Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

...kaj to pomen???,.....a tricepsi..... :vragec:

x;)x x:Dx

x:Dx

Ja... x:px x8Dx

Tisti mal pod hrbtom... x:Dx x:px

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

Guest Jeti

:vio: silki :palec: ... se mi je cel film odvrtel, ko sem brala tvoj post ... kako si nogavičko popravljaš x;)x ... zunaj pa policaj-golič :unsure: blenda en čas z levo, pol desno učko x:px

Alef, Ksenia x:)x x:)x ... sta povedala kar nisem upala xcivx x:Ix ... vroč poletni dan ... še dobr, da je bila do doma bljižnica ... dosti drevja in grmovja x:Dx ... pobralo ni nobenega ... glede na to, da naokoli polno hiš ... ja, ja ... toliko o brez x:Dx x:Ix ... pa na morju , ko še jod zašvasa ... si drugi dan tud kot rakovica, če te ne pribije v posteljo x:Ix :vio: x:Dx

Guest Jeti
u dobrem ričetu mora tko svinjska kračka bit :vio: ... ta zadnja ... da je velik za obirat x:Dx x:o)x ... lahk je tud tvoja :mezik:

Daaan gnezdo x:)x

Valjda, da šajnamo,...ne bom sicer prijavila, da z svetniškim šajnom....ampak blešči pa se.... x:Dx

aj, a "štunfki" na tapeti dons,...pa "mrežna pečenka".....svašta.... x;)x

jh, kaj pa vem, men so običajni vsakodnevni del garderobe, redko oblačim "klasične", tud pod kavbojkami ne,

pa raje imam prostostoječe kot pa trakce, je pa res, da so za vozit lahko "problematične", lahko zdrsnejo... x:Dx

heh, sem se spomnila tovrstne prigode,....čist lepo vozim, zdrsnjen štunfek nič moteč,...pa policijska kontrola,...pismu zapeljem vkraj, pa hitim nogavičko popravljat, v primeru, če bom morala stopit iz avta ven,..ne zgleda, da se mi nogavička okol gležnjev rola,...no, jest se lepo uredim, odprem šipo, pa vidim kako me uradni osebek opazuje,....revež deset minut je rabil, da mi je razložil, da mi prednja luč ne gori, najprej leva, nak pol desna,...... x:Dx x;)x

ajd lep dan vsem v gnezdu,

:detelca: xgoldfishx

Pozdravljeno gnezdo!

Blagor vam, ženskam, tle mate pa privilegije. Jst bi tud krilca pa fuk štumfe furu, če bi vedu da bi kej pomagal. x:Dx No, vsaj enim to mal pomaga, kar dejte si duška, pa izkoristite svoje prednosti pri naših "inkasantih".

Lep pozdrav vsem skupi, bodte čedni!

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx ...keri komentarji.......to je blo zdej za dober začetek dneva...... x:px

daaaaaaaaannnnnnnnnnnnn.......... xcivx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pozdravljeno gnezdo x:)x

:detelca: xgoldfishx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

:o|o: x:Dx

Če je pod čedni mišljen videz, o tem sploh ni dvoma... x:Dx x^x

Drugačnih tu noter sploh ni... x:px x:px x^x x^x

Če so pa s tem mišljene neke kao "moralne"... xrolleyesx ...vrednote, potem raje ne... :inocent: x8Dx

Sem po tej plati raje mal nečeden... x:Dx

Je bolj zanimivo... :palec: :palec: :onfire:

Škorpije... x:Xx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Pozdravljeno gnezdo!

Blagor vam, ženskam, tle mate pa privilegije. Jst bi tud krilca pa fuk štumfe furu, če bi vedu da bi kej pomagal. x:Dx No, vsaj enim to mal pomaga, kar dejte si duška, pa izkoristite svoje prednosti pri naših "inkasantih".

pa,...vsekakor blagor nam ženskam,....pa ne radi samih štunfkov,...pač pa radi "kože", ki jo nosimo... xDDx

mlad si še, sam si pa scorpijo,...in nedvomno že slutiš, da štunfkov ne nosimo kot sredstvo pomoči pri doseganju določenih ciljev,...no, ja ...včasih, če nam kako prebistro stanje uma dotičnega ni povšeči,....pač pa, ker nam je tako radi nas samih povšeči....se prilega... x:Dx

pa sej, itak vem, da vse to veš... x:)x

pa, thanks za čednostne želje gnezda,....z ozirom, da nimam nič v "luftu", mi ta čednost miselno nič na moralno stran ne seka.... x:Dx

ajd gnezdece,...lep preostanek dneva :detelca:

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

dobro jutro dober dan... danes me boli vsaka mišica (bom jutri šla tečt krajšo razdaljo), sam sem morala videt kolk zdržim. službica me čaka, pa kup enih opravkov potem, pa jezi me ker ob 13 končam, pa moram do 14 busa čakat... ni všeč tole...

am včeri preživela lušten večer, upam, da nisem preveč utrujala, aja pa regrat sem dobila njamiiiiii, pa nekdo bi skoraj brez avta ostal, ti šment, ob 20 zapirajo garažno hišo, še dobro da so bile čarovnice na delu in sva uleteli točno pravo sekundo ob 21 ;)

pa hvala ti, še enkrat...

no v glavnem danes ob 13 rabim prevoz, se kdo javi haha

Guest Jeti
:switz: naporen dan ... komaj čakala, da mal dol sedem x:px ... tud mene musklfiber grab od vsega štrapaca :vragec: ... upam, da bo zver drugi teden ponovno za razvajanje v vodi

Guest Jeti

:ermm: gnezdo prazno ... vsi uživajo :vio: :palec:

danes me napihalo ... brrr ... jutri bo sigurno glavobol :xx!: ... pa upam, da bom ponoči spala ... ne spet kot vešča okol strašila xrolleyesx

lep preostanek nedeljskega večera :flowers:

jutro, strupki!

včeri sm pa sklenu, da se bom začel redit, in evo, se je že začej s puranom po dunajsko ob šestih zjutraj. :palec: Kavica je tud že kuhana za mojo lubico, tko da še kavico spijeva, pol pa u službo.

Pa lep aprilski dan vsem skup!

daaaaannnnnnnnnnnnnn.......... xcivx

zrezki ob 6ih....... :wOOt: ....hudo..... :switz: ...pa dober tek....sej vama privoščim x:Xx ....ko smo že pri hrani.....a se jod nahaja še kje razen v morskih zadevah (ribe....sol....).....?....vikend je bil kul.....sam ne vem kdo si je zmislu da traja sam 2 dni..... :sniky: ....js bi še.... :OoO:

ajd, mejte se....... x;)x

Daaaan gnezdo x:)x

uh, jest bi se tud enmal poredila,.....sam puran ob 6-tih zjutrej???

eee, ne bo šlo,....bom kr skelet še naprej... :o|o:

lep dan strupki :detelca: xgoldfishx

o, lej, ne morem verjet.. sem našla temo, kjer se redijo x:px

mah, jaz delam na tem že 3 mesece, pa sam vsake tolk mal pozabim al pa res ne morem zbasat vase še enga obroka.. pa sem uspela eno kilo in pol gor spravit :o|o: sem pa športat mal blj začela, no, tko da računam, da bom zdaj kaj bolj lačna.. al tko nekak.. x:o)x

ajdi, strupki, lep dan x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest Jeti

dan gnezdo :flower:

men se porediti ni problem x:Dx ... no, to zdaj ... včasih ni bilo problem pojesti karkoli, kadarkoli x;)x

zelenjavo juhco sem pospravla za zajtrk :yumy: ... ostala od včeraj xcivx

za Amis x;)x http://www.posrcumlad.si/index.php?id=372

mineralna voda jožefov vrelec je tudi bogata z jodom ... včasih jo prodajal dobri sosed x8Dx

jutro, strupki!

včeri sm pa sklenu, da se bom začel redit, in evo, se je že začej s puranom po dunajsko ob šestih zjutraj. :palec: Kavica je tud že kuhana za mojo lubico, tko da še kavico spijeva, pol pa u službo.

Pa lep aprilski dan vsem skup!

:eek: :wOOt:

Očitno obstajajo tudi bolj požrešni od mene... x:px :devil: x:Dx

Men za zredit se ni noben problem... :o|o:

Jaz dobim kilo gor že če nekoga gledam kako je... :inocent: x:Dx

Pa se ne sekiram preveč... x:px x8Dx

Dokler lahko sam čevlje zavezujem, bo že šlo... :inocent: x:o)x

Lep dan strupki... x:Xx xsrcx

daaaaaaannnnnnnnnnn....... xcivx

dete..... :eek: ...svašta od cifre....verjamem da je bla šok terapija....sam sej ti ne morjo tolk povišat brez kakšnega predhodnega obvestila al česa tacga.......sporoči, kako si rešila..... xsrcx

včer na bobnih meli vsi dober dan in je blo super....pol pa z bejbami na čaj in čvek....dokler nisem primrznila zunaj.....pol pa domov pa pod kovter.......upam, da nas ne misli ves teden zalivat tale dež....vsaj za vikend bi lohk blo lepo vreme......

ajd, mejte se...... x;)x

Dan gnezdo x:)x

Valkira vpraši glede cifer.... :detelca:

Sicer v redu,....pa vendar nekaj me hoče nervirat,.....nimam pojma kaj je tisto "nekaj".... :o|o:

ajd lep deževen dan :detelca: xgoldfishx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...