Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Kaj to neki berem trenerke pa to, a ste znorele?! :eek:

Jaz v trenerki samo športat. Bowl pa zame ni šport, dela ena roka, pa malo rit.

Pridem direktno iz enega tečaja in bom do konca napedenana. x^x

Saj ne, bom samo zaradi vas casual, da ne bo nekih surl . x;)x

Komaj čakam, da vas nabrišem. x:px x:px x:px

Kako čemo? Lako čemo.
Deli na socialnih omrežjih

x:Dx

po mojem se ne bomo, skorpijoni se med sabo ne pikajo, razen ljubece. ;) :P

Mystica, nekje vmes, kakih 5 strani nazaj najbrz (x:Dx x:px) sem en post tebi namenila v bistvu... xDDx

ga probam najt.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sem rekla mitji vcer, da smo v skorpijonih cist zabluzil, se zabaval in se zmenil da se dobimo..

je rekel - kaj se pa ti zraven turis? x:px x:px x:Dx x:o)x

al nekaj tacga. :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Komaj čakam, da vas nabrišem...

...i tata bi to radio, sine... x:Dx x:Dx x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

aha si sla sama poiskat, thanx, sem povrsna, pa vmes pozabila, pa letela v drugo temo pisat. xDDx

Ja, no, saj stekas najbrz...

Venera v sco je kar mocna lohk, vendar zal zelo velikrat potencira ljubosumje in sumnicavost, mal podobno kot luna (po custvenem filingu, drugac ne, kajti luna vpliva na dnevni lajf, kaze tud na slednjega, poleg te custvene plati - oz. predvsem na to... v bistvu kaze na to, kako prezivljas dneve, kaksni so tvoji dnevi, kaksna je njihova dinamika, tvoj dnevni ritem - to je skratka vpliv lune tud, poleg omenjene custvene plati in tudi drugih plati, kot je recimo nas odnos do mame, pri moskih tud partnerke itd. ...)

Picasso

jest se pa dobesedno lepm na skorpjone.No ce sem iskrena na vodo.Sam skorpjoni so najhujsi...Nc slabga res ne ...Sam jest osebno nobenga opravka vec z njimi.Njihovi piki prevec bolijo.
velike sanje malega vesolcka

Thanx Mystica! :palec: xDDx

(heh... x;)x x:px)

Natalie - a tko pol pravis... :)

Vis mene pa se noben skorpijon nikol ni popikal (razen domace vzajemno pikanje, kar ne steje xDDx)....

pa ves lajf s samimi skorpijoni opravka. xyesx

pa vse sam kul, vedno imela dbest odnose, nobenih svinjarij, mascevalnih fint in podobnega. xyesx x!x

Picasso

Heh - dva moja sodelavca sta škorpijona. dobro -enega sem že vzela pod drobnogled in temu bolj tehtnica prevladuje...ampak drugi...me jezi tako tiho podtalno delovanje..jaz pa čakam na pravi moment..pa bom sco /strelčevsko skočila. Bo hudir v hiši x:Dx

Sicer se tudi jaz v glavnem dobro štekam s škorpijoni..(bog ve res zakaj x:Dx x:Dx )(asc, jupiter in venera v sco) x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

teb sco ful na videz tolce, nat (men recimo sploh ne tolk), si kar prava strelc/sco, oboje ti vidim, se najmanj ono luno, se pa vid tud ta...

ze te zivali tvoje, to je to... ;)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>teb sco ful na videz tolce, nat (men recimo sploh ne tolk), si kar prava strelc/sco, oboje ti vidim, se najmanj ono luno, se pa vid tud ta...

ze te zivali tvoje, to je to... ;)

khmmm...sorry Marsa jest te nism glih dobr razumela - sej ves strelcki smo mal neumni...kako to misls na videz tolce?? luna mam jest drgac v strelcu...kva je z mojimi zivalmi ? xrolleyesx sonce pa u kozorogu...da ti ne govorim kako se pol se asc. rak tepe z vsemi temi ambicijami in avanturami matkurja to povem za znoret :xx!: no lej ce bos mela cas mi dej podnapise :vio:

Aja pa en lep dan tebi in vsem drugim :detelca:

velike sanje malega vesolcka

ne tebi, tebe sem 'obdelala' prej, v prejsnjem postu, kjer sem odgovarjala tudi Mystici. :D

Nat sem rekla - NatalY - zate ne morem vedet, po tistile pickani fotki pa ne presojat o tem, kaj da se ti najbolj vidi... :)

ocitno je hecno nakljucje da si tudi ti strelec, kot nataly, pa je zato bilo se bolj hecno, pa se manj si lohk stekala pol. :)

Picasso

ma to poznas 3, 4... ki bogve kaj imajo se 'v ozadju'..

to je tko kot folk sklepa iz sorodsvetnih odnosov - moj fotr je riba in zato se z ribami ne stekam. neumnost.

s fortom se morda ne bi stekal tudi ce bi bil dvojcek (kar je morda itak v ascendentu). xDDx :palec:

Picasso

x:o)x ja tko nekak x:Dx x:px

al pa da bi po meni kake ribe sklenil! :O:

(ne delat tega ribam!!! x:Ox)

x:Dx x:px

Picasso

ma dajte babe smotane, saj tud jaz nisem skorpijon! pa se sam neky stulm.

valjda, ulette vse!! :palec:

bomo pa: 'skorpijoni in njihov fan club'... x:px x;)x :vragec: xcivx

Picasso

x:Dx kaj že un majster napisal, da se malo dvigne lepotno povprečje....

puklaste škorpijonke :wOOt: :sniky: :mex:

nardite raj zbor ribc pa tehtnic x;)x

x8Dx je reku pasje bombice......vrgo jedrsko xNNx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:Dx

jaz zal ne morem,tud avto jebe..pa kesh..cist brez zhe...

xideax sam nikol ne vesh,mogoch pa kej na kaki srecki dobim x:Dx

vi kr fajn uzivajte babe,vam prav privoscim maratonsko zuranje :palec:

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...