Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

ahoj...

uživala, celo na kolo so me spravili ;) uživala v hladni vodi, zelo veliko plavala... pri enem dogodku, nepomembnem sem odkrila notranjo deklico... za trenutek em bila to dekletce... čudovit občutek, ko je uživala

Deli na socialnih omrežjih

ups, mysti.....šele zdej vidla.....

daaaaannnnnnnnnnnnn......... xcivx

kako men uspe rože fentat...pa to ni res.....če bo šlo tako naprej, si bom sam še kaktuse nabavljala..... :vragec: ...za dans še nč pametnega v planu......se bo očitno pokazalo sproti........f* ing shit.....>jutri je že ponedeljek..... :C: ...in konec dopusta.......

ajd, se še kaj beremo...mejte se...... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ahoj...

uživala, celo na kolo so me spravili ;) uživala v hladni vodi, zelo veliko plavala... pri enem dogodku, nepomembnem sem odkrila notranjo deklico... za trenutek em bila to dekletce... čudovit občutek, ko je uživala

o ksenč x:Xx ...sva skor istočasno postnili.....super, da si imela fajn dopust.....privoščim.... :palec:

sej sem imela tud trenutke, ko sem se počutila totalno ponižano, ampak sem ugotovila nekaj, da je bil razlog za tek v tem, da izboljšam zdravje, odpravim kg uživam in to mi je uspelo, na zadnji razlog sem pa vmes pozabila... jutri grem fe pregledat potem pa grem počasi naprej, za enkrat brez tega da sem tarča posmeha ob progi ;)

Amis, ugotavljam da bo treba neki narest... kako dan razpotegnit na 72 ur?????

jh......a ustanovimo klub...?...js bi tudi.....pa še kdo...... x;)x

daaaaannnnnnnnnnnnnn............. xcivx

evo mene....spet v službi....preživela vse mrke.....drgač pa nč posebno novega.....

ajd, mejte se...... x;)x

Daaaan x:)x

Amis, ugotavljam da bo treba neki narest... kako dan razpotegnit na 72 ur?????

premal,....v 72 ur se ne da vse stlačit... x;)x :inocent:

... xsingx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

no, sem mislila, da boš v našem klubu...zdej pa vidim, da ne boš množila s faktorjem 3...ti rabiš eksponentno funkcijo..... x:Dx

x;)x

kaj morem :inocent: x:Xx

sam veš jest tele časovne dimenzije čedalje manj razumem,....pa tudi, sploh je ne poskušam več razumet,..enostavno jo samo živim,.... x:)x

in v (menda) 24 ur stlačim vse kar čm....in tega je čedalje več....in več.... :inocent: x:Dx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Guest Jeti

:hepko: gnezdo se polni ... dan

dopust je tudi zame vedno prekratek x;)x ... samo, da ste uživale, Ksenč, Amis :palec: :2src:

men je pa 24 ur na dan čisto dovolj ... še posebno, če ušpičim kakšno kozlarijo x:Dx x:o)x

.. še posebno, če ušpičim kakšno kozlarijo x:Dx x:o)x

:irs: :irs: ... :inocent:

x:px

:inocent:

ok, ok,....kr vzemi si čas... x;)x :palec:

pismu, oboje je precej nizko :sori:

mene pa pregovoril (s težko muko - pajade), da jutri špricam službo,...ja Amiska v "slabi" družbi se gibljem :o|o: :inocent:

...se grem (spet) enmal namakat... x:Dx x;)x

mene pa pregovoril (s težko muko - pajade), da jutri špricam službo,...ja Amiska v "slabi" družbi se gibljem :o|o: :inocent:

...se grem (spet) enmal namakat... x:Dx x;)x

:wOOt: ...... :onfire: .... :palec:

Guest Jeti

Ksenč x:)x ... saj verjetno tudi sama iščeš informacije ... pa vseeno x;)x ... spodaj so tudi mejne vrednosti xcivx http://www.fidimed.si/zdravstvene_teme/cla...labokrvnost.htm

baje pomaga tudi priprava hrane v železnih ponvah in loncih :palec:

še drobec iz Vive x;)x

Železo

Brez železa kostni mozeg ne more proizvajati dovolj rdečih krvničk; če ga primanjkuje, se lahko razvije slabokrvnost, bolezen, ki povzroči slabotnost, kratko sapo, razdraženost in izpostavljenost različnim okužbam. Bolezen se razvije počasi in pogosto ostane nediagnosticirana.

Priporočljiva dnevna količina: 15 mg

Povprečna poraba pri ženskah: 11 mg

Nasvet za hitro povečanje vnosa: železo iz mesa se hitreje absorbira kot železo iz živil rastlinskega izvora, kot so fižol, grah ali oreški. Za povečanje absorpcije železa rastlinskega izvora je treba uživati hrano in pijačo, bogato z vitaminom C. Z železom bogat zajtrk sestavljajo žitarice in pomarančni sok. Če ste slabokrvni, vam bo zdravnik verjetno predpisal dodatek v obliki tablet.

Primer: 16 mg

skodelica ovsenih kosmičev 16 mg (141 kalorij)

Primer: 16 mg

skodelica kuhane zmrznjene špinače 3 mg (53 kalorij)skodelica fižola 5 mg (225 kalorij)

bageta 3 mg (195 kalorij)pol skodelice sončničnega semena 5 mg (411 kalorij)

punce hvala

ja železo je bolj zaskrbujoče 10 pa še enmal je najnižja vrednost... o slabokrvnosti vem veliko še od lani, ampak žal se stanje slabša... se mi je zdelo na teku da bo neki tazga, zato sem šla pa kontrolo nardit... škoda, da nisem pred tekom... bi vsaj vedela da nisem sposobna pretečt kar sem pred meseci z lahkoto

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...