Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

:eek: :o|o: x?x

Če to leti na brez mečkanja... x:Dx ...je bilo mišljeno ne na "ono" mečkanje ampak mečkanje v smislu akcije oz. hitrosti... x:px x^x

Mars v škorpiji vedno na delu in pozoren... x:Dx

x:Dx x:Dx

..heh, torej pri vas doma likalnik tudi arhiviran... :palec: x:Dx

ojla Sg xsrcx

Mysti ti kr piiiš,...kr z normalno barvico,....pismu še zdej oči po tastaturi lovim... :inocent: x:Dx

pismo, sitna sem,....ma ne nisem,..čist fajn sem,...sam sozvočna z ostalimi nisem,..oz talent za zborovsko muzikaličnost mi pojema.....jh, čepke v ušesa... :o|o: x:Dx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Deli na socialnih omrežjih

smotka...kaj se nis javila...no, sej ne vem, če bi bla ura kompatibilna...sam vseeno.... x:)x

Ma sm bla z mamo, pa dvomim da si bla doma takrat (14h).... se že dobiva spet na kafetu.... x;)x x:)x

Klarus :palec: super za stanovanje

Lep topel in sončen pozdravček vsem.... xsrcx x:Xx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Brez mečkanja... :inocent:

ja prou, no...... :sori: .......... x:Dx x:Dx x:Dx

v ponedeljek al pa torek končno naredimo taglavno pogodbo in prevzamem stanovanje :hepko:

pol pa se začne delo x:px

oooooo supercaaaaa....... :palec: ...sem že prav mislila na to, v kateri fazi si.....

....oz talent za zborovsko muzikaličnost mi pojema.....

mislim...kje jih najdeš...... x:Dx x:px x^x

.... se že dobiva spet na kafetu.... x;)x x:)x

itak...moram videt frizuro...... x^x ...... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

itak...moram videt frizuro...... x^x ...... x;)x

aha, jst pa tvojo x:px xDDx x;)x

P.S.: Obisk odpovedan zadnji trenutek, tko da sm fraj... razen kar bom šla kolesarit po sončku, pole ko se malo segreje odzunaj... xDDx

Prijetno soboto vsem... xsrcx x:Xx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

daaaannnnnnnn........... xcivx

njen trenutek prihaja......prihaja njen čas........ xsingx ...klančica....tole je tvoje maslo....asociacija u sekundi na tale refren.... x:Dx x:Dx x:Dx ...če se pa približuje sco čas....menda nas začne ....nekaj......... :vragec: x^x

ale...te zvrcnem.... xDDx

jao...dan se je začel z muziko...pa ne sam uno po zvočnikih na kafetkanju....srečala same muzičiste....pol smo se pa zadebatirali, da so iskre kr frčale naokrog....čista uživancija..... x:px ...uspela pol u trgovino pridet....kdo bi si misli...pa celo par stvari nardit zdej doma.....drgač pa splaniran dan do nedeljskih jutranjih ur..... x:Dx ......spet nobene mere........ x;)x

ajd, mejte se....... x;)x

daaaan x:Xx

in caw x:Dx

:detelca: xgoldfishx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Še tukaj pofočk.

Silki zamenjala slikico.

Se je bomo navadili, luštna.

Drugače pa kot azilantu mi je prav luštno, se sploh ne bojim, da me fliknete ven.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Morgen... x:Xx xsrcx

Temperature na jugu nič kaj južne... :o|o: http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_142.gif

Bo treba razen drva aktivirat še kakšno ogrevalno sredstvo... x:px :inocent: x:Dx http://www.smilies.4-user.de/include/Trinken/smilie_trink_039.gif

Imejte se fajn... xwizardx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

dan fensi poison x:Dx

glede slikce, eh balinala med tole in eno "zveriženo",...še mal pa bom nazaj na orlu (perjadi) :inocent: x:px

ajd lep preostanek dneva x:)x

dan fensi poison x:Dx

glede slikce, eh balinala med tole in eno "zveriženo",...še mal pa bom nazaj na orlu (perjadi) :inocent: x:px

ajd lep preostanek dneva x:)x

x:Dx http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/c025.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/k020.gif x:Xx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

daaaannnnnnnnn......... xcivx

evo, posledice.....celodnevnega letanja naokrog +fuzbal.....sem se zgleda mal premrazila....zdej pa dihat ne morem.....razen na škrge......no sej, če je sam to... x:Dx ....sicer se mi pa počasi dozdeva, da sem za nekatere reči že čist cepljena....jh....kaj čmo..... :vragec: x^x x:Dx

ajd, mejte se..... x;)x

daaaannnnnnnnn......... xcivx

evo, posledice.....celodnevnega letanja naokrog +fuzbal.....sem se zgleda mal premrazila....zdej pa dihat ne morem.....razen na škrge......no sej, če je sam to... x:Dx ....sicer se mi pa počasi dozdeva, da sem za nekatere reči že čist cepljena....jh....kaj čmo..... :vragec: x^x x:Dx

ajd, mejte se..... x;)x

Če rabiš kakšen nasvet glede domačih arcnij proti prehladu... x^x x:px

Opozorilo - uporaba na lastno odgovornost... x:Dx

Preživetje ni garantirano... :inocent: :vio:

Strupki... x:Xx xsrcx

x:Dx x:Dx x:Dx ...perešček....a to tista varianta s segretim šnopcem, ki ga morš sede na postli spit....pol pa baje takoj dol padeš.......sam nekdo te mora še pokrit menda...... xcivx

x:Dx x:Dx x:Dx se bojim, da je mislu na onega, k morš sest na štedilnik in počakat, da zavre v ustih :onfire: :onfire: :onfire:

:eek: :wOOt: :palec:

Ti imaš pa še hujše kot jaz... :vio: x:Dx

Amis, tisto je samo ena od variant... x^x x:px

Lahko je tudi nesegret šnops, samo ga mora bit toliko, da pozabiš na prehlad... x8Dx x:Dx

Ker imaš druge težave... x:Dx :vragec: x:Dx :sick: :cry:

x:Dx :palec: http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a035.gif

Perjad je nazaj... :onfire:

Silki... http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b010.gif

Kalrus... :hepko: xwizardx

x:Dx :palec: http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a035.gif

Perjad je nazaj... :onfire:

x

:lol: B) ;) :wub: :P

x:Dx x:Dx

...ja perjad nazaj,...z vsem perjem... x;)x x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx se bojim, da je mislu na onega, k morš sest na štedilnik in počakat, da zavre v ustih :onfire: :onfire: :onfire:

x:Dx x:Dx x:Dx

...jao,...aha,...tudi mene tovrstna sumničavost spreletela... x:Dx :palec:

Klara :palec:

vsem lepo "puhasto" nočko x:Dx x:Xx

Lahko je tudi nesegret šnops, samo ga mora bit toliko, da pozabiš na prehlad... x8Dx x:Dx

Ker imaš druge težave... x:Dx :vragec: x:Dx :sick: :cry:

:wOOt: :wOOt: :wOOt: ....dobro...kaj zdaj vidva voluharja.... :sniky: ...a kr tekmovala bosta, kdo je bolj brihten...... >_> ............... :lol: :lol: :lol: ........ x:Xx

:wOOt: :wOOt: :wOOt: ....dobro...kaj zdaj vidva voluharja.... :sniky: ...a kr tekmovala bosta, kdo je bolj brihten...... >_> ............... :lol: :lol: :lol: ........ x:Xx

:eek: :o|o:

Pa to se ve... x^x x^x

Morgen strupki... x:Xx xsrcx

Prihaja čas ko bodo škrge spet malo bolj v uporabi... xrolleyesx :xx!:

Pa domače arcnije tudi... x:px x:px :palec:

Brez šporheta... :vio: x:Dx

Aja, včeraj se je začela jesen... x8Dx

dan gnezdo :flower:

spet bo perje frču okol x:o)x silki x;)x

jaaa :onfire: zlata jesen je tu in kostanj :yumy: ... sem hotela zamenjati ikonco ... ne zagrabi xnckrivx pa nisem nič ukradla :vragec:

domače arcnije pašejo tudi v druge domače arcnije ... čaj :inocent:

lep dan vsem :detelca:

x:Dx :palec:

Ja, samo ne sme bit preveč čaja... :inocent: :vio:

Potem ni efekta... :o|o: x:Dx

...

spet bo perje frču okol x:o)x silki x;)x

aha,....enmal puhka bo treba v luft odstopit,..... x;)x x:Dx

x:Dx :palec:

Ja, samo ne sme bit preveč čaja... :inocent: :vio:

Potem ni efekta... :o|o: x:Dx

...najboljš nič čaja, je komaj za kako izpiranje dober,.....pih, čaj,...no ja tudi čaj, če se kava not cmari,....pol pa ja,...z rcnijami ali brez.. :inocent: x:Dx

tud, če za pirnico rata x:o)x ... nas vsaj zeblo ne bo x:px

kako pa tole zgleda za pit :xx!: ... pol je že boljš škotska ali irska kava xhypnox

ahm, pirnica zlo fajn,...zdrava,....sam, moje perje noče kej dost frčat,....tak, da je za proti zmrzali "tuje" boljše", ne rečem, da je ogrevalno kaj bolj kvalitetno, to ravno ne,....ampak se to pomankljivost da z količino lepo nadomestit... x:px x:Dx

...odlično za pitje,...probaj,..... x:px

priprava za 1 osebo: v vrelo vodo 0,5 l (najbolje dđezva, ni pa nujno), po želji dodaš pol čajne žličke sladkorja in 7-9 velikih jušnih žlic kave, 2x prevreš, naliješ v kavine šalčke ustrezne kubature, ter po želji dodaš rcnije,...ni pa nujno, kava je že sama po sebi močna rcnija.

x:px x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...