Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Čestitke Scorpici in veliko sreče!!! Pa predvsem mirne noči in vesele ter zadovoljne dni! x:Xx x:Xx

Vidim, da ste več ali manj bizi in okupirani vsak v svojem filmu. Pri meni nič drugače, akcija-reakcija. Vse izpite naredila v roku do zdaj, vsaj nekaj...me pa še čaka jaoooooo xsingx tolk sem imela za spisat zadnje tedne, da mi je mašina skor zaštekala, zase pa še za sošolce, k mislijo, da gre men tolk boljš k njim....ajd naj jim bo, čeprav sem že kake 2 ali 3 tedne na škrgah. Nisem imela časa niti sem gor kaj škilit, ker nisem več prenesla sedeti za računalom in sem samo čakala, da se ga odrešim. Kar ni bilo nujno je odpadlo....nič igric in surfanja za kratkočasje.

...drgač nč posebnega, vsak dan jemljemo posebej, kaj pa čmo?

lep dan vsem :kiss:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

oooo,....čestitke Sg,.... :detelca: xgoldfishx xsrcx

pa še lep pozdrav ostalim v gnezdo xsrcx :detelca:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Čestitke Scorpici in veliko sreče!!! Pa predvsem mirne noči in vesele ter zadovoljne dni! x:Xx x:Xx

Vidim, da ste več ali manj bizi in okupirani vsak v svojem filmu. Pri meni nič drugače, akcija-reakcija. Vse izpite naredila v roku do zdaj, vsaj nekaj...me pa še čaka jaoooooo xsingx tolk sem imela za spisat zadnje tedne, da mi je mašina skor zaštekala, zase pa še za sošolce, k mislijo, da gre men tolk boljš k njim....ajd naj jim bo, čeprav sem že kake 2 ali 3 tedne na škrgah. Nisem imela časa niti sem gor kaj škilit, ker nisem več prenesla sedeti za računalom in sem samo čakala, da se ga odrešim. Kar ni bilo nujno je odpadlo....nič igric in surfanja za kratkočasje.

...drgač nč posebnega, vsak dan jemljemo posebej, kaj pa čmo?

lep dan vsem :kiss:

Jaz tud eno seminarsko rabim :inocent:

Še tlele čestitke bajkerki in malemu bajkerju :2src:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest Jeti

:2src: ScorpioGirl ima dojenčka :hepko: ... vsem trem vse naj, naj xsrcbumx

čist crknjena prišla iz lj. ... odspala eno kitico x;)x ... zdaj pa xscratchx ... verjetno se bom kar pred tv butnla x:Dx

daaaaannnnnnnnnnn....... xcivx

še mal, pa bodo prvomajski....komaj čakam.....

ajd, mejte se...... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

jutro...

jst sem se pa odločila da drug teden vzamem dopust in se razvajam, sicer nimam planov kaj bom počela kako in to je zelooo osvobajajoče, ker sem bila vedno polna načrtov... želim si le čimveč časa preživet zunaj, v naravi.

Danes sem pa z mislijo pri mami, upam, da bo vse ok

lep dan vam želim

daaaaannnnnnnnnnn....... xcivx

še mal, pa bodo prvomajski....komaj čakam.....

ajd, mejte se...... x;)x

x:Dx x:px

Jaz tudi... :onfire:

Letos vsi taglavni prazniki padejo na konec tedna... :palec:

Prvi maj, Božič, Dan samostojnosti pa Novo leto 2009, vse bo po 4 dni fraj... x:px :onfire: :onfire:

Morgen strupki... x:Xx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

razen za tiste, ki v soboto delamo ane ;)

aja če bomo takrat še v tej službici x:o)x

x:Dx xnckrivx

Kdo ve... x;)x

Lepo se imej drugi teden na dopustu... xsrcx

Pa prej pa pozneje tudi... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/g045.gif http://www.cosgan.de/images/more/schilder/128.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

ksenč....super..... :palec:

alef....sej je blo zato par let nazaj vse na soboto al pa nedeljo....je bil cajt, da pridemo mal na svoj račun..... xDDx x;)x

daaaaannnnnnnnnnnnn......... xcivx

o dete.....uživajte na morju....pišuka, sej to bo takoj tle..... x:Xx

ksenč....služba in mama ok......?

tle pa nč posebnega.....nobenih extra presenečenj.....držim pesti, da bo v nedeljo res sonce in spodobne temperature.....odoh ja mal k reki....pit sončne žarke......

ajd, mejte se..... x;)x

jutro...

ja mami dobila pozitivne novice, jst pa dobila za drug teden dopust. mogoče bi morala počakat na bolj sončne dneve ampak ne bom spreminjala odločitve... je že za nekaj dobra. Sem se pa malce v dnevih, ki jih imam še na voljo zakalkulirala, no nič hudega... jst tud upam, da bo nedelja lepa, pa kakšen dan v drugem tednu bi mi tud prav prišel, al pa dva al pa trije ;) gozd me čaka

daaaaannnnnnnnnnnnn......... xcivx

o dete.....uživajte na morju....pišuka, sej to bo takoj tle..... x:Xx

ksenč....služba in mama ok......?

tle pa nč posebnega.....nobenih extra presenečenj.....držim pesti, da bo v nedeljo res sonce in spodobne temperature.....odoh ja mal k reki....pit sončne žarke......

ajd, mejte se..... x;)x

x:Dx

Naj bi bilo... xwizardx

Na weather.com napoved(za Ljubljano) pravi da bo do 21° in delno oblačno... :o|o: x?x

Bomo videli... x:Dx x:px

Morgen strupki... x:Xx xsrcx

Ksenia... xwizardx http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a045.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a010.gif

Na weather.com napoved(za Ljubljano) pravi da bo do 21° in delno oblačno... :o|o: x?x

Ksenia... xwizardx http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a045.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a010.gif

x:Dx mislim da bom lenarila in knjige brala al pa se gospodinjo šla glede na vreme za drug teden tule x:o)x

Daaaan,....dan,dan,dan..... xsrcx

jh,...j....se mi kako je, je bilo, bo....vreme,...dokler sem mobilna x:px

v gnezdu pa želim vsem veliiiik sončka xsrcx

....pismu, pjevuši se mi,....pa nimam cajt mrmrmrat...eh, bo cajt za to v žari,....upam, da un ptič kajže, ja feniks ne bo prehiter ven lezu,... x:Dx

lepo bodite

:detelca: xgoldfishx xwizardx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Daaaan,....dan,dan,dan..... xsrcx

jh,...j....se mi kako je, je bilo, bo....vreme,...dokler sem mobilna x:px

v gnezdu pa želim vsem veliiiik sončka xsrcx

....pismu, pjevuši se mi,....pa nimam cajt mrmrmrat...eh, bo cajt za to v žari,....upam, da un ptič kajže, ja feniks ne bo prehiter ven lezu,... x:Dx

lepo bodite

:detelca: xgoldfishx xwizardx

x:Dx

Ma kašen Feniks, pri tebi bo po mojem že pepel frčal okrog... x:Dx :inocent:

Brez Feniksa... x:o)x

daaaaannnnnnnnnn...... xcivx

uživaj dopust, ksenč..... :palec:

dans sem tečna....komaj čakam, da grem domov...sej pol me bo itak minilo...tečnoba, mislim..... x:Dx

ajd, mejte se..... x;)x

Helow, gnezdo x:Xx

evo, midva že doma xDDx

hvala vsem za čestitke x:Xx pa Audi hvala, k je prenesla sporočilce xsrcx

mi smo vsi trije krasno x:px xsrcx upam, da v gnezdu tud vse laufa kot treba xwizardx :flowers:

Hojla... :palec:

Bodite zdravi... xwizardx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...