FixMinze 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 js osebno ne poznam takega para...to poznaš zgleda ti..... ...enkrat prebrskaj, kaj je bern reku o sco....nikol ne piči brez razloga....si že delal kakšne bedarije..... strelci pa postreljate vse povprek..... haha možno tud, da je to samo ženska narava in škorpijonska, da se štuli tam, ko ni treba ( u iber funnyy tole ) Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 ma ja...kr misli si...... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 ma ne hec hec, ampak lej za enga strelca, da škorpion začne tam en brlog delat, kjer bo nemu kul je nesprejemljivo sam streli majku, paliiiiii !!!!! Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 za enga strelca, da škorpion začne tam en brlog delat, kjer bo nemu kul je nesprejemljivo sam streli majku, paliiiiii !!!!! jooojjjj..... ...tle člouk res ne ve, komu je huj.... ...sta si pa zbrala prilagajanja..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 ah ne strelci itak najbolj od vseh seksamo Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 sam to ti u gimnastičnem smislu najbrž misliš.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 ja itak, tud to ja Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 ma ja...gimnasticira lohk vsaka budala ..... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 zato pa pravim, ja tud (tud = + +) sem u iber hud strelc Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 predvsem za strelca presenetljivo dolgo vztrajaš v komentarjih......to ni glih strelčevska lastnost..... .......ajaaaaaaa sej res.....ti maš prevzgojo doma..... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 kaj vztrajam, če pa ne štekaš. kaj mi bojo strelčevske lastnosti, če pa ti pol neč ne štekaš. kakšna prevzgoja ? a to mislš škorpijona v kozarcu ? p.s; u bistvu po etričnem horoskopu je lahk strelc glih zato zajeban, ker preveč strmi k uresnečitvi svojih želja in gre pol vsem na kurac... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. september 2008 Prijavi Deli 11. september 2008 a ti škorpijona v kozarcu držiš....?.....js mam mojga pod omaro....se lohk vsaj premika.....a to držanje v priporu je druga plat strelčevske narave?...... ......cccc...pa vem spet eno novo......in kdo pol česa ne šteka....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. september 2008 Prijavi Deli 11. september 2008 in gre pol vsem na kurac...a tolk dosadni ste lohk strelci....... ....jh, kaj vam čem..... aja......daaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn.......... vreme ko na sliki....sam obetajo ohladitve za vikend..... ....če v soboto delam, bom šla pol najbrž kr v lj v kino.....delam si plane za vikend.... ajd, mejte se....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. september 2008 Prijavi Deli 11. september 2008 Daaaan slatkiši ma ja...gimnasticira lohk vsaka budala ..... ..... jej, Amiska,....čist sco izjava ma, glede "lovljenja" scorpija,....pa dosadnosti "ostalih",......ah ja,....., mene tudi obhajajo zle slutnje, da me na prefinjen način poskušajo držat v vitrini,....hmm,.... pa še tole za lep dan, Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. september 2008 Prijavi Deli 11. september 2008 Morgen škorpije... O vitrinah pa kozarcih... Noter so ponavadi samo fine stvari, ampak efekt imajo šele ko jih vzameš ven... Od gledanja ni nobene koristi... Kar se pa gimnasticiranja tiče - mislim da za tiste ki ste me videli, ni potrebno da komentiram... Uživajte v toplem dnevu, menda jih res ne bo več veliko letos... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 11. september 2008 Prijavi Deli 11. september 2008 Amis ker znamenje si pa ti, da vidm keri vse kar preberejo verjamejo Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 11. september 2008 Prijavi Deli 11. september 2008 O vitrinah pa kozarcih... Noter so ponavadi samo fine stvari, ampak efekt imajo šele ko jih vzameš ven... Od gledanja ni nobene koristi... bravo!!! sploh ni kej za dodat razen seveda: dober dan ne-gnezdo Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 11. september 2008 Prijavi Deli 11. september 2008 huu teli škorpijoni, čist navezani Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 11. september 2008 Prijavi Deli 11. september 2008 huu teli škorpijoni, čist navezani na kaj je pa tole letelo? Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 11. september 2008 Prijavi Deli 11. september 2008 A neč , sam presenetla me je navdušenost nad alefovo izjavo. Sej on se je bolj hecal.Pač ta navezanost na znamenje. Al sem kej spregledal ... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 11. september 2008 Prijavi Deli 11. september 2008 A neč , sam presenetla me je navdušenost nad alefovo izjavo. Sej on se je bolj hecal.Pač ta navezanost na znamenje. Al sem kej spregledal ...moja navdušenost je letela izključno na tisto, kar sem ohranla kot citat. da finih/lepih/dobrih/željenih... stvari nima smisla držat po vitrinah. ker so tam sam za gledat in jih pol ne okusiš/izkusiš/užiješ...je pa res morda treba kar nekaj poguma, da "zver" spustiš ven. navezanost na znamenja??? js o tem itak pojma nimam. nisem pa škorpijon. rada pa mal pokukam k njim. se skoz kej dogaja Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. september 2008 Prijavi Deli 11. september 2008 moja navdušenost je letela izključno na tisto, kar sem ohranla kot citat. da finih/lepih/dobrih/željenih... stvari nima smisla držat po vitrinah. ker so tam sam za gledat in jih pol ne okusiš/izkusiš/užiješ...je pa res morda treba kar nekaj poguma, da "zver" spustiš ven. navezanost na znamenja??? js o tem itak pojma nimam. nisem pa škorpijon. rada pa mal pokukam k njim. se skoz kej dogaja ja sej,....običajno je končni rezultat ta, da se "nosilci" poguma sami zaprejo v vitrino,.....misleč, kako so na varnem.... ja, dogaja pa se ja,......z vitrinskimi ornamenti ali brez.....skoz neki.... Jh Alči,....ja, nč ne bom pustila svojih finih nožic v vitrino tlačit,.....da, se jim njih kondicijska uporabnost ne kvari,...pismo,...spet imaš prav... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 11. september 2008 Prijavi Deli 11. september 2008 nč ne bom pustila svojih finih nožic v vitrino tlačit,.....da, se jim njih kondicijska uporabnost ne kvari,...pismo,...spet imaš prav... Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. september 2008 Prijavi Deli 11. september 2008 dans ste me navdušili danes..... ....uživala v branju komentarjev......in itak, da se strinjam z alefom, silki in klančico.......tako da ne bom ponavljala..... sicer sem pa sco po soncu...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. september 2008 Prijavi Deli 11. september 2008 kere mate sam ne vem z kerim bi potegnila....sicer sonce reče eno..ampak strelčevski asc tud hoče svojo porcijo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.