alef 4. maj 2008 Prijavi Deli 4. maj 2008 Še ena škopijonka tu! Z luno v tehnici Ker domači iz te teme še spijo, dobrodošlica od enega vodnarja... http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/a010.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. maj 2008 Prijavi Deli 5. maj 2008 Še ena škopijonka tu! Z luno v tehnici o helou.....sam una luna....ccccc.... .... tisto tehtnico ti oprostimo no...ne vem..... Dobar jutar ... praznikov je konc, zdej pa pejmo v službo na žalost....... daaaaannnnnnnnnnn............ očitno bil odklop super, ko ni blo nobenga v gnezdu.....sam perešček je bil za čuvaja.....zlato dete.... .......kaj se mi dans ni šlo v službo.... ....... ajd, mejte se.....bolš od vremena.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jony 5. maj 2008 Prijavi Deli 5. maj 2008 Da se ša jaz javim, sem tudi škorpion po horoskopu.Sicer pa ne vem točno čemu je namenjena ta tema. Lep začetek delovnega dne (po praznikih)! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. maj 2008 Prijavi Deli 5. maj 2008 helow še od mene (naju ) sem se tolk navadila (spet) okol skakat, da mi takile dnevi, ko ne morem lih zalaufat vozička, grejo neskončno na živce dragi je peljal avto na preventivni servis (smo pred prazniki nabavli novega-starega, ker v swiftiču vozit otroka in psa pa po možnosti še kaj prtljage zraven je že skor mal čarovnije ), tko da nimam komu težit ... dete pa spi še pesjanarja je tole vreme kar mal vrglo, tko da mi spi pri nogah ... men se pa ne da kej konkretnega naredit Klarus pa Ale, super za stanovanje to bo uživanja v opremljanju Sicer pa ne vem točno čemu je namenjena ta tema. čvekanju pa dobrodošel Dolphinetta tud dobrodošla v gnezdu eno luno v vagi pa sco zagotovo obvlada naredite si krasen dan Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 5. maj 2008 Prijavi Deli 5. maj 2008 dan gnezdo dva nova repka v gnezdu ... pozdravljena eh ... z luno je pa tko vedno problem ... pa naj bo kjer če ... okrogla, prazna, obglodana meni pa učke skup lezejo ... grem kuhat kofe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. maj 2008 Prijavi Deli 5. maj 2008 Da se ša jaz javim, sem tudi škorpion po horoskopu.Sicer pa ne vem točno čemu je namenjena ta tema. Lep začetek delovnega dne (po praznikih)!haj....je sg že povedala, čemu služi tema....zraven pa še:debatam, zafrkanciji, genialnim prebliskom....itd.....pa dobrodošel.... sg...naj ti/vam nova "štir kolesa" dobro služijo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. maj 2008 Prijavi Deli 5. maj 2008 Jaz MačkiRežalki pomagam roštilj obračat. Samo v vednost. Jaz pa občasno preluftam temo kadar škorpije skrivnostno poniknejo v puščavski pesek(ali kamorkoli že... ) o helou.....sam una luna....ccccc.... .... no...ne vem..... na žalost....... daaaaannnnnnnnnnn............ očitno bil odklop super, ko ni blo nobenga v gnezdu.....sam perešček je bil za čuvaja.....zlato dete.... .......kaj se mi dans ni šlo v službo.... ....... ajd, mejte se.....bolš od vremena.... http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a045.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 5. maj 2008 Prijavi Deli 5. maj 2008 Klarus pa Ale, super za stanovanje to bo uživanja v opremljanju Hvala! Bo bo, čeprav nimam keša da bi šla v neke ekstreme... bo pa bolj kreativnost delovala, pa iznajdljivost. Sej nisem zahtevna, najbolj važen kos pohištva bo francoska postelja... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. maj 2008 Prijavi Deli 6. maj 2008 daaaannnnnnnnnnn......... o ale....a ti tud flat....sem mislila, da je šele v planu....pa šele zdej štekala, da gre že za "izvedbo"....čestitke tud tebi..... .....sam prioriteta pr pohištvu je pa čist sco.... ...... dans (še) ne grizem.....sam v vednost.....pa vsak dan mamo vaje k mormo še dva komada naštudirat za sobotni nastop.......evo, pa je teden splaniran...... ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 6. maj 2008 Prijavi Deli 6. maj 2008 daaan gnezdo za nova gnezdeca pa lep očarljiv dan vsem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. maj 2008 Prijavi Deli 6. maj 2008 daaaannnnnnnnnnn......... o ale....a ti tud flat....sem mislila, da je šele v planu....pa šele zdej štekala, da gre že za "izvedbo"....čestitke tud tebi..... .....sam prioriteta pr pohištvu je pa čist sco.... ...... dans (še) ne grizem.....sam v vednost.....pa vsak dan mamo vaje k mormo še dva komada naštudirat za sobotni nastop.......evo, pa je teden splaniran...... ajd, mejte se...... Če rabiš http://www4.slikomat.com/08/0506/cox-zobna-.jpg Škorpije... http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/a010.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 6. maj 2008 Prijavi Deli 6. maj 2008 Alef, še meni ene zobke prosim ,...pa ne tko fensi kt Amiski,...enga bi v rit ugriznila pa se mojih mi zdi škoda Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 6. maj 2008 Prijavi Deli 6. maj 2008 o ale....a ti tud flat....sem mislila, da je šele v planu....pa šele zdej štekala, da gre že za "izvedbo"....čestitke tud tebi..... ...... Ja tudi ja, čakam samo še da podpišem pogodbo in dobim ključe, ma bo zdej v kratkem po moje, zgrajeno je do konca, zdaj se je treba samo še vselit. .....sam prioriteta pr pohištvu je pa čist sco.... A da ja! Mogoče vpliva kaj to, da sem dosti v družbi s škrpjončki in škrpjonkami. Drugi najbolj važen kos je pa pralni stroj. Pod kaj pa naj bi to spadalo? Tretji pa kuhinja. daaan gnezdo za nova gnezdeca pa lep očarljiv dan vsem Thanks silki Lep pozdravček vsem Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. maj 2008 Prijavi Deli 6. maj 2008 Alef, še meni ene zobke prosim ,...pa ne tko fensi kt Amiski,...enga bi v rit ugriznila pa se mojih mi zdi škoda Izvoli... http://www4.slikomat.com/08/0506/ri-tigerD.jpg Samo z lastnikom se moraš pa sama zmenit če ti jih posodi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. maj 2008 Prijavi Deli 7. maj 2008 Alef, še meni ene zobke prosim ,...pa ne tko fensi kt Amiski,...enga bi v rit ugriznila pa se mojih mi zdi škoda aha...tole ful dobra ideja....da ne rečem kolk se mi dopade..... sam dalo bi se porabit 2 komada....za na roke, recimo.....je bolj efektivno.... Drugi najbolj važen kos je pa pralni stroj. Pod kaj pa naj bi to spadalo? Tretji pa kuhinja. Thanks silki drugi kos spada k devicam, tretji pa k bikom......sicer maš pa fajn družbo.....če boš pa mela kakšnega sco odveč, se enkrat kasneje priporočam..... daaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn........... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 7. maj 2008 Prijavi Deli 7. maj 2008 dan gnezdo danes se praskam ... neka alergija spet na pohodu :xx!: ... nimam pojma od česa midva tudi rabiva novo posteljo ... samo mi ni nobena všeč v trgovinah in katalogih ... vse nekje pri tleh ... moram stakniti dobrega in poceni mizarja za okvir Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 7. maj 2008 Prijavi Deli 7. maj 2008 drugi kos spada k devicam, tretji pa k bikom......hmm... jst sm pa misnla da pralni stroj bolj k Vodnarjem, ker ne izgubljamo časa radi, tko pa cunje samo v pralni stroj vržeš, greš pohajat al pa spat, pa ko opere samo daš sušit in je. Kuhinja ... ja lahko bi res blo bikovsko, ne vem... ma v glavnem - rada eksperimentiram, pa kaj dobrega sama skuham... sm se razvadla s svojo kuhinjo, pa mi tista po gostilnah in restavracijah ni več dovolj dobra sicer maš pa fajn družbo.....če boš pa mela kakšnega sco odveč, se enkrat kasneje priporočam..... daaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn........... aha samo dvomim da bo kdaj kateri/a odveč, se prav dobro počutim v škorpijonskem leglu... se večkrat zgodi da je enih 5, 6 skorpijev okoli mene, pa nobeno drugo znamenje... Se včasih hecam da sem v enem od prejšnjih življenj sigurno padla v kakšno luknjo, polno škorpijonov pa smo že takrat vzpostavili prijateljski stik Lep dan vsem! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. maj 2008 Prijavi Deli 8. maj 2008 daaaaaaaaannnnnnnnnnn.......... ale'......drugi kos bi kar se časa tiče res lahko šel k vodnarjem....sam osnovna funkcija je od device..... mejte se max fajn........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. maj 2008 Prijavi Deli 8. maj 2008 Pa kakšno fotko ko se boš začela špilat... Morgen strupki... fotke še dolgo ne bo(pač enkrat auusta)ampak plane pa že imam.. tule so http://www.lunin.net/forum/blog/klarus/ind...85#comment17667 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 8. maj 2008 Prijavi Deli 8. maj 2008 Daaaaan strupkiiiii Izvoli... amo z lastnikom se moraš pa sama zmenit če ti jih posodi... HVALA!pismu, težka je bila, sem morala ves arzenal scorpijevske očarljivosti uporabit,.... ajd lep dan vsem aja,glede prioritete stanovanjske opreme pa ne bi,....jest pol spljoh nikamor v zodiak ne pašem,......jh, postla, kwa če mi, za une pol ure spanja,....pih, kuhinja,..pa pečica, za shrambo orodja,....ja pralni stroj pa sušilec pa ne dam....prihrani čas.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. maj 2008 Prijavi Deli 8. maj 2008 HVALA!pismu, težka je bila, sem morala ves arzenal scorpijevske očarljivosti uporabit,.... ajd lep dan vsem To menda pomeni da zdaj en tiger brez zob okoli skače... Bo trebe še za njega ene zobe zrihtat... Strupki... http://www.cosgan.de/images/more/flowers/001.gif Perešček bil danes priden... http://www.cosgan.de/images/midi/haushalt/e020.gif :switz: Če še kdo rabi zobe ali pa kakšno podobno orodje - kdaj drugič... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. maj 2008 Prijavi Deli 8. maj 2008 hmm... jst sm pa misnla da pralni stroj bolj k Vodnarjem, ker ne izgubljamo časa radi, tko pa cunje samo v pralni stroj vržeš, greš pohajat al pa spat, pa ko opere samo daš sušit in je. Ne vem za druge vodnarje, ampak zame sta najpomembnejša kosa pohištva kavč pa hladilnik, občasno tudi štedilnik. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. maj 2008 Prijavi Deli 9. maj 2008 daaaaannnnnnnn...... od vsakodnevnega nabijanja na boben mam že prste kot buhtlje....sam špil je pa fajn..... ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 9. maj 2008 Prijavi Deli 9. maj 2008 Daaan Zobke vrnila lastniku,....menda bil "material" okusen ....tak, da je sposoda še zaželjena... Charming dan se obeta... hm,....jutrišnji bo že kičast.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. maj 2008 Prijavi Deli 10. maj 2008 :wOOt: .....bemtiš, kaj se dogaja....... daaaaannnnnnnn........... sej men se tud......2 nastopa dans....pa vožnja s helikopterjem....pa streljanje s klašnikovim.....odpuljeno čist...... x:Dx x:Dx zdej pa akcija dalje...... ajd, mejte se max...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.