Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Še ena škopijonka tu! :palec:

Z luno v tehnici :inocent:

x:Dx x:Xx xsrcx

Ker domači iz te teme še spijo, dobrodošlica od enega vodnarja... http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/a010.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

Še ena škopijonka tu! :palec:

Z luno v tehnici :inocent:

o helou.....sam una luna....ccccc.... xrolleyesx .... x:Dx x;)x

tisto tehtnico ti oprostimo x:px

no...ne vem..... xscratchx

Dobar jutar xcivx ... praznikov je konc, zdej pa pejmo v službo :o|o:

na žalost....... xzzzx

daaaaannnnnnnnnnn............ xcivx

očitno bil odklop super, ko ni blo nobenga v gnezdu.....sam perešček je bil za čuvaja.....zlato dete.... :medal: .......kaj se mi dans ni šlo v službo.... :horro-cb: ....... :horro-cb:

ajd, mejte se.....bolš od vremena.... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Da se ša jaz javim, sem tudi škorpion po horoskopu.

Sicer pa ne vem točno čemu je namenjena ta tema.

Lep začetek delovnega dne (po praznikih)!

helow še od mene (naju x:Ix ) x:Xx

sem se tolk navadila (spet) okol skakat, da mi takile dnevi, ko ne morem lih zalaufat vozička, grejo neskončno na živce :o|o: :inocent: dragi je peljal avto na preventivni servis (smo pred prazniki nabavli novega-starega, ker v swiftiču vozit otroka in psa pa po možnosti še kaj prtljage zraven je že skor mal čarovnije x:o)x ), tko da nimam komu težit ... dete pa spi xsrcx še pesjanarja je tole vreme kar mal vrglo, tko da mi spi pri nogah ... men se pa ne da kej konkretnega naredit xrolleyesx :inocent:

Klarus pa Ale, super za stanovanje :palec: to bo uživanja v opremljanju x:px x;)x

x:Dx čvekanju x:px x;)x

pa dobrodošel :palec:

Dolphinetta tud dobrodošla v gnezdu :palec: eno luno v vagi pa sco zagotovo obvlada x:px

naredite si krasen dan xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Guest Jeti

dan gnezdo :flower:

dva nova repka v gnezdu :2src: ... pozdravljena :palec:

eh ... z luno je pa tko vedno problem x:Dx ... pa naj bo kjer če :inocent: ... okrogla, prazna, obglodana x:o)x

meni pa učke skup lezejo :U: ... grem kuhat kofe x:px

Da se ša jaz javim, sem tudi škorpion po horoskopu.

Lep začetek delovnega dne (po praznikih)!

haj....je sg že povedala, čemu služi tema....zraven pa še:debatam, zafrkanciji, genialnim prebliskom....itd.....pa dobrodošel.... x:)x

sg...naj ti/vam nova "štir kolesa" dobro služijo..... :palec:

xsmx

Jaz MačkiRežalki pomagam roštilj obračat. Samo v vednost.

x:o)x x:Dx

Jaz pa občasno preluftam temo kadar škorpije skrivnostno poniknejo v puščavski pesek(ali kamorkoli že... x8Dx :inocent: )

o helou.....sam una luna....ccccc.... xrolleyesx .... x:Dx x;)x

no...ne vem..... xscratchx

na žalost....... xzzzx

daaaaannnnnnnnnnn............ xcivx

očitno bil odklop super, ko ni blo nobenga v gnezdu.....sam perešček je bil za čuvaja.....zlato dete.... :medal: .......kaj se mi dans ni šlo v službo.... :horro-cb: ....... :horro-cb:

ajd, mejte se.....bolš od vremena.... x;)x

x:Dx x^x :vtz: http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a045.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Klarus pa Ale, super za stanovanje :palec: to bo uživanja v opremljanju x:px x;)x

Hvala! :palec: Bo bo, čeprav nimam keša da bi šla v neke ekstreme... bo pa bolj kreativnost delovala, pa iznajdljivost. Sej nisem zahtevna, najbolj važen kos pohištva bo francoska postelja... x:px

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

daaaannnnnnnnnnn......... xcivx

o ale....a ti tud flat....sem mislila, da je šele v planu....pa šele zdej štekala, da gre že za "izvedbo"....čestitke tud tebi..... :palec: .....sam prioriteta pr pohištvu je pa čist sco.... x:Dx x:Dx x:Dx ......

dans (še) ne grizem.....sam v vednost.....pa vsak dan mamo vaje k mormo še dva komada naštudirat za sobotni nastop.......evo, pa je teden splaniran......

ajd, mejte se...... x;)x

daaan gnezdo xsrcx

za nova gnezdeca :detelca: xgoldfishx xwizardx

pa lep očarljiv dan vsem x:)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

daaaannnnnnnnnnn......... xcivx

o ale....a ti tud flat....sem mislila, da je šele v planu....pa šele zdej štekala, da gre že za "izvedbo"....čestitke tud tebi..... :palec: .....sam prioriteta pr pohištvu je pa čist sco.... x:Dx x:Dx x:Dx ......

dans (še) ne grizem.....sam v vednost.....pa vsak dan mamo vaje k mormo še dva komada naštudirat za sobotni nastop.......evo, pa je teden splaniran......

ajd, mejte se...... x;)x

x:Dx x:o)x

Če rabiš http://www4.slikomat.com/08/0506/cox-zobna-.jpg

Škorpije... xsrcx x:Xx http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/a010.gif

Alef, še meni ene zobke prosim x:)x ,...pa ne tko fensi kt Amiski,...enga bi v rit ugriznila pa se mojih mi zdi škoda :inocent: :o|o:

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

o ale....a ti tud flat....sem mislila, da je šele v planu....pa šele zdej štekala, da gre že za "izvedbo"....čestitke tud tebi..... :palec: ......

Ja tudi ja, čakam samo še da podpišem pogodbo in dobim ključe, ma bo zdej v kratkem po moje, zgrajeno je do konca, zdaj se je treba samo še vselit. :2src:

.....sam prioriteta pr pohištvu je pa čist sco.... x:Dx x:Dx x:Dx

A da ja! x:Dx x:px Mogoče vpliva kaj to, da sem dosti v družbi s škrpjončki in škrpjonkami. x:px

Drugi najbolj važen kos je pa pralni stroj. x:o)x Pod kaj pa naj bi to spadalo? x8Dx

Tretji pa kuhinja. :2src:

daaan gnezdo xsrcx

za nova gnezdeca :detelca: xgoldfishx xwizardx

pa lep očarljiv dan vsem x:)x

Thanks silki :palec: xsrcx

Lep pozdravček vsem x:Xx

Alef, še meni ene zobke prosim x:)x ,...pa ne tko fensi kt Amiski,...enga bi v rit ugriznila pa se mojih mi zdi škoda :inocent: :o|o:

x:Dx

Izvoli... x^x

http://www4.slikomat.com/08/0506/ri-tigerD.jpg

Samo z lastnikom se moraš pa sama zmenit če ti jih posodi... x:Dx :inocent:

aha...tole ful dobra ideja....da ne rečem kolk se mi dopade..... x:px

sam dalo bi se porabit 2 komada....za na roke, recimo.....je bolj efektivno.... x:Dx :vragec:

Drugi najbolj važen kos je pa pralni stroj. x:o)x Pod kaj pa naj bi to spadalo? x8Dx

Tretji pa kuhinja. :2src:

Thanks silki :palec: xsrcx

drugi kos spada k devicam, tretji pa k bikom......sicer maš pa fajn družbo.....če boš pa mela kakšnega sco odveč, se enkrat kasneje priporočam..... x:Dx x;)x

daaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn........... xcivx

Guest Jeti

dan gnezdo :flower:

danes se praskam x:Dx ... neka alergija spet na pohodu :xx!: ... nimam pojma od česa xcivx

midva tudi rabiva novo posteljo :inocent: ... samo mi ni nobena všeč v trgovinah in katalogih ... vse nekje pri tleh :vragec: ... moram stakniti dobrega in poceni mizarja za okvir x;)x

drugi kos spada k devicam, tretji pa k bikom......

hmm... jst sm pa misnla da pralni stroj bolj k Vodnarjem, ker ne izgubljamo časa radi, tko pa cunje samo v pralni stroj vržeš, greš pohajat al pa spat, pa ko opere samo daš sušit in je.

Kuhinja ... ja lahko bi res blo bikovsko, ne vem... ma v glavnem - rada eksperimentiram, pa kaj dobrega sama skuham... sm se razvadla s svojo kuhinjo, pa mi tista po gostilnah in restavracijah ni več dovolj dobra x:o)x

sicer maš pa fajn družbo.....če boš pa mela kakšnega sco odveč, se enkrat kasneje priporočam..... x:Dx x;)x

daaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn........... xcivx

aha x:px samo dvomim da bo kdaj kateri/a odveč, se prav dobro počutim v škorpijonskem leglu... se večkrat zgodi da je enih 5, 6 skorpijev okoli mene, pa nobeno drugo znamenje...

Se včasih hecam da sem v enem od prejšnjih življenj sigurno padla v kakšno luknjo, polno škorpijonov x:o)x

pa smo že takrat vzpostavili prijateljski stik x;)x x:px

Lep dan vsem! xsrcx

daaaaaaaaannnnnnnnnnn.......... xcivx

ale'......drugi kos bi kar se časa tiče res lahko šel k vodnarjem....sam osnovna funkcija je od device..... x;)x

mejte se max fajn........ xDDx

Daaaaan strupkiiiii x;)x x:Dx

x:Dx

Izvoli... x^x

amo z lastnikom se moraš pa sama zmenit če ti jih posodi... x:Dx :inocent:

HVALA!

pismu, težka je bila, sem morala ves arzenal scorpijevske očarljivosti uporabit,.... x:Dx x^x

ajd lep dan vsem :detelca: xgoldfishx xcrossfingx xwizardx

aja,

glede prioritete stanovanjske opreme pa ne bi,....jest pol spljoh nikamor v zodiak ne pašem,......jh, postla, kwa če mi, za une pol ure spanja,....pih, kuhinja,..pa pečica, za shrambo orodja,....ja pralni stroj pa sušilec pa ne dam....prihrani čas.... xrolleyesx

HVALA!

pismu, težka je bila, sem morala ves arzenal scorpijevske očarljivosti uporabit,.... x:Dx x^x

ajd lep dan vsem :detelca: xgoldfishx xcrossfingx xwizardx

x:o)x

To menda pomeni da zdaj en tiger brez zob okoli skače... :o|o: x:Dx

Bo trebe še za njega ene zobe zrihtat... x8Dx

Strupki... x:Xx xsrcx http://www.cosgan.de/images/more/flowers/001.gif

Perešček bil danes priden... x^x

http://www.cosgan.de/images/midi/haushalt/e020.gif

:switz: :switz: :sleeping:

Če še kdo rabi zobe ali pa kakšno podobno orodje - kdaj drugič... x8Dx x:)x

hmm... jst sm pa misnla da pralni stroj bolj k Vodnarjem, ker ne izgubljamo časa radi, tko pa cunje samo v pralni stroj vržeš, greš pohajat al pa spat, pa ko opere samo daš sušit in je.

:o|o: x:Dx

Ne vem za druge vodnarje, ampak zame sta najpomembnejša kosa pohištva kavč pa hladilnik, občasno tudi štedilnik. x:px x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx

daaaaannnnnnnn...... xcivx

od vsakodnevnega nabijanja na boben mam že prste kot buhtlje....sam špil je pa fajn..... x^x

ajd, mejte se...... x;)x

Daaan xsrcx

Zobke vrnila lastniku,....menda bil "material" okusen :yumy: ....tak, da je sposoda še zaželjena... x;)x x:px

Charming dan se obeta... xsingx xsingx

hm,....jutrišnji bo že kičast.... x:Dx x:Dx

:detelca: xgoldfishx

:wOOt: :wOOt: :wOOt: .....bemtiš, kaj se dogaja....... x:Dx x;)x

daaaaannnnnnnn........... xcivx

sej men se tud......2 nastopa dans....pa vožnja s helikopterjem....pa streljanje s klašnikovim.....odpuljeno čist...... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

zdej pa akcija dalje......

ajd, mejte se max...... x:Xx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...