Ale' 22. maj 2008 Prijavi Deli 22. maj 2008 češnje sem jedla včeraj uh ... sonček ste imeli na goriškem ... jst pa z volnenimi štunfi in bundo okol strašim ... in za vsak, ko zagledam mladino že napol golo, me kar strese ... brrr :xx!: :eek: A resno misliš??? V bundi? Jst pa v kratkih rokavih, na sončku je pa skorej prevroče že. Samo paša malo toplih žarkov po vsem tem deževju... :2src: Lep dan vsem... jst bom šla še na sončka, spet kolesarit. Ugotavljam da so se mi že po enem dnevu kolesarjenja ful napele mišice, in da že skoraj letim ko hodim, tko da moram izkoristit vsak dan za kolesarjenje. Očitno ful dobro vpliva na moje telo. Pa še adrenalin tko vržem vn... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. maj 2008 Prijavi Deli 23. maj 2008 daaaaaaannnnnnnnnnnn..................... lepo se mejte..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. maj 2008 Prijavi Deli 23. maj 2008 Pozdravček, ljubčki ... včeri sem definitivno nardila izpit... razturala... sem zdej v mescu in pol nadoknadna let pa pol... no zmanjku mi je še ene pol mesca za napolnit mapo (seminarske in analize)... še to nardim, pa dobim še strokovni certifikat ... postala sem Grafologinja ... gremo naprej... ej ej ej Čestitke vsem za vse čestitke tud teb (zdaj mi je pa žal, da se nisem takrat zrinla v vrsto oziroma zbrcala napisat tist list, da bi še mene mela med analizami ) a misliš pol kej delat s tega področja al je to sam tko, ljubiteljsko? *** Jeti, jaz tud dva volnena puloverja in štumfe tle v pisarni svinjsko mraz.. saj menda je kalorifer ravno na poti sam že smrkam neki Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. maj 2008 Prijavi Deli 23. maj 2008 super fajn Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 23. maj 2008 Prijavi Deli 23. maj 2008 Pozdravček, ljubčki ... včeri sem definitivno nardila izpit... razturala... sem zdej v mescu in pol nadoknadna let pa pol... no zmanjku mi je še ene pol mesca za napolnit mapo (seminarske in analize)... še to nardim, pa dobim še strokovni certifikat ... postala sem Grafologinja ... gremo naprej... ej ej ej Čestitke vsem za vse ja, mislim... v kombinaciji s še nečem ... hvala ČESTITKE tudi tebi!!! :palec: btw - a boš delala za krimiče? Jst bi se tudi kdaj "dala v analizo" če boš na volji... *** Lep pozdravček vsem Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. maj 2008 Prijavi Deli 23. maj 2008 Pozdravček, ljubčki ... včeri sem definitivno nardila izpit... razturala... sem zdej v mescu in pol nadoknadna let pa pol... no zmanjku mi je še ene pol mesca za napolnit mapo (seminarske in analize)... še to nardim, pa dobim še strokovni certifikat ... postala sem Grafologinja ... gremo naprej... ej ej ej Čestitke vsem za vse čestitam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. maj 2008 Prijavi Deli 23. maj 2008 Strupki... Upam da imate kaj sonca tam kjer ste... Tu pri nas ga že cel teden ni... :xx!: Volnenih štumfov ravno ne rabim, samo vode je pa res ža mal preveč... V takem zelo prav pride krušna peč... Valkira... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a035.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a020.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. maj 2008 Prijavi Deli 24. maj 2008 daaaaannnnnnnnnnnnnnn......... deteeeeeeeeeeeee....čestitkeeeeeeeeeee........ evo, zračim tale brlog...sicer sem pa v službi.....mrš delat dalje........ ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. maj 2008 Prijavi Deli 24. maj 2008 daaaaannnnnnnnnnnnnnn......... deteeeeeeeeeeeee....čestitkeeeeeeeeeee........ evo, zračim tale brlog...sicer sem pa v službi.....mrš delat dalje........ajd, mejte se...... A veš tisto - ko te prime da bi delal, sedi v kot in počakaj da napad mine... Strupki... Alef pravkar s šihta, predčasno končano... Tehnične težave... Drug teden bom tudi jaz kdaj preluftal tule, imam nočni šiht... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. maj 2008 Prijavi Deli 24. maj 2008 jh, perešček, mene bi že minilo, sam šefa noče..... ......nas pa drug teden čaka nočno zračenje, očitno.....glej, da nam kakšno zvezdico spustiš v gnezdo.... .....drgač so pa zgleda tehnične težave zelo luškana zadevca.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. maj 2008 Prijavi Deli 24. maj 2008 Kar se šefov tiče - treba se je naučit umetnosti kako zgledaš zelo zaposlen pa malo delaš... Zvezdice bodo, luftanje bo bolj jutranje, po nočnem šihtu običajno ne zaspim tja do 9-10... Tehnične težave... ...zelo uporabna zadeva pa zelo široko področje pokriva... Posebno če imaš opravka s kakšnim zelo "pametnim" strokovnjakom... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a010.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. maj 2008 Prijavi Deli 24. maj 2008 daaaannn.... prijetno ozračje v gnezdu,.... jest tud pridna,...vse v roku kljukam Valkira sicer pa na zapadu ništa bistveno novo,.....nak lažem,....parfum sem po oooo letih premenjala,....zdej pa opazujem, kje bo še kaka rošada...... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. maj 2008 Prijavi Deli 26. maj 2008 daaaannnnnnnnnnnnnnnnnnn........ kolk je bil včeraj lep dan......krasni obiski...je prav pasalo...... .....evo, dans pa dalje....kašljam pa še zmer....grrrrrrrr........sicer pa nekaj novih idej, ki jih bo treba malček predelat...... silki..... ..... dete, komaj čakam, da začneš.... ajd, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. maj 2008 Prijavi Deli 26. maj 2008 Morgen strupki... Preluftano je že, vidim... Z nočnim šihtom ne bo nič... Popoldne bo pa vroče v službi... Najslabša izmena v vročih dnevih... :xx!: Bomo pa malo bolj počasi delali... Uživajte v soncu... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. maj 2008 Prijavi Deli 26. maj 2008 Daaaan strupeni "luftarji"......lepo zračite.. po dolgem času preživela frej nedeljo....eee, šteje samo popoldanski čvekiii dons sem pa spet delovni "molj",... ajd, lep dan vsem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. maj 2008 Prijavi Deli 28. maj 2008 daaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnn......... mejte se fajn...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. maj 2008 Prijavi Deli 28. maj 2008 Strupki nekam zgovorni danes... Upam da vas vročina ni preveč matrala... http://www.smilies.4-user.de/include/Grosse/smilie_gr_120.gifUživajte v preostanku dneva, zdaj ko se je malo shladilo... Pa ne preveč delat te dni... Še bo vroče...http://www.smilies.4-user.de/include/Grosse/smilie_gr_159.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. maj 2008 Prijavi Deli 29. maj 2008 daaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn................ včeraj smo se na vajah po 15ih minutah začeli cedit.... .....na koncu smo bli vsi čist gnili......če bi bila zraven še iz cukra, bi blo čist praktično..... .....če bo vse po sreči, dobim nov boben drug teden......komaj čaaaaakaaaaaaaaammmmmmmmmmmm...... ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 29. maj 2008 Prijavi Deli 29. maj 2008 pozdrav v gnezdo najprej vsem čestitke za takšne in drugačne uspehe končno mal spodobnega vremena in toplote ... men prav paše zjutraj in proti večeru dolg sprehod ... čez dan pa v senco dreves spimo pa tud pri nas nenavadno dolgo zadnji teden jutri grem pa dodatek za rekreacijo zapravljat ... ene 5x za v toplice ga bo ... pa ne po en teden ... za en dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. maj 2008 Prijavi Deli 29. maj 2008 pozdrav v gnezdo najprej vsem čestitke za takšne in drugačne uspehe končno mal spodobnega vremena in toplote ... men prav paše Saj je v redu, v senci pa mrzel pir... Jaz imam pa popoldne na šihtu savno... Uživaj v toplicah ali kjerkoli boš že zapravila tisto "bogastvo"... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 29. maj 2008 Prijavi Deli 29. maj 2008 Oj gnezdo, lep pozdrav vsemmm uživejte kjerkoli že boste in kakršnikoli že boste,....nacejeni ali odcejeni v tej vročini.... ...pa lep dan ... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 29. maj 2008 Prijavi Deli 29. maj 2008 Saj je v redu, v senci pa mrzel pir... Jaz imam pa popoldne na šihtu savno... Uživaj v toplicah ali kjerkoli boš že zapravila tisto "bogastvo"... men pa pivo ni več dobro ... trenutno je aktualna pijača moje mladosti ... brez dodatkov v vodi vedno uživam ... bogastvo pa tako ... no ja, vsaj nekaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. maj 2008 Prijavi Deli 29. maj 2008 v vodi vedno uživam ... bogastvo pa tako ... no ja, vsaj nekaj vodaaaaaaaaaaaaaa je res ... vsaj kaj dajo, čeprav je bolj revščina ponavadi vse skupaj mi še kar čakamo, da CSD nakaže denar, ki naj bi bil namenjen nakupu opreme za otroka a do takrat, da bo ta miloščina nakazana, naj pa otroka v karjoli vozim dobr, da nismo računali na ta to Jeti ... kolk sexy motorček na prejšnji strani pa čist scorpio sej se ne bomo razburjali je tolk fajn, k je vreme pa cajt za "trapanje" okol (s)mejte se Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. maj 2008 Prijavi Deli 30. maj 2008 daaaaaannnnnnnnnnnnn........ oooooo jeti pa sg....kolk lepo je še koga videt tle......drgač sam še perešček, silki pa js strašimo v gnezdu...... .........jeti, veliko uživancije z vodno rekreacijo ......sg, vam trem pa s "pohajkovanjem"..... .....perešček bo pa užival v senčici, ko bo lahko..... ..........še današnji dan da prežvimo brez gnjavaže, pol je pa tako vikend..... ajd, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. maj 2008 Prijavi Deli 30. maj 2008 perešček bo pa užival v senčici, ko bo lahko Še danes na šiht v savno... Pa bo najhujša izmena v vročini mimo... Dopoldanska pa nočna sta kar se tega tiče še kar znosni... Pa vikend je... Imam sicer še pol vrta za pokosit, ampak tu me nihče ne priganja kako hitro moram to naredit... Pozdrav ostalim dvem "dežurnim" tu noter... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a010.gif Ostali pa uživajte kjerkoli že ste... http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/s020.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.