Amis 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 klarus, ksenč...... daaaaaaannnnnnnnnnn........ ma ja.....kaj naj člouk reče.....z vremenom se mi ne da skoz ukvarjat, kakšne reči nima smisla komentirat.....svet je lep in pretežno zblojen in to je to...... ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 skozi okno opazujem dva srnjaka, spokojnost... kako velika sta nekaj jutrov ju nisem videla, sem upala, da se vrneta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 svet je lep in pretežno zblojen Hvala bogu, lahko bi bil še bolj... Kaj bi bilo dolgčas če bi bili vsi normalni... Morgen strupki... Ksenia... http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n020.gif http://www.cosgan.de/images/more/flowers/004.GIF Vsem pa en lep vikend... Dež bo menda danes nehal padat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 Jutro nad dolgočasjem se pa res ni za pritoževat lep dan vsem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 dan gnezdo meni se pa danes pleše in poje ko gledam vremensko napoved za vikend praznikov pri nas še ni konec ... vsak dan dobim kak kos potice in pirh ... upam, da se kmalu neha Klarus vsem pa en leeep petek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 Jutro nad dolgočasjem se pa res ni za pritoževat lep dan vsem Tu noter sigurno ne... dan gnezdo meni se pa danes pleše in poje ko gledam vremensko napoved za vikend praznikov pri nas še ni konec ... vsak dan dobim kak kos potice in pirh ... upam, da se kmalu neha Klarus vsem pa en leeep petek Pazi da ne bo takole... http://www.cosgan.de/images/midi/nahrung/h040.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 Jeti, Alef,....spet izzivata z oblinami... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 Jeti, Alef,....spet izzivata z oblinami... Kar je okroglo, se lažje premika... Saj na temo smo enkrat že nekaj, če se prav spomnim... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 ja, sej ... pa še telovadim mal premal zadnji čas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 evo me ... pri najljubšem opravilu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 a se smem pohvalit od lani skinila 8 kg pa še nekaj jih imam namen...pa tečem redno, pa komaj čakam vreme in frej trenutke da pobegnem iz mesta ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 koliko od tega je od une telovadbe da pretuhtam, če bi jo spet uvedla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 na ktero televadbo pa misliš? evo me ... pri najljubšem opravilu glej koga vidim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 na ktero televadbo pa misliš? glej koga vidim posteljno kot, da ne bi zastopla upam, da je dokumentirano tud, ko me je zvil od vsega ... še čakam pošiljko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 tam je pa post... j... ga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 bo boljš ... pri obeh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 Kar je okroglo, se lažje premika... Saj na temo smo enkrat že nekaj, če se prav spomnim... no ja,...neglihvedno.... aja, je bilo govora ja,...sam o mozgovnem kotalnem uporu semizdi... ja, sej ... pa še telovadim mal premal zadnji čas jh, te vsaj objektiv najde luštna slikca Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 no ja,...neglihvedno.... aja, je bilo govora ja,...sam o mozgovnem kotalnem uporu semizdi... Nekaj okrog kotalnega upora je bilo, ja... Ugotavljam pa da bom moral počasi tud sam malo povečati svoj kotalni upor(fizikalni, ne mozgovni... ), oz. zmanjšat okroglost... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 iiiiii.....jeti.......fotka..... daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.......... ......sonček je..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 dan gnezdo ... sooončeeek ... too ... najlepšejši vikend vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 Dan gnezdo uživejte sončka kokr se le da... jest ga bom samo čez šipo,)) delovno - študijsko zabezecana do amena,...bo pa drugi vikend off... ajd lep dan vsem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 regrat sem nabrala sem blatna do amena... prav uživam, Dragica je pa na hlodu meditirala... kulsko dopoldne, še nekomu nekaj ušpičila (jeeee stara jst) zdej pa me čaka čiščenje svinjarije, da bo tale zadevca okusna... lep je dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 jeee ... Ksenč ma regrat ker smajli jutr pridem v trbovlje... be ready jutrooooooooooo... končno sem se naspala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. marec 2008 Prijavi Deli 30. marec 2008 Ja, Ksenč ima regrat, sem ugotovila da ima tale zadevica od treh dva super učink, uživam nabirat in jest... vmesni del pa :xx!: lepo nedeljo vam želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. marec 2008 Prijavi Deli 30. marec 2008 Ja, Ksenč ima regrat, sem ugotovila da ima tale zadevica od treh dva super učink, uživam nabirat in jest... vmesni del pa :xx!: lepo nedeljo vam želim Enako... Morgen strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.