Guest Jeti 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 a ti si un škorpijon k pič pol pa zgine? kt da včeri ob 12.15 tuki nisem nč napisala 12:05 ... tud včasih, ja ... a si ti tud sco ... k tko mal ... pikaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MojcaPokraculja 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 končno se en ali ena? upadevice,ascendent scorpio- tud pikamo mal bolj prefinjeno se mi zdi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 malo pikanja je včasih tudi koristno ... sploh na prefinjen in kulturen način ... je, če se sprevrže v Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 mojcapokraculja...sej si bla opažena....sam včasih ni kej komentirat..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 Morgen strupki... Ne se pikat med sabo... http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n020.gif Pikajte raje druge... http://www.smilies.4-user.de/include/Wollige/smilie_woll_067.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 danes je dan, ko si želim, da bi imela čarobno paličico in izbrisala nekaj spominov... mejte lepši dan... jutri bom pa tud jst stara jst....majke mi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 Ksenč, jaz tud... pa spet se preveč ukvarjam z mnenjem drugih.. odjokala svoje prek msn prejle, je mal boljš zdaj.. niso glih men na kožo pisani dnevi.. bo boljš.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 Dannn gnezdo Pismo, imam že slabo vest,...pa sem se prišla vsaj pofočkat, pa lep dan zaželet.... pa zelenjad potalat... ...pa kakšen mir je "doma",....neverjetno... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 Valči ... dons sem te hotla med pogrešane prijavt ... kaka sprememba to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. julij 2008 Prijavi Deli 9. julij 2008 daaaaaaaannnnnnnnnnnnn....... oooooooo deteeeeeeeee...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. julij 2008 Prijavi Deli 9. julij 2008 grem jst dušo sčistit sem se odločila, da je danes dopoldne moj... delo počaka... moram it v naravo in tečt tečt tečt...(s)mejte se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. julij 2008 Prijavi Deli 9. julij 2008 Morgen strupki... Uživajte danes kjerkoli že ste in karkoli počnete... Za ilegalce, za tekaače in tiste ki si čistijo dušo, za objokane in nasmejane pa tole http://www.smilies.4-user.de/include/Grosse/smilie_gr_127.gifhttp://www.smilies.4-user.de/include/Garten/smilie_ga_024.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 9. julij 2008 Prijavi Deli 9. julij 2008 Na hitrco pofočk še od mene.....sej veste ni časa nekak....pismo rosno.... sej bo boljš... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. julij 2008 Prijavi Deli 9. julij 2008 bo bo ....čez cca 3 leta........ pazi nase..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 9. julij 2008 Prijavi Deli 9. julij 2008 sg...cajt ja...to je bl problem....sam po drugi strani....dete bo zrastlo, faks boš končala....pol bo pa cajt tud za vaje.... je res ... bomo pač še mal počakali pa bejba čist spregledala moje vprašanje ko bote spet kej nastopal, pa le povej, kje ste, da pridem pofirbcat aja, a si prepričana, da čez 3 leta bo več časa??? men se zdi, da bo naš hiperaktivček še več časa vzel zdej ga kar v stajico dam (nova pridobitev, zaenkrat prov uživa notr ), ga lohk še mal odožim, k bo začel okrog laufat, bom pa skoz za njim Ksenia, ti samo uživaj pa vsi ostali tud Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. julij 2008 Prijavi Deli 10. julij 2008 dan da se malo pofočkam v glavnem stanovanje opramljam na totalno uranovski način...prvo nič ponudba iz lufta....to velja tudi za jogije ene ful kvalitetne majo znižane za 55% vedno bol zgleda, da bom večino zadev kupla 40%+++ ceneje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. julij 2008 Prijavi Deli 10. julij 2008 Daan gnezdo grrr,...s časom ne bo nikol boljš,...ni elastika, pa pika.....neče se raztegovat, če si vztrajen se enmalo odebeli, to je pa tud vse....ma ko ga j... pismu, Klarus,....pri jogijih sem dobila asociacijo na,....jh, dvonožni jogiji s 55% popusta,... ajd, vsem en lep pozdrav, lepo bodite oz ostanite v cvetju Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. julij 2008 Prijavi Deli 10. julij 2008 dvonožni jogiji s 55% popusta,... Strupki... Perešček dopustovsko len... Uživajte v soncu, s cvetjem ali brez... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. julij 2008 Prijavi Deli 11. julij 2008 jh, dvonožni jogiji s 55% popusta,... daaaaannnnnnnnnnnnnn........ klarus....ko se enkrat začne, pol to hudo šiba pr teb.... o dopustniški perešček..... obožujem poletje...... ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. julij 2008 Prijavi Deli 11. julij 2008 jutro..pa se mal zaustavi...prvo je bilo rečeno, da bo prevzem stanovanja v drugi polovici julija..no zdej pa konc augusta tak da mam trenutno vse v luftu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 11. julij 2008 Prijavi Deli 11. julij 2008 dan gnezdo Klarus, saj bo jaz tudi pričakujem te dni rezultat razpisa ... tudi dve možnosti sta se že pokazali ... žal, neprimerni še kar me nostalgija daje ... zdaj jo imam pa že zadosti :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. julij 2008 Prijavi Deli 11. julij 2008 jutroživim in to je tud vse.. očitno mi paše lagodna ježa brez cilja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. julij 2008 Prijavi Deli 11. julij 2008 Strupki in co. Ksenia Klarus, bo pa takrat tolk boljše hm ... stanovanja ... Jeti, držim pesti, da bo tretje primerno mi pa čakamo na kakšen razpis, da se prijavimo za stanovanje ... mal večje, pa po možnosti brez vlage tule ful problemi z vlago, bo treba do jeseni nabavit kaj za razvlaževanje včeraj čist nenačrtovano se sprehajali 3 ure smo šli na sprehod ... pa potem ugotovili, da je fajn hodit in kar šli ... mali imel večerjo na travniku lepo noč in krasne sanje vsem Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. julij 2008 Prijavi Deli 12. julij 2008 jutroživim in to je tud vse.. očitno mi paše lagodna ježa brez cilja Pa...včasih je treba tudi počasi, brez cilja... Takrat pogled dbolj daleč seže.Pa več in bolje vidiš... Strupki...http://www.smilies.4-user.de/include/Liebe/smilie_love_046.gifhttp://www.smilies.4-user.de/include/Sternzeichen/smilie_zodiak_020.gif Za stanovanja pa ostale tegobe... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 daaaaaaaaannnnnnnnnn................... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.