devica 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Nekaj me moti pri vsem tem. Ne, ne trdim da astrologija nima nikakrsne veze...vsekakor ima....veliko...moti me predvsem etiketiranje. Priznam, o teh stvareh nimam pojma...ce mi nekdo pove datum rojstva, ne vem kaj je po horoskopu (ok, ce ima na isti dan kot jaz, potem ze ), ampak da bi nekoga 'vnaprej determiniral' samo po tem, kdaj in kje je rojen...to je zame prevec enostavno.Joooj, kk je men všeč, kr je tema o škorpijonih zmeri v vrhu zadnjih objavljenih tem!! Ej, Krokodil, to je čist res! Jz sm šla sama seb ful na živce, ker če kerga nism mogla, so bli to dvojčki pa vodnarji, pa mi je blo totalka glupo, ko smo se pogovarjal, pa sm bulila v človeka pa mlela, kaj je po horoskopu... Če dvojček- adijo! :xx!: Pol sm pa mal nehala to delat, pa sm človeka poskusla najprej spoznat v nulo, pol pa počas zvedla, kaj je po horoskopu in sem spoznala kr nekaj kulskih dvojčkov pa tud kajga kulskega vodnarja...Aja, pa ovni- :o|o: ( )Sam je pa res zanimiv, kk majo/mamo ljudje rojeni v istih znamenjih ( tuki pridejo še ostale stvari ) podobne lastnosti, se podobno odzivamo...sam res ne morš kr obsodit človeka (sej tud vsaka blondinka ni tolk zabita), sam se še vseen rada razpričam o tej temi, drgač te pa ne bi odj... čeprav si oven po horoskupu (recimo). Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 pri nas je bilo s temle mal kriza, ker je pisalo v dvojini in njuno mišljenje se je mnogokrat razhajalo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Contesa, zdejle sem se pa prav prijetno namuzala in kaj pravijo karte kolk je včasih dobro da vas imam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 se popolnoma strinjam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 včasih je dvojina odveč, ane Contesa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 glede na to da smo s Conteso k. dvojčici (hihi) vem da misli isto kot jaz... torej tu je dvojina povsem odveč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 hja mene ne štej strelček v to množino, kaj pa ti Contesa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 hja očitno me ne bereš dovolj natančno....zadnje čase polna energije in smeha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Ampak spet smo pri predalčkanju, a ne Kroko?! Jp..prav imas...samo v tem predalcku si samo ti....ne vsi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 kako se bere fino tuki..neverjetno....nim kaj napisat....mam tut jaz škorpijonaste˝ izkušnje..dolga leta....z moškimi kr še gre nekak tut pretiravaja dosti, ampak ženske...raje te vržejo nekam, kot pa ,da bi sledile navdihu humanizma predaje Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 da je škorpija obrambna živalca, ja kaj bi potem dejal šele za napadalne živalce ..res je to izjavu..nastopat, razumno trezno,ne pa z nekimi nesmisli in bučim rjovenjem,kar tut ne prenese dolgoročnega napredka, kot le iskanje novih zaselkov˝recept : Treba jih je posnemat Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 sicer je generacijski in ce ni kaksen pomemben point v tvojem horoskopu, ga na osebnostnem nivoju prakticno skorajda ne cutis; torej, .....in fortune - vsaka je na svoji strani ASC in druga z drugo in z ASC v konjunkciji.strel./neptun3h..lepota pisanja ,morda nekoč spisat nadnaravnostJa generacije majo Ognjene Plutone in Neptune, ostale pa so še Vodne Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Kot sem že rekla, ednina je zakondvojina pa je pomožni člen nadgradnje Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 no kje so zdaj vsemogočne škorpije samo za deset strani vas je... hehja definitivno lahko rečemo da majo škorpijoni dolge prste Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 hehja definitivno lahko rečemo da majo škorpijoni dolge prsteAAAA ? A kradejo tut ?!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 30. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2004 no kje so zdaj vsemogočne škorpije samo za deset strani vas je... hehja definitivno lahko rečemo da majo škorpijoni dolge prste....dolge prste......kako to misliš, da so tatice ali v drugem smislu, da je značilnost njihovih rok dolgi in suhi prsti, ki bi lahko klavir igrali in se lahkotneje po testaturi računalnika sprehajali........ Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Prav tako je seveda tudi pri Skorpijonih (kot sem omenjala pri Vodnarjih) - Skorpijoni pravijo - joj, za vse smo ful grozni, nihce nas ne mara, a to govorijo z nekaksnim ponosom, kot, vsi se jih bojijo, zenske pa so totalne fatalke... mega in zavidljivo, v bistvu.Ze res morda, vcasih, a prvic je to spet nekaksna fama, ki jo tudi sami dodatno radi pomagajo ustvarjati, ker jim nekako sede tak status - katera bejba pa si ne zeli biti femme fatale (kar seveda ne pomeni, da je to vsaka, ki se sama ufura ali vsaka, ki dobro zgleda - ful skorpijonk sploh ni lepotic - ce pa so, pa so za to zasluzni drugi dejavniki v horoskopu, morda ze venera v tehnici - itd.)) - drugic pa je tudi tu vec nizjih kot visjih tipov, najvec pa seveda srednjih.Nizji tip bo tako mascevalen in ko z njim ne bo dobro cesenj zobat, je to lahko v pomenu recimo mascevalne ex ljubimke, ki ti greni lajf... dela scene, ljubosumne izpade, te zasleduje, kontrolira... ...Visji tip - z njim pa ne bo dobro cesenj zobat, ker je preprosto prevec inteligenten in ne bo ti delal scen, ker je za to prevec prefinjen. Torej - ne bo se ti treba bati njegove mascevalnosti in ekscesov, ljubosumnih izpadov, pac pa se bos bal njegove prodornosti (ki pa seveda ne bo v smislu - 'slutim, vem, kje -in seveda s kom - si bil, vceraj zvecer [*sco zena mozu npr.]). Torej - Skorpijon je tako Picasso in Andre Gide in Bill Gates, kot tudi Diego Maradona in Charles Manson. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Visji tip - z njim pa ne bo dobro cesenj zobat, ker je preprosto prevec inteligenten in ne bo ti delal scen, ker je za to prevec prefinjen. Torej - ne bo se ti treba bati njegove mascevalnosti in ekscesov, ljubosumnih izpadov, pac pa se bos bal njegove prodornosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 'zile rezejo'... Tam nekje, ki smo imeli plac, si je v eni od sob enkrat ena rezala zile nekaj...In od tedaj smo tisti sobi namesto stevilke (kot smo imeli navado) rekli - Zhiloreznica. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Hm bobnar, kaj ti kaka škorpijonka ni dala? da si tako, hm nataknjen.... pismu ej gledam mal naokrog že dolgo nisem prebral nič prijaznega od tebe.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Zhiloreznica:xx!: Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Ja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Ja.enkat padu skoz sipo doma... falil zilo za par mm ...se dobr Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 ... jaz pa padla na vreco kozarcev... NE sfalila zhile... totalna krvavitev, kot bi mi vrat prerezali, vlekla se je krvava crta, ko smo sli na urgenco...'Rezultat'? Oz. 'nauk'? (cez tri dni) popravca iz matematike naredila dobesedno Z LEVO ROKO. Toliko o smiljenju, ce zhilorezenje. Ker da :xx!: in se in se V kontekstu pa je bilo predvsem :xx!: :o|o: in, ja, tudi Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 ... jaz pa padla na vreco kozarcev... NE sfalila zhile... totalna krvavitev, kot bi mi vrat prerezali, vlekla se je krvava crta, ko smo sli na urgenco...'Rezultat'? Oz. 'nauk'? (cez tri dni) popravca iz matematike naredila dobesedno Z LEVO ROKO. Toliko o smiljenju, ce zhilorezenje. Ker da :xx!: in se in se V kontekstu pa je bilo predvsem :xx!: :o|o: in, ja, tudi aja, kot dober razlog za umiritev in ucenje pa nardit izpit ja sej, vsaka stvar je ze za kej dobra! kontekst?? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.