silki 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jao, cel vikend se bom postila, pa maske, pa pilingi, ... pa UF, sej je še cajt za eno plastično Ti maske, pa post...jest si bom šla pa še mal oprsje obložit! ......zdej grem pa deda domov mal oblagat! ....fejst bodte...pa lp Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma jaz sem pa res v eni vmesni fazi... :|||ampak saj, brez veze, pac... je tud jasno... pac odvisno kaj pocnes, kaj in kje delas....saj doma smo najbrz vsi kdaj v trenirkah...vedno, ne kdaj. saj je najbolj udobna in praktična zadeva za na ta zadnjo navlečt. xrosex Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej, punce,a ste se že mal zamislile nad tem kako bo potekal pogovor. Namreč kokr vem Marsa ne pusti ostalih do besede, men se tut redko kdo prebije, tut silki je gobčna in kokr vidm tuki ste vse čveke.To bo hrupno. Če pa še aiwk pride, pol ste ga pa sploh najebale. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Namreč kokr vem Marsa ne pusti ostalih do besede :xx!: evo nalasc bom SKOZ TIH! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej, punce,a ste se že mal zamislile nad tem kako bo potekal pogovor. Namreč kokr vem Marsa ne pusti ostalih do besede, men se tut redko kdo prebije, tut silki je gobčna in kokr vidm tuki ste vse čveke.To bo hrupno.po mojem bojo kar zaprli bowling za druge, če mene vprašaš, bodo mel še nas preveč! Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> :xx!: evo nalasc bom SKOZ TIH! ...utopične misli! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 nekak, ja... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> x:Dx Tinka, na skrivaj, kje bos pa skrita, da te ne bi rentegnski sco uchi razkrinkal? mam jaz tudi kaksno vodno-zracno finto se na rezervi Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 ouki, ne dvomim, lisica kot si. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Zakaj ni nobenga OS-a, da vidm približno število ljudi??????Drugače bomo res le na parkingu žurale................. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 kako da ne? x?x jaz sem ti ga pred kakimi 3 urami al pa dvema poslala! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>kako da ne? x?x jaz sem ti ga pred kakimi 3 urami al pa dvema poslala!Tvojega sem dobila in odgovorila, hvala... Morm mal znoret, da se babe zmigajo, hhehe Ne, resno, prosim, če mi svojo prisotnost za ponedeljek potrdite na OS. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 aha pa res, vidim zdaj, thanx. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 mene zagotovo ne bo, uzivajte Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 jaja blefiras zdaj, da se bos pol prikradla fotkat. *ce pa vseen resno mislis , pa skoda. Pa drugic. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 ti ze ves Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ti ze vesves da... sam bom res vesela, ko se bomo tud mi se kaj videl...morda boste strelci se se kaj tkole sli... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Jest bi tud pršla (sicer dvojček)....... ..... a luna v skorpjonu steje???? Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Ponavljam.... drage škorpijonke/škorpijoni (tako ali drugače ) na OS mi potrdite svojo udeležbo za ponedeljek (Klub 300 v Dravljah ob cca. 20ih), da se naredi potrebna rezervacija (odvisno od števila) - zaenkrat nas je okoli 6! Rabim pa potrjeno, zato pišite!!! Vedeti moram najkasneje do nedelje!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jest bi tud pršla (sicer dvojček)....... ..... a luna v skorpjonu steje????Seveda! You are welcome! Aja, pa dobrodošla na LN!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Jaz imam skorpijona v ASC in nogo v mavcu še naslednje 2 tedna :xx!: Tako ,da prijetna družba ...želim vam ,da še zame spijete dober kozarček pive:)...naslednjič pa ziher pridem* Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz imam skorpijona v ASC in nogo v mavcu še naslednje 2 tedna :xx!: Tako ,da prijetna družba ...želim vam ,da še zame spijete dober kozarček pive:)...naslednjič pa ziher pridem*Čimprej okrevaj! Koga si pa tok brcnila? Za naslednjič pa velja! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 O hvala!Bom se čimbolj potrudila in iz Italije gonila, da bom pravočasno tam Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>O hvala!Bom se čimbolj potrudila in iz Italije gonila, da bom pravočasno tamNo no! Previdno na cesti (ti že škorpija vn buta! ).... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Priznam....nora voznica, ampak vedno previdna Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.