Amis 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 ooooo....poglej poglej, kaj je nardila dvojčevska luna....prignala čvekice v gnezdo..... ksenč, tale avtobus za odhod mi ni preveč všeč.....a si ne bi raj novega scenarija napisala, kot to kar se sedaj dogaja..... ....moj foter je imel včasih en zanimiv izraz za to.....sicer me pa veseli, da si bolje.....če se boš le odločila, da boš namesto avtobusa, šla naprej peš, na rolerjih, z biciklom, motorjem ali avtom...in boš to tud sama vozila......sanje pravijo, da ni še tvoj čas.......men osebno je všeč, če si z nami...... aliana....prvi del opisa čist štekam....drugega sem pa pozabla...verjetno v kakšnem arhivu....al pa je končalo v reciklaži, ker imajo tud arhivi rok shranjevanja..... klarus...kul za dopust in še bolš za predvideno selitev..... oooooo posvojeni perešček tud tle...lenoba odpuščena.... mystica...sicer nimam pojma za kaj gre...sam vso srečo..... bla na tekmi....tako dobro že dolgo ne....me čist u dobro voljo spravilo.....in izboljšalo rezultat polovičnega vikenda......njamiiiii...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 sej bi kle tut kej špricnu, pa nima smisla, k se was itak nč ne prime Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 x:Dx x:Dx ,,,,kakšen lep kompliment......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 x:Dx x:Dx ,,,,kakšen lep kompliment......... ja kul... pa sploh ni blo tko mišlen Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 sej ni važno....uspel je pa vseeno.... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 čeeeer gnezdo Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 Čeer še tuki najprej Ksenč men bi blo prov všeč, če začneš sodelovat z dohtarji Klarus zdej pa le akcija s flatkom še kdo sigurno rabi tole xwizardx mi sploh ni blo zadnje čase za čvekanje ... tud brala nisem, net komaj kdaj zalaufala ... mam miljavžnt neprebranih mailov, pa se mi kar ne da no, sem pa nardila eno seminarsko pa šla na izpit (zdej pa že cel dan se trudim od faksa stran odpret, da preverim rezultate, pa neki štrajka ), zdej se pa prepričujem, da bi se blo fajn še mal učit za ostala dva izpita ... pa še dve seminarski mi manjkata, da se lohk vpišem naprej ... pa še kar lenuharim ... pol bom pa spet ponoči strašila pred tole kištico ma, k ne bo dalj kot kakšen teden, bo že ... pol pa s tamalim kakšno popoldansko rundico skup oddrnjohava, pa sm spet k rožca sm vedla ... Misti tud rabi mal čarovnije (jst tud nimam pojma, za kaj gre, pa je najbrž kej fajnga ) uživajte ... pa lepo noč (brez rabotanja ponoči ... sam sončki ) x:Xx Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. avgust 2008 Prijavi Deli 25. avgust 2008 daaaaaannnnnnnnnn............ o sg....sem že hotla napisat da kje si..... ....držim za fax plane.... ....pa še naprej uživajta s prestolonaslednikom..... kaj se je skrajšal dan...... ...zjutraj ko vstanem je že tema......šmrc....pa na mojem "prelazu" me tud ne pozdravi sonček....šele kakšen kilometer naprej.....sam temperature čez dan so pa njami....glih taprave....... ......drugač se pa dogaja 100/h......pa filing mam, da je to šele začetek.......skor skeri...... ajd, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 25. avgust 2008 Prijavi Deli 25. avgust 2008 lep pozdrav v gnezdo kje se je skrajšal dannn? ...nisem nč opazila "skeri" pa ....njama... lep dan vsem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. avgust 2008 Prijavi Deli 25. avgust 2008 sem na hitr preletela pa mi sploh ni blo jasno o kakšni sekiri se Silki in Amis menita Hej, Scorpio, pozdravček moram prav tlele uletet, da te kaj vidim Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. avgust 2008 Prijavi Deli 25. avgust 2008 ahoj... sam da se javim... hvala vsem, še sem tu... čeprav... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. avgust 2008 Prijavi Deli 25. avgust 2008 o kakšni sekiri se Silki in Amis menita ...o sekiri v medu.... ...... ahoj... sam da se javim... hvala vsem, še sem tu... čeprav...a prav mora bit "čeprav".....no ja....haj ksenč.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. avgust 2008 Prijavi Deli 25. avgust 2008 sej je blo še nadaljevanje, pa je boljš da ga ni... generalno kuhinje imam, potem grem pa v moj gozd Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 25. avgust 2008 Prijavi Deli 25. avgust 2008 ...o sekiri v medu.... ...... ajaj, bejba,....."skeri scena" je sekirca al pisker meda? ,.....kr komplet semizdi,.....jezus Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. avgust 2008 Prijavi Deli 25. avgust 2008 ja itak...sej veš...sco zmer vse v kompletu..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 25. avgust 2008 Prijavi Deli 25. avgust 2008 ja itak...sej veš...sco zmer vse v kompletu..... itak ..., če pisker zdrži... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. avgust 2008 Prijavi Deli 26. avgust 2008 smotka.... ....... daaaaaannnnnnnnnn........ na zapadu se ful dogaja....oz. se je začelo...... ajd, mejte se.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 26. avgust 2008 Prijavi Deli 26. avgust 2008 dan gnezdo samo še 5 dni ... potem pa odklop ... po dolgem in počez ... sonce, morje, svoboda ... ok ... vmes bom še kaj telovadila, jedla in spala ... še prej pa doma kaj postoriti za vse, ki potrebujete Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. avgust 2008 Prijavi Deli 26. avgust 2008 Daaaaan poročilo: pr men vse na broju,....pisker tudi še drži.... imejte se lepo, pa kjerkoli že ste Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 26. avgust 2008 Prijavi Deli 26. avgust 2008 Ta strupenim in malo manj strupenim (no, tud tistim čist užitnim ) x:Xx Aliana ... na motor pa mal v naše konce se zapeljat na kakšno kavico pa čvek da ne bo treba me v gnezdu iskat seveda pa tud v gnezdu dobrodošla Silki, pr teb se za pisker sploh ni bat ... če je do zdej zdržal, je že tolk utrjen, da se mu tud pr tvojem tempu ne bo slabo godilo Jeti ... fullllllll ti privoščim morje pa lih tko sem ti fullllllllll fouš še zame en fajn vdih morskega lufta prosim Amis ... hvala za sekirce in skeri scene pa lih tko za vse ostale xwizardx lep večerček pa ne preveč mrzlo jutro (pri nas zjutri že fullllllll rose ) Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. avgust 2008 Prijavi Deli 27. avgust 2008 daaaaaaaaaaannnnnnnnnn........ oooo...helou sg.....jutra so že hladna ja....pr men doma sicer še ne...v službovskem kraju pa...10 stopinj razlike....brrrrrrr...... jeti...že odštevaš.... js pa čakam kavo........... ajd, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. avgust 2008 Prijavi Deli 27. avgust 2008 ej, scorpi, dej mi mal bolj natančna navodila na os... sej... v bistvu.. sem ze mela v planu, ko sem bla glih na motorju.. pa pol ugotovila, da cist pozabla v ker konc slovenije naj te dam (sam zdajle mislim da vem.. približno... )zdajle sem itak brez motorja (dragi ga vzel za v Albanijo) pa deep down v študiju, ampak od 8ga naprej mam pa res čas... pa s frendico morava vadit vožnjo, ker je glih izpit naredila, tko da lahk v bistvu vse tele obljubljene obiske obdelam.. (a ne, Ksenč )mah, na vse konce sem nekaj zmenjena, pa kar ni nič od mene ko je pa tko fajn se doma zabubit, ko iz službe pridem jao, o mrazu pa rajši ne bi... sem že v dveh dolgih rokavih... in se delam, da mam v bistvu seksi kratko majčko gor in da mi je ful poletno toplo Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. avgust 2008 Prijavi Deli 28. avgust 2008 daaaaannnnnnnnn....... še se obetajo topli dnevi...sodeč po vremenski napovedi..... ......ene papirje čakam.....upam, da bodo ta teden....... mejte se max fajn..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 28. avgust 2008 Prijavi Deli 28. avgust 2008 še 3 dni lep dan vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. avgust 2008 Prijavi Deli 28. avgust 2008 Morgen strupki... Pri nas že skoraj jesen, temperature zjutraj že pod 10°...http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_014.gifBodite čimveč na soncu, dokler še greje... http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_005.gif Jeti, uživaj na morju... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.