alef 8. april 2008 Prijavi Deli 8. april 2008 jao, dinozavri Glede na štorijo je tole še preblag opis naše birokracije... Da se ti tole ugodno reši... Poznam tud jaz nekaj štorij... Npr. od Robide - trajalo je dobro leto in pol x!x da je ena kura na ZPIZ v Ljubljani uspela skup spravit vse podatke in dokumente za njeno penzijo... :xx!: Pa moja "bolniška" - od 17.3. naj bi delal po 4 ure, tak je bil predlog moje zdravnice in tako sem tudi delal, vse do včeraj.Žal pa so v administraciji ZD pozabili poslat moj zd. karton na ZZZS.Včeraj prejel odločbo zavoda - polna bolniška še do 11.4., z 14.4. pa delat na polni delovni čas.Se pravi da sem te tri tedne ko sem delal, uradno bil na bolniški... Kako mi bodo v firmi zdaj to plačali, nimam pojma, na plačilni listi to ne sme bit prikazano.Zna se zgodit da bo šlo teh 60 ur v k***... Če bom pa imel še kakšno sranje zaradi tega ker sem delal med bolniško, bo pa tam v ZD frčalo perje, pa ne moje... Drugače pa pa Strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. april 2008 Prijavi Deli 8. april 2008 jao bože...tele dinozavrske štorje so res neki boljšga.... :OO!: .....manj ko mamo opravit s tem, bolj smo lohk srečni.....poznam..... sicer pa dans očitno luna v kakšnem še neodkritem znamenju....bi mu blo treba dat ime TNT al kaj tacga.....pri nas vsi pizdili, kričali...decibeli in nervoza na višku.....celo tolk, da sem sodelavca pošteno napizdila, ko mi je končno dojadilo, da se znaša nad mano......zdej je pa prjazen in se bo menda glihkar scedil.... :xx!: ...ma ko šiša....men se zdi pa čist kul dan...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 8. april 2008 Prijavi Deli 8. april 2008 čer gnezdo polno glavo imam celodnevnih sitnih opravkov ... ljudje pa kot, da bi vsi z levo nogo vstali zjutraj :xx!: ... temu primerno tud sama ratala zoprna ... in glej ... se razkokodakala na pošti ... zverini tud nč boljš ... grem malo brat, če je bilo na lnf kaj bolj veselo ... pol pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. april 2008 Prijavi Deli 9. april 2008 daaaaaannnnnnnnnnnnn......... zjutraj se vozila dobesedno pod oblaki.....je blo ko v tunelu.....tle u službi smo pa že med oblaki....je zadost visoko .......še en dan, ko bi blo bolš ostat v postli........smotano vreme, pa nobene poštene motivacije..... .....če bodo tolk tečni in sitni kot včeraj, bom menda še js popizdila.....sicer pa nč posebnega ne dogaja..... ajd, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. april 2008 Prijavi Deli 9. april 2008 ti pošljem mal sončka....pri nas je modro nebo brez oblačka Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. april 2008 Prijavi Deli 9. april 2008 ti pošljem mal sončka....pri nas je modro nebo brez oblačka ....a sonce mate....tle pa že dva dni ko v tunelu.....thx za sonček.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. april 2008 Prijavi Deli 10. april 2008 daaaaaannnnnnnnnnnn......... a čem vreme spljoh komentirat.....totalen bunker.....%#$#/¨#%¨/#....sicer pa kul..... ajd, mejte se sco in azilanti...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. april 2008 Prijavi Deli 10. april 2008 jutro. danes ponoči sem v sanjah streljala... umorila sem moškega ki je v smeteh hotel zadušit dekle, oba sta bila v belih cunjah ter se prerivala med smetmi... jaz pa lepo ustrelim... v glavnem prebudila sem se popolnoma premočena... men tale vreme nič ni všeč, samo je pa zanimivo opazovat naravo, kako se prebuja.. čeprav se mi zdi, da je tud moje telo že na to vlago se pričelo čudno odzivat... mam filing da se je išias vrnil, pa čsito mravljinčaste roke imam... sonček rabim pa bom prec boljše mejte se... jst bi danes doma lenarila... me čaka knjiga Zakon privlačnosti pa se je sploh ne morem lotit ,) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. april 2008 Prijavi Deli 10. april 2008 daaaaaannnnnnnnnnnn......... a čem vreme spljoh komentirat.....totalen bunker.....%#$#/¨#%¨/#....sicer pa kul.....ajd, mejte se sco in azilanti...... Ni potrebno, vsaj zaradi mene... Imava podobno mnenje o vremenskih prilikah pa približno vem kakšen bi bil komentar... :xx!: Pri nas neki težki oblaki, dežja še ni, zaenkrat, bo pa kmalu... Pa toplo in soparno... Tedi me je že peljal na sprehod... Bil oblečen kot medved, v bundi... Spotoma pobral dve kar težki bukovi veji - pri zadnjem snegu se je kakšnih 50 m stran podrla ena napol suha bukev - in prišel domov totalno prešvican... Imejte se fajn, ne glede na vreme... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. april 2008 Prijavi Deli 10. april 2008 jutro. danes ponoči sem v sanjah streljala...očitno ne dopuščaš več dušenja..... Ni potrebno, vsaj zaradi mene... Imava podobno mnenje o vremenskih prilikah pa približno vem kakšen bi bil komentar... :xx!: ....bi rekla da res..... sicer pa fajn za bukove veje....ker če misli tako nadaljevat, jih boš še rabu....mi ostali pa tud..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 dete...... daaaaaannnnnnnnnn........ vremenska napoved nespremenjena....jutri delovna sobota.....zvečer žur....vmes moram stlačit še en sestanek.....za en kup stvari pa zmanjkalo časa....ni kam dat.....sve u svemu....dobro nam gre..... ajd, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 ...glede na totalno pomanjkanje prisotnosti sco&azilantov v gnezdu, se bom počas začela počutit kot pes čuvaj........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 ...glede na totalno pomanjkanje prisotnosti sco&azilantov v gnezdu, se bom počas začela počutit kot pes čuvaj........ Evo mene, da te ne bo strah tu noter... Danes sem tak kot vreme... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 joj, kaj bi jets dons mozak v kovter zavila.... mozak štrajka, ostalo je perfect.. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 dan gnezdo prišel pc s preventivnega pregleda ... malo so ga spucali ... malo posodobili ... podaljšali antivirusni program ... za nekaj časa bo mir ... dolg čas mi ni bilo ... grem hitro brati, kaj ste spisali :xx!: pa takšno vreme Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 iiiiiiii.....perešček, silki, jeti.....še dihate.....(tud če bolj na škrge)..... perešček...lepa gentlemenska poteza..... men pa vse dela dans...tud varovalke....gužva totalna....kot običajno....na zapadu ništa novo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 fajn bejba, da je vse delujoče pa, mi tudi dihamo,...mater škrg se otresam na vse mile jere,....ribja posla in mutna voda,...bejž... jh, na zapadu ništa novo praviš,....pa ima puno novo na istoku.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 jh, na zapadu ništa novo praviš,....pa ima puno novo na istoku.... ....ma nemoj.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 pms pa luna v raku pa še kakšen kažin danes ne gredo v prijetnem koraku z menoj :xx!: pa SONCE hočem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 pa SONCE hočem men tud sonček manjka zdejle je vreme čist primerno za čepenje v kakšni porodnišnici postajam tud jst bolj taka kot vreme ... a pa še luna tko primerno postavljena sitnoba.press Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 iiiiii....sg.....a veš kolkrat sem se spomnila, če si že "na vrsti".....sej sitnoba bo pol minila.... kaj...a luna je bla v raku..... ....bemtiš, sploh ne opazim več..... kul je blo....neko gledališko igro gledala....pa šla s sobobnarko na drink....pol se je pa čist nepričakovano začelo dogajat.....posledice so jasne......kaj pa naj bo, če greš direkt u službo..... ...sej pravim....nobene mere...... no tko....dans crnčim tle....pol mam sestanek....zvečer pa en rd žur......po tej logiki bi morala nedeljo prespat za bit operativna v ponedeljek....al pa kavo in čaj direkt u žilo...... mejte se max fajn....tud z dihanjem na škrge...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 dan vreme je čist ogabno....še deževat je začel sg js sem tud večri tuhtala, če si še v enem kosu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 vreme je čist ogabno....še deževat je začel a pri vas šele danes..... ....nas že 14 dni zaliva..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 Morgen strupki... Vreme... http://www.cosgan.de/images/midi/boese/u020.gif http://www.cosgan.de/images/midi/frech/e020.gif Zjutraj padalo ko iz škafa... :xx!: Pred eno uro pa zgledalo kot da bom škrge lahko pospravil, se je sonce začelo mal kazat... Pa ne bo nič iz tega, zgleda... So se spet oblaki nabasal skupaj, pa nekaj že kaplja... :xx!: :xx!: Luna v raku... Kako vpliva na tiste ki imajo po horoskopu luno v raku? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 a pri vas šele danes..... ....nas že 14 dni zaliva.....včeri je bil še delno sonček ni zastonj maribor mesto z največ sončnih dni Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.