Amis 17. maj 2008 Prijavi Deli 17. maj 2008 ...no sej...glih to je to....če že delovanje, pol je radikalno.....pol je 110% in ne kr neki na pol.....to je čist plutijevo......ma itak perešček, da mamo tle v večini precej usklajene filozofije..... daaaannnnnnnnnnnnnnn......... evo, že spet bo cajt za škrge...... :xx!: ......se hočem prepričat, da mi je fatiranje v blazen užitek in radost, pa nekam nisem najbolj prepričljiva sama sebi...... ....zihr zarad virusov... ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 17. maj 2008 Prijavi Deli 17. maj 2008 dan gnezdo Amis hvala ... bo dež malo spral pelod ... bo takoj bolje uživajte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. maj 2008 Prijavi Deli 17. maj 2008 ...no sej...glih to je to....če že delovanje, pol je radikalno.....pol je 110% in ne kr neki na pol.....to je čist plutijevo......ma itak perešček, da mamo tle v večini precej usklajene filozofije..... Se razume, nema polovičarstva... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/k015.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a020.gif Ali narediš kot je treba ali pa se sploh ne lotiš... Ono drugo večkrat... Za viruse in cvetni prah in vse ostalo kar vas matra... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. maj 2008 Prijavi Deli 18. maj 2008 daaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..... tole melanholično vreme me je mal posvojilo.....na srečo pa js njega ne preveč in sem čist kul..... .....tako...zdej grem pa delat bezgove palačinke..... ....... ajd, mejte se fajn..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. maj 2008 Prijavi Deli 19. maj 2008 :OO!: :OO!: :OO!: no tko....glih tolk da vrata v gnezdo odprem pa mal prezračim....preden bo zarad pomanjkanja prometa tle tolk zatohlo, da spet ne bo noben nosa not pomolu....... ajd, mejte se....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 19. maj 2008 Prijavi Deli 19. maj 2008 Daaaan strupeni slatkiši .... hm...zračenje ja,....pismu, a ni prepih domena luftarjev,...sam mimogrede povprašammm Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 19. maj 2008 Prijavi Deli 19. maj 2008 Daaan! Samo pozdravček pustim... Danes sm naročila posteljo, dvosed, omaro za TV in nočno omarico, zdaj pa še pogodba, ključi in potem... AKCIJA! :hepko: Pa eno gips ploščo bom morala dodat, da mi gre kuhinjska lepo not, sem ob 2h ponoči dobila idejo kako in kaj. Ostale detajlčke pa potem sproti... pralni stroj je pa tudi že rezerviran, tko da... ta glavno je. Lep dan vsem... tu se je naredil sonček po dežju, tko da bo treba it malo kondicijo nabirat s kolesom. Uživajte!!! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. maj 2008 Prijavi Deli 19. maj 2008 Daaaan strupeni slatkiši .... hm...zračenje ja,....pismu, a ni prepih domena luftarjev,... sam mimogrede povprašammm Ja, ja... Se javljam na dolžnost... Samo ta teden dopoldne delam, ob petih zjutraj se mi pa res ne da še tukaj luftat... Tako da za jutranje prezračevanje poskrbite sami... Strupki, preluftani in nepreluftani... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 19. maj 2008 Prijavi Deli 19. maj 2008 Čestitke ale'74 Alef, mislim, da bo sčasoma potrebno kako "bombo" vržt not...no, počakmo, če se bo prijel najnovejši urnik.. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 19. maj 2008 Prijavi Deli 19. maj 2008 da vidmo, če bo kaj pomagalo jst sem še živa ... repki in ostali obiskovalci Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 19. maj 2008 Prijavi Deli 19. maj 2008 Čestitke ale'74 HVALA! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 20. maj 2008 Prijavi Deli 20. maj 2008 Daaaan.....mmmm kako prijeteno sveže ozračje... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. maj 2008 Prijavi Deli 20. maj 2008 aha....ste prišli vsi na prezračeno...... ............ ...še dobro, da je perešček pomagal častno stražo držat ta čas..... ale'....čestitam......fajn si pošlihtaj in uživaj v novem brlogu..... jeti....una reč iz arzenala je očitno mela efekt....prezračevalni mislim..... ....super! perešček...a midva si bova pa dežurstvo razdelila.....?.....silki bo pa za kontrolo....... ajd, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. maj 2008 Prijavi Deli 20. maj 2008 Daaaan.....mmmm kako prijeteno sveže ozračje... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. maj 2008 Prijavi Deli 20. maj 2008 aha....ste prišli vsi na prezračeno...... ............ ...še dobro, da je perešček pomagal častno stražo držat ta čas..... ale'....čestitam......fajn si pošlihtaj in uživaj v novem brlogu..... jeti....una reč iz arzenala je očitno mela efekt....prezračevalni mislim..... ....super! perešček...a midva si bova pa dežurstvo razdelila.....?.....silki bo pa za kontrolo....... ajd, mejte se..... Lahko, evo mene na dolžnosti... Samo ta teden zjutraj ne bom luftal!! Je komaj cajt za kofe pa čik pa oblečt se pa na šiht... Častna straža... Tole je pa mal pretirano... Častna straža se običajno drži mrtvim... Mrtvih tu not mislim da ni, po moje je to le spomladanska utrujenost... Ali pa zapoznelo zimsko spanje... Strupki, upam da vam škrge dobro služijo te dni... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 20. maj 2008 Prijavi Deli 20. maj 2008 Ali pa zapoznelo zimsko spanje... Strupki, upam da vam škrge dobro služijo te dni... dobesedno tako ... danes smo več vodoravno kot pokonci ... prav paše ***men škrge šele na morju zrastejo danes sem našla svoj motor ... to bi nažgala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 20. maj 2008 Prijavi Deli 20. maj 2008 ale'....čestitam......fajn si pošlihtaj in uživaj v novem brlogu..... Hvala tudi tebi. Uf, danes se mi pa spi, ko se dobim z mojo škorpijonko že vem da bojo pozne ure ko bom šla spat. Ampak je bilo vredno, bil lep večer. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. maj 2008 Prijavi Deli 20. maj 2008 Čerrrrrrrrrrrrrrr podmladek spi tko da je cajt za mal preluftat (da bo zjutraj sveže ) po moje je to le spomladanska utrujenost... Ali pa zapoznelo zimsko spanje... za utrujenost ni časa bom pomoje kmal spanje zreducirala na minimum ... bom kot Silki pozabla, kako zgleda spat par ur skupaj Ale, čestitke pa uživaj ta teden moram ene tri seminarske nardit pa se mi kar ne da lotit ... pomoje bom spet čez vikend vampirila tuki okol, da bo narejeno lahko nočko Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 20. maj 2008 Prijavi Deli 20. maj 2008 Evo, luftam namesto "jutranjega" ...pa enmal ashtangovske energy vam dodam tu not,....jh, če zjutraj ne bo prijetno sveže dišeče ozračje, javte Jeti,....bo prec uredila Amiska potamanla viruse,fajn oj, Sg ajd nočko in prelesten jutrišnji dan,....nak, to je že kičast,.....samo očarljiv dan vam želim Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. maj 2008 Prijavi Deli 21. maj 2008 daaaannnnnnnnnnnn......... dežurnega so začopatili takoj zjutraj......evo, bom zdej prezračila.....sam un kičast dan bom pa pustila v luftu.... jeti, ker motor.... oooo sg.....no, tud spanje bo še prišlo na vrsto.... pozdravčke vsem in mejte se skrajno fajn...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 21. maj 2008 Prijavi Deli 21. maj 2008 Ale, čestitke pa uživaj uuu hvala! Pri nas je pa TAAAK SONČEK!!! :hepko: Sem že kolesarila danes, je prav pasalo.... Uživajte... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. maj 2008 Prijavi Deli 21. maj 2008 Dan... Preluftano vidim da je... SG... http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n020.gif Ostalim pa... ...pa upam da imate dobre marele pa čevlje... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. maj 2008 Prijavi Deli 22. maj 2008 daaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn........... lep dan vsem...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 22. maj 2008 Prijavi Deli 22. maj 2008 češnje sem jedla včeraj uh ... sonček ste imeli na goriškem ... jst pa z volnenimi štunfi in bundo okol strašim ... in za vsak, ko zagledam mladino že napol golo, me kar strese ... brrr :xx!: :OO!: takole smo pa v pradavnini zgledal uživajte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 22. maj 2008 Prijavi Deli 22. maj 2008 Daaaannn Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.