Aliana 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 saj jo je ja, pa res refresh pozabla Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 ScorpioGirl ... melček v ikonci ... uživajta v troje Ksenč tebi tudi lep dopust ... tale je za vreme in vsem ostalim tudi ... en krasen vikend s polno luno v sco ... aja ... šele v nedeljo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 hvalaje pa zanimivo nekaj - vedno sem se obremenjevala al z vremenom al pa z drugimi možnimi preprekami... in potem je itak bilo vse narobe in ful pokvarjen trenutek (sej sem ga sama priklicala) sedaj se samo še prepuščam... v nedeljo imam plan čemšeniška, če bo - potem pa kar bo pač bo mi je fajn občutek - občutek nevezanosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 booo ... v nedeljo bo sonček ... pravijo ... če ne, pa anorak v torbo ... sicer pa nisi iz cukra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 booo ... v nedeljo bo sonček ... pravijo ... če ne, pa anorak v torbo ... sicer pa nisi iz cukra A res? Še dobro. Bo namreč polna luna in to v Škorpijonu. Tako bo imela manj vpliva, kot v sivem, deževnem vremenu. Škorpijon bi prišel preveč na plano. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. april 2008 Prijavi Deli 19. april 2008 19. april 2008 Potres 19. aprila 2008 Potres magnitude 3,1 pri Zagorju ob SaviAgencija Republike Slovenije za okolje, Urad za seizmologijo in geologijo sporoča, da so seizmografi državne mreže potresnih opazovalnic zabeležili v soboto, 19.4.2008 ob 3. uri in 49 minut zmeren potresni sunek. Po preliminarnih podatkih je bilo žarišče potresa 40 kilometrov vzhodno od Ljubljane, v bližini Zagorja ob Savi. Preliminarno ocenjena magnituda potresa je bila 3,1. Ocenjujemo, da je bila intenziteta (učinki) potresa v širšem nadžariščnem območju IV-V stopnje po evropski potresni lestvici (EMS). Po prvih podatkih so potres čutili prebivalci Zagorja ob Savi, Trbovelj, Izlak, Hrastnika, Polšnika in okoliških krajev. o ti šment je bila pestra noč... glede na to, da živimo v 6. nadstropju tole ni bil prav nič hecno. gledam - 2 km SV od Zagorja, hm, vprašanje je kaj je za njih vse Zagorje ob Savi mam kr čuden filing tamalo jutri samo pustit doma... razmišljam pa o tem, a se je men tik pred tem sanjalo da stojim v eni trgovini pa da imam filing da se trese al se je res, sploh se ne morem spomnit... bi rada pogruntala opozorilne znake - ok, to da sem včeraj imela dan cifer ne pomeni nič ane... ura, potem zneski računov 36.36,15.00,za vračilo 1.11,25.25 pa take fore... O ti šment grozen občutek se zbudit v potres vam povem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 19. april 2008 Prijavi Deli 19. april 2008 dan gnezdo jst nč čutla ne slišala ... ne potresa ne jutranjega grmenja in dežja ... spala kot ubita starša pravita, da je kar dobro streslo ... sta bedela, ker je pol ure pred tem sosed motorja nažigal pred blokom ... pa iz ene stolpnice so cigli leteli ... baje lepo soboto vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. april 2008 Prijavi Deli 19. april 2008 scorpio Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. april 2008 Prijavi Deli 19. april 2008 dan gnezdo jst nč čutla ne slišala ... ne potresa ne jutranjega grmenja in dežja ... spala kot ubita starša pravita, da je kar dobro streslo ... sta bedela, ker je pol ure pred tem sosed motorja nažigal pred blokom ... pa iz ene stolpnice so cigli leteli ... baje lepo soboto vsem 19/04/2008 09:46:17 je bil še eden, šibkejši, na istem kraju... sam če mene vprašaš, zemlja tule trenutno zelo drhti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 19. april 2008 Prijavi Deli 19. april 2008 http://www.emsc-csem.org/index.php?page=home po zemljepisni širini in dolžini je bil epicenter na drugi strani Čemšeniške planine ... tam nekje med Vranskim in Preboldom ... če sem prav razbrala iz zemljevida ... v globini 2 km ... potem pa valovanje in struktura tal naredita svoje, da je nekje bolj čutiti tresenje ... nč bat ... ne bo nas zravnalo z zemljo ... občutek pa ni prijeten ... vem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. april 2008 Prijavi Deli 19. april 2008 in kako si ti prišla na uno stran Čemšeniške? ja sem našla... sam bi lahko napisal pri Taboru... ane sam po telih podatkih je pa na naši strani 19/04/2008 09:46:17 46.13 15.02 1.0 7 2.km SV od ZAGORJA OB SAVI 19/04/2008 09:46:17 46.13 15.02 1.0 7 2.km SV od ZAGORJA OB SAVI ... in a veš, ne bojim se... vem pa nekaj, da rudniški rovi, brezbrižno ravnanje v naravi ne bo brez posledic... prijateljici je počila hiša, razbili kozarci... sama se samo zavedam, kako pomemben je TrenutekNarava je zeloooo dobra do nas. Grem jutri na Čemšeniško mimogrede a veš da je polna vode? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 19. april 2008 Prijavi Deli 19. april 2008 Summary:Magnitude ML 3.5Region SLOVENIA Central And Northern SloveniaDate time 2008-04-19 at 01:49:53.7 UTCLocation 46.14 N ; 15.02 EDepth 2 kmDistances 40 km E Ljubljana (pop 255,115 ; local time 03:49 2008-04-19)1 km SW Trbovlje (pop 15,994 ; local time 03:49 2008-04-19) po zemljepisni širini in dolžini ... na zemljevid poglej x;) ... vmes je Čemšeniška ... Zagorje je na 46.08 N; 15.00 Ene, nisem vedela, da je polna vode kje si ti našla podatek ... jaz gledam na linku, ki sem ga nalimala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. april 2008 Prijavi Deli 19. april 2008 http://www.arso.gov.si/potresi/obvestila%20o%20potresih/aip/ mislim da ne razumeš o čem govorim... sej ni važno kje, vse povsod so ljudje... in tisti ki bi morali, ne zaznajo opozoril mimogrede Planinska vas je na 46.10. in 15.01 http://www.srceslovenije.si/si-p-cemseniska-planina tko da zravnal nas ne bo, zna nas pa zalit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. april 2008 Prijavi Deli 19. april 2008 Narava je zeloooo dobra do nas. Narava ni dobra do nas, niti kruta.Narava samo JE.Mi smo tisti ki smo do narave ali kruti ali dobri, kakor kdo... In tako nam narava tudi vrača... Vsem pretresenim par in http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n020.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. april 2008 Prijavi Deli 19. april 2008 vidiš zame je Zemlja bitje hvala za poljubčke... komaj čakam jutri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 19. april 2008 Prijavi Deli 19. april 2008 Ksenč ... se pač ne moreva sporazumeti ... nič hudega ... uživaj jutri oj, dedo medo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. april 2008 Prijavi Deli 20. april 2008 grem lepo nedeljo vam želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 20. april 2008 Prijavi Deli 20. april 2008 gnezdo ... čist odštekan dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 daaaaannnnnnnnnnn........... ma nimam kaj povedat........ajd, mejte se....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 dannnn Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 Helow Zdej, k je naš mali skopan, nahranjen in spi, mam čas mal tuki prečekirat, kaj je novega ... no, kolikor me pesjanar ne okupira upam, da vas ne trese (pre)več Amis, hvala imejte se krasno ... sem kar mal fouš za tale sonček, k ga lahko samo skoz okno gledam ... še malo ... čez vikend gremo lahko ven :onfire: Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 uf ... kolk smo repki gostobesedni ... nč ... kr grem ... men mal luna nagaja ... živčko pa še kup sitnih opravkov spet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 uf ... kolk smo repki gostobesedni ... nč ... kr grem ... men mal luna nagaja ... živčko pa še kup sitnih opravkov spet Ja, pa ste res nekam zgovorni danes... Alef pravkar s šihta, spravljam kofe pod streho... Vreme enkratno, kot nalašč za Amis... Verjetno bo zdajle kofe dobil en dodatek, zaradi klimatskih pogojev... Ajd, uživajte, v četrtek bo menda sonce... Čez vikend pa sigurno, že zaradi Scorpio in tamalega... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 ojla, preživela dva nora dneva v naravi danes zjutraj sem bila prijetno presenečena nad odkritim placom... men je še posebej všeč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 daaaannnnnnnnnnnnnnnnn....... sg.....držim da bo lepo vreme in bosta uživala na sprehodu.... perešček.... .....boš že vidu vreme za amis.... .....bemtiš....škrge so mi zrastle...... ...... ksenč....ti paše dopust..... kaj pa js....hm....nek sem hotla bit sitna včeraj....sam me bobni zmer v red spravijo.....kako mal je treba...... ajd, mejte se...... ......( )....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.