Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Guest Jeti

:palec: ScorpioGirl ... melček v ikonci :2src: ... uživajta v troje x;)x

Ksenč x:)x tebi tudi lep dopust ... tale je za vreme xwizardx

in vsem ostalim tudi :detelca: ... en krasen vikend s polno luno v sco x:Dx ... aja ... šele v nedeljo x:o)x

Deli na socialnih omrežjih

hvala

je pa zanimivo nekaj - vedno sem se obremenjevala al z vremenom al pa z drugimi možnimi preprekami... in potem je itak bilo vse narobe in ful pokvarjen trenutek (sej sem ga sama priklicala) sedaj se samo še prepuščam... v nedeljo imam plan čemšeniška, če bo - potem pa kar bo pač bo ;) mi je fajn občutek - občutek nevezanosti

booo ... v nedeljo bo sonček ... pravijo x:px ... če ne, pa anorak v torbo ... sicer pa nisi iz cukra x;)x

A res? x:)x Še dobro. Bo namreč polna luna in to v Škorpijonu. Tako bo imela manj vpliva, kot v sivem, deževnem vremenu. Škorpijon bi prišel preveč na plano. :o|o:

19. april 2008

Potres 19. aprila 2008

Potres magnitude 3,1 pri Zagorju ob Savi

Agencija Republike Slovenije za okolje, Urad za seizmologijo in geologijo sporoča, da so seizmografi državne mreže potresnih opazovalnic zabeležili v soboto, 19.4.2008 ob 3. uri in 49 minut zmeren potresni sunek. Po preliminarnih podatkih je bilo žarišče potresa 40 kilometrov vzhodno od Ljubljane, v bližini Zagorja ob Savi. Preliminarno ocenjena magnituda potresa je bila 3,1.

Ocenjujemo, da je bila intenziteta (učinki) potresa v širšem nadžariščnem območju IV-V stopnje po evropski potresni lestvici (EMS). Po prvih podatkih so potres čutili prebivalci Zagorja ob Savi, Trbovelj, Izlak, Hrastnika, Polšnika in okoliških krajev.

o ti šment :inocent: je bila pestra noč... glede na to, da živimo v 6. nadstropju tole ni bil prav nič hecno. gledam - 2 km SV od Zagorja, hm, vprašanje je kaj je za njih vse Zagorje ob Savi ;)

mam kr čuden filing tamalo jutri samo pustit doma...

razmišljam pa o tem, a se je men tik pred tem sanjalo da stojim v eni trgovini pa da imam filing da se trese al se je res, sploh se ne morem spomnit... bi rada pogruntala opozorilne znake - ok, to da sem včeraj imela dan cifer ne pomeni nič ane... ura, potem zneski računov 36.36,15.00,za vračilo 1.11,25.25 pa take fore...

O ti šment grozen občutek se zbudit v potres vam povem...

Guest Jeti

dan gnezdo :flower:

jst nč čutla ne slišala :vio: ... ne potresa ne jutranjega grmenja in dežja ... spala kot ubita x:Dx x:o)x

starša pravita, da je kar dobro streslo ... sta bedela, ker je pol ure pred tem sosed motorja nažigal pred blokom xrolleyesx ... pa iz ene stolpnice so cigli leteli ... baje xcivx

lepo soboto vsem :detelca:

dan gnezdo :flower:

jst nč čutla ne slišala :vio: ... ne potresa ne jutranjega grmenja in dežja ... spala kot ubita x:Dx x:o)x

starša pravita, da je kar dobro streslo ... sta bedela, ker je pol ure pred tem sosed motorja nažigal pred blokom xrolleyesx ... pa iz ene stolpnice so cigli leteli ... baje xcivx

lepo soboto vsem :detelca:

19/04/2008 09:46:17 je bil še eden, šibkejši, na istem kraju... sam če mene vprašaš, zemlja tule trenutno zelo drhti...

Guest Jeti

http://www.emsc-csem.org/index.php?page=home

po zemljepisni širini in dolžini je bil epicenter na drugi strani Čemšeniške planine x;)x ... tam nekje med Vranskim in Preboldom ... če sem prav razbrala iz zemljevida ... v globini 2 km ... potem pa valovanje in struktura tal naredita svoje, da je nekje bolj čutiti tresenje xcivx ... nč bat ... ne bo nas zravnalo z zemljo x;)x ... občutek pa ni prijeten ... vem x^x

in kako si ti prišla na uno stran Čemšeniške? ja sem našla... sam bi lahko napisal pri Taboru... ane ;)

sam po telih podatkih je pa na naši strani ;)

19/04/2008 09:46:17 46.13 15.02 1.0 7 2.km SV od ZAGORJA OB SAVI

19/04/2008 09:46:17 46.13 15.02 1.0 7 2.km SV od ZAGORJA OB SAVI

... in a veš, ne bojim se... vem pa nekaj, da rudniški rovi, brezbrižno ravnanje v naravi ne bo brez posledic... prijateljici je počila hiša, razbili kozarci... sama se samo zavedam, kako pomemben je Trenutek

Narava je zeloooo dobra do nas. Grem jutri na Čemšeniško ;) mimogrede a veš da je polna vode?

Guest Jeti

Summary:

Magnitude ML 3.5

Region SLOVENIA

Central And Northern Slovenia

Date time 2008-04-19 at 01:49:53.7 UTC

Location 46.14 N ; 15.02 E

Depth 2 km

Distances 40 km E Ljubljana (pop 255,115 ; local time 03:49 2008-04-19)

1 km SW Trbovlje (pop 15,994 ; local time 03:49 2008-04-19)

po zemljepisni širini in dolžini xcivx ... na zemljevid poglej x;) ... vmes je Čemšeniška x:px ... Zagorje je na 46.08 N; 15.00 E

ne, nisem vedela, da je polna vode x;)x

kje si ti našla podatek ... jaz gledam na linku, ki sem ga nalimala

Narava je zeloooo dobra do nas.

Narava ni dobra do nas, niti kruta.

Narava samo JE.

Mi smo tisti ki smo do narave ali kruti ali dobri, kakor kdo... :o|o: x?x

In tako nam narava tudi vrača... :sori: x8Dx x:Dx

Vsem pretresenim par x:Xx in http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n020.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

dannnn x:Xx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Helow x:px x:Xx

Zdej, k je naš mali skopan, nahranjen in spi, mam čas mal tuki prečekirat, kaj je novega ... no, kolikor me pesjanar ne okupira x:Dx

upam, da vas ne trese (pre)več xwizardx

Amis, hvala x:Xx

imejte se krasno xsrcx ... sem kar mal fouš za tale sonček, k ga lahko samo skoz okno gledam ... še malo ... čez vikend gremo lahko ven :onfire: :onfire: :onfire:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Guest Jeti
uf ... kolk smo repki gostobesedni x:Dx ... nč ... kr grem ... men mal luna nagaja x;)x ... živčko :inocent: pa še kup sitnih opravkov spet :vragec:

uf ... kolk smo repki gostobesedni x:Dx ... nč ... kr grem ... men mal luna nagaja x;)x ... živčko :inocent: pa še kup sitnih opravkov spet :vragec:

x:Dx x:Xx

Ja, pa ste res nekam zgovorni danes... :o|o: xDDx x;)x

Alef pravkar s šihta, spravljam kofe pod streho... x:px

Vreme enkratno, kot nalašč za Amis... :inocent: x8Dx x;)x

Verjetno bo zdajle kofe dobil en dodatek, zaradi klimatskih pogojev... x:px x:px

Ajd, uživajte, v četrtek bo menda sonce... :o|o: x:Dx

Čez vikend pa sigurno, že zaradi Scorpio in tamalega... :palec: x:Xx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

daaaannnnnnnnnnnnnnnnn....... xcivx

sg.....držim xcrossfingx da bo lepo vreme in bosta uživala na sprehodu.... xsrcx

perešček.... :o|o: >_> .....boš že vidu vreme za amis.... :angry: .....bemtiš....škrge so mi zrastle...... :wacko: ...... x:o)x x;)x

ksenč....ti paše dopust..... :palec:

kaj pa js....hm....nek sem hotla bit sitna včeraj....sam me bobni zmer v red spravijo.....kako mal je treba...... x:Dx

ajd, mejte se...... x;)x ......( xsingx ).......

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...