Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>hehe zdaj vas bom vse namutila, da boste prisle v debelih puloverjih, kavbojkah in z mastnimi lasmi, jaz bom pa jackica z leopardjim imidzem uletela, tezka skorpija, macka totalna! xsuperx

xsmx

x:Dx x:Dx x:Dx

he,he,....jest bom pol k v trenirki pršponala.....sam ne vem če bo kej pomagal... x^x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Deli na socialnih omrežjih

x:Dx

sam sem se res mal 'zasekirala', brez heca... skorpije so lohk namrec v nulo spedenane (men pa bolj dol visi za imidz, navadno)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pikica, tko kot blagnetka. :D

(no saj ona ma luno v sco).

kva ste me adrenaliniziral. :P

mam usta cist na poteg pa cist razposajena sem ratala. :frog:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Pikica, tko kot blagnetka. :D

(no saj ona ma luno v sco).

kva ste me adrenaliniziral. :P

mam usta cist na poteg pa cist razposajena sem ratala. :frog:

se je treba s ta pravimi (beri škorpijami) družit (seveda ob pravih trenutkih, ob nepravih raje ne, grem še sama sebi takrat na živcce), pa si lahko skoz x:Dx takale

na dan mrtvih vedno oživim

<{POST_SNAPBACK}>se je treba s ta pravimi (beri škorpijami) družit (seveda ob pravih trenutkih, ob nepravih raje ne, grem še sama sebi takrat na živcce), pa si lahko skoz  x:Dx takale

vem, sem diplomirala iz skorpijonov (kot je bern iz rib) xDDx x;)x

(mam ves lajf same skorpije okol, mi je najbolj bliz tak stos, zato se pa tud vedno najdemo... ce se s kom kar tkole zapricam, zabluzim, je sco... tipi in bejbe, pac - magnet)..

je pa res tud to, da lohk je pa cel sctraufenpacht, da je cist premocno, ce niso dobre energije, sam k sreci sco zna bit sam... xyesx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Sej to ne morš verjet, sam korenček sem ostrgala, pa je že miljavžnt postov. Preden jih bom prebrala in tole napisala, jih bo zihr spet enih 10.

Glede pedenkanja pa tko. Tina in misioni bosta od frizerja  :2src:, Silki je itak u nulo spedenana, jst sm pa u fazi :xx!: (frizura kr neki - k si puščam mičkeno daljše, debela ritka). To ne velja!!!

ma ne nabijaj, no! pol boš pa lih ti na konc ful napedenana!

sicer smo se pa tko zmenile, da me pridemo v trenirkah, Marsa pa napedenana! x8Dx

na dan mrtvih vedno oživim

AAA? Valkira, a nulo spedennana?....sme vidla u čist vsakodnevni uniformi?! (joke) x^x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

ma jaz sem pa res v eni vmesni fazi, Misoni (se pofarbat se mi ne da, se mroam najprej postric, s tem pa mal odlasam)... :|||

ampak saj, brez veze, pac... :D

je tud jasno... pac odvisno kaj pocnes, kaj in kje delas....

saj doma smo najbrz vsi kdaj v trenirkah...

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...