Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Daaaan gnezdo x:)x

ja, spet ena brihtna iz azilantskih logov,.....UŽIVEJTE... Alči,..ti tudi...:palec: x;)x

Jeti, beri poste zgoraj, lepo se namakaj :palec: xsrcx

Scorpi g., jh piskri ja,....ne bo ga razneslo ne,....ga bom prej premenjala,....al pa bom brez,....al pa vmes dodatno kaljenje,...al pa,..

.....med pa,...starejši menda boljši, sicer trši, ker kristalizira,.....pa,...jh nč :inocent: x:Dx

mraz pa ignorirajte, dokler se še da :o|o:

ajd lep dan vsem

:detelca: xgoldfishx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Deli na socialnih omrežjih

yesssss.....papirje grem pogledat v ponedeljek...... x:px

recept za pisker je tabolš..... x:Dx ... :medal:

a tkooo xrolleyesx .....a na offffiii.... xrolleyesx ......maš prow..... x:Dx

za papirjeeeee :palec: :detelca: xgoldfishx xcrossfingx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

dan :)

ta teden, bi bil kao prevzem stanovanja...

dans bla tam...narejena sam kopalnica...

ostalo še čaka....

v spalnici je bla poplava(nevihta), zamakala terasa nad mano, tak da mam lukne na stropu

tak da sploh ne vem, kdaj bo prevzem...

bo kao konc drugega tedna....

če drugega ne, je ta poplava pripomogla h tem, da ne bo laminata ampak parket

barvo za kuhno in spalnico kupla.....drug teden lahka pridem pobarvat, kar je super, ker še ni vrat ne poda...

tak, da če kaj polijemo, ni panike

drgač sem pa itak v pričakovanju

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

a tkooo xrolleyesx .....a na offffiii.... xrolleyesx ......maš prow..... x:Dx

smotka....ne na off...prej vse druge variante....sam lajf pristop je pa vseeno dober......če kaljenje ne pomaga, potem........skratka pozitiva na višku.... x:px

evo še danes, pa bom konec... počutje boljše :palec:

ooooooo....vesela zate...... :onfire: ..... x:Xx

Tud še živa ... čeprav ... :xx!:

dobra lastnost človeških bitij je v njihovi zdržljivosti.....ata saturn zna bit res pasji (se ga še v živo spomnim, majčicu mu.....)....sam mysti, vse mine...tud take hard preizkušnje in na koncu ugotovimo, da se je splačalo......so chear up..... x;)x

dan :)

ta teden, bi bil kao prevzem stanovanja...

važno, da se dogaja....vidiš, za nekaj je blo pa vseeno dobro...če druzga ne, boš mela parket..... xDDx

ajaa sam to...... :o|o: xDDx x;)x

x:Dx x:Dx x:Dx .......

moj škorpijon je spiz*......nimam pojma, kam se je skril, lump......včeraj zvečer sem ga občudovala, kako je lezel po steni, pa se mi ga ni dalo med čik pavzo dat na smetišnico pa iz prostora odnest......zdej pa skoz pazim, kam stopim, da ga revčka ne pohodim...no, sej mal je tud egoizma tle, a ne....ker sem še bosa....... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

moj škorpijon je spiz*......nimam pojma, kam se je skril, lump......včeraj zvečer sem ga občudovala, kako je lezel po steni, pa se mi ga ni dalo med čik pavzo dat na smetišnico pa iz prostora odnest......zdej pa skoz pazim, kam stopim, da ga revčka ne pohodim...no, sej mal je tud egoizma tle, a ne....ker sem še bosa....... x;)x

živjo, ne-gnezdo. sem vas pršla sam mal pokukat. da vidim, če je vse v redu z vami. zgledate kar dobr.

amis, sem že hotela kej komentirat - prehitro seveda. si le na koncu priznala, da ma egoizem tud prste zraven x:Dx x:Dx x:Dx

pa lepo se imejte. :palec: grem zdej neki nardit zase. :hepko:

vaja dela mojstra, če mojster dela vajo

jh..... :o|o: ...nič ne kaže, da bi imela s priznavanjem svojih slabosti in vrlin kakšne probleme..... x:Dx

Guest Jeti

jutro gnezdo :flower:

letošnje pričakovanje morja me pa dobro zdeluje x:Dx x:o)x ... vsako jutro se zbudim prej :inocent: ... temu primerno grem pol s kurami spat xrolleyesx

hvala vsem za dobre želje :kiss: ... bom dihala in plavala še za vse vas x;)x ... če koga pot pripelje v Izolo :vio: ... naj me le poišče x:px xcheersx ... v domu 2 topola bom xcivx

tole xwizardx xgoldfishx xcrossfingx :detelca: pa za : papirje, stanovanje, železo, saturnov povratek ... in kar tako :2src:

še 2 dni :onfire:

daaaaaannnnnnnnn....... xcivx

iiiiii...jeti pa že skor pakira kufre.....privoščim...... :palec:

dans so me "obdolžli", da se moj avto pojavi na parkirišču že ob 6ih..... :eek: ...nimam pojma, kako....mogoče se pa sam teletransportira do službe, pol pa nazaj domov, preden se odpravim še sama......ha....fantomski avto mam, pa sploh nisem tega vedla..... x^x x:Dx

bejba...kaj naj rečem....novim dogodivščinam naproti...poguma pa teb itak ne manjka..... x:Xx x:Xx x:Xx

Guest Jeti

jutro gnezdo :flower:

Valkira xsrcx ... bom polizala en dvojni xvrtcx xvrtcx xvrtcx xvrtcx za tvojo žalost in veselje :palec:

huh ... dva velika kupa cot imam pripravljena ... kak bom to spravla v mini potovalke xscratchx ... tuhtam, da bi kar v culo povezala x:Dx ... današnji dan se bo pa vleeekeeel xrolleyesx x:o)x ... se tipkamo še zvečer x;)x

:detelca:

Morgen škorpije... x:Xx xsrcx

Lep dan vsem itd... xwizardx

Jeti, kaj za :vragec: rabiš toliko cot za na morje? :inocent: x:Dx x;)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Guest Jeti
Morgen škorpije... x:Xx xsrcx

Lep dan vsem itd... xwizardx

Jeti, kaj za :vragec: rabiš toliko cot za na morje? :inocent: x:Dx x;)x

ja ... tole ni čisto navadno, uživaško morje :vio: ... bom imela vsak dan telovadbo :switz: , masažo x:px , relaksacijsko blazino :2src: ... temu primerno potem kup majic, nogavic, spodnjega perila, trenerka xcivx ... največ prostora pa kopalne brisače, plašč in skoraj zimski flis x:Dx zavzamejo ... in še cel kup potrebščin za osebno higieno :inocent: ... pa še malo finih cotk za večerne izhode x:Ix ... in dva kupa sta tu x:Dx

daaaaaaannnnnnnnnn......... xcivx

o jeti že v nizkem štartu.....max uživaj na morju in v vsem kar zraven spada...... x:px :palec:

tako, js pa tud še malo pa šibam dalje.....ajd, mejte se..... x;)x

Guest Jeti
Jeti --- uživaj max!!! Pa za maserja zažicaj! x;)x

Pa lep vikend vsem... xrosex xrainbowx xsrcx x:Xx

hvala, da si me spomnila :palec: xyesx

... ma u pm nej gre vse... :V: ... zmrcvarjena do daske :C: ... spet nič ne štekam... sem mislila, da je ljubezen vsemogočna :V:

:kiss:

repki in azilanti ... lepe septemberske dni vam želim ... morda se kaj oglasim iz morčita ... papa :detelca:

... ma u pm nej gre vse... :V: ... zmrcvarjena do daske :C: ... spet nič ne štekam... sem mislila, da je ljubezen vsemogočna :V:

Pa ljubo dete, kaj naj rečem xsrcx Ljubav baš ni vsemogočna, vsaj ta "klasična " ne, oz to kar pod njo pojmujemo ne,....v biti če pogledaš, ko premenjamo napačne nalepke, nam ostane samo ena,...z dvema napisoma,....life in strast,....t.j. power,.... :palec:

Ja, si zmrcvarjena,....si pa tudi borka,....brez bojev in ran ne gre,...veš, tudi rane lizat je nek gušt,...mazohističen? nak ne bi rekla,.....dolgočasneži jih nimajo,...si jih pač ne zasulžijo,....pač ne živijo. Tak da, steraj kar imaš za skurit,....pa zliži "rane",....veš koliko bojev je še pred tabo, takih "strastnih"?....in rane je treba z guštom sproti zacelit,....da, strast ne izkrvavi,....ker v tem primeru smo mrtvi predno nam drugi to s svečo priznajo.

Ajd, vse dobro bejba in go on x:Xx :detelca: xgoldfishx xcrossfingx xsrcx

smotka....ne na off...prej vse druge variante....sam lajf pristop je pa vseeno dober......če kaljenje ne pomaga, potem........skratka pozitiva na višku.... x:px

ah ja,...sej offff (mater so mi f-ji všeč zadnje čase) spada tud pod čeličenje, pardon kaljenje,.... x;)x

glede slabosti in vrlin,....isto sranje,...še vedno so mi slabosti kao v vrline prekvalificiral,...in obratno jasno x:Dx ,...mah sej veš... x;)x

Jeti uživej na morju, Klara tti pa v novem flatu :palec:

Pa vsi (mi) ostali tudi, a ne? x;)x :detelca:

daaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnn......... xcivx

dans mamo nastop...pa še zdej ne vemo točne ure.... :vragec: ....tega, da kao moram bit ves popoldan na "razpolago" ne maram.....pravzaprav mrzim to.....grrrrrr.....

sicer je pa vse kul.......

ajd, mejte se sco&azilantki.....kjerkoli ..... x;)x

dan... zjutraj tekla evo 10 km pretekla v 1.05.52 (po pavzi) - mam dovoljenje, če se počutim ok ni frke, nato šla z mami in atkotom ;) na Kum - Kumska nedelja... super dan, sem uživala.... počutim se kot mala deklica ;)

zdej pa koruzo kuham x:px

aja Valkira, včasih je pa možno tud kej popraviti, če je seveda interes... drži se bejba!!!!!!!

Pa ljubo dete, kaj naj rečem xsrcx Ljubav baš ni vsemogočna, vsaj ta "klasična " ne, oz to kar pod njo pojmujemo ne,....v biti če pogledaš, ko premenjamo napačne nalepke, nam ostane samo ena,...z dvema napisoma,....life in strast,....t.j. power,.... :palec:

Ja, si zmrcvarjena,....si pa tudi borka,....brez bojev in ran ne gre,...veš, tudi rane lizat je nek gušt,...mazohističen? nak ne bi rekla,.....dolgočasneži jih nimajo,...si jih pač ne zasulžijo,....pač ne živijo. Tak da, steraj kar imaš za skurit,....pa zliži "rane",....veš koliko bojev je še pred tabo, takih "strastnih"?....in rane je treba z guštom sproti zacelit,....da, strast ne izkrvavi,....ker v tem primeru smo mrtvi predno nam drugi to s svečo priznajo.

Ajd, vse dobro bejba in go on x:Xx :detelca: xgoldfishx xcrossfingx xsrcx

To mi je pa tkooo lepo napisano... xsrcx xsrcx Pa ful resnice v tem... xyesx

:2src: :2src: :2src:

Valkira :vtz: xrainbowx xsrcx

Pa lep pozdravček vsem... x:Xx xsrcx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...