Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

js osebno ne poznam takega para...to poznaš zgleda ti..... x:Dx ...enkrat prebrskaj, kaj je bern reku o sco....nikol ne piči brez razloga....si že delal kakšne bedarije..... x^x x;)x

strelci pa postreljate vse povprek..... x:Dx

haha x:Dx možno tud, da je to samo ženska narava in škorpijonska, da se štuli tam, ko ni treba ( u iber funnyy tole x:px ) x:Dx x:Dx

Brez podpisa
Deli na socialnih omrežjih

za enga strelca, da škorpion začne tam en brlog delat, kjer bo nemu kul je nesprejemljivo x:Dx

sam streli majku, paliiiiii !!!!! x:Dx x:Dx

jooojjjj..... x:Dx x:Dx x:Dx ...tle člouk res ne ve, komu je huj.... x:Dx ...sta si pa zbrala prilagajanja..... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

predvsem za strelca presenetljivo dolgo vztrajaš v komentarjih......to ni glih strelčevska lastnost..... x:Dx .......ajaaaaaaa sej res.....ti maš prevzgojo doma..... :inocent: :vragec: x^x ...... x:o)x

kaj vztrajam, če pa ne štekaš. kaj mi bojo strelčevske lastnosti, če pa ti pol neč ne štekaš. kakšna prevzgoja ? a to mislš škorpijona v kozarcu ? :inocent: x:Dx

p.s; u bistvu po etričnem horoskopu je lahk strelc glih zato zajeban, ker preveč strmi k uresnečitvi svojih želja in gre pol vsem na kurac...

Brez podpisa

a ti škorpijona v kozarcu držiš....?.....js mam mojga pod omaro....se lohk vsaj premika.....a to držanje v priporu je druga plat strelčevske narave?...... :O: ......cccc...pa vem spet eno novo......in kdo pol česa ne šteka....... :fiju:

in gre pol vsem na kurac...

a tolk dosadni ste lohk strelci....... xscratchx ....jh, kaj vam čem..... xnckrivx

aja......daaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn.......... xcivx

vreme ko na sliki....sam obetajo ohladitve za vikend..... :C: ....če v soboto delam, bom šla pol najbrž kr v lj v kino.....delam si plane za vikend.... x:px

ajd, mejte se....... x;)x

Daaaan slatkiši x:Xx x:Dx

ma ja...gimnasticira lohk vsaka budala :U: ..... :vragec: ..... x:o)x

x:Dx x:Dx x:Dx

jej, Amiska,....čist sco izjava x:px x:Dx

ma, glede "lovljenja" scorpija,....pa dosadnosti "ostalih",......ah ja,....., mene tudi obhajajo zle slutnje, da me na prefinjen način poskušajo držat v vitrini,....hmm,.... :inocent:

pa še tole za lep dan,

:detelca: :detelca: xgoldfishx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

x:Dx

Morgen škorpije... x:Xx xsrcx

O vitrinah pa kozarcih... x8Dx

Noter so ponavadi samo fine stvari, ampak efekt imajo šele ko jih vzameš ven... x:px

Od gledanja ni nobene koristi... :inocent: :o|o:

Kar se pa gimnasticiranja tiče - mislim da za tiste ki ste me videli, ni potrebno da komentiram... :inocent: :vio:

Uživajte v toplem dnevu, menda jih res ne bo več veliko letos... x8Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

x:Dx

O vitrinah pa kozarcih... x8Dx

Noter so ponavadi samo fine stvari, ampak efekt imajo šele ko jih vzameš ven... x:px

Od gledanja ni nobene koristi... :inocent: :o|o:

bravo!!! :palec: :palec: :palec:

sploh ni kej za dodat

razen seveda: dober dan ne-gnezdo x:Ix

vaja dela mojstra, če mojster dela vajo

A neč , sam presenetla me je navdušenost nad alefovo izjavo. Sej on se je bolj hecal.

Pač ta navezanost na znamenje. Al sem kej spregledal ...

moja navdušenost je letela izključno na tisto, kar sem ohranla kot citat. da finih/lepih/dobrih/željenih... stvari nima smisla držat po vitrinah. ker so tam sam za gledat in jih pol ne okusiš/izkusiš/užiješ...

je pa res morda treba kar nekaj poguma, da "zver" spustiš ven. x:Dx x:Dx x:Dx

navezanost na znamenja??? js o tem itak pojma nimam. nisem pa škorpijon. rada pa mal pokukam k njim. se skoz kej dogaja x:Dx x:Dx x:Dx

vaja dela mojstra, če mojster dela vajo

moja navdušenost je letela izključno na tisto, kar sem ohranla kot citat. da finih/lepih/dobrih/željenih... stvari nima smisla držat po vitrinah. ker so tam sam za gledat in jih pol ne okusiš/izkusiš/užiješ...

je pa res morda treba kar nekaj poguma, da "zver" spustiš ven. x:Dx x:Dx x:Dx

navezanost na znamenja??? js o tem itak pojma nimam. nisem pa škorpijon. rada pa mal pokukam k njim. se skoz kej dogaja x:Dx x:Dx x:Dx

x:Dx x:Dx

ja sej,....običajno je končni rezultat ta, da se "nosilci" poguma sami zaprejo v vitrino,.....misleč, kako so na varnem.... x:px x:Dx

ja, dogaja pa se ja,......z vitrinskimi ornamenti ali brez.....skoz neki.... :palec: x:Dx

Jh Alči,....ja, nč ne bom pustila svojih finih nožic v vitrino tlačit,.....da, se jim njih kondicijska uporabnost ne kvari,...pismo,...spet imaš prav... :palec: x:Dx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

dans ste me navdušili danes..... x:px x:Xx ....uživala v branju komentarjev......in itak, da se strinjam z alefom, silki in klančico.......tako da ne bom ponavljala..... x;)x

sicer sem pa sco po soncu...... x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...