silki 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 Dannn Vreme bo za vikend brez oblačka in brez vetrčka,....naročeno za Sg in malega... heh,..perešček,...tista verzija o frčanju pepela,....hja, nej ga pa v vodo namakajo,.... mene pa včeraj agresivnost hotela popast,...kr neki,....sem se raje umaknika,....dokler je bila še minimalna toleranca... ajd, lep dan vsem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 silki...to bi bil mortal combat..... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 silki...to bi bil mortal combat..... ..... ja sej,...pa še čist ustrezal bi mi,.... hm,..neka izzivalnost se mi po sklepih muva,... mater ugotavljam, da imam same softiče okol sebe,...nbenga tapravga fajta,...si bo treba kej zmislit... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 sam pocmokam gnezdo pa že šibam x:Xx ... se sirena pripravlja Vreme bo za vikend brez oblačka in brez vetrčka,....naročeno za Sg in malega... Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :hepko: Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 mater ugotavljam, da imam same softiče okol sebe,...nbenga tapravga fajta,...si bo treba kej zmislit... ful contact.....na primer...... ....... že šibammmmmmm......zvizzzzzzzzzz........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 Dannn Vreme bo za vikend brez oblačka in brez vetrčka,....naročeno za Sg in malega... heh,..perešček,...tista verzija o frčanju pepela,....hja, nej ga pa v vodo namakajo,.... mene pa včeraj agresivnost hotela popast,...kr neki,....sem se raje umaknika,....dokler je bila še minimalna toleranca... ajd, lep dan vsem :xx!: :xx!: To bi bila neka pacarija... Naj kar suh ostane, samo žaro zašvasat pa zalit s kakšnim kubikom betona... Strupki... Škrge še kar mal imejte pri roki, do četrtka bodo menda še prav prišle... viš, jaz sem pa glih prej rezala plavalno kožico na svojih krakih rega kwak Menda alkohol veže nase vlago iz zraka... Toliko se še spomnim od kemije... Če komu ta informacija prav pride... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. april 2008 Prijavi Deli 23. april 2008 daaaaannnnnnnnnnn.......... prejle po radiu poslušala vremensko....še za vikend bo vlaga....js si pa naslikala ležanje na prodnikih ob reki.....pa pitje sončnih žarkov......eh je* ga......bo spet treba preskočit vikend pa prestavit.....bo že prišlo na vrsto.....slej ko prej...... .......sicer pa....še malo, pa bo podaljšan vikend....beri:prazniki...... ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. april 2008 Prijavi Deli 23. april 2008 Dannnnnnn me je hotla dopoldne nekaj tečnoba prijemat, pa sva z malim rajši šla spat upam, da ne bojo zvečer spet krči na sporedu Sg, a kopal ste se že, pa tut na sprehod šli... a je že tok cajta minil, al so pa mene nategnil in me zaprl za cel mesec u zapor brez možnosti izhoda ... fajn uživite kopal smo se že, sprehod nas pa ta vikend čaka ... če bo sonček, greva z malim že jutri ven nos pomolit, men se že meša od tega, k sem skoz notr zaprta tvoj mali je zimski, če se ne motim. tist mal bolj komplicirajo en lep pozdravček v gnezdo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 23. april 2008 Prijavi Deli 23. april 2008 daaaaannnnnnnnnnn.......... prejle po radiu poslušala vremensko....še za vikend bo vlaga.... ooo, fajn,...bom lažje z špehastimi bukvami shajala,....pa dež bo opral zrak feromonov,....jh ,.....ampak upam, da se bo vlaga in deževje zadrževalo samo v moji četrti,....vam pa sonce... x;) dete se je tud menda že losalo črevesarjev,... Sg Aja,..perešček,...vseeno mislim, da bi bila pacarija boljši in miroljubnejši izbor,.....tisti zašvasan betonski kvader s tovrstno vsebjočo vsebino me na tempirano bombo asocira,... ajd, lepo nočko in lep jutrišnji dan vsem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. april 2008 Prijavi Deli 23. april 2008 Aja,..perešček,...vseeno mislim, da bi bila pacarija boljši in miroljubnejši izbor,.....tisti zašvasan betonski kvader s tovrstno vsebjočo vsebino me na tempirano bombo asocira,... ajd, lepo nočko in lep jutrišnji dan vsem Končni efekt bi bil vsekakor bolj spektakularen... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. april 2008 Prijavi Deli 24. april 2008 daaaannnnnnnnnnnnnnn........ šta to moje oči vide.....spektakularne betonske kvadre.....in to navsezgodaj zjutraj.... ....silki, no, sej ti privoščim študijsko vreme in dobro kavo ob pavzi .....sg in malčku pa lep srehod.....kaj je s črevesarji.....?na zapadu ništa novo.....svet je še zmer lep..... ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. april 2008 Prijavi Deli 24. april 2008 Juuuutrček pa, i na istoku ništa novo,....vzhodnik še vedno vzdržuje charming počutje... jh, agresija je šla med zaloge ždet....tko, da sem oz.zgledam spet fensi miroljubno...da ne rečem očarljivo.... betonski kvadri so bli pa preščkov predlog,....kako škorpijevski pepel na enem mestu obdržat... ajd škorpije in ostali ljubki temu gnezdu,...lep dan in uživejte v svoji očarljivosti Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. april 2008 Prijavi Deli 24. april 2008 jao bejba...keri tekst...da ne rečem kaj o filmu, ki se mi je odvrtel....v glavi..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. april 2008 Prijavi Deli 24. april 2008 Good Scorpio... http://www4.slikomat.com/08/0424/qx-8381Go.jpg Bad Scorpio... http://www4.slikomat.com/08/0424/1tc-8609Ba.jpg Pa še vir... AllPosters Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 iiiiiiiiii....... ....perešček..... daaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.................... .....in tako naprej....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 Morgen... ...itd... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 dan sedaj je vse uradno, danes sem položila aro za stanovanje je 8 km iz strogega centra mb(hoče)novogradnja in bo vseljivo v augustu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 dan sedaj je vse uradno, danes sem položila aro za stanovanje je 8 km iz strogega centra mb(hoče)novogradnja in bo vseljivo v augustu http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a020.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/c015.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 bravooooooo klaruuuussssss...... dans bi jih ........grrrrrrrrr.........še dobro, da bo kmal konc...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 dan sedaj je vse uradno, danes sem položila aro za stanovanje je 8 km iz strogega centra mb(hoče)novogradnja in bo vseljivo v augustu seej veš ane šla tečt, ujel me dež, včeraj bila fizikalc s krampom v rokah. lajf je lep, jutri pa služba, konec dopusta... lajf je lep aja v nedeljo naj bi bila nekje na kočevskem (baje je en motoristični žegenj ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 seej veš ane šla tečt, ujel me dež, včeraj bila fizikalc s krampom v rokah. lajf je lep, jutri pa služba, konec dopusta... lajf je lep aja v nedeljo naj bi bila nekje na kočevskem (baje je en motoristični žegenj ) Če je to mogoče Nova Štifta pri Ribnici(tam je vsako leto žegnanje motorjev), potem je to čisto zraven mene... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. april 2008 Prijavi Deli 26. april 2008 ja tam a se mim tebe peljem tkole zdej grem pa v službo, čeprav imam uradno še dopust, sodelavka prosila za menjavo sobote... upam, da hitro mine Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. april 2008 Prijavi Deli 26. april 2008 ja tam a se mim tebe peljem tkole zdej grem pa v službo, čeprav imam uradno še dopust, sodelavka prosila za menjavo sobote... upam, da hitro mine Mimo mene ne, mimo tiste vasi kjer živim pa mogoče, odvisno s katare strani prideš.Sem prav pod novo Štifto.Lahko bi se kaj oglasila... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. april 2008 Prijavi Deli 26. april 2008 glede na to da ne bova sama in glede na to da ne vem koliko časa se bomo azdržali v vaših logih, ne morem obljubit... če pa nimata namena nikamor it, mi lahko napišeš na os eno od vajinih cifer pa če bo možnsot pokličem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. april 2008 Prijavi Deli 26. april 2008 glede na to da ne bova sama in glede na to da ne vem koliko časa se bomo azdržali v vaših logih, ne morem obljubit... če pa nimata namena nikamor it, mi lahko napišeš na os eno od vajinih cifer pa če bo možnsot pokličem Bom napisal, samo sprazni Inbox... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.