Amis 16. avgust 2008 Prijavi Deli 16. avgust 2008 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2008 Prijavi Deli 17. avgust 2008 ahoj...uživala, celo na kolo so me spravili uživala v hladni vodi, zelo veliko plavala... pri enem dogodku, nepomembnem sem odkrila notranjo deklico... za trenutek em bila to dekletce... čudovit občutek, ko je uživala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. avgust 2008 Prijavi Deli 17. avgust 2008 ups, mysti.....šele zdej vidla..... daaaaannnnnnnnnnnnn......... kako men uspe rože fentat...pa to ni res.....če bo šlo tako naprej, si bom sam še kaktuse nabavljala..... ...za dans še nč pametnega v planu......se bo očitno pokazalo sproti........f* ing shit.....>jutri je že ponedeljek..... ...in konec dopusta....... ajd, se še kaj beremo...mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2008 Prijavi Deli 17. avgust 2008 Amis, ugotavljam da bo treba neki narest... kako dan razpotegnit na 72 ur????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. avgust 2008 Prijavi Deli 17. avgust 2008 ahoj...uživala, celo na kolo so me spravili uživala v hladni vodi, zelo veliko plavala... pri enem dogodku, nepomembnem sem odkrila notranjo deklico... za trenutek em bila to dekletce... čudovit občutek, ko je uživalao ksenč ...sva skor istočasno postnili.....super, da si imela fajn dopust.....privoščim.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2008 Prijavi Deli 17. avgust 2008 sej sem imela tud trenutke, ko sem se počutila totalno ponižano, ampak sem ugotovila nekaj, da je bil razlog za tek v tem, da izboljšam zdravje, odpravim kg uživam in to mi je uspelo, na zadnji razlog sem pa vmes pozabila... jutri grem fe pregledat potem pa grem počasi naprej, za enkrat brez tega da sem tarča posmeha ob progi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. avgust 2008 Prijavi Deli 17. avgust 2008 Amis, ugotavljam da bo treba neki narest... kako dan razpotegnit na 72 ur?????jh......a ustanovimo klub...?...js bi tudi.....pa še kdo...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 daaaaannnnnnnnnnnnnn............. evo mene....spet v službi....preživela vse mrke.....drgač pa nč posebno novega..... ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 Daaaan Amis, ugotavljam da bo treba neki narest... kako dan razpotegnit na 72 ur????? premal,....v 72 ur se ne da vse stlačit... ... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 no, sem mislila, da boš v našem klubu...zdej pa vidim, da ne boš množila s faktorjem 3...ti rabiš eksponentno funkcijo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 kaj morem sam veš jest tele časovne dimenzije čedalje manj razumem,....pa tudi, sploh je ne poskušam več razumet,..enostavno jo samo živim,.... in v (menda) 24 ur stlačim vse kar čm....in tega je čedalje več....in več.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 no jst pa ne želim tlačt jst pa želim da je trenutek poln da traja in da je čas za vse tisto kar želim ne da moram postavljati okvirje...čudna jst majke mi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 se mi zdi,da sta isto povedali ma različne načine.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 gnezdo se polni ... dan dopust je tudi zame vedno prekratek ... samo, da ste uživale, Ksenč, Amis men je pa 24 ur na dan čisto dovolj ... še posebno, če ušpičim kakšno kozlarijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 .. še posebno, če ušpičim kakšno kozlarijo ... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 ... ne danes ... jutri ... drugič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 ok, ok,....kr vzemi si čas... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 železo 2.3, hemoglobin 102 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 za železo ne vem, kakšne so mejne vrednosti....?....hemoglobin je pa nizek..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 pismu, oboje je precej nizko mene pa pregovoril (s težko muko - pajade), da jutri špricam službo,...ja Amiska v "slabi" družbi se gibljem ...se grem (spet) enmal namakat... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 mene pa pregovoril (s težko muko - pajade), da jutri špricam službo,...ja Amiska v "slabi" družbi se gibljem ...se grem (spet) enmal namakat... ...... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 Ksenč ... saj verjetno tudi sama iščeš informacije ... pa vseeno ... spodaj so tudi mejne vrednosti http://www.fidimed.si/zdravstvene_teme/cla...labokrvnost.htm baje pomaga tudi priprava hrane v železnih ponvah in loncih še drobec iz Vive Železo Brez železa kostni mozeg ne more proizvajati dovolj rdečih krvničk; če ga primanjkuje, se lahko razvije slabokrvnost, bolezen, ki povzroči slabotnost, kratko sapo, razdraženost in izpostavljenost različnim okužbam. Bolezen se razvije počasi in pogosto ostane nediagnosticirana. Priporočljiva dnevna količina: 15 mgPovprečna poraba pri ženskah: 11 mgNasvet za hitro povečanje vnosa: železo iz mesa se hitreje absorbira kot železo iz živil rastlinskega izvora, kot so fižol, grah ali oreški. Za povečanje absorpcije železa rastlinskega izvora je treba uživati hrano in pijačo, bogato z vitaminom C. Z železom bogat zajtrk sestavljajo žitarice in pomarančni sok. Če ste slabokrvni, vam bo zdravnik verjetno predpisal dodatek v obliki tablet. Primer: 16 mgskodelica ovsenih kosmičev 16 mg (141 kalorij) Primer: 16 mgskodelica kuhane zmrznjene špinače 3 mg (53 kalorij)skodelica fižola 5 mg (225 kalorij)bageta 3 mg (195 kalorij)pol skodelice sončničnega semena 5 mg (411 kalorij) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 bom še tole prilimala http://www.aktivna.si/prehrana/za-aktivne/...rgijo-7191.aspx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 punce hvalaja železo je bolj zaskrbujoče 10 pa še enmal je najnižja vrednost... o slabokrvnosti vem veliko še od lani, ampak žal se stanje slabša... se mi je zdelo na teku da bo neki tazga, zato sem šla pa kontrolo nardit... škoda, da nisem pred tekom... bi vsaj vedela da nisem sposobna pretečt kar sem pred meseci z lahkoto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.