alef 23. september 2008 Prijavi Deli 23. september 2008 priprava za 1 osebo: v vrelo vodo 0,5 l (najbolje dđezva, ni pa nujno), po želji dodaš pol čajne žličke sladkorja in 7-9 velikih jušnih žlic kave, 2x prevreš, naliješ v kavine šalčke ustrezne kubature, ter po želji dodaš rcnije,...ni pa nujno, kava je že sama po sebi močna rcnija. Pa to so žganci, ne kava... Pa še en recept od mene, čist simpl.Mogoče sem ga že kdaj napisal, se ne spomnim... Takole - za kavo namesto vode vzameš rum v ustrezni količini.Sladkor in kava po želji in okusu. Efekt http://www.cosgan.de/images/midi/boese/s025.gif malo pozneje pa http://www.cosgan.de/images/midi/frech/k020.gif Vmes je pa zanimivo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. september 2008 Prijavi Deli 24. september 2008 daaaannnnnnnnnnnnn.......... aaaaa..... ...keri recepti......tole bi lohk bil eden od poskusov na zrmk.....utrujanje in obremenitve na vzorčnih primerkih......mal se mi zdi, da se bom držala stran od vajinih receptov silki in perešček......pa pernice tud ne bom delala...ne s svojega in ne s tujega perja..... ....trenutno mi je čist preveč fajn tako..... ..... jeti....že čist aklimatizirana na celino..... klarus.....bo pač mal z zamudo flat..... ajd, mejte se sco&azilanti...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. september 2008 Prijavi Deli 24. september 2008 jutro a tak, da so hm čudni recepti ....jh, pa ja niste od naju pričakovali kamelične žlobudre... lep dan vsem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. september 2008 Prijavi Deli 24. september 2008 ....važiča...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. september 2008 Prijavi Deli 24. september 2008 govorila z izvajalcem.....elektriko(štekerji in podobno) še morjo dokončat....pa plinsko peč namontirat...potem pa bo baje končano..dans grem po prvi ključ da si lahka že začnem počasi rihtat...potem pa baje drug teden matematika in dokončni prevzem stanovanja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 24. september 2008 Prijavi Deli 24. september 2008 Pa to se ve... Morgen strupki... Prihaja čas ko bodo škrge spet malo bolj v uporabi... :xx!: Pa domače arcnije tudi... Brez šporheta... Aja, včeraj se je začela jesen... ne podpišem - tole o jeseni, ker se mi zdi, da se je ene deset dni nazaj začela zima.ne vem ktir je po koledarju šaru. je vse pomešou.mal me tolaži misel, da po zimi pomlad pride Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 24. september 2008 Prijavi Deli 24. september 2008 ahm, pirnica zlo fajn,...zdrava,....sam, moje perje noče kej dost frčat,....tak, da je za proti zmrzali "tuje" boljše", ne rečem, da je ogrevalno kaj bolj kvalitetno, to ravno ne,....ampak se to pomankljivost da z količino lepo nadomestit... ...odlično za pitje,...probaj,..... priprava za 1 osebo: v vrelo vodo 0,5 l (najbolje dđezva, ni pa nujno), po želji dodaš pol čajne žličke sladkorja in 7-9 velikih jušnih žlic kave, 2x prevreš, naliješ v kavine šalčke ustrezne kubature, ter po želji dodaš rcnije,...ni pa nujno, kava je že sama po sebi močna rcnija. tole se mi pa ne zdi dobr za srce. pa za spanje tut ne Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. september 2008 Prijavi Deli 24. september 2008 aaaaa..... ...keri recepti......tole bi lohk bil eden od poskusov na zrmk.....utrujanje in obremenitve na vzorčnih primerkih......mal se mi zdi, da se bom držala stran od vajinih receptov silki in perešček......pa pernice tud ne bom delala...ne s svojega in ne s tujega perja..... ....trenutno mi je čist preveč fajn tako..... ..... x:Dx Se mi zdi da če bi tisti kofe od Silki pustil čez noč stat bi ga zjutraj moral s kladivom in majzelnom iz džezve jemat... Za Silkin recept ne vem, moram sprobat... Mojega se da preživet, vsaj jaz sem ga... Strupki... a 80% rum tudi velja Probaj na lastno odgovornost... Svetujem da pri odprtem oknu, pa ne kadit zraven... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. september 2008 Prijavi Deli 24. september 2008 ....važiča...... ...pomanjkanje samozavesti ni moja vrlina....kaj čem a to, prave kave silki ... saj mi bo srček ušel tole se mi pa ne zdi dobr za srce. pa za spanje tut ne Ljubice, a lahko pojasnita, kako lahko nagrada, dana psihi teleščku škoduje? Hard mama, ...... )oj dete... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. september 2008 Prijavi Deli 24. september 2008 x:Dx Se mi zdi da če bi tisti kofe od Silki pustil čez noč stat bi ga zjutraj moral s kladivom in majzelnom iz džezve jemat... Za Silkin recept ne vem, moram sprobat... Mojega se da preživet, vsaj jaz sem ga... Strupki... eee, da bi kofe čez noč sameval,....impossssssible,......moje đezve so zaradi drugih vzrokov brez roča..... Jh, mojega se da ne sam preživet, pač pa izdatno uživat Če pa tvojega sprobam,.....hm,....ne rabim upepelitve, pa tud ni šans, da še kam ven prilezem.... nočko in lep, ravno prav všečen, z ljubeznivostjo drugih zatežen jutrišnji dan vam želim Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. september 2008 Prijavi Deli 25. september 2008 ... rikverc ziher ne.. ok, najbolj da za kratek čas parkiram ... pol pa ariva ariva naprej o dete.... ...jp...včasih je treba tud parkirat....pol bo pa itak spet gasssssss...... Svetujem da pri odprtem oknu, pa ne kadit zraven... ja ja....sej pravim....pod posebnimi pogoji....nč ne bo....zraven ruma se sploh ne da ne kadit..... ...pomanjkanje samozavesti ni moja vrlina....kaj čem z ljubeznivostjo drugih zatežen jutrišnji dan vam želim kaj pa kakšen kr navaden dan....recimo..... ....... ja sej.....daaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnn......... eden manj je v službi....zdej se pa spet spod miši kar kadi.....čist naspidirani......drgač je vse kul....lajf je krasen .....kaj pa naj bi si človek sploh še želel....nek mini nastopič mamo dans.....prej pa vaje.....teorija in metronom..... ...zadnjič en kolega mislu, da ga zaj* k sem rekla, da moram it vadit..... no, en čist normalen in prijeten dan vam želim.....mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. september 2008 Prijavi Deli 25. september 2008 eee, da bi kofe čez noč sameval,....impossssssible,......moje đezve so zaradi drugih vzrokov brez roča..... Jh, mojega se da ne sam preživet, pač pa izdatno uživat Če pa tvojega sprobam,.....hm,....ne rabim upepelitve, pa tud ni šans, da še kam ven prilezem.... nočko in lep, ravno prav všečen, z ljubeznivostjo drugih zatežen jutrišnji dan vam želim To je bilo samo teoretiziranje kaj bi bilo če bi... Zakaj so pa đezve brez roča pa... ...raje ne ugibam... Moj recept gre tudi brez upepelitve, posledice trajajo par dni... Morgen strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. september 2008 Prijavi Deli 25. september 2008 dan stanovanje se počasi realizira...imam prvi ključ v soboto se grem malarja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 25. september 2008 Prijavi Deli 25. september 2008 daaaan ...še en mi naj reče, kolk smo škorpije trmaste, posestniške in ufurane v svoj cilj,....mater, da ga lopnem,....luftarji so nemogoči,....majčico jim,...., grr, ne grem v vitrino pa pika ,...da jih uzela magla ...no, so azilantske izjeme Čestitke Klarus, uživej v flatu, naj ti bo res "domek" Alef,....moja kompatibilnost s tvojim receptom = Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. september 2008 Prijavi Deli 25. september 2008 daaaan luftarji so nemogoči ...no, so azilantske izjeme Glede tistega "da ga lopneš" (kogarkoli že... ) - če ga boš po glavi, ne ga z roko.Roke se v ta namen uporabljajo le za mehke dele telesa(da jih ne naštevam... )... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 25. september 2008 Prijavi Deli 25. september 2008 Glede tistega "da ga lopneš" (kogarkoli že... ) - če ga boš po glavi, ne ga z roko.Roke se v ta namen uporabljajo le za mehke dele telesa(da jih ne naštevam... )... .....a za žnabelčke?? Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. september 2008 Prijavi Deli 25. september 2008 .....a za žnabelčke?? Tudi... Samo previdno, zadaj so zobje... Lahko poškodujejo roko... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 25. september 2008 Prijavi Deli 25. september 2008 Tudi... Samo previdno, zadaj so zobje... Lahko poškodujejo roko... ...zobki ja... ...no ja, sej je še kaka litrška đezva z ročem pr bajt ...pismu, vse okončine premorejo kej trdega... ...jh, roko reskirat pol sam za nadomestne možgane...hja.. scorpirehabilitacija.press .... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. september 2008 Prijavi Deli 25. september 2008 ...., grr, ne grem v vitrino pa pika ,...da jih uzela magla jp..... ....folk ma očitno, čudne ideje..... ....sam ne palijo.... pa kje je dans luna....po mojem je v sco.....moram prav pogledat..... heh...v levu je....očitno sam zame velja, da je v sco...... ...glih taprave sco volje dans..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 25. september 2008 Prijavi Deli 25. september 2008 Silki bi pa po nadomestnih možganih luftarje mlatila jst pa tole skupaj s podmladkom berem dobr, da ni luftar Valkira, mal parkirat, natankat, pa šibat naprej Jeti, mal vitaminčkov (tud rcnije spadajo sem ) tud tisti, k vas nisem omenila ... uživajte lajf je gut Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. september 2008 Prijavi Deli 25. september 2008 Silki bi pa po nadomestnih možganih luftarje mlatila jst pa tole skupaj s podmladkom berem dobr, da ni luftar jooj, a hočeš rečt, da mu tlele tele škorpije bereš namest pravljic? bogi... to je skor tko, kot da bi mu šla brat une original Rdeče kapice, preden sta jih Grimmova bratca omilila in preuredila za otročke.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 25. september 2008 Prijavi Deli 25. september 2008 jooj, a hočeš rečt, da mu tlele tele škorpije bereš namest pravljic? bogi... to je skor tko, kot da bi mu šla brat une original Rdeče kapice, preden sta jih Grimmova bratca omilila in preuredila za otročke.. za pravljice je še premajhen, ni to fajn za lahko noč, preveč gleda okol, kje je zdej tista teta, k nekej govori prov za lahko noč so ble pol pesmice ... take, taprave za dojenčke no, lahko noč, strupenjače pa nestrupeni Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. september 2008 Prijavi Deli 26. september 2008 daaaaannnnnnnn....... o sg.... .....ja ja.....malčke je treba čim prej na gnezdo navadit....pol so tko fajn kot naš perešček.... drugače pa:....oblaki, pa pršenje, pa tema zjutraj.....še malo pa bom v temi šla in po temi prišla....f* shit......sej zemlja je krasna in vse....sam si včasih mislim, da bi si lohk zbrala kakšen drug planet....kjer bi bil dan stalno dolg od 12-14 ur....temperature pa od 20-30......dež in nevihte pa po želji..... ..... ...ne se bat....ni se mi zmešalo....taka sem po naravi..... ajd, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. september 2008 Prijavi Deli 26. september 2008 daaaaannnnnnnn....... o sg.... .....ja ja.....malčke je treba čim prej na gnezdo navadit....pol so tko fajn kot naš perešček.... drugače pa:....oblaki, pa pršenje, pa tema zjutraj.....še malo pa bom v temi šla in po temi prišla....f* shit......sej zemlja je krasna in vse....sam si včasih mislim, da bi si lohk zbrala kakšen drug planet....kjer bi bil dan stalno dolg od 12-14 ur....temperature pa od 20-30......dež in nevihte pa po želji..... ..... ...ne se bat....ni se mi zmešalo....taka sem po naravi..... ajd, mejte se..... x:Xx Vreme na jugu podbno kot pri vas... :xx!: :xx!: Glede klimatskih pogojev pa vidim da imava nekako podobne želje... Bi bilo res dobro se kam drugam preselit... Na sever Australije, ali pa na Papuo - Novo Gvinejo... Strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. september 2008 Prijavi Deli 26. september 2008 Dan Čestitke za vzgojo Sg Jh, Pereščkovo všečno, izredno dobro vzgojo ne bom spet hvalila, ..da ga ne pokvarim (heh, spet havlim a ne?) Ah ja,...mene pa podnebje nič ne daje na selitvene obrate,.....mi je čist fajn,...zmrzal, vročina, dež, še magla mi ustreza,......bi pa odnesla okončine neznano kam, tko za kake dva tedna.......enmal sem sitna,..... semizdi, da radi obrambne aktivacije,.....pa se mi ne da z njo ubadat.... Sg, ...jh, Silki ne bo nič mlatila po nadomestnem možganskem modulu, ...nak, se mi ne da,.....off bo bolje... ajd lep dan vsem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.