janko 31. avgust 2008 Prijavi Deli 31. avgust 2008 Pa ljubo dete, kaj naj rečem Ljubav baš ni vsemogočna, vsaj ta "klasična " ne, oz to kar pod njo pojmujemo ne,....v biti če pogledaš, ko premenjamo napačne nalepke, nam ostane samo ena,...z dvema napisoma,....life in strast,....t.j. power,.... Ja, si zmrcvarjena,....si pa tudi borka,....brez bojev in ran ne gre,...veš, tudi rane lizat je nek gušt,...mazohističen? nak ne bi rekla,.....dolgočasneži jih nimajo,...si jih pač ne zasulžijo,....pač ne živijo. Tak da, steraj kar imaš za skurit,....pa zliži "rane",....veš koliko bojev je še pred tabo, takih "strastnih"?....in rane je treba z guštom sproti zacelit,....da, strast ne izkrvavi,....ker v tem primeru smo mrtvi predno nam drugi to s svečo priznajo. Ajd, vse dobro bejba in go on na kratko...silki je wornk za prefukat... pa bo mela naenkrat strast, pa boj, power, life in rane, k jih bo z guštom loh lizala.pa usi, k se z njo strinjate... isto. wornk za prefukat iz spoštovanja do resnosti situacije bom pa za spremembo na hitr mal pojasnu tale ircanje.zgleda, da se valkiri dogaja nekej, kar si ni glih želela hudo. in če bi znou pomagat pa potolažit-bi. in spet žou...kdo od nas tega ne pozna? use skp tole je en hecn pojav, k mu prawmo žiulene. in kakršnkol že tale žiulene je... poštenjak je. wedno nam da, kar od njega pričakujemo. in če zase mislimo, da smo borci, nam življenje seweda ustreže in nam da priložnost, da se borimo. rane, solze in porazi pa seweda spadajo zraven borbe. zmagal pa itak nikol ne bomo. sej smo ja borci in naše delo je, da se borimo. življenje pa nam samo hvaležno in neprestano ponuja to, kar od njega pričakujemo. če se imamo torej za borce, je naše delo in poslanstvo boj in dokler bomo zase imel v zavesti da smo borci, tolk časa nam bo živlenje to priložnost boja ponujal.zato se mi koj zasmili usak, ki zase pravi, da je borec. in velika, čepraw mogoče dobronamerna napaka je nekoga prepričewt, da je borec. pomoje usaj.torej... valkira in vsi mi... srečneži smo silki... sej vem, da veš, da od mene nis ogrožena in se ne rabim oprawičwat, ampak na besedo borec mam pa res alergijo in predn popizdiš do konca, nej še pohwalm, kuko lep rokopis maš. upam, da se ne podpisuješ u miže Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. september 2008 Prijavi Deli 1. september 2008 daaannnnnnnnnnnn........ o kero presenečenje...janko, tolk dolgega teksta pa še nisem vidla.....zanimivo razmišljanje na temo borcev....... včeraj bil fantastičen nastop....vsi zadovoljni....sam še dobro, da nisem koga povabila.....ker bi me po moje fentali.....uro nastopa so nam kakšnih 5x spremenili......na koncu smo namesto ob 17ih, začeli igrat okrog 21ih......vmes smo že mal pop*, pa se dolgočasili, pa šli na kavo...kr neki......no, tako....dans pa nov delovni teden....... ajd, mejte se...... (jeti, mej se fajn na morju.... ) Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. september 2008 Prijavi Deli 1. september 2008 Ja, borba... Toliko je vsem na jeziku, v mislih, v dejanjih... Boriti se... Zakaj že, proti čemu?Borba, proti čemurkoli že, je v končni fazi vedno borba proti samemu sebi.Nikoli ne moreš zmagat, pravi Janko, in res je.Borbe izčrpavajo, jemljejo energijo, in ne glede na to kolikokrat zmagaš, na koncu vedno pride ena bitka ki jo izgubiš.Imeti stališče, imeti svojo pot skozi življenje, biti to kar si in enako dovolit drugim, to je tisto kar je mene življenje naučilo.Sprejemati vse kar ti pride nasproti.Življenje ni samo radost in veselje, življenje je tudi bolečina, trepljenje.In brez trpljenja se tudi radosti ne bi naučili spoznati. In še ena misel za konec Tako rad imam sebe da nikogar ne morem sovražiti Naj vam sonce sije, kjerkoli že ste... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 1. september 2008 Prijavi Deli 1. september 2008 Daaaan gnezdo Ojla Janko , ma ne bom te na obrate dajala, pa se bom skušala besedi borba, borbenost izognit,.....sam sumim, da ti bom z besedo disciplina ravno tako na žulj stopila pomeni pa v biti isto.Eh ja,...pa da te ne bi slučajno mora tlačila, da bi se ti slučajno kej smilila Sej, razumem kaj misliš povedat, tudi Alefa,.....vidva mene malo manj. Hja, B je doseganje discipline, je pot izgradnje sebe,....seveda se lomiš, na trenutke izčrpavaš,...pa tudi jačaš,...se brusiš,...in smrt ni boj mimogrede,...torej nimaš kaj zgubljat Mater sej ne morem pisat, ker B-jev ne morem uporabljat Jh, sicer sem pa že parkrat pojasnjevala te B-je, yama/niyama 1.in 2.stopnja radja y.(ashtanga) - pravila osebne discipline pa dokler tega ne osvojiš (z B-ji, ranami....), živiš za okopi, in life je kot voda,...vsako špranjo najde, da ti ta okop sesuje,.....in B-ji se ti lahko usmerijo v nenehno flikanje teh špranj,....ali pa v lastno moč, ko sam opeko za opeko sesuješ te svoje okope in si dovolj močan, da v reki lifa ne potoneš,....in da lahko občutiš ta power (heh al pa strast) si "not",..... evo še soljat za prvi šolski dan... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 1. september 2008 Prijavi Deli 1. september 2008 Dan dober Škorpi sekajo."Borbe?" Pardon, samodisciplina? Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. september 2008 Prijavi Deli 1. september 2008 Daaaan gnezdo Ojla Janko , ma ne bom te na obrate dajala, pa se bom skušala besedi borba, borbenost izognit,.....sam sumim, da ti bom z besedo disciplina ravno tako na žulj stopila pomeni pa v biti isto.Eh ja,...pa da te ne bi slučajno mora tlačila, da bi se ti slučajno kej smilila Sej, razumem kaj misliš povedat, tudi Alefa,.....vidva mene malo manj. Hja, B je doseganje discipline, je pot izgradnje sebe,....seveda se lomiš, na trenutke izčrpavaš,...pa tudi jačaš,...se brusiš,...in smrt ni boj mimogrede,...torej nimaš kaj zgubljat Mater sej ne morem pisat, ker B-jev ne morem uporabljat Jh, sicer sem pa že parkrat pojasnjevala te B-je, yama/niyama 1.in 2.stopnja radja y.(ashtanga) - pravila osebne discipline pa dokler tega ne osvojiš (z B-ji, ranami....), živiš za okopi, in life je kot voda,...vsako špranjo najde, da ti ta okop sesuje,.....in B-ji se ti lahko usmerijo v nenehno flikanje teh špranj,....ali pa v lastno moč, ko sam opeko za opeko sesuješ te svoje okope in si dovolj močan, da v reki lifa ne potoneš,....in da lahko občutiš ta power (heh al pa strast) si "not",..... evo še soljat za prvi šolski dan... Se razumemo, nič bat... Kolikor se je pač treba razumet, vsaj z moje strani.Je vedno več pogledov, različna dojemanja iste stvari.Disciplina, ja, pa okopi ki puščajo... Jaz sem raje na otoku in voda teče okrog mene, včasih hitro, drugič počasi, enkrat više, enkrat niže.Lahko se spustim do obale, skočim noter, zaplavam, lahko pa samo sedim na bregu in opazujem.Disciplina ni borba, disciplina je svoboda.Tista edina, prava.Samo ta obstaja, samo to lahko dobiš. Sem imel včasih v podpisu tale rek(menda je zenovski... ) Če iščeš svobodo, postaneš ujetnik svojih željaČe iščeš disciplino, najdeš svojo svobodo Pa nekaterim ni bilo nič jasno kaj pomeni... Priznam da še meni dolgo časa ni bilo... lepo mi je blo, res lepo... vsaj doživela sem to Saj to je tisto kar šteje... Pa verjetno ni bilo zadnje... http://www.cosgan.de/images/more/flowers/025.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 1. september 2008 Prijavi Deli 1. september 2008 Se razumemo, nič bat... Kolikor se je pač treba razumet, vsaj z moje strani.Je vedno več pogledov, različna dojemanja iste stvari.Disciplina, ja, pa okopi ki puščajo... Jaz sem raje na otoku in voda teče okrog mene, včasih hitro, drugič počasi, enkrat više, enkrat niže.Lahko se spustim do obale, skočim noter, zaplavam, lahko pa samo sedim na bregu in opazujem.Disciplina ni borba, disciplina je svoboda.Tista edina, prava.Samo ta obstaja, samo to lahko dobiš. Sem imel včasih v podpisu tale rek(menda je zenovski... ) Če iščeš svobodo, postaneš ujetnik svojih željaČe iščeš disciplino, najdeš svojo svobodo Pa nekaterim ni bilo nič jasno kaj pomeni... Priznam da še meni dolgo časa ni bilo... seveda se razumemo,.....heh, sam bocnem te pa vseeno lohka mal ne? disciplina ja,...o vsebnosti le-te je govora sam, pot do nje je pa vseeno bojevniška sam ne mi prjavt, da je ždenje s flašo,....in gledanje v njeno vsebino, soočanje z disciplino....hihi,....polemika, pa lohka še tok miroljubno (beri onesposobljeno) ždiš..., Dete Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 1. september 2008 Prijavi Deli 1. september 2008 pot do nje je pa vseeno bojevniška Jst pa mislim da če si bojevnik v srcu, svobode ne iščeš, ampak jo živiš, ta in vsak trenutek. Lep dan vsem... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. september 2008 Prijavi Deli 1. september 2008 ...čist preveč ste že pametni...ne bom nč dodala..... .... ... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 1. september 2008 Prijavi Deli 1. september 2008 Jst pa mislim da če si bojevnik v srcu, svobode ne iščeš, ampak jo živiš, ta in vsak trenutek. Lep dan vsem... Jp, čist drži oz.pardon se strinjam ,...sam bojevnik postaneš....hm, pa probi ta "status" Jankotu razložit tudi tebi lep dan Amiska pametna,...modro molči Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 1. september 2008 Prijavi Deli 1. september 2008 Jp, čist drži oz.pardon se strinjam ,...sam bojevnik postaneš....hm, pa probi ta "status" Jankotu razložit tudi tebi lep dan Amiska pametna,...modro molči Uf ja... razlagat nekomu ki tega ne šteka... Mislim da ni čisto pravi dan za tole... Mogoče en drugi dan, danes sm z mislimi drugje... Kr poglej v "Duhovnost in Osebna rast" kolko pametovanja je tam, ko se folk trudi razlagat drugim nekaj, kar je za njih nekaj normalnega, ostalim je pa tolko jasno kot da bi jim razlagal znanstveno fantastiko... Nekoristna izguba energije... xrosex Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. september 2008 Prijavi Deli 1. september 2008 Amiska pametna,...modro molči ...iz tvojih ust v...... Nekoristna izguba energije... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 1. september 2008 Prijavi Deli 1. september 2008 Helow Valkira naslednjič bo pa lahko še lepše kaj sem ga zdej posrala bi morala jutri zagovarjati eno seminarsko, k je sicer čist simpl, tko da sem se jo seveda šele dons lotila (kot ponavadi, nč novega ) ... samo to, da okrog 11h zvečer ugotovim, da sem čist témo falila ... to, se mi je pa dons prvič zgodilo tekst mora bit angleški pa dovolj strokoven, tko da na netu nisem najdla nč "pametnega" oziroma primernega ... upam, da mi uspe zadevo prestavit, ker drugače sem v *** (khm ) mogoč me pa izuči, da je vseen dobr kdaj kakšno zadevo vsaj kakšen dan prej naredit no, drugače se mamo prov fajn jutr bom pa pač tole zmedo popravljala imejte se krasno Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. september 2008 Prijavi Deli 2. september 2008 uf... upam, da ti je zmedo uspelo popravit in boš danes kot stručko predstavila tole...klinc glede besedice na B.. mah Janko tko mene ne bere, torej glede borbe... ko si enkrat vržen v deročo vodo (ne ne spotakneš se vedno sam včasih voda kar pridrvi al pa te kdo prav nasramno vrže vanjo, kurček nesramni), potem imaš dve možnosti - ne mahat z rokami pa čakat da te poskrva vase al pa izpljuni, al pa mahat z rokami. sam ne mislim tole glih sam v čustvenih zadevih... spet tečem, v nedeljo sem naredila 10 km teka, ptoem šla pa z starši na Kumsko nedeljo... glih prav hoje... včeraj tekla 6 km in zvečer prav fajn čutila stegna, tko da grem danes na sprehod... zdejle takoj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. september 2008 Prijavi Deli 2. september 2008 daaaannnnnnnnnnn............... joj sg...si me prav nasmejala....sej vem, da je resno u bistvu, sam vseeno.... ....se pridružujem želji za uspešno rešitev.... ksenč...malček bolje?..... js pa v dilemi....no, ja...bom že zlezla ven......drgač pa ok.....edin ko šolarčki sem....domače naloge pa to.....pa zvezek z notnim črtovjem.......če bo šel ta tempo tako naprej, bo treba začet bolj redno vadit....sam močno se bojim, da to bližnjim prebivalcem ne bo najbolj všeč....... ......... ajd, mejte se....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 2. september 2008 Prijavi Deli 2. september 2008 Daaaaan vsem za seminarske, notno črtovje, lahke nožice, za morsko namakanje, za srčne težave, predupokojenske reči ....pa za vse ostalooo jh, menda so neke zatežene saturnove, pa marsove konjunkcije.....k me neka nežnost daje,....zadnji cajt, da luna enmal v scorpita pricaplja lepo bodite Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. september 2008 Prijavi Deli 2. september 2008 ..........zatežene.... ....hudo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. september 2008 Prijavi Deli 2. september 2008 Amis, po pravici povedano ne vem kje sem... vem samo da dokler bom lahko počela stvari ki me veselijo, jih bom počela... rezultati, kolk je tole pomagal bodo pa drug teden... katero zadevo moram že kupit ... nekaj ste mi predlagali tule...mah jst mam itak pluton na n. sončku, še dobro da je tkole Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. september 2008 Prijavi Deli 2. september 2008 držim za izvide kontrole...pa za to, da ti povejo, kako vzdrževat dobro stanje železa v krvi......in da se ti končno pošlihta..... kaj ima pa pluton na soncu s krvno sliko in zdravjem....?....a je v 6h al kako..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. september 2008 Prijavi Deli 3. september 2008 dobrojutrodoberdaaaaaaaaannnnnnnnnn........... že spet ta megla......protestiram........a bi, prosim, kdo ukinu zimo.......lahko npr jesen podaljšamo do aprila ali maja.........polovico domače naloge moram še nardit zvečer...... ajd, mejte se........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. september 2008 Prijavi Deli 3. september 2008 dobrojutrodoberdaaaaaaaaannnnnnnnnn........... že spet ta megla......protestiram........a bi, prosim, kdo ukinu zimo.......lahko npr jesen podaljšamo do aprila ali maja.........polovico domače naloge moram še nardit zvečer...... ajd, mejte se........ A veš koliko bi bilo potem komarjev, pa muh... Pa že raje vidim da me mal zebe, pa da kakšno lopato snega vržem kot da mi ta golazen brenči okol ušes... :xx!: Morgen strupki... Lep dan vam želi čisto neborbeni perešček... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. september 2008 Prijavi Deli 3. september 2008 perešček...sej bi si zmislili kaj proti golazni....na nestrupeni osnovi..... .... neborbeni.... ...že druga nenavadna izjava ta teden..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 3. september 2008 Prijavi Deli 3. september 2008 dan gnezdo čaw na brzino jh, jest bi tudi raje jesen namesto zime,....pa tudi pomladi,.....bi imela samo jesen in kanček poletja.... domača naloga Amis??? eee, kej dušici prijetnega? neborbeni perešček??? jh, sej zato pa je med strupenjačami posvojen, ko ga pa sama milina vkup drži,...tk kot nas, a ne?? vsem en lep dannn .... ....domače naloge..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. september 2008 Prijavi Deli 3. september 2008 ......duši prijetnega še kar....času prijetnega manj.... ....pisanje/zmišljevanje 4/4 in 8/4 ritmov/udarcev........ ja res....kaj bi brez pereščka......in raznih milin....... ....če boste tako nadaljevali, mi boste še gušte nardili...... ........a se dobi tud na recept.....?..... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 3. september 2008 Prijavi Deli 3. september 2008 Samo na poziv, pa še to je potrebno v vrsto stopit. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.