Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

ooooo....poglej poglej, kaj je nardila dvojčevska luna....prignala čvekice v gnezdo..... x:px

ksenč, tale avtobus za odhod mi ni preveč všeč.....a si ne bi raj novega scenarija napisala, kot to kar se sedaj dogaja..... :o|o: :sori: ....moj foter je imel včasih en zanimiv izraz za to.....sicer me pa veseli, da si bolje.....če se boš le odločila, da boš namesto avtobusa, šla naprej peš, na rolerjih, z biciklom, motorjem ali avtom...in boš to tud sama vozila......sanje pravijo, da ni še tvoj čas.......men osebno je všeč, če si z nami...... xsrcx

aliana....prvi del opisa čist štekam....drugega sem pa pozabla...verjetno v kakšnem arhivu....al pa je končalo v reciklaži, ker imajo tud arhivi rok shranjevanja..... :vragec: x^x x;)x

klarus...kul za dopust in še bolš za predvideno selitev..... x:px

oooooo posvojeni perešček tud tle...lenoba odpuščena.... x;)x

mystica...sicer nimam pojma za kaj gre...sam vso srečo..... :palec:

bla na tekmi....tako dobro že dolgo ne....me čist u dobro voljo spravilo.....in izboljšalo rezultat polovičnega vikenda......njamiiiii......

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

čeeeer gnezdo x;)x x:)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Čeer še tuki x:Xx x:px

najprej Ksenč xsrcx xwizardx men bi blo prov všeč, če začneš sodelovat z dohtarji x;)x

Klarus :palec: zdej pa le akcija s flatkom x:px

še kdo sigurno rabi tole xwizardx xwizardx xwizardx

mi sploh ni blo zadnje čase za čvekanje ... tud brala nisem, net komaj kdaj zalaufala ... mam miljavžnt neprebranih mailov, pa se mi kar ne da :inocent: no, sem pa nardila eno seminarsko pa šla na izpit (zdej pa že cel dan se trudim od faksa stran odpret, da preverim rezultate, pa neki štrajka :o|o: ), zdej se pa prepričujem, da bi se blo fajn še mal učit za ostala dva izpita ... pa še dve seminarski mi manjkata, da se lohk vpišem naprej ... pa še kar lenuharim ... pol bom pa spet ponoči strašila pred tole kištico xrolleyesx xcivx ma, k ne bo dalj kot kakšen teden, bo že ... pol pa s tamalim kakšno popoldansko rundico skup oddrnjohava, pa sm spet k rožca x:Dx

sm vedla ... Misti tud rabi mal čarovnije xwizardx x:Dx (jst tud nimam pojma, za kaj gre, pa je najbrž kej fajnga x:px )

uživajte ... pa lepo noč (brez rabotanja ponoči ... sam sončki xsrcx ) x:Xx x:Xx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

daaaaaannnnnnnnnn............ xcivx

o sg....sem že hotla napisat da kje si..... x:px ....držim xcrossfingx za fax plane.... xDDx ....pa še naprej uživajta s prestolonaslednikom..... x;)x

kaj se je skrajšal dan...... :C: ...zjutraj ko vstanem je že tema......šmrc....pa na mojem "prelazu" me tud ne pozdravi sonček....šele kakšen kilometer naprej.....sam temperature čez dan so pa njami....glih taprave....... x:px ......drugač se pa dogaja 100/h......pa filing mam, da je to šele začetek.......skor skeri...... x8Dx

ajd, mejte se..... x;)x

lep pozdrav v gnezdo x:)x

kje se je skrajšal dannn? xrolleyesx ...nisem nč opazila :inocent:

"skeri" pa ....njama... :yumy:

lep dan vsem :detelca: xgoldfishx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

x:Dx sem na hitr preletela pa mi sploh ni blo jasno o kakšni sekiri se Silki in Amis menita x:o)x

Hej, Scorpio, pozdravček x:Xx moram prav tlele uletet, da te kaj vidim x;)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

o kakšni sekiri se Silki in Amis menita x:o)x

x:Dx ...o sekiri v medu.... x:Dx ...... x;)x

ahoj... sam da se javim... hvala vsem, še sem tu... čeprav...

a prav mora bit "čeprav".....no ja....haj ksenč.... x:Xx

x:Dx ...o sekiri v medu.... x:Dx ...... x;)x

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

ajaj, bejba,....."skeri scena" je sekirca al pisker meda? :inocent: ,.....kr komplet semizdi,.....jezus :lol: :lol:

ja itak...sej veš...sco zmer vse v kompletu..... x:Dx x;)x

itak :palec:

..., če pisker zdrži... :lol: :lol:

smotka.... >_> ....... x:Xx

daaaaaannnnnnnnnn........ xcivx

na zapadu se ful dogaja....oz. se je začelo...... x;)x

ajd, mejte se.... :flowers:

Guest Jeti

dan gnezdo :flower:

samo še 5 dni ... potem pa odklop ... po dolgem in počez ... sonce, morje, svoboda ... ok ... vmes bom še kaj telovadila, jedla in spala x;)x ... še prej pa doma kaj postoriti :8):

za vse, ki potrebujete xwizardx

Daaaaan x:)x

poročilo: pr men vse na broju,....pisker tudi še drži.... x;)x x:Dx

imejte se lepo, pa kjerkoli že ste :detelca: xgoldfishx

Ta strupenim in malo manj strupenim (no, tud tistim čist užitnim x:Dx ) x:Xx x:Xx x:Xx

Aliana ... na motor pa mal v naše konce se zapeljat na kakšno kavico pa čvek x:px da ne bo treba me v gnezdu iskat x;)x seveda pa tud v gnezdu dobrodošla x:)x

Silki, pr teb se za pisker sploh ni bat ... če je do zdej zdržal, je že tolk utrjen, da se mu tud pr tvojem tempu ne bo slabo godilo x;)x

Jeti ... fullllllll ti privoščim morje :palec: pa lih tko sem ti fullllllllll fouš :inocent: še zame en fajn vdih morskega lufta prosim x:Xx x:Ix

Amis ... hvala x:Xx za sekirce in skeri scene pa x:px xwizardx

lih tko za vse ostale xwizardx xwizardx xwizardx

lep večerček pa ne preveč mrzlo jutro (pri nas zjutri že fullllllll rose :O: ) xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

daaaaaaaaaaannnnnnnnnn........ xcivx

oooo...helou sg.....jutra so že hladna ja....pr men doma sicer še ne...v službovskem kraju pa...10 stopinj razlike....brrrrrrr......

jeti...že odštevaš.... x:px

js pa čakam kavo........... :inocent:

ajd, mejte se..... x;)x

ej, scorpi, dej mi mal bolj natančna navodila na os... sej... v bistvu.. sem ze mela v planu, ko sem bla glih na motorju.. pa pol ugotovila, da cist pozabla v ker konc slovenije naj te dam x:o)x x:Ix (sam zdajle mislim da vem.. približno... x:o)x )

zdajle sem itak brez motorja (dragi ga vzel za v Albanijo) pa deep down v študiju, ampak od 8ga naprej mam pa res čas... pa s frendico morava vadit vožnjo, ker je glih izpit naredila, tko da lahk v bistvu vse tele obljubljene obiske obdelam.. (a ne, Ksenč x;)x )

mah, na vse konce sem nekaj zmenjena, pa kar ni nič od mene :o|o: ko je pa tko fajn se doma zabubit, ko iz službe pridem xnckrivx

jao, o mrazu pa rajši ne bi... sem že v dveh dolgih rokavih... in se delam, da mam v bistvu seksi kratko majčko gor in da mi je ful poletno toplo :)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

daaaaannnnnnnnn....... xcivx

še se obetajo topli dnevi...sodeč po vremenski napovedi..... x:px ......ene papirje čakam.....upam, da bodo ta teden.......

mejte se max fajn..... x;)x

Morgen strupki... x:Xx xsrcx

Pri nas že skoraj jesen, temperature zjutraj že pod 10°...http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_014.gif

Bodite čimveč na soncu, dokler še greje... x:px http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_005.gif

Jeti, uživaj na morju... xwizardx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...