Amis 3. september 2008 Prijavi Deli 3. september 2008 a to sam en tala, al kaj..... ne bo šlo....z vrsto....spominja na masovni turizem..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 3. september 2008 Prijavi Deli 3. september 2008 čakta vidve enmal,....v vrsto kam?.....za kaj??? za milino al gušte,...al za kaj rabim recept inu,...če ždita v vrsti za kanček miline, se pa vama pri ždenju pridružim,....seveda s pogojem, da jo tala perešček Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. september 2008 Prijavi Deli 3. september 2008 http://www.cosgan.de/images/more/flowers/001.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/a015.gif Nič vrste... Poberte kar vam paše... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. september 2008 Prijavi Deli 3. september 2008 x:Dx x:Dx .......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 3. september 2008 Prijavi Deli 3. september 2008 gnezdo polno miline se je strup očitno nekam skril dobr, da milino tala perešček (kakšni strupenjači bi blo to težje oprostljivo ) se pa ne bom nč v vrsto tlačla ... mi ni do kakšnega ždenja ... pa milina se lohk tud kam skrije joj sg...si me prav nasmejala....sej vem, da je resno u bistvu, sam vseeno.... ....se pridružujem želji za uspešno rešitev.... sej je smešno ... no, v bistvu je precej trapasto sem pa se uspešno zmazala tko, da mam prestavljeno na drug teden (hvala vsem za držanje pesti ) če bi bla mal bolj pazljiva pri branju navodil , bi imela pa že narejene pogoje za 3. letnik (tko bo pa tole drug teden) ... vsi trije izpiti konec avgusta narejeni :onfire: (se moram mal pohvalit ) imejte se krasno ... lepo noč pa fajn začetek dneva Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. september 2008 Prijavi Deli 4. september 2008 daaaaaaaannnnnnnnn........... oooooo sg.....vesela zate...... ....odlično si to zrihtala..... ......(a veš ob kolk zanimivih zgodb bi bli, če bi vsi vedno brali navodila.... )...... včeraj dobila na pol živo miško pred noge.....se domača mačka prišla pohvalit.....vse lepo in prav....mačka je mačka in to ji je v krvi....sam men vseeno ni blo do tega, da bi gledala tako mrcvarjenje....miško na smetišnici odnesla ven.....nisem pa imela korajže muk ji skrajšat..... ........ ajd, mejte se........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. september 2008 Prijavi Deli 4. september 2008 včeraj dobila na pol živo miško pred noge.....se domača mačka prišla pohvalit.....vse lepo in prav....mačka je mačka in to ji je v krvi....sam men vseeno ni blo do tega, da bi gledala tako mrcvarjenje....miško na smetišnici odnesla ven.....nisem pa imela korajže muk ji skrajšat..... ........ Še bolje je če ti živo prinese noter v stanovanje potem ji pa pobegne... In jo začne lovit po bajti... Pri tem običajno nastrada kaj lomljivega če je slučajno napoti... Morgen strupki... Brez miline danes, da je ne bo preveč... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 4. september 2008 Prijavi Deli 4. september 2008 Milina in gušti so v eni vrsti, me pa na drugi strani v drugi vrsti.Samo vzameš in imaš......... Ampak je lepo tudi malo poždet in kakšno reči. Skorpio odlično to izpeljano. AmisTe čist zastopim, da pogled na miško ni prav lep.Ampak narava ima svoje zakone.Ker imamo doma žito in in in..... je to skoraj domača živav. Normalen pojav in imamo lahko težke probleme, če se tega ne zatira.Mucke so nam veliko pomoč. Mogoče se to komu zdi čudno, samo na kmetijah je žav tako, sploh pri žitaricah Ni pa tako hudo, da se nebi dalo to zajeziti in imeti pod kontrolo. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. september 2008 Prijavi Deli 4. september 2008 mitra sej vem.....doma tud ne čakamo, da se miši razmnožijo kje....pa fotru so se enkrat podgane.....bil cel kažin......sam mi je vseeno grozno......tako pač je........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. september 2008 Prijavi Deli 4. september 2008 daaan gnezdo Pobrala....thanks perešček Aja, sg ,....a da scorpija ne more miline talat?...hmm,.....strupek podan z milino ima semizdi special konotacijo.... Aja, pa bravo za zmazanje Jh glede mačkov in miši pa,....ne bom komentirala,...me boste sado/mazo obtožl,.....sej tud jest ne prenašam fizičnega nasilja, ...glede mrcvarjenja psihe pa..hm stvar debate.....v stilu gornjega stavka ajd lep dan Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. september 2008 Prijavi Deli 5. september 2008 ...glede mrcvarjenja psihe pa..hm stvar debate.....v stilu gornjega stavka daaaaannnnnnnnnnnn....... nardila tehničnega ta teden....zdej mam za 2leti mir...katalizator gor al pa dol....še servis me čaka....včeraj se nakofetkala....žal ne v polni zasedbi, pa kaj čmo.....tak je lajf......mora me tlačila ponoči.....ne pomnim......kr neki....na srečo danes petek....... .....nobenih pretiranih planov...... ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. september 2008 Prijavi Deli 5. september 2008 dogodivščina ene polžke na jutranjem teku... zgodnje jutro, mokrota, očitno je ponoči deževalo. namen polžke je, da preteče eno traso v obratni smeri kot ponavadi - to pomeni v hrib - tko nekak pol urce če ne več lepo pričnem, metri minevajo, gre mi super, sem sredi gozda narave tišina, tud muzka me moti in uživam... premagujem tole kar z lahkoto. pot postane ravna, povečam tempo, zdi se mi, da na poti vidim psa... zmanjaš tako da hodim, sem bojazljivec kar se tiče psov... kje je lastnik? izgine v grmovje, čaki enmal tamle je še eden, sam tole pa ni pes čisto počasi stopam naprej, kar naenkrat zagledam čekane in nekaj ogromnega črnega, ki na spodnji strani poti zre vame. o j.... ti. merjasec OGROMEN MERJASEC, pa zraven njega še nekaj zelo podobnega njemu pa še nekaj... ustavim se, v delčku sekunde se odločim, grem ritensko nazaj - a veste kaj je bila moja edina misel... da imam rdečo jakno... jo pričnem slačit, pa ugotovim, da ravno ni dobro da preveč gibov izvajam... še vedno stopam ritensko, upam, da ne bo preveč kamenja, pa kakšnih korenin... in izginejo... jst pa pozabim da imam fotoaparat s seboj. smolaaa!!! no pa se je po 20 minutih končal moj tek v hrib... in to je bilo malo stran od hiš... kaj mislite bom še šla??? ja takle mamo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. september 2008 Prijavi Deli 5. september 2008 medaljo za prisebno ravnanje....... ...in dobro, da je tud ščepec sreče v vsem kažinu..... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. september 2008 Prijavi Deli 5. september 2008 hvala...zdej mi je žal za fotko a veš kaj je smešno, da ko sem prestrašeno zrla v tistega merjasca, ki me je prav besno gledal...sem imela pred seboj sliko nejga kako z eno taco rije po zemlji piha soparo in se zakadi proti meni (kot pobesnel bik - bujna domišljija).. in mi je bla res prva misel da postanem nevidna ,) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. september 2008 Prijavi Deli 5. september 2008 Strupki... Ksenija, za uspešno prestano srečanje z merjascem... Na jugu se nekaj vreme kvari... :xx!: Aja, glede mrcvarjenja, psihe ali telesa... Mi ni preveč všeč... Jaz predmet obdelave raje takoj do konca fentam če je potrebno, ali pa pustim pri miru... Ali pa... ...če obstaja možnost da se zamenjajo vloge obdelovanca in obdelovalca pravočasno in z maksimalno možno hitrostjo spremenim lokacijo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. september 2008 Prijavi Deli 6. september 2008 daaannnnnnnn...... šla zjutraj pred 9 nič hudega sluteč v trgovino in po opravkih in prišla šele sedaj domov..... ...srečala miljon folka, ki jih sicer ne vidim 100 let....pa čvek, kava in tako naprej.....no, pol smo pa tam......zdej mam nek za narisat, navdiha za delo pa zero........zraven tega daje miš (tokrat kompjuterska) signale predsmrtnega boja.....edin usmradla se še ni......to bo še veselica......mislim da se bom uspela spomnit čist vseh kletvic, ki so mi kdaj na ušesa prišle...... ....prot večeru pa kava.....pohaja se mi.....kdo ve, kje bom pristala dans, če me piči....... ajd, mejte se max fajn..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 6. september 2008 Prijavi Deli 6. september 2008 .. in mi je bla res prva misel da postanem nevidna ,)jah...lohk pa je nekaj na tem: če si nečesa močno želimo daaannnnnnnn...... šla zjutraj pred 9 nič hudega sluteč v trgovino in po opravkih in prišla šele sedaj domov..... ...srečala miljon folka, ki jih sicer ne vidim 100 let....pa čvek, kava in tako naprej.....no, pol smo pa tam......zdej mam nek za narisat, navdiha za delo pa zero........zraven tega daje miš (tokrat kompjuterska) signale predsmrtnega boja.....edin usmradla se še ni......to bo še veselica......mislim da se bom uspela spomnit čist vseh kletvic, ki so mi kdaj na ušesa prišle...... ....prot večeru pa kava.....pohaja se mi.....kdo ve, kje bom pristala dans, če me piči....... ajd, mejte se max fajn..... ja, čvek, čvek, čvek sam, da si se mela fajn sem vidla, si bla včerej mal pr rakcih na obisku. si vidla, kako se tam nič ne dogaja? moje sožalje za tvojo plastično miško. a se ji ne da nč pomagat? lohk da je sam za sčistit. na kletvice ponavad ne primejo Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 6. september 2008 Prijavi Deli 6. september 2008 ....prot večeru pa kava.....pohaja se mi.....kdo ve, kje bom pristala dans, če me piči....... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. september 2008 Prijavi Deli 6. september 2008 na kletvice ponavad ne primejo a da ne.... ...škoda....sem se že veselila..... ......pa na čiščenje tud ne prime.....zdej mam nek muzejski primerek, ki dela za piko bolje.....sam še zmer.....preklinjanja vredno...... ha...bila na kavi in mi je blo super.....sej pravim...lajf je lep..... ...zdej grem pa krimič brat.....kaj obožujem šund literaturo....to je že prav perverzno..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. september 2008 Prijavi Deli 7. september 2008 daaaannnnnnnnn........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. september 2008 Prijavi Deli 7. september 2008 oooooo....dete...... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. september 2008 Prijavi Deli 7. september 2008 ....drug teden lahka pridem pobarvat, kar je super, ker še ni vrat ne poda...tak, da če kaj polijemo, ni paniketole sem si tud lahka narisala prišla, ko je blo dogovorjeno....in se mi tip spomne, da bo drug dan plogal laminat(ja in ne parket ..če drugega ne bo bukva, upam sam) in da nima smisla barvat v takem, ker se potem rpah prime na steno tak a sedaj čakam, da bo prevzem...ko bo :xx!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 8. september 2008 Prijavi Deli 8. september 2008 ha...bila na kavi in mi je blo super.....sej pravim...lajf je lep..... ...Fajn te je blo spoznat. ***Prijeten začetek tedna vsem... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. september 2008 Prijavi Deli 8. september 2008 daaaaaannnnnnnnnn..... klarus...to je klasično dogajanje...zamude v gradbeništvu....no, slej ko prej bo fertik..... ale'....hvala enako..... drgač pa trenutno ni kej za povedat...... mejte se fajn..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. september 2008 Prijavi Deli 8. september 2008 sej vem sam se mi pa že vleče in komi čakam glih tuhtam o vgradni pečici in plošči....gorenje vs ostali ponudniki Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.