mama je Bik, moja je bila Škorpija... http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif ...predvidevam, da bo deda prenesel vzgojno modrost "svoje linije", ...še posebno, ko se bo bikec vkopal... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. marec 2008 Prijavi Deli 27. marec 2008 tud tiste Bikice, k imajo dost opravka s kakšno Škorpijo, znajo bit kot mamice dost škorpijevske mogoč včasih malo bolj flegma, kar pa ni nujno slabo Zna biti tako... Hčerka je sedem let živela pri moji mami... Je bilo zanimivo menda... ...predvidevam, da bo deda prenesel vzgojno modrost "svoje linije", ...še posebno, ko se bo bikec vkopal... Eden bo že... Tudi drugi deda je vodnar... Fotr je pa rak... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. marec 2008 Prijavi Deli 27. marec 2008 čist v šoku..sploh ne morem verjet...danse zjutraj je bil še ta dedek pri zajtrku...sem ga peljala za roko...no eno uro pozneje pa ga ni bilo več pri nekaterih smrt itak pričakuješ...želiš, da pride..sam tak kar naenkrat..huh Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 27. marec 2008 Prijavi Deli 27. marec 2008 Zna biti tako... Hčerka je sedem let živela pri moji mami... Je bilo zanimivo menda... Eden bo že... Tudi drugi deda je vodnar... Fotr je pa rak... eee,....nč,...revež,.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. marec 2008 Prijavi Deli 27. marec 2008 ahoj, grem fatiratmoj ima pregled v Zagrebu danes, sodni izvedenec ga poklical na pregled k nevrologu, zanimivo a po 6 letih... uro ima pa ob 17.30 (tud ura mi je zanimiva)... no ja... raje nisem šla zraven, zadnje čase je popizdljiv za popizdit....mejte se, grem vrata pa štoke drgnit :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. marec 2008 Prijavi Deli 27. marec 2008 čist v šoku..sploh ne morem verjet...danse zjutraj je bil še ta dedek pri zajtrku...sem ga peljala za roko...no eno uro pozneje pa ga ni bilo več pri nekaterih smrt itak pričakuješ...želiš, da pride..sam tak kar naenkrat..huh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 27. marec 2008 Prijavi Deli 27. marec 2008 čist v šoku..sploh ne morem verjet...danse zjutraj je bil še ta dedek pri zajtrku...sem ga peljala za roko...no eno uro pozneje pa ga ni bilo več pri nekaterih smrt itak pričakuješ...želiš, da pride..sam tak kar naenkrat..huh Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. marec 2008 Prijavi Deli 27. marec 2008 čist v šoku..sploh ne morem verjet...danse zjutraj je bil še ta dedek pri zajtrku...sem ga peljala za roko...no eno uro pozneje pa ga ni bilo več pri nekaterih smrt itak pričakuješ...želiš, da pride..sam tak kar naenkrat..huh Šele zdaj videl... http://www.cosgan.de/images/more/flowers/007.GIF Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. marec 2008 Prijavi Deli 27. marec 2008 vem, da je bilo to nekaj najlepšega...sam me je čisto(pa ne sam mene, prijatlca je bila zraven njega, ko je umiral) vrgl iz tiratako smrt bi itak vsakmu želela Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. marec 2008 Prijavi Deli 27. marec 2008 am dobim procente... ne pošiljaj raje se srečava... pošta je zelo kruta do te vrste vezave :xx!: sam ne o ceni ne o drugih zadevah jst nimam prava glasanja... no kakorkoli, upam, da ti bo všeč. medeš me vešno, pol se morava pa srečat Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 danes sem se iz sanj prebudila v solzah, še vedno se ne ustavijo.. kakšno močno sporočilo sem dobila. žalostna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.