Amis 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 daaannnnnnnnnnnn....... četrtek/.....bemtiš, sam še jutri.... .....čist zares odštevam.......opažam, da je za dopust potreben poseben pristop....vsaj za unga ob morju.....sem študirala, če bi tud mene kdo peljal na dopust....vsaj v prtljažniku.....pa ne bo šlo....zbirčna za družbo.....tako, da bom kar doma.... ajd, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 še vedno streljam in še vedno živa, sam da javim.. komaj pa čakam da bo tale rakovska luna mimo pa mrk pa ne vem kaj še vse... naj bi šla jutri z motorjem na Pag, ej folk, še dobro da se je moja malenkost tko spremenila da me boli patak, če bo padlo v vodo... ma ne da se mi več it tlele...sem zadnjič nekomu ki je bil mičkeno pod vlivom alk. substanc razlagala da sem prišla iz škratkove dežele raziskovat ljubezen, pa da je tule se tko zakomplicirano, da je na uni strani vse bolj preprosto... haha tip je kar kimal... no ja, jst sem bla pa trezna in sem res to mislila in š vedno mislim. zakaj je vse tko komplicirano tule dol?pozdravček od škratka... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 zato, ker sta to čist dva različna koncepta ljubezni...sej veš...človeška je al pa ni...pa vmes se mal spreminja, pa niha, pa vihra....pa tud celo mine lahko....una je pa perfect pa večna....sam tle (na zemlji) je (še) ni možno tako naštimat......sam še zmer ni nobenga razloga, da ne bi izkušali lajfa....kar že prinese s sabo.....izbire in odločitve so pa tako naša stvar...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 Dobro jutro škorpije, škrati, lovci na kozle in ostali... Ko že o ljubezni, škratovski ali kakršni koli... Saj ni tako komplicirana, samo ljudje so... Ali je ali pa je ni, tako je to... Perešček pa nima problemeov z dopustom... Tudi kot sopotnik bi najbrž ne bil preveč zaželen... Pir je drag na morju... Trenutno pa spet treniram za penzijo, tokrat malo bolj resno... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 tole mi pise danes v horoskopu enem, izbrskanem It's a strange, wonderful place. Everything excites you. Can you focus? If not, does it matter? This big new picture is everything you need. ni boljsega, da to preberes, ko probas nekaj pametnega naredit na delovnem mestu in bom sla kar domov.... Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 predvsem zadnjih pet besed se mi dopade.....ful...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 zato, ker sta to čist dva različna koncepta ljubezni...sej veš...človeška je al pa ni...pa vmes se mal spreminja, pa niha, pa vihra....pa tud celo mine lahko....una je pa perfect pa večna....sam tle (na zemlji) je (še) ni možno tako naštimat......sam še zmer ni nobenga razloga, da ne bi izkušali lajfa....kar že prinese s sabo.....izbire in odločitve so pa tako naša stvar......o sej jst izkušam lajf... zato pa streljam kozle... pa se sprašujem zakaj je vse tko kompliicran... najbolj mi gre na one to, da se naj bi folk držal kao nekih norm ki so jih v nevem kteri eri si izmislili zato, da so tisti ki so jih izmislili sebe v vatko pa ugodje ovili... haha danes sem nekak bojevniška Xena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 1. avgust 2008 Prijavi Deli 1. avgust 2008 dan gnezdo Amis ... pa si dočakala zadnji dan ... uživaj na dopustu ... tudi doma ga je prijetno preživljati ... samo nič okoli sebe gledati in iskati delo ... ampak se razvajati na vse mogoče načine Ksenia ... kozla za roge zagrabi in vrat zavij jst vas bi pa vse na dopust s sabo vzela ... np ... samo plačati bi morali pa sami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 1. avgust 2008 Prijavi Deli 1. avgust 2008 JetiKdaj greva? Kam greva? Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 1. avgust 2008 Prijavi Deli 1. avgust 2008 zadnjega ... semle Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 1. avgust 2008 Prijavi Deli 1. avgust 2008 Z maserjem ali bez?Tako romantično izgleda. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. avgust 2008 Prijavi Deli 1. avgust 2008 daaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn.......... pišuka, pa sej nisem rekla, da bi bla že dans doma...pa silom prilike sem.....hudo vnetje komolčnih vezi.... ....svašta......dobila neko kombinirano injekcijo že zjutraj, prespala popoldan (k ponoč skor nč) in sem še zdej mal zadeta.....pa naj bi ob 14ih že popustila......mogoče res.....sam dohtarca ni povedla ker dan...... ....mene dat na overdose bi blo zlo simpl....... in ker je to glih desna roka in je seveda ne morem (še) premikat posledično ne morem sebe nikamor peljat.....obsojena na bit doma........ no evo....takole se začel moj dopust....sej doma je kul, sam sem vseen hotla na kakšen izlet pa to....no, še par dni, pa bo kul.....sem tud dohtarci povedla, da se bom že zdilala s komolcem....se je bejba sam režala......pa ne v negativnem smislu...je tud sco in po svoje mal ubrisana/normalna....... ajd sco & azilanti, mejte se max fajn...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. avgust 2008 Prijavi Deli 1. avgust 2008 amiska en na komolec davaj si gor obkladke iz svežega zelja.....z kladivom(po možnosti kuhinjskim) potolči zeljni list..si ga daj na komolec in povij....liste menjavi na kako uro..al pa si naredi konkreten obkladek in ga imej gor čez noč Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. avgust 2008 Prijavi Deli 1. avgust 2008 o hvala klarus... ....včeraj sem namakala z arniko pa vseeno celo noč nisem spala....zjutraj obupala in požrla en lekadol ter oddremala vsaj dve urce....jp, bom probala še zelje....ga mam glih doma..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. avgust 2008 Prijavi Deli 2. avgust 2008 ......daaaaaaaaaannnnnnnnnn sco & azilanti.......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 2. avgust 2008 Prijavi Deli 2. avgust 2008 dan gnezdo ja ... ljuba duša, Amis ... kaj si pa počela ... preveč vneto ... držim za komolec ... in akcijo Mitra ... maser mi pripada ... upam, da bo letos moškega spola ... in ta romantika ni daleč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 2. avgust 2008 Prijavi Deli 2. avgust 2008 Hello škorpije! Amis... čimprej ozdravi! Zanimivo, moja naj frendica (škrpjonka) pa danes ponoči prometno, posledica - izpah ključnice. Jeti... jst pa vem kje je to. Ej, pa sej lahko rečeš da bi raje maserja kot maserko! Čimlepši vikend vsem... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. avgust 2008 Prijavi Deli 2. avgust 2008 Strupki... Vidim da sta mrk pa mlaj bila kar aktivna... Komolci, pa klučnice, pa nesreče... Čez 14 dni nas čaka še en mrk, lunin... Uživajte čez vikend, pustite kozle pri miru, razen tistih iz Laškega... Amis, za komolec... http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n020.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. avgust 2008 Prijavi Deli 2. avgust 2008 oooo poglej poglej...nekaj se jih je le priklatilo v gnezdo..... ....hvala vsem za dobre želje...komolec se zdravi s fantastično brzino....sam baje je blo res od bobnanja..... u glavnem...uživajte poletje...z maserji, maserkami...al pa brez njih..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. avgust 2008 Prijavi Deli 4. avgust 2008 jutro....se moram sestavit nazaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 4. avgust 2008 Prijavi Deli 4. avgust 2008 dan gnezdo Amis ... Ksenia ... evo, si že sestavljena Ale ... nč bat ... samo lani sploh ni bilo fantov, maserejev v moji skupini Alef... po novem se mu reče ... šrotko ... baje tud bolj zadane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. avgust 2008 Prijavi Deli 4. avgust 2008 Alef... po novem se mu reče ... šrotko ... baje tud bolj zadane Ma bi jaz koga zadel s tapravim šrotom... Da ne razlagam koga... Morgen strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 4. avgust 2008 Prijavi Deli 4. avgust 2008 Ale ... nč bat ... samo lani sploh ni bilo fantov, maserejev v moji skupini aja, no upam da letos bojo... če ne pa mojemu frendu rečem da naj pride kaj dol... Pozdravček v gnezdece! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 Lep pozdrav v gnezdo ...pa za komolce, šrotke, manjkajoče maserje,...... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 dan dober Škorpi in Štorko in maserji in vsi...... Lep dan vam želim, kot azilant se ne morem pritoževat. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.