silki 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 ........ .....sej nisem dvomla..... itak ... hja,... "Svijeća ne gubi svoj sijaj ako pali drugu svijeću." ..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. avgust 2008 Prijavi Deli 22. avgust 2008 ...kera huda..... daaaaannnnnnnnnnnnn........... ....... še dobro, da je petek....čeprav kakšnega hudega efekta od tega ne bo....jutri delam.... ....potrebna motivacija je 0 .... ........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 22. avgust 2008 Prijavi Deli 22. avgust 2008 jutro za lep dan, motivacije,....kar pač rabite... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 22. avgust 2008 Prijavi Deli 22. avgust 2008 Če rabiš idejo - cisterna gnojnice pa brizgalna... ... ni bilo nikjer, nikogar videti ... na fusbal pa nisem šla ... torej, drugič dons bomo s "ta velko žlico jedl" ... pa verjetno jutri in v nedeljo tudi lep vikend vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. avgust 2008 Prijavi Deli 22. avgust 2008 itak, če so bli vsi tam okrog nas tole pa ni ravno najboljša ideja slabo mi je, vsa sem v modricah, danes se je še menda žila vnela... in šele četrta je za mano....kaj sem jst kej nardila unmu tam gor... pa še totalno zapuščeno se počutim... ne ni moj dan res ne... iščem povodec da konja malce stran odpeljem, tule mi ni všeč... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. avgust 2008 Prijavi Deli 22. avgust 2008 pobož ksenč..... .... ......a zdej bodo žilo zamenjali....? pa menda ja nisi dobivala infuzije skoz u isto žilo....?....cepci, to je še laiku jasno....... c vitamin izboljša absorbcijo železa....eno limonado pred in eno po infuziji..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. avgust 2008 Prijavi Deli 22. avgust 2008 stvar je takšna da mi je prvič trikrat nastavila v različne žile, nato pustila zadevco v roki, jo naslednji dan po ukazu zdravnika odstranila, iskala kamorkoli gre žila poči... tko da imam 6 modric poskusov je bilo pa še več... nič krive dečve... jst sem fenomen baje...limonada ja vem, pijem... am pa nalila se ga bom majke mi - črno vino je tud zdravo :xx!: grem delat mejte sesitavsegainvseh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. avgust 2008 Prijavi Deli 22. avgust 2008 en velikanski paket zdravja ti želim....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 22. avgust 2008 Prijavi Deli 22. avgust 2008 Ksenč Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. avgust 2008 Prijavi Deli 22. avgust 2008 Dober dan strupki... Uživajte maksimalno, vikend bo sončen(menda... )Pa tudi če ne bo... Ksenija... ...za zdravje Konja in uzde pa pusti pri miru, včasih je bolje tako... Bo že sam našel pot tja kjer je lepo, ti samo pojdi za njim... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/g020.gif Lahko tudi peš če že ne moreš zlesti gor... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. avgust 2008 Prijavi Deli 23. avgust 2008 daaaannnnnnnnnnn.............. evo mene v službi...... .....baje se obeta dež danes....tle se že oblači.....tale vikend bo čist prehitro minil....... ajd, mejte se....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 daaaannnnnnn...... že spet sam še js strašim tle not..... ....nevihta je bla po vseh predpisih...treskalo in lilo celo noč....z vetrom za dodatek....zdej je nebo čist spucano...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 A ti mal jaz družbo delam sem se neki zbujala ponoči in vsakič, ko sem oči odprla, se je zabliskalo... sam tlele so še vedno oblaki, mislim da se bo še mal nadaljevalo.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 ooooo....kul za družbo..... tud js se zbujala...sam ne vem če zarad nevihte...ker običajno takrat najslajš spim.....se mi že neki časa to dogaja..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 ma jaz po moje že mal nenavajena sama spat... pa neki manjka pol..no, sem pa mačkona švercala v spalnici in mi je na hrbtu spal.. do takrat sem spala, sam ob 5h se je ven spravil.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 ma jaz po moje že mal nenavajena sama spat...ha ha ha...pol bi se js zbujala še bolj...v obratnem primeru...... o misti helou..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 ha ha ha...pol bi se js zbujala še bolj...v obratnem primeru...... o misti helou..... ja, sej, jaz na začetku sploh nisem nič spala prve tri tedne, ko sva bla skupaj... predvsem zarad smrčanja, če smo natančni pa itak sem pol leta rabla, da sem lahk objeta zaspala, sem čakala, da je on zaspal in se pol na svoj konc postle odselila.. zdaj pa ne morem več brez... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 mystica hoj...hvala vsem. itak da če kopliciram v lajfu morjo komplicirat tud žile... mam pa malo več energije, ok, vsaj pri mislih kaj vse bom ko bom. grem zdejle na sprehod, noro pogrešam tek najbolj smešn mi je ko vsi pravijo ti pa tko žariš da ne moreš imet tko slabe krvi - halo??' aja pa še nekaj sem ugotovila, očitno kako naj razložim... men življenjska energija odteka, zavestno se mi ne da več, zdravnik se pa trudi da mi jo nafila... se moram odzvat ane?aja pa včeraj sem celo noč vstopala na avtobus, čakala na postaji in vstopala... se je avtobus odpeljal sem spet stala in čakala...men je pa danes pasala nevihta, upam, da ni bilo preveč škode Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 Ksenč... nič nimam za rečt... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 dan nu pa je konc z morjem....ampak ta teden bo dejansko stanovanje moje včeri, ko sem se vračala, sem prišla ko je najbol deževalo čez trojanske tunele smo se vozl ene 20 km na uro....kr se dobesedno ni nč vidl na morju blo božansko, ujela najlepši teden v augustu...in se velik naučila o kampiranju ksenč Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 ja sem mislila na to...me kr firbec matra Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 mene bi blo tud....ker pač ne sadi rožic in zavija v celofan..ampak dejansko pove kak je Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 Da vas ne bo preveč strah, evo še pereščka... Me mal lenoba napada te dni... Vreme, pa... vsem, tistim ki rabijo pa še http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n020.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e015.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 oooooooooo perešček Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 dan nu pa je konc z morjem....ampak ta teden bo dejansko stanovanje moje včeri, ko sem se vračala, sem prišla ko je najbol deževalo čez trojanske tunele smo se vozl ene 20 km na uro....kr se dobesedno ni nč vidl na morju blo božansko, ujela najlepši teden v augustu...in se velik naučila o kampiranju ksenč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.