aiwa 8. september 2008 Prijavi Deli 8. september 2008 en pozdravček Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. september 2008 Prijavi Deli 8. september 2008 oooooo aiwič..... ....... klarus...gorenje je kul...kar se mene tiče...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. september 2008 Prijavi Deli 9. september 2008 daaaannnnnnnnnn........ trgatev se je začela.....traktorji povsod.....zdej zjutraj sicer še ne, pol pa do poznega večera....vse ceste bodo v kratkem sladke......ko obljubljena dežela, kjer se cedita med in mleko..... ajd, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. september 2008 Prijavi Deli 9. september 2008 amis dobro jutro vsem skupaj. pa začnimo dewat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. september 2008 Prijavi Deli 9. september 2008 ... sem čist zmešana... čist nič jasn... po moje bom še zbolela... kar neki me zebe, pa glava boli... nič slabega, če mal zboliš....da se še sčistiš na malce drugi način drži se x:Xx Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 9. september 2008 Prijavi Deli 9. september 2008 daaaan cukri en cmok vsem pa soljat za vse kar rabte ...ostalo pa, ko bo kej časa.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. september 2008 Prijavi Deli 9. september 2008 tale post pa spada že med raritete....... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 9. september 2008 Prijavi Deli 9. september 2008 Ojla Janko , ma ne bom te na obrate dajala, pa se bom skušala besedi borba, borbenost izognit,.....sam sumim, da ti bom z besedo disciplina ravno tako na žulj stopila pomeni pa v biti isto.Eh ja,...pa da te ne bi slučajno mora tlačila, da bi se ti slučajno kej smilila Sej, razumem kaj misliš povedat, tudi Alefa,.....vidva mene malo manj. Hja, B je doseganje discipline, je pot izgradnje sebe,....seveda se lomiš, na trenutke izčrpavaš,...pa tudi jačaš,...se brusiš,...in smrt ni boj mimogrede,...torej nimaš kaj zgubljat Mater sej ne morem pisat, ker B-jev ne morem uporabljat Jh, sicer sem pa že parkrat pojasnjevala te B-je, yama/niyama 1.in 2.stopnja radja y.(ashtanga) - pravila osebne discipline pa dokler tega ne osvojiš (z B-ji, ranami....), živiš za okopi, in life je kot voda,...vsako špranjo najde, da ti ta okop sesuje,.....in B-ji se ti lahko usmerijo v nenehno flikanje teh špranj,....ali pa v lastno moč, ko sam opeko za opeko sesuješ te svoje okope in si dovolj močan, da v reki lifa ne potoneš,....in da lahko občutiš ta power (heh al pa strast) si "not",..... brihtna baba, kr se mene na obrate dajat tiče veš, sej na žulj mi pa tut nisi kej preveč stopila. pač nism bojewnik, pa da bi usepousod vidu potrebo po borbi in se pričkou za oslowo senco. hotu sm le opozorit, kwa loh za sabo potegne, če ma člouk u glau sam zase, da je borec. kr pa se tiče razumevanja pomena besed, k lih praviš za disciplino, da je isto k borba... bom še kle neki reku.pomoje je kle en od kwalitetnih hausbalou, k nas use skup mal jebejo. ene besede majo u današnji družbi nekak pozitivni (oh Lord, how I hate this word) prizvok. tko nej bi biu borec nekak nekej dobrga. ma kurac. glupo je to. sej je le tale družba mal čudna, pa use tele pampers generacije, k ne štekajo čist enostavne stvari: da je to pač lajf!!! stvari in dogodki so taki in drugačni. enkrat so nam ušeč, enkrat ne. pa pustmo zdej zakaj je tko. dejstvo je, da je to tko in je stvari k se dogajajo treba rešit in it naprej. ampak zato ni člouk noben borc. prej bi reku, da normaln odgovorn člouk, k se zaveda, da pride use sorte, ne dela panike in stvari rešuje in ne jokca po črnih luknjah in se ma za borca, u bistvu pa komi sprot za swojo borbeno rit skrbi. me dej dej... samodisciplina prawiš... ja seweda. še ena taka bosa. če maš kužka, ga je treba vozit lulat, pa cepit... in za to je seweda treba samodisciplino. mogoče. mogoče pa normaln člouk ve že prej, predn je kužka poswoju, kwa to za sabo potegne in pol, k je to treba počet, ne rab samodiscipline ampak samo spelat stvari, k je itak vedu, da bodo pršle. in se marsikej da tut s filingom, ne samo na borbeni način na juriš.ma ja. sej čist možn, da te ne štekam. za neki B slišm prwič. pa sej ok. upam, da si s svojo filozofijo zadovoljna in da te osrečuje. pa sej bi blo konc koncou možn. bit borec-borba-samodisciplina... ok. sam me pa ne rabiš prepričewat, da je to nujna in edina pot. oziroma je-za borce daaannnnnnnnnnnn........ o kero presenečenje...janko, tolk dolgega teksta pa še nisem vidla.....kr pa ne pomen, da je bil prwi včeraj bil fantastičen nastop....fajn. dobr, da nism vedu kje pa kdaj, k me itak ne bi blo Ja, borba... Toliko je vsem na jeziku, v mislih, v dejanjih... Boriti se... Zakaj že, proti čemu?Borba, proti čemurkoli že, je v končni fazi vedno borba proti samemu sebi.Nikoli ne moreš zmagat, pravi Janko, in res je.Borbe izčrpavajo, jemljejo energijo, in ne glede na to kolikokrat zmagaš, na koncu vedno pride ena bitka ki jo izgubiš.Imeti stališče, imeti svojo pot skozi življenje, biti to kar si in enako dovolit drugim, to je tisto kar je mene življenje naučilo.Sprejemati vse kar ti pride nasproti.Življenje ni samo radost in veselje, življenje je tudi bolečina, trepljenje.In brez trpljenja se tudi radosti ne bi naučili spoznati. In še ena misel za konec Tako rad imam sebe da nikogar ne morem sovražiti Naj vam sonce sije, kjerkoli že ste... čist nevede sm nekej na to temo reku že mal višje, ko sm se predajou silki .hm, pa probi ta "status" Jankotu razložit rajš ne probi, ker...bitka u naprej izgubljena lub se mi pa tut nč weč, tko da...SMRT FAŠIZMU, BORCI Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. september 2008 Prijavi Deli 9. september 2008 čist nevede sm nekej na to temo reku že mal višje, ko sm se predajou silki SMRT FAŠIZMU, BORCI Čist nevede tudi jaz nekaj na to temo rekel že precej strani nazaj... Strupki dober dan... Pa http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n020.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e015.gif za tiste ki rabite... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. september 2008 Prijavi Deli 9. september 2008 as prebral tud naprej: da dobro da nisem komu povedala ker bi folk pop+...smo čakal na nastop 4 ure....torej tud če bi bil, bi prej odšel.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 9. september 2008 Prijavi Deli 9. september 2008 brihtna baba SMRT FAŠIZMU, BORCI ooo, hvala Jankec Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 9. september 2008 Prijavi Deli 9. september 2008 x:Dx o borbi pa ne bom ... če imam občutek, da se moram borit, potem se ... velikokrat se pa prepustim ... go with the flow (pa potem moram se izgovore zmišljevat, da mi zagovor seminarske prestavijo ) no, seminarska (oziroma zagovor) pod streho ... sva se prav lepo naklepetali s prfokso. če bi bli ustni zmer tko na izi pa sproščeni, potem me pa ne bi blo več tolk groza zdej pa mal na off ... pa do petka še nekej napisat, pol mam pa mir za en cajt imejte se krasno x:Dx o borbi pa ne bom ... če imam občutek, da se moram borit, potem se ... velikokrat se pa prepustim ... go with the flow (pa potem moram se izgovore zmišljevat, da mi zagovor seminarske prestavijo ) no, seminarska (oziroma zagovor) pod streho ... sva se prav lepo naklepetali s prfokso. če bi bli ustni zmer tko na izi pa sproščeni, potem me pa ne bi blo več tolk groza zdej pa mal na off ... pa do petka še nekej napisat, pol mam pa mir za en cajt imejte se krasno Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. september 2008 Prijavi Deli 9. september 2008 izvidi so super hepi!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 9. september 2008 Prijavi Deli 9. september 2008 no, seminarska (oziroma zagovor) pod streho ... sva se prav lepo naklepetali s prfokso. če bi bli ustni zmer tko na izi pa sproščeni, potem me pa ne bi blo več tolk groza zdej pa mal na off ... pa do petka še nekej napisat, pol mam pa mir za en cajt izvidi so super hepi!!!ČESTITKE obema!!!! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. september 2008 Prijavi Deli 9. september 2008 Yes, Ksenč bravo! x!x Scorpi, ja, men se tud ene parkrat zgodilo, da sem se fajn zadebatirala na ustnih predstavitvah seminarske.. sam še zmer me ne spraviš na ustni izpit, če mam vsaj mal druge izbire.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. september 2008 Prijavi Deli 9. september 2008 sg...super!!!!...... ksenč...vesela zate...upam, da si ti tudi..... o alianca..... xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 9. september 2008 Prijavi Deli 9. september 2008 janko, a ti kdaj jokaš....sej ni treba v črni luknji ...(sam vprašam) no ja odvisno kako jemleš \"črno luknjo.\"Jaz ja ...pa se mam za borko. Tud odgovornost je včasih prav težka borba,ker je veliko lažje gledat v luft....skrbet res sam za svojo rit, še lažje pa se prepuščat, da kdo drug skrbi zanjo ... saj pravim lažje. Veliko lažje... Aha no to samo misli ...sploh ni treba odgovort Slučajno ..pri škrpijonih ..ker sploooh ne pašem sem not... o strelka uprašanja maš pa take, da komi vrjamem slučajno??? ne pašem??? ni treba odgowort??? bemu, še dobr da sm tole porajtu lej... nekej strani nazaj je bla ena kratka debata, k je nisi prebrala, tko da ni čudn, da ti zdele ni nč jasn za kwa se gre, jes pa tut nism lih usakodnevni bralec usega kr se kle dogaja, tko da sm šele dons spet mal powršn preletu pa neki napisu. odgoworu pa walda da bom. sej zmerej usakmu, če porajtam, da me kej upraša, razn če mam filing, da neki prowocira brez weze. aja, tole da ne pozabm, ker je važn. če bi rada namest mene ti skrbela za mojo rit... ti sam powej tist s črno luknjo je blo res kr mal cinično, ampak jebi ga... sm biu zgleda u afektu če jokam? kle sme pa najdla ne wem. res ne wem. učasih ja. pa ne wem, a premal al preweč. najbrž da glih prou. al kwa? res ne vem. vem pa, da se zmeri manj goworim o sebi in swojih kao problemih. sej to je u bistvu že doug tko. pa ko je biu kdo že kr usiljiv s svojo prijaznostjo, pa po ovinkih... pa mi je blo tut ponawad zmeri žou. ker so se moje besede pol obračale, potencirale, tut neizrečene posredovane naprej kot da so ble... brez veze. pa že dolg vem, da itak nima smisla. ker me u bistwu noben res niti ne posluša. če pa že... pa itak ne šteka. sploh pa ga boli kurac zame. in kwa nej pol jokcam? ne vidm smisla niti me to potolaži niti mi pomaga. ma sej sm čist zadowoln da sfolgam. pa zmeri bolš mi gre. walda da bi se najdl tut kej za jamrat, ampak... ne no nikjer pa nisi mogla videt, da sm komerkoli reku, da je s tem kej narobe, če on joka. tko da ti, če jokaš... aleluja. če ti pomaga, ti kr. pa powej če rabiš ramo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 ksenč...vesela zate...upam, da si ti tudi..... dobro jutro. ja sem vesela, sicer je pa tole zelo močna tema za razmislit hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 daaaaannnnnnnnnn................ ksenč.....sej vem, ja..... keri lepi dnevi....včeraj fotr prnesu nekaj marel..... ....pa vaje smo meli.....to je pa tud skor vse....če odštejem, da ncis ne vrtijo več....majčicu jim.....#%&$%&/%/&%%$&((..... mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 daaaaannnnnnnnnn................ ksenč.....sej vem, ja..... keri lepi dnevi....včeraj fotr prnesu nekaj marel..... ....pa vaje smo meli.....to je pa tud skor vse....če odštejem, da ncis ne vrtijo več....majčicu jim.....#%&$%&/%/&%%$&((..... mejte se..... Ja... Pa še nekaj cajta ga ne bodo, ni nič novih... Marele... Par dni nazaj sosed prišel iz gmajne s tremi... Bo treba mal pogledat, nimam daleč, manj kot 100 m od bajte... Dobro jutro vsem borbenim in neborbenim... Ksenia Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 Ja... Pa še nekaj cajta ga ne bodo, ni nič novih... ........... ......grozno..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 ja mam enga skoz zravn sebe. non stop ga je treba opozarjat kje so njegove meje. sam drgač dobr seka Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 kdo..... ...? a škorpijon....?..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 ja škorpijon kdo pa drug. kje si to še vidu strelca pa škorpijona skup. ampak sej pravim dobr seka - škoprijon smrt, transformacija : D Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 js osebno ne poznam takega para...to poznaš zgleda ti..... ...enkrat prebrskaj, kaj je bern reku o sco....nikol ne piči brez razloga....si že delal kakšne bedarije..... strelci pa postreljate vse povprek..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.