Amis 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 od 10 imaš ti 2.3.....kažin..... men je algea ful pomagala...je pa res, da se to ne pozna takoj.....a si že kdaj probala z njo?......pa tole s kosmiči je tud kul...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 živjo, vsem. kako ste kaj danes? železo 2.3, hemoglobin 102 pa ti bodo naredili še kakšne preiskave? nisi namreč napisala kaj je s hematokritom - kolikor razumem ta pove kako je z zalogami železa v krvi. Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 hoj, danes mi je samo povedala izvid po telefonu, jutri grem zjutraj ponj in k zdravniku... kakšno oznako pa ima ta zadeva? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 hoj, danes mi je samo povedala izvid po telefonu, jutri grem zjutraj ponj in k zdravniku... kakšno oznako pa ima ta zadeva? na mojem hematološkem izvidu piše kar z besedo (hematokrit) hoj, danes mi je samo povedala izvid po telefonu, jutri grem zjutraj ponj in k zdravniku... kakšno oznako pa ima ta zadeva? ah,na starih so pa pod oznako Ht Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 hvala...upam, da je tvoj izvid ok.dost o tem... danes bil prvi delavni dan... jst bi še dopust Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. avgust 2008 Prijavi Deli 19. avgust 2008 daaaaannnnnnnnnn............. punce..... jutra so že hladan...vsaj v službovskem kraju.....doma je še kul......pa jutranje megle se že vlečejo naokrog....... ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. avgust 2008 Prijavi Deli 19. avgust 2008 Strupki... Perešček javlja da je še živ, še vedno ne peresno lahek(tudi nikoli ne bo... )Bil manjši nesporazum s Siol-om... Res je da pridejo pokvarjeno opremo zamenjat v enem dnevu... Samo jih je prej treba en teden prepričevat da je res nekaj pokvarjeno... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. avgust 2008 Prijavi Deli 19. avgust 2008 vsak dan deset dni bom mal družbo v zd delala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 19. avgust 2008 Prijavi Deli 19. avgust 2008 Pozdravček! daaaaannnnnnnnnn............. punce..... jutra so že hladan...vsaj v službovskem kraju.....doma je še kul......pa jutranje megle se že vlečejo naokrog.......ajd, mejte se...... Jutra so hladna že tudi pri nas, rabim že deko, pa majico z dolgimi rokavi za jutranji čik na balkonu. Pa ful bolj hitro rata tema zvečer...Ma vsaj megle ni... ful lepo ko sončke vzide. Lep dan! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. avgust 2008 Prijavi Deli 19. avgust 2008 o perešček...... ...sem te že prav pogrešala..... zdej je pa vse ok, ko je glavni azilant nazaj..... ksenč...zakaj pa?...kaj ti bodo delali?..... ale'...a ti tud kadiš....kul.....smo kadilci že čist v manjšini......js se tud z rjuho pokrijem doma.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 19. avgust 2008 Prijavi Deli 19. avgust 2008 ale'...a ti tud kadiš....kul.....smo kadilci že čist v manjšini......js se tud z rjuho pokrijem doma.... Tudi. A se ti zdi da smo v manjšini? Meni se ne zdi. Ko gremo kdaj s frendi/cami v lokal, redko koga srečaš noter (tudi pozimi). Pa tisti ki so v moji družbi in ne kadijo, se ponavadi prilagodijo nam kadilcem (edino če gremo kaj pojest v restavracijo in sedimo noter, potem se pač prilagodim jst, in mi ni problem zdržat brez čika. In v avtu tudi ne kadim če lastnik ne kadi. ---A samo z rjuho? A ni pri vas še bolj hladno? Al si ti bolj navajena na hladnejše temperature? Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. avgust 2008 Prijavi Deli 19. avgust 2008 pri nas pa jutra že fulll hladna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. avgust 2008 Prijavi Deli 19. avgust 2008 ale'.....kolkr vem sva dost blizu..... ....dokler mam v sobi 23-25 stopinj, je rjuha dost.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 19. avgust 2008 Prijavi Deli 19. avgust 2008 ale'.....kolkr vem sva dost blizu..... ....dokler mam v sobi 23-25 stopinj, je rjuha dost.... Ja si mislim (čeprav še nisem ugotovila prav točno, se mi pa približno dozdeva ) 23-25 stopinj? Ponoči? In zgodaj zjutraj? Pri meni je manj.Pa še pri odprtem oknu spim. Rabim že deko, ni kaj. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 20. avgust 2008 Prijavi Deli 20. avgust 2008 Strupki... Perešček javlja da je še živ, še vedno ne peresno lahek(tudi nikoli ne bo... )Bil manjši nesporazum s Siol-om... Res je da pridejo pokvarjeno opremo zamenjat v enem dnevu... Samo jih je prej treba en teden prepričevat da je res nekaj pokvarjeno... iii ... perešček ... še za Robido niso pri lj kablu nič boljši ... še, ko je prišel gledat kaj je narobe me je žajfu, da je moj pc fuč ... pa je le bil router ... samo, da ni robida imela škarje v roki vsak dan deset dni bom mal družbo v zd delala danes mam cel kup opravkov ... kako se to nagrmadi, vse na en dan :xx!: ... pol pa sama sebe srečujem ... mene tud že zebe na jutranjih sprehodih ... čez dan je pa ravno prav lep dan vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. avgust 2008 Prijavi Deli 20. avgust 2008 daaaaannnnnnnnn.............. jeti....fajn opravi vse kar maš..... menda se obeta dež danes......pa razgovor in vaje....+kompjuterski čvek.....in to je to.... ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. avgust 2008 Prijavi Deli 20. avgust 2008 samo, da ni robida imela škarje v roki Od zadnjega takega "posega" se podobnih stvari ne loteva več... Morgen škorpije... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 20. avgust 2008 Prijavi Deli 20. avgust 2008 daaaaannnnnnnnn.............. jeti....fajn opravi vse kar maš..... menda se obeta dež danes......pa razgovor in vaje....+kompjuterski čvek.....in to je to.... ajd, mejte se...... hvala ... ravnokar berem, da bo danes pol vlade v zasavju ... me ima kakšno kozlarijo ušpičit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. avgust 2008 Prijavi Deli 20. avgust 2008 hvala ... ravnokar berem, da bo danes pol vlade v zasavju ... me ima kakšno kozlarijo ušpičit Če rabiš idejo - cisterna gnojnice pa brizgalna... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 daaaaaannnnnnnnn........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 Jutroooo pa lep dan Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 ...in to je vse.... ....?..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 ...in to je vse.... ....?..... a to name leti?? a sem premal dobrih želja zaželela, a kej druzga,...aja,....jest odlično.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 ........ .....sej nisem dvomla..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 Še jst pozdravim kle v gnezdecu Uživajte! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.