Amis 27. april 2008 Prijavi Deli 27. april 2008 daaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn........ bemtiš....vampirim ob taki uri, ko mi res še ne bi blo treba....se pozna, da je pomlad u zraku in dnevi daljši.....zjutraj se ne da več spat....... valkira...ste pa poskrbeli za to, da soseski ne bo dolgčas..... nardite si max dan.....al pa noč..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. april 2008 Prijavi Deli 28. april 2008 daaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnn........ o včer vidla frendice po dolgem cajtu..... ....ta teden pa bolš da ne mislim kaj bo....na srečo so sam trije dnevi....... ajd, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. april 2008 Prijavi Deli 28. april 2008 jutro včeri bla na koncertu od katie melua...domov prišla ob 1h v jutro..ampak se je splačal...punca je še bolša v živo, kot pa na studijskih posnetkih Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. april 2008 Prijavi Deli 28. april 2008 punca je še bolša v živo, kot pa na studijskih posnetkih ooooooo.....kul.... a veš, da sem bla prav radovedna, kako je v živo...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. april 2008 Prijavi Deli 28. april 2008 res mi ni žal, da sem šla pa še dobla sem karte je bilo pa veliko ljudi...smo sedeli..ampak na koncu je celo dvorano spravla na noge ******* http://www.moj-album.com/slike/9201053/XfCiE0zCeKET49FO.jpgmoje bodoče stanovanje...kopalnica in spalnica bota ostale enaki... z dnevno kuhinjskem prostorom se bom pa špilala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. april 2008 Prijavi Deli 28. april 2008 http://www.moj-album.com/slike/9201053/XfCiE0zCeKET49FO.jpgmoje bodoče stanovanje...kopalnica in spalnica bota ostale enaki... z dnevno kuhinjskem prostorom se bom pa špilala Pa kakšno fotko ko se boš začela špilat... Morgen strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. april 2008 Prijavi Deli 28. april 2008 po vsej verjetnosti bo notr kotna kuhinja s štedilnikom v kotu....in seveda kotna klop...pa se pridobi akr nekaj prostora Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. april 2008 Prijavi Deli 28. april 2008 Daaaan gnezdo pismu Klara kaj vidim,....čestitke... dete, tale "tvoj" mi je pa čedalje bolj všeč..... lep dan vsem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. april 2008 Prijavi Deli 28. april 2008 malo, a praktično...ikea ima programček, ko lahka prostor narišeš v 3d in potem notr vstavljaš pohištvo...to šele bo fajn Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 daaaaaaaannnnnnnnn............. dete....dolgčas vam očitno ni....sosedom pa tud ne..... ......klarus....flat bo kul.......... men pa počas postaja dolgčas.....njet gud tole..... ...... ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 dan gnezdo vidim, da se vam dogaja Klarus ... kakšen super brlog ... jaz bi tudi imela kaj podobnega tam v Domžalah pa cel cirkus meni ni nič dolgčas ... danes bo vse tko na izi, ko pada dež :xx!: ... drugače se s coprnico potepava ... malo rišem in barvam ... glavo bistrim s kvizi in vislicami ... pa dela tudi dosti, če ga hočeš videti za praznike upam, da pade kakšen izlet ali celo piknik bodite v cvetju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 Daaaan ljubkim abonentom strupenega gnezda.... vidim dogaja....fajn no, sej men tud,....za začetek dneva mrtvohladno zaspala,....froci so s starejšimi froci (beri s fotri) na počitnicah,....jest pa preprosto pozabila na delovni urnik, pismu kličem v sl. znajdite, se pridem k pridem,....zaspala,.....mater me takoj ožigosal, da sem bolana,....pismu, k da jest pa ne znam samo zaspat,....pa neke tablete proti glavobolu mi molijo,.... svašta... Amiska, takoj se javim za višek časa... nč, grem enmal delat lep dan vsem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 http://www.moj-album.com/slike/9201053/XfCiE0zCeKET49FO.jpgmoje bodoče stanovanje...kopalnica in spalnica bota ostale enaki... z dnevno kuhinjskem prostorom se bom pa špilala Super tole! Kolko kvadratov pa je vse skupaj? Zgleda kar veliko. Uf, jst sem tudi tik pred tem, da dobim načrt pa ključe v roke... mislim da bo zdaj takoj po prvomajskih.Pa si še niti ne predstavljam kako bo, sem pa že malo neučakana, in to me matra zdaj, ko sem tik pred... Že razmišljam kdo bo pomagal selit pa opremit, pa gledam ponudbe za francosko posteljo, pralni stroj.. čisto sem padla not. Aja, pa lep pozdravček vsem v gnezdece, se nisem že dolgo oglasila nič na obisku. Pa čimveč dogodivščin za praznike... upam da bo sonček, da ga zažuramo kot je treba. Uživajte! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 vse skupi z balkonom vred je 45,23 m2 js tudi še samo gledam ponudbe...večina bo itak iz ikeje....določene stvari(vgradne omare, postelje) imajo smešne cene....čeprav bo stanovanje gotovo enkrat augusta...že grem v petek firbcat v ikejo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 vse skupi z balkonom vred je 45,23 m2 js tudi še samo gledam ponudbe...večina bo itak iz ikeje....določene stvari(vgradne omare, postelje) imajo smešne cene....čeprav bo stanovanje gotovo enkrat augusta...že grem v petek firbcat v ikejo Klarus - Ikea je v Avstriji a ne? Ni še pri nas?Kaj pa pri nas, maš kakšno idejo za francosko posteljo, kje imajo dobre pa ne preveč drage? 160x200. Pa da je dostava na dom, in po možnosti še montaža. Na Bolhi sm vidla eno tako ponudbo, mi je kar mikavno. Pa nočem kovinske, mi ni všeč. Se odločam med tisto ki ima vse v enem in predal za posteljnino spodaj, ali tako da je jogi posebej.. samo me malo skrbi potem kolko me bo prišel še jogi koštat... una vse v enem pride okoli 200 evrov. Sploh nisem vedla da je tolko varijant... prej sem imela samo v glavi - - hočem francosko in konec! Zdaj pa vidim da je tolko ponudb da samo brskam in razmišljam kaj bi bilo najboljše. Aja, moja garsonjerca bo manjša, okoli 35 kvadratov. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 pri ikei je tak, da sam prideš po robo, odpelješ domov in sestaviš....ikea je v austriji..mogoče tudi kje v italiji(če je že v zda) poglej kak neckermann...mogoč kaj najdeš tam http://www.ikea.com/it/it/ Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 pri ikei je tak, da sam prideš po robo, odpelješ domov in sestaviš....ikea je v austriji..mogoče tudi kje v italiji(če je že v zda) poglej kak neckermann...mogoč kaj najdeš tam http://www.ikea.com/it/it/Hvala! Ne pride v poštev, najbližje je Ancona. Bom šla še v Lesnino pogledat, pa mogoče kaj bliže v Italijo.Neckermann sem že gledala, se ne splača cenovno, in niti mi ni všeč ponudba. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. april 2008 Prijavi Deli 30. april 2008 daaaaannnnn.....pofočk.......mejte se....pa fajn praznike...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. april 2008 Prijavi Deli 30. april 2008 Hvala! Ne pride v poštev, najbližje je Ancona. Bom šla še v Lesnino pogledat, pa mogoče kaj bliže v Italijo.Neckermann sem že gledala, se ne splača cenovno, in niti mi ni všeč ponudba.uspešno iskanje..... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 30. april 2008 Prijavi Deli 30. april 2008 dan gnezdo po vremenu sodeč bomo za praznike nekako takole ... vmes pa net in tv ... in hladilnik uživajte ... kjerkoli že boste Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 30. april 2008 Prijavi Deli 30. april 2008 uspešno iskanje..... HVALA!!!Lepe praznike vsem... čim več žura in veselja! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 1. maj 2008 Prijavi Deli 1. maj 2008 dan gnezdo levčka zbudila pleh muska ... mene kolona motoristov ... 279 jih je bilo + 3-je zaostali ... vse ostale sosede, ki niso bili koma pa naša coprnica ... wow-wow-wow malo smo se podprli ... zdaj pa ven, dokler je še kaj sončka uživajte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. maj 2008 Prijavi Deli 3. maj 2008 http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/g015.gif Škorpije očitno še v komi od praznikov... Pa... ...vseeno dobro jutro če se slučajno kakšna zbudi pred ponedeljkom... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 3. maj 2008 Prijavi Deli 3. maj 2008 Evo, prebudila iz kome,....predčasno zgleda.... pozdrav vsem (že/še) živim v gnezdo... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dolphinetta 4. maj 2008 Prijavi Deli 4. maj 2008 Še ena škopijonka tu! Z luno v tehnici Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.