Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

ja mal pozno uro ste si izbral ;) se bom trudila in zelooo dolgo nakupovala če bo kej keša seveda :inocent:

Alef, v glavi imam že osnutek zgodbice Bučnice in jabolko, katero nameravam objaviti na blog, mogoče pa tudi tule :inocent:

naj ti sam povem, da sem sama sredi gozda občudovala naravo, anletela na neko čudno razmetano razrahljano zemljo, nato sprejela ves šokanten klic od očija, no in sedaj imam prepoved gibanja v tistih gozdovih, baje se tam giblje medved (ne vedo če je sam).. vem da si iz dežele medotov, fakec, jst pa nisem... nadaljevanje kasneje

Deli na socialnih omrežjih

ja mal pozno uro ste si izbral ;) se bom trudila in zelooo dolgo nakupovala če bo kej keša seveda :inocent:

Alef, v glavi imam že osnutek zgodbice Bučnice in jabolko, katero nameravam objaviti na blog, mogoče pa tudi tule :inocent:

naj ti sam povem, da sem sama sredi gozda občudovala naravo, anletela na neko čudno razmetano razrahljano zemljo, nato sprejela ves šokanten klic od očija, no in sedaj imam prepoved gibanja v tistih gozdovih, baje se tam giblje medved (ne vedo če je sam).. vem da si iz dežele medotov, fakec, jst pa nisem... nadaljevanje kasneje

x:Dx

Ali pa pojdi uro pozneje od doma... x8Dx :inocent:

Čeprav sem iz dežele medotov nimam nič več izkušenj z njimi kot ti, pa prav nobene želje pridobivat jih... :o|o:

Če pa že grem v gozd se pa držim točno tistega kar piše v tistih napotkih ki si jih objavila.

Pa tudi en sosed je lovec in mi je nekako enako svetoval kot tam piše.

Torej če tečeš po gozdu je velika verjetnost da te bo medved slišal in se ti umaknil.

Ko se pa ustaviš, je pa zelo malo možnosti da se ti bo približal.

Tako da - nimaš se kaj bat... x;)x x8Dx

Za zgodbo pa... :palec: :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

:sori: upam, da ni kaj hudega, Jeti xcrossfingx

no jst nisem tista, ki bi sedela doma in čakala in samo pedenala... tud gospodinstvo ta teden čaka... danes sem bila v hribih... nastala zanimiva štorija in slikice...

aja jutri pop. imamo namen it v Lj, mogoče če ne bomo prej odšli domov, mogoče vas pridem pa pozdravit ;)

ajaaa pa tole danes preučujem :inocent:

http://www.life.zgs.gov.si/documents/Sreca...f8fff2eb241091d

jaaa, dej prid se pokazat, sam tolk da te objamem mal xsrcx

moj dragi zanč ugotovil, da kar pike dobim, če se me mičken preveč poskuša izkoriščat x:o)x sem ta tretjič iz postelje vstala med filmom, da sem mu neki prinesla, ker ga noga bolela in se mu ni dal vstajat... pa očitno nisem več prav prijazno gledala zraven x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

daaaaaaaaaannnnnnnnnnnn........... xcivx

ksenč.......upam, da se vidmo... :palec: .......in da ne boš mela bližnjega srečanja s kosmatincem.....če ga do konc lajfa sam na slikah vidiš, bo čist kul..... :detelca:

o alianca...... xDDx

jeti.....da se čim prej zdrav vrne..... xcrossfingx

obožujem poletje....tud če je vreme zblojeno.... x:px ....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Jeti :O: upam, da ni nič hujšega..

hja tkole je to - naj bi šli v Lj v nakup mojih tekaških copat (pa še kaj) pa tamala bi šla mal zase pogledat... zdej upam, da danes plača bo, da trtica bolela ne bo, da bomo tist čas še v Lj, malce sem omenila da se dobite pa da bi vas prišla pogledat, pa da se ne spričkam pop. čist... ne pozabte luna pa kozu/rak pa tko...tko da ne računajte name...

a nisem nekje nekoč pisala o enem ignoriranju da se ga grem? no trenutno to uspešno na enem področju izvajam... že karr nekaj časa... pa mi je fajn ;)

glede medveda pa še to - sej ne vem prašičev tud glih ne bi srečala... al pa oboje tko od daleč za fotko ;)

Guest Jeti

dan gnezdo

hvala za dobre želje x:)x ... tudi sama močno stiskam xcrossfingx

lepo se imejte danes na drinku ... pa tudi tako x;)x :detelca:

BUČNICE IN JABOLKO

dopust, občutek, da nisem v teh dneh naredila ničesar zase. Napoved je dobra, volja tudi.. pa dajmo. Zaradi določenih občutkov po vožnji z avtom sredi poti rečem, da me lahko da ven iz avta pod planino, ne na pol poti oz. na drugi strani. Tako zagrizem kolena in se podam v hrib... voda je sprala vso zemljo, tako da dobesedno grizem v skale. Ustavim se, se zazrem okrog sebe - spokojnost, veličastnost, zlitje. Kako se počutim živo. nadaljujem. celo dopoldne bo moje, ura je malce čez sedmo zjutraj. četrtek. vem da ne bom srečala mnogo ljudi (če bi le vedela). zatopljena v svoje misli nadaljujem, premagujem 600 metrov nadmorske višine... voda skale... moj svet

ne želim razmišljati kaj je bilo včeraj kaj bo jutri... sem tukaj sedaj, v tem trenutku. sama. všečno. nadvse. a misli vseeno zaidejo, tja kjer je srce. ne dovolim več, ne grem se več... že vešče zamenjam film in razmišljam o teku... kako izboljšati hitrost, pa kupiti nov par tekaških copat... pa hočem nočem pohodniških. pričnejo me bolet prsti, vem da bo na drugi strani planine še slabše, ko bo podobna pot le da bom šla navzdol...

prispem na vrh planine. koča odprta, nikjer nikora le glasba. čaka me moja klop. pojem jabolko, se zazrem v dolino in spet odženem misli... ne danes, danes ni dan za odločitve. na mp3 pardon mala pravi da je mp4 - sem ga podedovala poslušam radio, slušalke nekak vpnem v nahrbtnik, samo toliko da slišim... v tem trenutku je mal čuden občutek da sem popolnoma sama...

nadaljujem pot. Še en kraj je kjer se rada ustavim. Nor razgled. Ampak halo, nekaj čudnega se dogaja tule gor, vse razrito... pa tole ne more bit od neurja pa tud svinje ne pustijo takšnih sledi... hm. ne počutim se ok, nekak čuden občutek, gremo dalje.

Pot navzdol je še slabša. v glavi nastane praznina, čakala sem ta občutek. fajn, ne razmišljam več kaj naj kako naj. samo hodim. nekajkrat spodrsne. pa fakec kaj je danes z menoj. pristanem pod planino. oplazim uro, čas je ok. ampak danes ni pomemben čas, danes moram razvajat svojo dušo. stopam naprej korak za korakom. rzpre se pogled na Tabor. sedem na travnik, slečem majico, spodaj kopalke, ležem in se zazrem v nebo. brez oblačka, vendar piha ful piha. solze kar same tečejo. tako sem utrujena od vsega. samo mir si želim. nič drugega ne pričakujem. mir v sebi. spokojnost. na trenutke mi tako uspeva, potem pa vihar, kot ta veter. odločim se, vzamem oprtam kakorkoli nahrbtnik in v kratkih pohodnih hlačam čevljih (pustimo slovnico za trenutek) kopalkah odidem naprej. za seboj slišim čudne zvoke, kot nekakšen žvižg.. nekaj čudnega... spet neprijeten občutek. vem prazna sem. ni vedno moj dan. korak za korakom. obožujem ta čas ko samo grem. obrišem si solze in si prepevam svojo mantro... jo čem izdat. ma ne. pridem do prve hiše - še en vzpon, potem bo pa lažje. klic mami in prestršen ati - takoj domov, v teh gozdovih je medved. se nasmejem pa pravim, da ni čas za šalo. pravi da se ne šali. stopam naprej. si mislim panik. potem pa čaki sam kaj je bilo pa tisto zgoraj kot bi nekdo težak in velik počival tam gor pa vse razmetano? ok, bujna domišljija. gremo dalje. pridem do moje jase. O FAK! vse razrito. vse. divji prasci. zdej me pa že enmal panika grab. ampak skoz ta gozd moram, ni druge. na hitro ena fotka pozabim na utrujenost. GREMO. vmes pokličem atija, ki je itak ves penast, kako se prejšnji dan ni spomnil, da me opozori, jst pa ja no sej medveda tu dol ni, kaj pa svinje... on pa o moj bog!!! se nasmejem pa pravim itak se usračkam če jih srečam. potem pa lekcija, da se itak šalim z vsem da je resna stvar. no dragi moj očka, v tem trenutku je humor vse kar premorem, ker me čaka še nekaj hoje po tem gozdu. in itak še en let ne boš šla tule, ziher. pa gremo naprej. slišim vsako počeno vejo, vsak šum ki ga ne povzročam jst. oja prav slišim mir pa spokojnost. sam jst to nsiem več. uf pridem iz gozda, čistina, prvi vikendi. res sem pojava. pa se ne oziram na to, prav paše mi v samem nedrčku skakat okrog. slišim čuden zvok...kot bi nek otrok piskajoče se oglašal, pogled v nebo. joj kako sta lepa, pa ravno nad menoj krožita. klik, fotka. zdej bi bil pa že čas da se stran spokata halo, čezdalje nižje ... halo? nisem ne nemočna ne na pol crknjena. grem naprej. se smejem sama sebi, ne medved, pa divje svinje...ok, tole je pa že blesav. pot nadaljujem po asvaltu, po gozdu, ampak skor v civilizaciji... pa kaj bulte vame. aja pomankljivost

počutim se dogaj varno in zobam bučnice... pa razmišljam, svinje majo rade buče ne... torej če bi raztresila bučnice po tleh. prav nasmeh mi že gre. aja če jih bo še kaj ostalo.. mmm. še dobro da je nekaj vode, ker so kr slane. ok za svinje bučnice. pa medved - no ja ena jabla je še v nahrbtniku. bo dovolj. sam kako a kr nahrbtnik dol pa mu jo ponudim? haha, al mu jo vržem na tla... joj kolk sem smešna res... ampak če sem odkrita , bi ga rada srečala, sam tko, ko gre v nasprtono smer kot jst, pa da me ne opazi ;)ja noooo...

še enmal pa zaslišim mukanje, takšno jezno... sedem na travnik in se krohotam na ves glas, ap sej to ni res. ne medved ne divji prasec, pa ne un gor na nebu oz. unedva, ne bik je sedaj nevarnost...

Morgen škorpije... x:Xx xsrcx

Hvala včeraj prisotnim za lep večer... :palec:

Silki še posebej hvala za http://www.smilies.4-user.de/include/Trinken/smilie_trink_104.gif

Lep dan vsem...http://www.smilies.4-user.de/include/Grosse/smilie_gr_222.gif xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

eni so užival..men pa so spustil dve gume na avteku :vragec: dans bo prijatlca šla do vulkanizerja(js zdej delam od jutra do večera, pač dopusti) da mi popravi ventile in da mi potem nazaj namestijo gume..

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Guest Jeti

dan gnezdo :flower:

dobra zgodbica Ksenč x:)x :palec: ... in srečanje je tudi uspelo, berem x;)x :palec:

moja zverinica :2src: tudi bolje po tem, ko so ga priključili na infuzijo in našopali z antibiotiki ... že domov sili x;)x ... sem si prav oddahnila, da ni kaj resnejšega ... in on tudi ... samo izbruh bolezni je bil pa dramatičen :xx!:

Klarus xwizardx ... presneti vandali :sori:

čisto zmešana sem vstala od sanj in tele polne lune :o|o: ... počasi se naglihujem x:Dx x:o)x

lepo soboto vsem ... sonček bo x8Dx

:detelca:

Da še jaz malo pobrbljam po škorpih

Ni moja navada se v "tuja" znamenja vtikam, ker imamo vsak svoje fore, ampak se bom sedaj malo več.

Silki,

ja hvala, malo hitro si šla pa vseeno namen je bil narejen-prišla si.

Upam da na Dunaju imajo kaj računalniku podobnega da se boš kaj javila, drugače uživaj dalje.

Jeti

Držim pesti za zverinico.

Potem imam pa že en problem z imenom.

UF. Prišla si s sestro.

Ha ha. A sem rekla da sem teta v imenih pa mogoče še stric zraven.

Kakorkoli, veseljak ki si ga zaželi vsaka družba, povna optimizma, znanja......

Tako dalje ???? Kse....

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Vidim da so bili nekateri pridni že navsezgodaj... :eek: x:Dx

Ksenija... :palec:

Pa zgodbico od včeraj... :palec: :palec:

Jeti, za tvojega levčka... xwizardx :detelca:

no ksenija gre z nekaj urno zamudo (škoda) v Lj... dobila bo nove turbo copatke za polžko pri teku ;)

jeee, upam, da dobim prave, da me čakajo

fajn da ste užival, mi je bilo res žal, vendar šofer ni bil za turco

daaaaannnnnnnnn........ xcivx

ja, včeraj blo prav lepo.... x:px ...itak, da je debata se selila in preskakovala prisotne in tematiko....pa ugotovili smo, da smo glede na polno luno mi čist normalni..... :inocent: ..... x:Dx .....

fajn vas je blo srečat...... xDDx

jeti...super, da gre levčku na bolje..... :palec:

ksenč....še zmer razturaš...s tekom in pisanjem in zihr še s čim.... xrosex

klarus....u bistvu še dobro, da se je končalo sam s spuščenimi zračnicami..... :detelca:

pika polonica...lepo, da prideš sem mal pogledat.....število naših azilantov se povečuje..... x;)x

perešček...človek te ne more zgrešit....smo že vedli, zakaj smo te "posvojili" v gnezdu..... xDDx

ajd, mejte se..... x;)x

daaaaannnnnnnnn........ xcivx

ja, včeraj blo prav lepo.... x:px ...itak, da je debata se selila in preskakovala prisotne in tematiko....pa ugotovili smo, da smo glede na polno luno mi čist normalni..... :inocent: ..... x:Dx .....

To je pa zelo relativno... x8Dx

Odvisno kdo gleda... x:px :inocent:

fajn vas je blo srečat...... xDDx

jeti...super, da gre levčku na bolje..... :palec:

ksenč....še zmer razturaš...s tekom in pisanjem in zihr še s čim.... xrosex

klarus....u bistvu še dobro, da se je končalo sam s spuščenimi zračnicami..... :detelca:

pika polonica...lepo, da prideš sem mal pogledat.....število naših azilantov se povečuje..... x;)x

perešček...človek te ne more zgrešit....smo že vedli, zakaj smo te "posvojili" v gnezdu..... xDDx

x:px x:Dx x^x :onfire:

ajd, mejte se..... x;)x

hvala hvala

ma zgodbica - tud boljše je že bilo... sam se vidi da nisem prec napisala. v glavnem ...

nove copate mam tralala - pa nove tekaške nogavice, pa novo mikico, pa skor brez keša sem jupija...

upam, da me bodo copati ubogal ;)

post-1936-1216475407_thumb.jpg

E vidiš, Amis je tista, ki sem si jo hotla v spomin priklicat po imenu.

Me tok spominja na eno osebo..............

Ta oseba (Danica), je udova...pa je nisem nikoli preveč poznala, tudi one ne mene...

Ko sem ostala sama , noseča, potovčena (od udarcev in psihe), mi je namenila par besed, da sem se zamislila in zmogla.

Enaki sta, vsaj zelo podobni.

Po postavi, karakterju....

To so zame ljudje ki pomagajo nekaj razumeti. Da ne bo pomote, tukaj nisem naletela na negativca ali škodoželneža.

Da ne bo pomote. Nekaj sem začutila. Nekaj kar me je povzdignilo pred devetimi leti. Mogoče podoba, mogoče kaj več.

Nima veze. Nekateri mi pomagate kako se računalnik spravi v tirnice (kar izgleda da bova z Alefom še na vezi),

nekateri vzdigujete samozavest da le nisem tista tazadnje (primer: Lepo te je brati - boš že vedel kdo),

Nekateri pa s spomini na ponovno prebujanje - pa če samo s podobo ali besedami.

Kaj bi brez Lunatikov????

daaaaannnnnnnnnnnn......... xcivx

pika polonica.....fajn si....in čestitke za vse, kar ti je uspelo...tud ostalo ti bo.... :palec:

ksenč....copatki so super... x:px

dans še pohajam.....nekam se mi zdi, da bom tud doma bolj zabušavala.... :inocent: ....jao, še drug teden, pol pa dopust pa nafilat osebni akumulator.....komaj čakam..... x:px

ajd, mejte se..... x;)x

Guest Jeti

dan gnezdo

xyesx Amis ... pa dež ... kar nazaj za v posteljo

novega azilanta imamo ... Pikapolonica x:)x , ti kar še pridi na obisk :palec:

uuu ... Ksenia ... zdaj boš pa šibala x:px

le kje se potikajo ostali repki xscratchx

lep, deževen dan vsem :detelca:

Evo mene na obisku.

Kot azilantu mi pripada zajterk, topla oblačila, kopalnica.... A bi kej moglo bit???

Kar se dežja tiče, sem sledečega mnenja.

Fino naj te opere, saj s tem se očistiš "začarin urokov".

To je izjavila enkrat ena oseba, ki se je ukvarjala s črno magijo.

Ja prov, potem naj se pa kopa v na dežju, če je polna svinjarije uroške.

Malo za nasmejat.

Mene dež ne moti.

Vsaj takrat lahko molim vse štiri od sebe, pa še to ne cel dan.

Sem ena redkih, ki uživam hodit po dežju.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...