Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

jaz isto upam. pa tud, da niso preveč sladke (beri, da ne marajo preveč sladkih parfumov-kakšnih maruš ipd) rade, ker pol bomo pa dol popadale. x:Dx

važn je, da se dobimo, pa nč druzga! da se mal povohamo (tko kt kužki) x:Dx , pa mal vidimo, pa kaj spijemo, se malo sprostimo, izustimo par frustracij, in to je to. v kakšni embalaži pridemo, po mojem sploh ni važno. važno je, kaj je v škatli, ane?

na dan mrtvih vedno oživim
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>valkira - nisem hotla v oni temi:

ej punce, zal ne bom prisla! :sori:

ne vidim smisla v tem, da takale crka kot sem, lazim okol, tud 'sam za pogledat' ne...

pljuca me bolijo, kasljam, smrkam, potim se in vsa telecja sem - torej, dejansko ocitno prav bolna.

skoda, tud jaz sem se ze veselila, pa se super plac je, cist bliz (drugic se boste ziher drugje zmenile :|||).

mejte se dbest!!! x:Xx :palec:

bogica!

sem pa kar žalostna! :C:

važno, da se čimprej in čimbolje pozdraviš, nič sadja na tešče (trust me, i know), še najbolje nič svežega sadja, sam kompotje, pa čajčke. pa tudi limone ne pomagajo kaj prida.

te pa drugič spoznamo.

res škoooooda.

bomo pa poročale o vtisih - ane punce?

Thanx, ja saj mi je zal, jasno, saj pravim da smo s skorpijami tkole xcrossfingx

xDDx

ja, itak, saj ne boste sam 1x se dobile!

Uzivajte!!! x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Vesela bi bila, če bi se tukaj vpisali tisti, ki so po horoskopu škorpijoni oz. imajo luno v škorpijonu.... x:)x

Moja malenkost se javlja kot prva škorpijonka ....... x;)x , z luno v Biku.

x:Dx x:Dx x:Dx

Za crknt!....scorpijonki rečt PRPA!...he,he....kej tazga pa še nisem doživela,.....he sej men je tud rekla prpa....pa še če si upaš!.... x:Dx x:Dx

Skratka bejbe, Valkiri (pa tinal tudi) vse razložila, upam da uletim, če me ni DELAM, ja tak je! :sori:

Mejte se dobr "v svoji koži" .....že veste kaj to pomen!

lp x:)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

lep pozdrav vsem navzočim

..ne vem ali je uredu da tuki gor vprašam ...samo imam par vprašanj o sebi, zakaj takšna obnašanja in to ...in zakaj imam občutek da nism tipična škorpika.. mi lahko kdo pomaga ali pa izračuna in kej pove o mojem znamenju

rojena sem; 9. nov. 1981 ob 19.28 uri

vem da sem v ascedentu rak in da je moj planet Pluton, kej več pa res nebi vedela.

Pa o kakšnih hišah govorite??

nič no NAJLEPŠA VAM HVALA na odgovoru x;)x

Škorpije (take in drugačne), lepo vas je blo spoznat!!! x:Dx Ste res super družba! Tole moramo večkrat ponovit!!! x:px x:)x

Že željno pričakujem slikce..... :vio:

xcheersx

Marsa, next time.... pozdravi se! xwizardx

Silki, škoda ker nisi uspela priti... se vidimo naslednjič! x;)x

Scio mi nihil scire

Joj sem tok vesela, da sem prišla. xDDx Ste same the best in luštkane punce, res. :palec: Vsaka po svoje je carica. xsrcx

Jutri bo pa prav gotovo toča, če ne se nas je bog usmilil. x:Dx

Kako čemo? Lako čemo.

<{POST_SNAPBACK}>Grem zdej pogledat tele škorpije, če res tok pikajo, k pravjo al sam nakladajo....če me jutr ni več gor, pomen, da so bli piki hudo strupeni!  x:px  x:Dx

Če bi bili piki res "hudo strupeni", te NIKOLI VEČ ne bi bilo "gor".

Sam she dol ...

Orenk dol ...

Za prblizhen eno klaftro dol ...

x:Dx x:Dx x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Škorpije (take in drugačne), lepo vas je blo spoznat!!!  x:Dx  Ste res super družba! Tole moramo večkrat ponovit!!!  x:px  x:)x

Že željno pričakujem slikce.....  :vio:

xcheersx

Marsa, next time.... pozdravi se!  xwizardx

Silki, škoda ker nisi uspela priti... se vidimo naslednjič!  x;)x

yeaa, super je bilo, pridružujem se še mnenju Izraz-ke- res, odlično je bilo. x8Dx :onfire: xsuperx xokkx xcheersx xsmx xrosex xegox xloveyx

<{POST_SNAPBACK}>Kaj imate to nekaj skrivnega? :eek:  Kaj če bi se dobili še Levi, Dvojčki, Strelci, ... x:px

...a vsa 3 znamenja na1X??? To bi se mogl pa pol 1X v petek dobit, da se do ponedeljka pove vse kar je za povedat... x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Jutrček! x:)x

lepo ste se mele.....pridne babe! x:)x

kwa ste pa strupenjače Pikici ušpičle x?x .....včer bla tok u luftu, dons pa mrk, se preveč tortic napokala, al tista Bernova napoved o klaftrah drži?? x^x

lp

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

bravo punce!....sam, da je blo fajn...po moje je bla taka energy, da zdej lokal še kakšen mesec ne bo pršu čist k sebi..... x:Dx x;)x :palec:

bern, a ti pa nisi šel?

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>Jutrček! x:)x

lepo ste se mele.....pridne babe! x:)x

kwa ste pa strupenjače Pikici ušpičle x?x .....včer bla tok u luftu, dons pa mrk, se preveč tortic napokala, al tista Bernova napoved o klaftrah drži?? x^x

lp

ma ja. nč ji ni. kakšne tortice neki? kakav s smetno je pa dober. mnjami!

a si se nadelala? al kako?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...