ScorpioGirl 24. julij 2008 Prijavi Deli 24. julij 2008 ooooooooola Jeti, v tisto kopalnico gre tud kej takega še Alef, sej nimam cajta za tolk igračkanja če bo kdaj cajt (in volja), se pa spomnim nate za inštrukcije Silki, Amis, kakšna askeza no ... sam, da se uživa Ale, iiiiiiiiiiiiiiiiiii bo res treba kmal kej na morje zviznt ... tud, če lih delfinčkov ne bo imejte se krasno ... vsak po svoje najlepše Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 24. julij 2008 Prijavi Deli 24. julij 2008 Skorpio, tale tvoj kričač mi je iz dneva v dan bolj všeč.Kako luštna slikca.Sploh ko ima tako moderno mamico, ki mu kupi bodi in slinček ki sem si ga jaz vedno samo zamišlajal. Plus pet toč za tebe. AmisJeza je za učenje.Žav.Kok te je moglo razganat, si raje ne predstavljam.Daj ji prosto pot. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. julij 2008 Prijavi Deli 25. julij 2008 daaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn........................ sg...tud ti uživaj.... mitra...lep nick!...kar se pa jeze tiče, je čist kul in nemoteča....vse u lajfu mora bit, tud to....in vse ma svoj smisel... jeti...vse kul....? pozdravčke tud ostalim.... ajd, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 25. julij 2008 Prijavi Deli 25. julij 2008 dan gnezdo pri nas vse ok ... samo nekaj se mi ne klepeče zadnje dni ... vreme za crkljanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. julij 2008 Prijavi Deli 25. julij 2008 ...kar tako naprej...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 25. julij 2008 Prijavi Deli 25. julij 2008 Saj bo sedaj vreme vsak danj boljše.Celo ogrelo se bo. Potem bo malo manj crkljanja. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. julij 2008 Prijavi Deli 25. julij 2008 Oj škorpije... Danes čisto luftarske volje(nimam pojma kako je to, tako drugi pravijo... ) Kar se pa crkljanja tiče - meni ne paše, pa če verjamete ali pa ne... Uživajte v soncu in vikendu, jaz bom šele jutri popoldne... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. julij 2008 Prijavi Deli 25. julij 2008 danes sem pa ko škorpia (sej neposrednost je vaša vrlina a) - neki se spreminjam, ni me za spoznat... halo, kje stara jst je? kam šla? v glavnem, pijem brezalko pivičko, čakam da se salata sama naredi, kopalnica pomije postelja pripravi in da grem spat... sama sem cel vikend.. pa cel vikend neki zaseden, jutri grem našga tamauga pocartat, srce moje bo r. dan praznoval. eno svečko bo upihnil... iii... potem pa v nedeljo čistačica Fata,s tem da zjutraj obavezen tek - rabim trenerja ugotavljam=)nič grem salato pogledat kolk je že delč s pripravami... hm, a čem vseeno bit mičkeno zlobna - ah ne...kadar se jst namenim bit tiho, vedno gobezdam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 25. julij 2008 Prijavi Deli 25. julij 2008 Lep pozdrav v gnezdo, strupenjačam in azilantom Orgelski koncert pod streho,...do pokopališča pa še nisem prišla,....pa Amiska,... se bom že kej še zmislila,....napisala pa... Crkljanje pa,...a to je sončenje.... Veliko sončka (crklanja), lepo bodite,pa .. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 26. julij 2008 Prijavi Deli 26. julij 2008 ale'....mal mi skomine delaš s temi delfini in morjem..... Ale, iiiiiiiiiiiiiiiiiii bo res treba kmal kej na morje zviznt ... tud, če lih delfinčkov ne bo No očitno se nisem zmotila z idejo... Jst pa bla včeraj na morju, me frendica (škrpjonka) ven več ni mogla spravit, ko sm se potopila v vodo... ...ma je blo ful lepo. lep pozdravček v gnezdece Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. julij 2008 Prijavi Deli 26. julij 2008 daaaannnnnnnnnnnnnnn........ kar se mene tiče je zloba lahko pravo olajšanje....sam ne mislim na une orto variante iz grozljivk...tista micena od znotraj....tako za gušt....to je lahko kot poper al pa čili na hrani....ko se rabi kaj miceno bolj pikantnega...... ...ksenč, če ti paše....zakaj pa ne.... ups...perešček....ne bom komentirala..... spljoh....... kar se pa ostalga tiče je lahko tud tako....crkljanje=sončenje....baje se formula tud obnese.....sploh na luftu...... ..... no, men se pa pozna, da je poletje....takoj polno glavo zafrkancij .....še dopust da dočakam živa, pol bo pa sploh fenomenalen odklop....kakšnih prehudih planov ne delam....razen mehanika in auspuha s katalizatorjem...pa bicikel, če bo vreme.......ostalo bo al pa ne bo.....se ne bom obremenjevala...še za to da bi se sekirala al bo zlikano in pospravljeno....ma niti pod točko razno.....če bom na volji......drgač bo pa itak počakalo.......sej nikamor ne uide....... ..... ajd, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. julij 2008 Prijavi Deli 26. julij 2008 ne zloba moje druge ime... temveč zlata medalja v streljanju kozla je moja... j.... ga vsaj nekaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. julij 2008 Prijavi Deli 26. julij 2008 če ni "samomor iz zasede", pol je ok....tud streljanje kozlov..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. julij 2008 Prijavi Deli 26. julij 2008 bog si ga vedi kaj sem ustrelila zaenkrat sem še živa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. julij 2008 Prijavi Deli 27. julij 2008 daaaaannnnnnnnnnnnnn........... he he...če je že streljanje na sporedu, je še zmer bolš streljanje kozlov, kot pa kaj druzga.....važno, da si ok, ksenč..... mal fatiranja, mal zabušavanja....sam z biciklom ne bo nič....ker že spet DEŽUUUUJJJJEEEEEEE........če se bo do popoldan kaj popravilo, grem na tekmo....že dolgo nisem bla...... silki, upam, da mate spodobno vreme....sploh zarad čik pavz...... ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. julij 2008 Prijavi Deli 27. julij 2008 Dober večer strupki... Upam da ste se nacrkljali na soncu, čeprav je zjutraj zgledalo bolj čudno... :xx!: Vsaj pri nas... Saj jaz tud rad crkljam, če je treba, res pa mi ni do tega da bi mene crkljali... Kozle pa le streljajte, ni nič narobe... Pa če bi zraven še kakšnega osla bi bilo tudi OK, jih je preveč okol... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 daaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnn........................................ perešček....sem si kar mal oddahnila.... ..sej se me nč ne tiče....sam k smo že glih v sco temi....ki jim po pravilu "sončenje" paše..... odštevam dneve......ponedeljek/ ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 Morgen strupki... Sonca bo danes zgleda dovolj... Za crkljanje ali karkoli že... Meni pa sonce najbolj paše če ga gledam iz sence, v družbi kakšnega kozla(laškega, ne tistega za streljat... ) Uživajte... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/c025.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 dan gnezdo konc s crkljanjem ... zunaj je sonček ... zdaj bo spet akcija po "dolin" in stanovanju :xx!: nekaj kosov oblačil sem pripravila k šivalnemu stroju ... pa se ne najde škrat ali dobra vila, da bi namesto mene pošila tuhtam, če bi tud jst začela z odštevenjem ... daleč je še ... še dobro, da bo vmes olimpijada, da malo ublaži nestrpnost in pričakovanje lep dan vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 Dan Azilant se je oglasiv.Me maser ne izpusti, potem pa takole na nekaj dni uletim na Škorpie. Škratki?Kje je že bilo to? Šivilja in škarice, Pri dedku in babici???Bom poskušala najti, samo ne sedaj. GOBE vabijo.Pol zajtrka za jutri sem že nabrala, sedaj pa v drug konec po drugi del. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 Helou, lubčki in lubice ... berem, da ste dejtal ... bemtiš... men je pa tko pasava tota osamitev, askeza... dogaja nič, al pa full... skratka... čudim se svemiru... OOOMMM repek ... pa še en repek ... pa kozliček o čem ti to ... mene zanima kdaj bo ohcet ... bemo najdla vodnarčka na spletu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 daaaaaannnnnnnnnnnn................... takole...tle mi zdej manjka en smeško, ki po tleh pleza in se vsak dan bolj vleče.....tole bi bil nazoren prikaz, kako komaj čakam dopust....evo, druga črtica: torek/ no vsaj vaje smo mel včeraj.... jeti....dober podmladek.... oooo dete..... ajd, mejte se ...se grem komirat dalje..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. julij 2008 Prijavi Deli 30. julij 2008 dober dan in nasvidenje.......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 30. julij 2008 Prijavi Deli 30. julij 2008 Dan...... adijo no, kam se ti mudi? Že skoz enga fehtarm tle po forumu naj me za božjo voljo vzame s seboj na dopust, pa nič. Saj sem skromna.Poleg tega da sva dva potrebujem še klimo v avtu in apartmaju, pet obrokov dnevno, ....Pa da ne pozabim na mojega maserja iz koplnice (tiste ta azilantske). Sploh ne boš opazila da me imaš s seboj. Obljubim. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. julij 2008 Prijavi Deli 30. julij 2008 vzamem s sabo na dopust kakšnega takega azilanta, ki bi prispeval še kaj k mojemu delu stroškov da bi pa morala še koga financirat še nas letos ne morem poslat na en orng dopust, kje še, da bi koga s sabo vlačila ma, sm morala mal replicirat na tole (se opravičavam za intermezzo ), k že par dni namigujem, da se lohk najde kakšna dobra vila (al pa škrat, čist po želji ), k bi nas iz čiste dobrote (oziroma zarad česarkoli že) poslala na en dopustek kam k morju da ne bom sam jamr jamr ... mi prov paše tale vročinca pa sonček še eno pivičko zravn, pa je vse debest no, zdej, k je cajt za kopanje, pa mali spi prej pa celo popoldne nič ma, uživamo, ni kej imejte se krasno (pa ne se pozabit hladit ) Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.