Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

A neč , sam presenetla me je navdušenost nad alefovo izjavo. Sej on se je bolj hecal.

Pač ta navezanost na znamenje. Al sem kej spregledal ...

:o|o:

V vednost - Alef ni škorpijon... x8Dx

Alef je vodnar... x^x

Sem bil pa posvojen tu noter zaradi določenih lastnosti in diplomatskih sposobnosti... x:px x:Dx x;)x :inocent:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

:o|o:

V vednost - Alef ni škorpijon... x8Dx

Alef je vodnar... x^x

Sem bil pa posvojen tu noter zaradi določenih lastnosti in diplomatskih sposobnosti... x:px x:Dx x;)x :inocent:

ni čudno, da so te posvojili, ko tako lepo pišeš :palec:

pa dobro jutro ne-gnezdo!

želim vam en lep, vesel dan.

no...ker je petek, najbrž sploh ni šans, da se želja ne bi uresničla, a ne x:Dx

vaja dela mojstra, če mojster dela vajo

daaannnnnnnnnn........ xcivx

azilanti že vsi veseli in poskočni.....razen tistih, ki so zamenjali dan za noč.... x;)x ......klančica, tud tebi lep dan....zerkalu pa lepe sanje..... xDDx

dans grem na koncert..... x:px ...pa jutri ne delam....sam v kino bom vseeno šla.....vikend večinoma splaniran..... x:px

vas pridem še kaj pogledat..... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ne dobro jutro...lahko noč! x;)x x:Dx

no, pa lahko noč in lepe sanje

daaannnnnnnnnn........ xcivx

azilanti že vsi veseli in poskočni.....razen tistih, ki so zamenjali dan za noč.... x;)x ......klančica, tud tebi lep dan....zerkalu pa lepe sanje..... xDDx

dans grem na koncert..... x:px ...pa jutri ne delam....sam v kino bom vseeno šla.....vikend večinoma splaniran..... x:px

vas pridem še kaj pogledat..... x;)x

vse maš splanirano x!x x!x x!x x?x x?x x?x

na kakšen koncert pa?

ni čudno, da so te posvojili, ko tako lepo pišeš :palec:

x:Dx x^x x:Xx xsrcx

Dobro jutro škorpije... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a010.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a015.gif

Pri meni tudi vikend splaniran... :eek:

Samo ga nisem jaz splaniral... :o|o: :inocent: x:Dx

Danes šel mal pogledat na delovno mesto... x8Dx

Ugotovil da me čisto nič ne pogrešajo... x:px :palec:

Saj jih jaz tudi ne... :inocent: x8Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

čeeeer borilni poligon x:Xx

..jest čist miroljubna....sama milina me vkup drži,...no, v vitrini še nisem,...pa tudi "domači" borci še niso v njo ušli... :inocent: x:Dx

lep večer vsem x:)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

še en pokuk v gnezdo ob vampirskem času...in pol grem...pa ne v vitrino, ampak spat....koncert je bil zakon,....tipi razturajo, da je kr hudo....ma itak, ko so pa sami profiči.......čista uživancija skratka......sam naprej se mi pa ni dalo več žurat.....

ajd, lepe sanje..... x;)x

:eek:

Vampirska škorpija... :wOOt: x:Dx

Morgen... x:Xx xsrcx

Poletja očitno konec... :xx!: xnckrivx

Marele pa waterproof čevlje bo treba pripravit... :o|o:

Pa neke zimske temperature nam obljubljajo...http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_001.gif http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_014.gif

No ja... :o|o: x:Dx ...konec leta se bliža, bodo pa drugi užitki na vrsti... x:px

Ajd, lep moker dan vam želim... :flower:

še en pokuk v gnezdo ob vampirskem času...in pol grem...pa ne v vitrino, ampak spat....koncert je bil zakon,....tipi razturajo, da je kr hudo....ma itak, ko so pa sami profiči.......čista uživancija skratka......sam naprej se mi pa ni dalo več žurat.....

ajd, lepe sanje..... x;)x

Kak koncert? :inocent:

Jst pa danes vstala že bo 5h zjutraj. :inocent: xnckrivx Pa sončni vzhod ulovila (no ta je bil precej kasneje x:Dx ), tko da je blo vsaj malček sončka za dobro jutro. :2src: x:)x

Prijetno soboto kljub dežju.... xsrcx x:Xx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

:eek:

Vampirska škorpija... :wOOt: x:Dx

kaj češ...tud taki mormo bit na svetu.... :vragec: x:Dx

x;)x ....sam kakšni užitki naj bi bli pozimi pa tud ne vem....razen pod kovtrom...... :inocent: x:Dx

uf, amis

ko si ti šla spat, sem js že skor ustajala x:Dx

zna bit, da res..... :inocent:

Kak koncert? :inocent:

mi familia....včasih so bli bolj lokalni bend....zdej je pa to čist profi varianta in tipi razturajo, da je kaj.....cuk pozavna, saxofon, trobenta, tolkalski pripomočki, rockerska baterija, konga bobni, bas kitara, klaviature, ter vokal-bobni......huda kombinacija in izvedba..... x:px

eni žurajo ponoč, jst pa podnev xnckrivx ...pa čist nič mi ne manjka x;)x

glede na skrb za podmladek, se mi še posebej dopade tazadnji del, dete...... xDDx x:Xx

aja....doberdaaaaaaannnnnnnnnnn........ xcivx

sebe peljem v kino danes...... x:Dx

x;)x ....sam kakšni užitki naj bi bli pozimi pa tud ne vem....razen pod kovtrom...... :inocent: x:Dx

x:Dx

Nisem imel v mislih zimske radosti - kidanje snega pa podobne žurke... xrolleyesx :xx!:

Pod kovtrom sigurno... x:px

Iz katerih koli razlogov... :inocent: x:Dx

Pa razni načini ogrevanja in segrevanja itd... x8Dx :palec:

mi familia....včasih so bli bolj lokalni bend....zdej je pa to čist profi varianta in tipi razturajo, da je kaj.....cuk pozavna, saxofon, trobenta, tolkalski pripomočki, rockerska baterija, konga bobni, bas kitara, klaviature, ter vokal-bobni......huda kombinacija in izvedba..... x:px

Aha, sm našla... poznam pa ne še. x:)x Zgleda zanimivo. :2src: Maš kak CD od njih?

Jeti uživaj kljub burji... je že morski zrak ful zdravilen, pa relax...

Pri nas tudi burja, sm baziliko not dala da ne bo preveč zmrzovala, je imela čisto mrzle listke. Upam da se bo še kaj segrelo v naslednjih dneh, to je malo prehitro padlo, za 10°C naenkrat. :sori:

Aja Amis, zimski užitki so lahko tudi na/v snegu, važno da si dovolj oblečen. xDDx x;)x Pa da unemu svojemu notranjemu otroku dovoliš da se razdivja. x;)x

Uživajte.... x:Xx xsrcx

daaaannnnnnnn....... xcivx

perešček....če bo šlo tako naprej bomo sco začele hibernirat....(pišuka, ker cepec si je zmislu zimo.....grrrrr)......

ale'...če nadaljujem v prejšnjem slogu...če zima že mora bit, pol si je "bog" zmislu mraz in dolge noči s čist drugim namenom, ki ziher ni enak današnji uporabi in načinu življenja...in razen "sco tematike" ne poznam nobenga načina, da bi se v mrazu in snegu dalo uživat....no ok....mogoče še enega....savna s hlajenjem v snegu in zviz nazaj na toplo.......mi familia pa nimajo cd-ja kolkor vem...če te pa zanima, ti pa drugič sporočim kje bodo špilali...sploh če bo kje blizu.....a velja?..... x:)x

jeti....uživaj zadnje morske dni...če ne drugače pa z morskim zrakom..... x:px

heh...lajf je lep....(če odštejem ohladitve :vragec: )...... x:Dx x;)x

ajd, mejte se..... x:Xx

daaaannnnnnnnn.......... xcivx

.... :unsure: .....

tole postalo moje privatno igrišče, zgleda....... :huh:

v službovskem kraju 7 stopinj..... :wacko: .....#$#¨#$¨$¨#&%#/!#"(&!%&!"%$&!"$&/$%!#/&($........tako!

ajd, mejte se.....(še raj:grejte se)..... x;)x

Morgen škorpije, zmrznjene in žive... x:Xx xsrcx

Pri meni 6.5°... :cry: http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_142.gif in http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_001.gif

Čez dan se bo baje ogrelo... :o|o: x:Dx

Na 11°... :vio:

Grejemo pa se, brez skrbi, na več načinov... x:px x:px :inocent:

Daaan! :)

Pri nas pa sonček danes. x:px Še vedno vztrajam v kratkih rokavih. x8Dx

ale'...če nadaljujem v prejšnjem slogu...če zima že mora bit, pol si je "bog" zmislu mraz in dolge noči s čist drugim namenom, ki ziher ni enak današnji uporabi in načinu življenja...in razen "sco tematike" ne poznam nobenga načina, da bi se v mrazu in snegu dalo uživat....no ok....mogoče še enega....savna s hlajenjem v snegu in zviz nazaj na toplo.......mi familia pa nimajo cd-ja kolkor vem...če te pa zanima, ti pa drugič sporočim kje bodo špilali...sploh če bo kje blizu.....a velja?..... x:)x

A si že bila kdaj v Laškem? Fuul lep filing ko plavaš v zunanjem bazenu v topli vodi, zunaj pa sneg. Pa meglica nad bazenom, da ne vidiš pol metra pred sabo. :2src: Potem pa na en kozarec Laškega, pa kaj dobrega popapcat... :2src:

Sicer je pa meni igranje po snegu fajn, bolj mi je :xx!: ko je led pa burja, pa brez snega.

Se spomnim da sem vedno ko sem imela priložnost it na sneg, uživala kot malo dete. xDDx

Imaš pa prav, tudi "sco tematika" je prijetna ko je zunaj mraz. x;)x

Ja sporoči ja, bi jih rada slišala. Mam občutek da bi mi bili všeč. x:)x

Pa lep pozdravček vsem... x:Xx

Daaan! :)

Pri nas pa sonček danes. x:px Še vedno vztrajam v kratkih rokavih. x8Dx

A si že bila kdaj v Laškem? Fuul lep filing ko plavaš v zunanjem bazenu v topli vodi, zunaj pa sneg. Pa meglica nad bazenom, da ne vidiš pol metra pred sabo. :2src: Potem pa na en kozarec Laškega, pa kaj dobrega popapcat... :2src:

Sicer je pa meni igranje po snegu fajn, bolj mi je :xx!: ko je led pa burja, pa brez snega.

Se spomnim da sem vedno ko sem imela priložnost it na sneg, uživala kot malo dete. xDDx

Imaš pa prav, tudi "sco tematika" je prijetna ko je zunaj mraz. x;)x

Ja sporoči ja, bi jih rada slišala. Mam občutek da bi mi bili všeč. x:)x

Pa lep pozdravček vsem... x:Xx

v laškem menda ne.....nekje drugje...to je še kr ok, ja...valjanje po snegu me pa ne prepriča.....zima pa nasploh ne......ko sem bla majhna mi je blo kul, pa dokler sem še smučala......pol pa ne več......

za špil ti pa zihr sporočim!

meli fajn vaje danes.....in se temeljito segreli....v tem mrazu nas je gonu, da je teklo od nas..... x:Dx

tko je to s tem mrazom: sem sedela zunaj en par ur...to je zima x!x x!x x!x

zdej grep probat odtajat okončine v postlo. z mal sreče, se bom odtajala do juri zjutraj... kar sevede pomeni, da ne bo nč s spanjem.

pa več sreče vam, strupki x:Dx x:Dx x:Dx

v laškem menda ne.....nekje drugje...to je še kr ok, ja...valjanje po snegu me pa ne prepriča.....zima pa nasploh ne......ko sem bla majhna mi je blo kul, pa dokler sem še smučala......pol pa ne več......

za špil ti pa zihr sporočim!

meli fajn vaje danes.....in se temeljito segreli....v tem mrazu nas je gonu, da je teklo od nas..... x:Dx

Aha, se rada razvajaš! x:px x;)x

tko je to s tem mrazom: sem sedela zunaj en par ur...to je zima x!x x!x x!x

zdej grep probat odtajat okončine v postlo. z mal sreče, se bom odtajala do juri zjutraj... kar sevede pomeni, da ne bo nč s spanjem.

pa več sreče vam, strupki x:Dx x:Dx x:Dx

To se pa tkoooo... khm... zanimivo sliši. x:px x:Dx

Uživajte, če kdo rabi sončka pa naj se do nas zapelje, tu kar prijetno greje. x:Dx

Daaaan gnezdo xsrcx

Bemtiš in temperature.....u iber prenizke :vragec:

Glede vampirjenja in spanja....spustila dve noči spanja.....mater, utripa rdeča luč za sestavo novega urnika, kjer bo vsaj 4 ure spanja.....mater Einstein... :xx!:

Sicer pa,...po novem sem navijačica,....za ameriški fuzbaal (menda se tko piše) x:px .....v nedeljo bila na tekmi,....sicer se "primerno" drla,....sam pa skor zmrznila,....sem se morala po tekmi direkt v vročo vodo vržt....pismu temparature,....aja, razlog navijanja,.....mlajši začel trenirat "to zvrst",.....aja, pa še tole,....hihihihi,....ashtanga je zakon,....."malega" doma kondicijsko dobro opremila za treninge..... :palec: x:Dx

sicer pa,....v vitrino me še niso strpal..... :inocent: x:Dx

ajd, lep dan vsem :detelca: xgoldfishx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...