Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

ooooooooola x:Xx

Jeti, v tisto kopalnico gre tud kej takega še x;)x

Alef, sej nimam cajta za tolk igračkanja :inocent: če bo kdaj cajt (in volja), se pa spomnim nate za inštrukcije x;)x

Silki, Amis, kakšna askeza :eek: no ... sam, da se uživa :palec: xcivx

Ale, iiiiiiiiiiiiiiiiiii :2src: bo res treba kmal kej na morje zviznt x:px ... tud, če lih delfinčkov ne bo x:Dx

imejte se krasno ... vsak po svoje najlepše xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Deli na socialnih omrežjih

Skorpio, tale tvoj kričač mi je iz dneva v dan bolj všeč.

Kako luštna slikca.

Sploh ko ima tako moderno mamico, ki mu kupi bodi in slinček ki sem si ga jaz vedno samo zamišlajal. Plus pet toč za tebe.

Amis

Jeza je za učenje.

Žav.

Kok te je moglo razganat, si raje ne predstavljam.

Daj ji prosto pot.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

daaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn........................ xcivx

sg...tud ti uživaj.... xsrcx

mitra...lep nick!...kar se pa jeze tiče, je čist kul in nemoteča....vse u lajfu mora bit, tud to....in vse ma svoj smisel... x;)x

jeti...vse kul....?

pozdravčke tud ostalim.... x:Xx

ajd, mejte se..... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Oj škorpije... xsrcx x:Xx

Danes čisto luftarske volje(nimam pojma kako je to, tako drugi pravijo... :eek: x?x :inocent: ) x:Dx

Kar se pa crkljanja tiče - meni ne paše, pa če verjamete ali pa ne... xnckrivx x^x

Uživajte v soncu in vikendu, jaz bom šele jutri popoldne... :o|o: x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

danes sem pa ko škorpia (sej neposrednost je vaša vrlina a) - neki se spreminjam, ni me za spoznat... halo, kje stara jst je? kam šla? v glavnem, pijem brezalko pivičko, čakam da se salata sama naredi, kopalnica pomije postelja pripravi in da grem spat... sama sem cel vikend.. pa cel vikend neki zaseden, jutri grem našga tamauga pocartat, srce moje bo r. dan praznoval. eno svečko bo upihnil... iii... potem pa v nedeljo čistačica Fata,s tem da zjutraj obavezen tek - rabim trenerja ugotavljam=)

nič grem salato pogledat kolk je že delč s pripravami... hm, a čem vseeno bit mičkeno zlobna - ah ne...

kadar se jst namenim bit tiho, vedno gobezdam

Lep pozdrav v gnezdo, strupenjačam in azilantom x:)x

Orgelski koncert pod streho,...do pokopališča pa še nisem prišla,....pa Amiska,... se bom že kej še zmislila,....napisala pa... xrolleyesx x8Dx

Crkljanje pa,...a to je sončenje.... xrolleyesx

Veliko sončka (crklanja), lepo bodite,

pa

:detelca: xgoldfishx xwizardx

xsingx ..

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

ale'....mal mi skomine delaš s temi delfini in morjem..... x:px
Ale, iiiiiiiiiiiiiiiiiii :2src: bo res treba kmal kej na morje zviznt x:px ... tud, če lih delfinčkov ne bo x:Dx

No očitno se nisem zmotila z idejo... x8Dx x:px

Jst pa bla včeraj na morju, me frendica (škrpjonka) ven več ni mogla spravit, ko sm se potopila v vodo... xDDx

...ma je blo ful lepo. xsrcx

lep pozdravček v gnezdece x:Xx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

daaaannnnnnnnnnnnnnn........ xcivx

kar se mene tiče je zloba lahko pravo olajšanje....sam ne mislim na une orto variante iz grozljivk...tista micena od znotraj....tako za gušt....to je lahko kot poper al pa čili na hrani....ko se rabi kaj miceno bolj pikantnega...... x:px ...ksenč, če ti paše....zakaj pa ne.... xDDx x;)x

ups...perešček....ne bom komentirala..... spljoh....... :ph34r:

kar se pa ostalga tiče je lahko tud tako....crkljanje=sončenje....baje se formula tud obnese.....sploh na luftu...... :inocent: .....

no, men se pa pozna, da je poletje....takoj polno glavo zafrkancij .....še dopust da dočakam živa, pol bo pa sploh fenomenalen odklop....kakšnih prehudih planov ne delam....razen mehanika in auspuha s katalizatorjem...pa bicikel, če bo vreme.......ostalo bo al pa ne bo.....se ne bom obremenjevala...še za to da bi se sekirala al bo zlikano in pospravljeno....ma niti pod točko razno.....če bom na volji......drgač bo pa itak počakalo.......sej nikamor ne uide....... x:Dx .....

ajd, mejte se..... x:Xx

daaaaannnnnnnnnnnnnn........... xcivx

he he...če je že streljanje na sporedu, je še zmer bolš streljanje kozlov, kot pa kaj druzga.....važno, da si ok, ksenč..... x:)x

mal fatiranja, mal zabušavanja....sam z biciklom ne bo nič....ker že spet DEŽUUUUJJJJEEEEEEE........če se bo do popoldan kaj popravilo, grem na tekmo....že dolgo nisem bla......

silki, upam, da mate spodobno vreme....sploh zarad čik pavz......

ajd, mejte se...... x;)x

Dober večer strupki... x:Xx xsrcx

Upam da ste se nacrkljali na soncu, čeprav je zjutraj zgledalo bolj čudno... :xx!: :vragec: :eek:

Vsaj pri nas... :o|o:

Saj jaz tud rad crkljam, če je treba, res pa mi ni do tega da bi mene crkljali... :inocent: xrolleyesx xnckrivx

Kozle pa le streljajte, ni nič narobe... x;)x x8Dx

Pa če bi zraven še kakšnega osla bi bilo tudi OK, jih je preveč okol... xrolleyesx :inocent: x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

daaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnn........................................ xcivx

perešček....sem si kar mal oddahnila.... :switz: ..sej se me nč ne tiče....sam k smo že glih v sco temi....ki jim po pravilu "sončenje" paše..... x:Dx

odštevam dneve......ponedeljek/

ajd, mejte se...... x;)x

Morgen strupki... x:Xx xsrcx

Sonca bo danes zgleda dovolj... :palec: :onfire:

Za crkljanje ali karkoli že... x:px x8Dx

Meni pa sonce najbolj paše če ga gledam iz sence, v družbi kakšnega kozla(laškega, ne tistega za streljat... x:px :inocent: )

Uživajte... :palec: http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/c025.gif

Guest Jeti

dan gnezdo :flower:

konc s crkljanjem x:Ix ... zunaj je sonček ... zdaj bo spet akcija po "dolin" x:px in stanovanju :xx!:

nekaj kosov oblačil sem pripravila k šivalnemu stroju ... pa se ne najde škrat ali dobra vila, da bi namesto mene pošila x;)x

tuhtam, če bi tud jst začela z odštevenjem ... daleč je še xcivx ... še dobro, da bo vmes olimpijada, da malo ublaži nestrpnost in pričakovanje :vio:

lep dan vsem :detelca:

Dan

Azilant se je oglasiv.

Me maser ne izpusti, potem pa takole na nekaj dni uletim na Škorpie.

Škratki?

Kje je že bilo to? Šivilja in škarice, Pri dedku in babici???

Bom poskušala najti, samo ne sedaj. GOBE vabijo.

Pol zajtrka za jutri sem že nabrala, sedaj pa v drug konec po drugi del.

Guest Jeti
Helou, lubčki in lubice x:Xx x:Xx

... berem, da ste dejtal :o|o: ... bemtiš... men je pa tko pasava tota osamitev, askeza... dogaja nič, al pa full... skratka... čudim se svemiru... OOOMMM xcivx

:kiss: repek ... pa še en repek x;)x ... pa kozliček x:px

:huh: o čem ti to :irs: ... mene zanima kdaj bo ohcet xppx ... bemo x:o)x

:wOOt: najdla vodnarčka na spletu :2src:

daaaaaannnnnnnnnnnn................... xcivx

takole...tle mi zdej manjka en smeško, ki po tleh pleza in se vsak dan bolj vleče.....tole bi bil nazoren prikaz, kako komaj čakam dopust....evo, druga črtica: torek/

no vsaj vaje smo mel včeraj.... x:px

jeti....dober podmladek.... :palec:

oooo dete..... x:Xx x:Xx

ajd, mejte se x;)x ...se grem komirat dalje.....

Dan...... adijo no, kam se ti mudi?

Že skoz enga fehtarm tle po forumu naj me za božjo voljo vzame s seboj na dopust, pa nič.

Saj sem skromna.

Poleg tega da sva dva potrebujem še klimo v avtu in apartmaju, pet obrokov dnevno, ....

Pa da ne pozabim na mojega maserja iz koplnice (tiste ta azilantske).

Sploh ne boš opazila da me imaš s seboj. Obljubim.

:wOOt: vzamem s sabo na dopust kakšnega takega azilanta, ki bi prispeval še kaj k mojemu delu stroškov xrolleyesx :inocent: da bi pa morala še koga financirat :0: :O: še nas letos ne morem poslat na en orng dopust, kje še, da bi koga s sabo vlačila :o|o:

ma, sm morala mal replicirat na tole (se opravičavam za intermezzo x:Dx ), k že par dni namigujem, da se lohk najde kakšna dobra vila (al pa škrat, čist po želji x:o)x ), k bi nas iz čiste dobrote (oziroma zarad česarkoli že) poslala na en dopustek kam k morju xcivx x:Ix

da ne bom sam jamr jamr ... mi prov paše tale vročinca pa sonček x:px še eno pivičko zravn, pa je vse debest :palec:

no, zdej, k je cajt za kopanje, pa mali spi :eek: prej pa celo popoldne nič x:Dx :vragec:

ma, uživamo, ni kej x:px

imejte se krasno (pa ne se pozabit hladit x;)x ) xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...