cosma 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 Čestitke Scorpici in veliko sreče!!! Pa predvsem mirne noči in vesele ter zadovoljne dni! Vidim, da ste več ali manj bizi in okupirani vsak v svojem filmu. Pri meni nič drugače, akcija-reakcija. Vse izpite naredila v roku do zdaj, vsaj nekaj...me pa še čaka jaoooooo tolk sem imela za spisat zadnje tedne, da mi je mašina skor zaštekala, zase pa še za sošolce, k mislijo, da gre men tolk boljš k njim....ajd naj jim bo, čeprav sem že kake 2 ali 3 tedne na škrgah. Nisem imela časa niti sem gor kaj škilit, ker nisem več prenesla sedeti za računalom in sem samo čakala, da se ga odrešim. Kar ni bilo nujno je odpadlo....nič igric in surfanja za kratkočasje. ...drgač nč posebnega, vsak dan jemljemo posebej, kaj pa čmo? lep dan vsem Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 oooo,....čestitke Sg,.... pa še lep pozdrav ostalim v gnezdo Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 Čestitke Scorpici in veliko sreče!!! Pa predvsem mirne noči in vesele ter zadovoljne dni! Vidim, da ste več ali manj bizi in okupirani vsak v svojem filmu. Pri meni nič drugače, akcija-reakcija. Vse izpite naredila v roku do zdaj, vsaj nekaj...me pa še čaka jaoooooo tolk sem imela za spisat zadnje tedne, da mi je mašina skor zaštekala, zase pa še za sošolce, k mislijo, da gre men tolk boljš k njim....ajd naj jim bo, čeprav sem že kake 2 ali 3 tedne na škrgah. Nisem imela časa niti sem gor kaj škilit, ker nisem več prenesla sedeti za računalom in sem samo čakala, da se ga odrešim. Kar ni bilo nujno je odpadlo....nič igric in surfanja za kratkočasje. ...drgač nč posebnega, vsak dan jemljemo posebej, kaj pa čmo? lep dan vsem Jaz tud eno seminarsko rabim Še tlele čestitke bajkerki in malemu bajkerju Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 ScorpioGirl ima dojenčka ... vsem trem vse naj, naj čist crknjena prišla iz lj. ... odspala eno kitico ... zdaj pa ... verjetno se bom kar pred tv butnla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. april 2008 Prijavi Deli 16. april 2008 daaaaannnnnnnnnnn....... še mal, pa bodo prvomajski....komaj čakam..... ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. april 2008 Prijavi Deli 16. april 2008 jutro...jst sem se pa odločila da drug teden vzamem dopust in se razvajam, sicer nimam planov kaj bom počela kako in to je zelooo osvobajajoče, ker sem bila vedno polna načrtov... želim si le čimveč časa preživet zunaj, v naravi.Danes sem pa z mislijo pri mami, upam, da bo vse oklep dan vam želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. april 2008 Prijavi Deli 16. april 2008 daaaaannnnnnnnnnn....... še mal, pa bodo prvomajski....komaj čakam..... ajd, mejte se...... Jaz tudi... Letos vsi taglavni prazniki padejo na konec tedna... Prvi maj, Božič, Dan samostojnosti pa Novo leto 2009, vse bo po 4 dni fraj... Morgen strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. april 2008 Prijavi Deli 16. april 2008 razen za tiste, ki v soboto delamo ane aja če bomo takrat še v tej službici Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. april 2008 Prijavi Deli 16. april 2008 razen za tiste, ki v soboto delamo ane aja če bomo takrat še v tej službici Kdo ve... Lepo se imej drugi teden na dopustu... Pa prej pa pozneje tudi... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/g045.gif http://www.cosgan.de/images/more/schilder/128.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. april 2008 Prijavi Deli 16. april 2008 ksenč....super..... alef....sej je blo zato par let nazaj vse na soboto al pa nedeljo....je bil cajt, da pridemo mal na svoj račun..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 daaaaannnnnnnnnnnnn......... o dete.....uživajte na morju....pišuka, sej to bo takoj tle..... ksenč....služba in mama ok......? tle pa nč posebnega.....nobenih extra presenečenj.....držim pesti, da bo v nedeljo res sonce in spodobne temperature.....odoh ja mal k reki....pit sončne žarke...... ajd, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 jutro... ja mami dobila pozitivne novice, jst pa dobila za drug teden dopust. mogoče bi morala počakat na bolj sončne dneve ampak ne bom spreminjala odločitve... je že za nekaj dobra. Sem se pa malce v dnevih, ki jih imam še na voljo zakalkulirala, no nič hudega... jst tud upam, da bo nedelja lepa, pa kakšen dan v drugem tednu bi mi tud prav prišel, al pa dva al pa trije gozd me čaka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 daaaaannnnnnnnnnnnn......... o dete.....uživajte na morju....pišuka, sej to bo takoj tle..... ksenč....služba in mama ok......? tle pa nč posebnega.....nobenih extra presenečenj.....držim pesti, da bo v nedeljo res sonce in spodobne temperature.....odoh ja mal k reki....pit sončne žarke......ajd, mejte se..... Naj bi bilo... Na weather.com napoved(za Ljubljano) pravi da bo do 21° in delno oblačno... Bomo videli... Morgen strupki... Ksenia... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a045.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a010.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 Na weather.com napoved(za Ljubljano) pravi da bo do 21° in delno oblačno... Ksenia... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a045.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a010.gif mislim da bom lenarila in knjige brala al pa se gospodinjo šla glede na vreme za drug teden tule Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 Daaaan,....dan,dan,dan..... jh,...j....se mi kako je, je bilo, bo....vreme,...dokler sem mobilna v gnezdu pa želim vsem veliiiik sončka ....pismu, pjevuši se mi,....pa nimam cajt mrmrmrat...eh, bo cajt za to v žari,....upam, da un ptič kajže, ja feniks ne bo prehiter ven lezu,... lepo bodite Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 Daaaan,....dan,dan,dan..... jh,...j....se mi kako je, je bilo, bo....vreme,...dokler sem mobilna v gnezdu pa želim vsem veliiiik sončka ....pismu, pjevuši se mi,....pa nimam cajt mrmrmrat...eh, bo cajt za to v žari,....upam, da un ptič kajže, ja feniks ne bo prehiter ven lezu,... lepo bodite Ma kašen Feniks, pri tebi bo po mojem že pepel frčal okrog... Brez Feniksa... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 še danes popoldne potem pa frej naredite si lep dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 daaaaannnnnnnnnn...... uživaj dopust, ksenč..... dans sem tečna....komaj čakam, da grem domov...sej pol me bo itak minilo...tečnoba, mislim..... ajd, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 sem ste torej preselili dogajanje iz dnevnika pa sem vas doblana kraju zločina Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 nam se je pa zdelo, da je to itak vsem jasno.... lepo, da prideš mimo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 Helow, gnezdo evo, midva že doma hvala vsem za čestitke pa Audi hvala, k je prenesla sporočilce mi smo vsi trije krasno upam, da v gnezdu tud vse laufa kot treba Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 Helow, gnezdo evo, midva že doma hvala vsem za čestitke pa Audi hvala, k je prenesla sporočilce mi smo vsi trije krasno upam, da v gnezdu tud vse laufa kot treba jesss, frej Nataly, haj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 Helow, gnezdo evo, midva že doma hvala vsem za čestitke pa Audi hvala, k je prenesla sporočilce mi smo vsi trije krasno upam, da v gnezdu tud vse laufa kot treba Hojla... Bodite zdravi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 Čau, Scorpi Sam da ste (pa fotko lahk zdaj zamenjaš ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 saj jo je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.