Amis 1. junij 2008 Prijavi Deli 1. junij 2008 daaaaannnnnnnnnnnnnnn........ eno dežurstvo smo kar preskočili..... ....očitno ni imelo kakšnih hujših posledic... .....hm....vreme je kul, fatiranje opravila včeraj,dans pa mal na compu viset, mal informacije zbirat, pa plane delat...... ..... ajd, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. junij 2008 Prijavi Deli 2. junij 2008 daaaaaannnnnnnnnn........ mejte se fajn..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. junij 2008 Prijavi Deli 2. junij 2008 daaaaaannnnnnnnnn........ mejte se fajn..... Imamo se fajn, samo mal smo skuhani... Strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. junij 2008 Prijavi Deli 2. junij 2008 x:Dx ...in raztopljeni....pri vajah je dobesedno teklo od nas........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 daaaaaaannnnnnnnnn...... sco in kompanija, mejte se fajn...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 Daaaaan gnezdo mejte se fajn,....imam se fajn.... pa lep dan Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 Daaaaan gnezdo mejte se fajn,....imam se fajn.... pa lep dan silki, to je že skor poezija....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 silki, to je že skor poezija....... ahm,....skušam verzni ritem gnezda ujet..... ...a neeee,....ko ste tok poetično gostobesedni.... sej lohka še nadaljujem v stilu Koseskega...lunca sije gor z neba, dol na tla.......heh, mam se fajn fajn za bobne bejba Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 ...ko ste tok poetično gostobesedni....zgleda da smo zlo poetično retromerkurjevi...... daaaaaaaaannnnnnnnnnnn........ če je bil sestanek včeraj uspešen, pol bo ok.....drgač bo pa je*......(šef)...... gremo dalje.....mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 dan gnezdo uh ... komaj se dohajam toliko vsega se dogaja dons ni varno z mano češnje zobat ... še od včeraj ... grem zdaj ponovno težit, da dobim kar mi pripada ... če ne pa lepo bodite Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. junij 2008 Prijavi Deli 4. junij 2008 čeeeer prišla pomagat zračit sicer pa navkljub retromerkurju sama sebe komaj še dohajam.. češnje je pa z mano čist varno zobat...jih ne maram drgač pa mi nič ne manjka....kaka stvar je še viška.... da vam še "solato" potalam, predno mrknem za par dni,lepo bodite, pa evo soljat... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. junij 2008 Prijavi Deli 5. junij 2008 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....šmrc....mrknila je....... daaaaaannnnnnnnn........ ......... oooo...jeti se prišla pofočkatsco in azilantom lepe pozdrave.....eni azilantki in alji pa še prav posebej lepe čestitke.... ajd, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 5. junij 2008 Prijavi Deli 5. junij 2008 dan gnezdo hitro še en pofočk ... predno, očitno crkne monitor ... bemo ... novi so tako dragi če se nekaj časa ne vidimo ... lepo bodite uh ... vse imam roza :xx!: ... zdaj pa že na vijolično vleče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. junij 2008 Prijavi Deli 5. junij 2008 včeri zvečer je moja sestra rodila..imamo lano tak da ima sedaj tri gospodične Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. junij 2008 Prijavi Deli 5. junij 2008 jeti..... ....mogoče mu pa samo retromerkur nagaja.... klarus...tretjič teta....veliko lepega malčici lani.....in udeležencem.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. junij 2008 Prijavi Deli 5. junij 2008 sco in azilantom lepe pozdrave.....eni azilantki in alji pa še prav posebej lepe čestitke.... ajd, mejte se..... sem bila totalno presenečene... čestitke tud od mene pa teti Klari tud kuku pa papa vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. junij 2008 Prijavi Deli 5. junij 2008 dan gnezdo hitro še en pofočk ... predno, očitno crkne monitor ... bemo ... novi so tako dragi če se nekaj časa ne vidimo ... lepo bodite uh ... vse imam roza :xx!: ... zdaj pa že na vijolično vleče Če ti še dela monitor si oglej tole... BolhaSwedata - rabljeni monitorjiMoj Računalnik Mogoče najdeš kaj primernega... Vsem strupkom, tetam in novorojenim pa http://www.cosgan.de/images/more/flowers/001.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 6. junij 2008 Prijavi Deli 6. junij 2008 dan gnezdo še se vidimo ... danes mi monitor nič več ne farba Amis ... sem tudi sama pomislila na Rmerkurčka ... zgleda, da so te slišale vse vile in škratje Alef ... hvala za linke ... sploh nisem pomislila, da lahko kupim tudi starega, če bo potrebno teta Klarus ... da bodo vsi zdravi in srečni Ksenč škrge mi še ne rastejo ... plavalna kožica pa že ... kwak, kwak Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. junij 2008 Prijavi Deli 6. junij 2008 iiiiii ksenč.......pišuka, sem že hotla napisat kje si.....sam nisem vedla al sploh prideš še kaj pokukat alef...... jeti....sam da se da zrihtat...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. junij 2008 Prijavi Deli 6. junij 2008 dan gnezdo še se vidimo ... danes mi monitor nič več ne farba Amis ... sem tudi sama pomislila na Rmerkurčka ... zgleda, da so te slišale vse vile in škratje Alef ... hvala za linke ... sploh nisem pomislila, da lahko kupim tudi starega, če bo potrebno teta Klarus ... da bodo vsi zdravi in srečni Ksenč škrge mi še ne rastejo ... plavalna kožica pa že ... kwak, kwak Napiši na OS kaj točno je narobe.Ni nujno da je monitor, lahko je grafična, lahko kabel... Pa ne se ustrašit, nobena od teh stvari ni preveč draga, samo bo pa treba na servis če je kaj od tega. Strupki... En moker pozdrav vsem, zaenkrat tudi še brez škrg in plavalne kožice... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. junij 2008 Prijavi Deli 7. junij 2008 daaaannnnnnnnnnn......... zunaj je sonce, js pa u službi......bo pa zato večer boljši....sam tile vikendi so čist prekratki..... ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. junij 2008 Prijavi Deli 7. junij 2008 Strupki... Pri nas nič sonca... :xx!: Občasno nas razveseljuje rahel dež... Bil tudi v službi, predčasno končal... Tehnične težave, pa ne po moji krivdi... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a025.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. junij 2008 Prijavi Deli 7. junij 2008 Tehnične težave, pa ne po moji krivdi... kdo ve če res..... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. junij 2008 Prijavi Deli 7. junij 2008 kdo ve če res..... .... Tokrat čist zares... Smo hoteli nekaj popravit, pa se je pri tem pokazalo kup drugih okvar... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a060.gif Pri odpravljanju tistih pa jaz nimam kaj počet... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a055.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. junij 2008 Prijavi Deli 8. junij 2008 iiiiii ksenč.......pišuka, sem že hotla napisat kje si.....sam nisem vedla al sploh prideš še kaj pokukat sej sem tu nekje, v bistvu vsake tolk časa mal pokukam v kakšne teme, kjer vem da se moji najljubši zadržujete, kakšen blog prečekiram, pa svoj blog sem spremenila v tekaški dnevnik sem ok, približuje se nam valeta, moj danes potuje na delo v tujino, jutri izvemo če bo mala vpisana v zlato knjigo (en prfoks jo je spustil ven med spraševanjem tistih ki so med oceno - tako da bo imela poleg samih petic dve trojke - žal), sama vsak drugi dan pretečem med 7 in 10 km, potepam se po hribih, sanjam, odpovedala sem se neki sanjam... vse je isto, sam jaz sem vsako minuto bolj v življenju... tko na kratko uživajte v lajfu aja Valkira, bi spet naročila tisto zadevico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.