silki 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe zdaj vas bom vse namutila, da boste prisle v debelih puloverjih, kavbojkah in z mastnimi lasmi, jaz bom pa jackica z leopardjim imidzem uletela, tezka skorpija, macka totalna! he,he,....jest bom pol k v trenirki pršponala.....sam ne vem če bo kej pomagal... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 sam sem se res mal 'zasekirala', brez heca... skorpije so lohk namrec v nulo spedenane (men pa bolj dol visi za imidz, navadno) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> he,he,....jest bom pol k v trenirki pršponala.....sam ne vem če bo kej pomagal... trenerka rules Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> jaz pridem pa snemat naskrivaj Glej, da me boš sam s ta levga profila snemala...ta je za na kamero. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 škoda da nisem iz Ljubljane, bi se škorpijo nardila bi mi v tem trenutku prav pasala vaša družba ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Pikica, tko kot blagnetka. (no saj ona ma luno v sco). kva ste me adrenaliniziral. mam usta cist na poteg pa cist razposajena sem ratala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>bi se škorpijo nardila...pha... Vic stoletja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>škoda da nisem iz Ljubljane, bi se škorpijo nardila bi mi v tem trenutku prav pasala vaša družba ... Sej to je šele v pondelk....ti kr pršibi v lj, te z veseljem vzamemo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 fajn se zlaufite bejbe! Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pikica, tko kot blagnetka. (no saj ona ma luno v sco). kva ste me adrenaliniziral. mam usta cist na poteg pa cist razposajena sem ratala. se je treba s ta pravimi (beri škorpijami) družit (seveda ob pravih trenutkih, ob nepravih raje ne, grem še sama sebi takrat na živcce), pa si lahko skoz takale Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>pha... Vic stoletja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>pha... Vic stoletja. ,....hudo! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>se je treba s ta pravimi (beri škorpijami) družit (seveda ob pravih trenutkih, ob nepravih raje ne, grem še sama sebi takrat na živcce), pa si lahko skoz takalevem, sem diplomirala iz skorpijonov (kot je bern iz rib) (mam ves lajf same skorpije okol, mi je najbolj bliz tak stos, zato se pa tud vedno najdemo... ce se s kom kar tkole zapricam, zabluzim, je sco... tipi in bejbe, pac - magnet).. je pa res tud to, da lohk je pa cel sctraufenpacht, da je cist premocno, ce niso dobre energije, sam k sreci sco zna bit sam... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ,....hudo! ja auč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> mal te moram zezckat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 (popravljeno) Marsa, sej vem... Popravljeno 30. september 2005 -> Selene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sej to ne morš verjet, sam korenček sem ostrgala, pa je že miljavžnt postov. Preden jih bom prebrala in tole napisala, jih bo zihr spet enih 10.Glede pedenkanja pa tko. Tina in misioni bosta od frizerja , Silki je itak u nulo spedenana, jst sm pa u fazi :xx!: (frizura kr neki - k si puščam mičkeno daljše, debela ritka). To ne velja!!!ma ne nabijaj, no! pol boš pa lih ti na konc ful napedenana!sicer smo se pa tko zmenile, da me pridemo v trenirkah, Marsa pa napedenana! Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 jaz sem tud v 'vmesni fazi', valkira... lase cist off in ostalo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>sicer smo se pa tko zmenile, da me pridemo v trenirkah, Marsa pa napedenana! pazte se! x:Dx (pajade ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 AAA? Valkira, a nulo spedennana?....sme vidla u čist vsakodnevni uniformi?! (joke) Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz sem tud v 'vmesni fazi', valkira... lase cist off in ostalo. uffffff, a nehata no? jaz mam frizerja skor vsak mesec, ker mam tako kratke lase, pa še pocen je tipček, zakaj ne bi izkoristila možnosti? nimam neke hoh nobel frizure, RES NE! Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 ma jaz sem pa res v eni vmesni fazi, Misoni (se pofarbat se mi ne da, se mroam najprej postric, s tem pa mal odlasam)... :|||ampak saj, brez veze, pac... je tud jasno... pac odvisno kaj pocnes, kaj in kje delas....saj doma smo najbrz vsi kdaj v trenirkah... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jao, cel vikend se bom postila, pa maske, pa pilingi, ... pa UF, sej je še cajt za eno plastično Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 fantje bojo pa skoz okno gledali,kot otroci v osnovni na wc-ju,buahaha Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jao, cel vikend se bom postila, pa maske, pa pilingi, ... pa UF, sej je še cajt za eno plastično Jst sm šla že kosilo vn zbruhat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.