Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

ni ga čez gužvo tranzitnih na natalne..... x:Dx x:px

x:Dx

Ugotavljam zadnje cajte da se bo treba malo bolj poglobit v astrologijo... :o|o: http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif

Počasi mi zmanjkuje izgovorov... :O: x:Dx

Za kakšne izvenserijske momente... :vio: :inocent:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

Počasi mi zmanjkuje izgovorov... :O: x:Dx

Za kakšne izvenserijske momente... :vio: :inocent:

ha...a vidiš, kolk je astroscena u bistvu praktična..... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

daaaannnnnnnnnnn............ xcivx

sam kako se je dan začel.....in to, ko je bla zunaj še trda tema.....dobila izjavo stoletja od raznašalca časopisov.....mislim, da sem mela take učke.... :eek: ...pol sem se pa začela tako smejat, da so mi skor solze tekle..... xg:Dx ....a je kakšna posebna luna danes al pa kakšen drug aspekt....?.........

ajd, mejte se...... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ha...a vidiš, kolk je astroscena u bistvu praktična..... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

x:Dx :palec:

Ja... :vio: x:px

Pa še dokazat nobeden nič ne more... :inocent:

Ko začneš govorit o planetih pa trigonih pa konjukcijah... :eek: :vio: ...samo modro kimajo... :eek: :vio:

Kakšen pa naredi tole http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/e040.gif

Aja, to je vedno aktualno... :inocent: x:Dx

Morgen strupki... x:Xx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

a takole si se zjutraj smejala amis?

xyesx ..... najprej pa takole pogledala > :icon15: ......še zdej mi gre na režanje, če se spomnim.....smeško je ful ustrezen...... x:Dx x:px

Dan x:)x

Gnezdo že navsezgodaj dobrovoljno nafrfuljeno :palec:

Glede tranzitnatalkonjunkopozicijsko trigonstelijskih izgovorev pa,......ne najdem ustrezne besede v slovarju tujk za,.......hm,"razpršenomaglevskozadeganost"......pa nč.... x:)x

eee jest pa,....nič nafrfuljena,....sem v skladu z zgoraj omenjenim kontekstom....torej fajn x:Dx

Jeti a vratca visijo??.....sem mislila, da je strop poševen.....jh, moje uke res špegle rabjo x;)x x:Dx

Klarus, sej veš.....joke x;)x

ajd, lep dan vsem :detelca: xgoldfishx xwizardx

xsingx ...

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Jeti a vratca visijo??.....sem mislila, da je strop poševen.....jh, moje uke res špegle rabjo x;)x x:Dx

Glede omenjene slike omare od Klarus- moje mneje je da ja bil fotograf malo poševen... :vio:

Ali fotografinja... :inocent: x:Dx

Ono razpršenomaglevskozadeganost - tudi men nič jasno... :eek: x?x http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/k045.gif xnckrivx

ti, Mysti in dbk xDDx v olajšajte si dušo :vio:

no, me veseli x;)x

preden me pa kdo kam z zlatimi crkami zapise..sem tudi enim par danes zagrenil zivljenje...tako da, sem trenutno na eni pozitivni nuli z dobrimi deli danes x:Dx

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

štejejo samo dobra dela ... kar je slabo pozabimo x^x

kul, pol pa tako dobro, da sem zagrenil zivljenje samo takim, ki niso na lnf x:Dx x;)x

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

Čau strupoljubci.

Že dolgo se videli nismo. Majke mi, ni moja krivda xangx . Končno smo se preselili nazaj na celino in bom baje malce doma, no ok...ne čist...

Upam, da ste dobr, pa da ste vsi sestavl omare, nahrulil mizarje, vsaj jst sm svojga dons, mi je rekel naj ga pokličem naslednji torek....no imam filing, da se me res ne boji, ker se nategujeva že celo leto. Ga ne priporočam, zaradi hitrosti, če kdo misli uporabljati pohištvo še v tem življenju :vragec:

Moj Zajki ful raste in mi krivi hrbtenico, ker se rad nosi, ampak nč hudga sej mogoče še kdaj kako jogo povadim in tole uravnam.

Drugače se pa danes in včeraj ful neki smejala k pečena mačka je blo ene par hudih scen x^x se tko paše smejat, res. No tkole jest sm poletje preživela, pa najbrž ste vi s tem že nekako zaključili in sem malo mimo s temo :inocent:

No tolk ob prvem javljanju, sem še v šoku, ker sem začela pospravljat doma in prati perilo :inocent: :O: horror, kje se tolk tega nabere???

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

no, me veseli x;)x

preden me pa kdo kam z zlatimi crkami zapise..sem tudi enim par danes zagrenil zivljenje...tako da, sem trenutno na eni pozitivni nuli z dobrimi deli danes x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx .........

Čau strupoljubci.

Že dolgo se videli nismo. Majke mi, ni moja krivda xangx . Končno smo se preselili nazaj na celino in bom baje malce doma, no ok...ne čist...

Upam, da ste dobr, pa da ste vsi sestavl omare, nahrulil mizarje, vsaj jst sm svojga dons, mi je rekel naj ga pokličem naslednji torek....no imam filing, da se me res ne boji, ker se nategujeva že celo leto. Ga ne priporočam, zaradi hitrosti, če kdo misli uporabljati pohištvo še v tem življenju :vragec:

Moj Zajki ful raste in mi krivi hrbtenico, ker se rad nosi, ampak nč hudga sej mogoče še kdaj kako jogo povadim in tole uravnam.

Drugače se pa danes in včeraj ful neki smejala k pečena mačka je blo ene par hudih scen x^x se tko paše smejat, res. No tkole jest sm poletje preživela, pa najbrž ste vi s tem že nekako zaključili in sem malo mimo s temo :inocent:

No tolk ob prvem javljanju, sem še v šoku, ker sem začela pospravljat doma in prati perilo :inocent: :O: horror, kje se tolk tega nabere???

iiiiiiiiii....kozmična...... :2src: ....zobek očitno kul še naprej.... x:px ...ma sicer pa...kaj ne bo.... xsrcx

daaaannnnnnnnnnnnnnn................... xcivx

vreme za ne komentirat....vsaj pr nas......idealno za odmaširat nazaj v horizontalo......

bo treba na obisk v lj......

pa na kavo.....

no, večina vikend planov očitno narjena..... x:Dx x:Dx

ajd, mejte se..... x:Xx

dan :)

dans zjutri eno škorpijo na busu srečala...

že zadnjič sem jo...pa sem mislila, da narobe vidim oz sem bila tak zaspana, da nisem registrirala, kdo bi lahka bla :lol:

ta škorpija je uvožena iz lj v mb ;)

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx .........

iiiiiiiiii....kozmična...... :2src: ....zobek očitno kul še naprej.... x:px ...ma sicer pa...kaj ne bo.... xsrcx

daaaannnnnnnnnnnnnnn................... xcivx

vreme za ne komentirat....vsaj pr nas......idealno za odmaširat nazaj v horizontalo......

pa na kavo.....

no, večina vikend planov očitno narjena..... x:Dx x:Dx

ajd, mejte se..... x:Xx

uauuu

ti kar pridi. čimprej (sam ne še danes in ne še jutri x:Dx x:Dx x:Dx ). js bi tudi kavo pila. pa mal čvekala. pa poslušala seveda. xyesx

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/chat.gif xpartyx

pa en lep pozdrav vsem seveda

vaja dela mojstra, če mojster dela vajo

Kaj enga...2 imamo...

Obisk x:px no da vidimo.

dan gnezdo

cosma rabi malo pomoči x;)x xwizardx ... wb

O thx. Ja en mau...recimo zdele bi morala nujno ven, pa se je Zajki odločil da pančka w:Iw :fiju: V bistvu ima zlo dobr naštudiran kdaj nespat in kdaj spat, čisto obratno od mojega voznega reda. No pol se pa čakava...no jest čakam :frog:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Dober večer!

Že dolgo se nisem javla tu... med škorpeki v domačem gnezdu. xDDx Tale retro merkur me je pa letos do zdaj najbolj namučil, nič ne speljem tak kot sem si zamislila. Že dolgo se mi ni zgodilo, da sploh ne najdem besed, ko bi nekaj rada povedala, kaka bedarija :o|o: Nekaj mutim, pa mutim, da je že okolici hecno. Pa oktobra sem vedno energijsko na nuli, komaj čakam da prileze sonček v škorpijo, da pridem k sebi. x:)x

Tak da, še dva dneva, pol pa vikend, da si naberem energije, če bo le cajta dovolj za vse kaj mam v planu, in če bo sploh prišlo do izpolnitve planov, vsega sn zadnji tedn že navajena x8Dx

Nič, lepo bodite! x;)x

Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari.

Čeeeer xsingx

Glede omenjene slike omare od Klarus- moje mneje je da ja bil fotograf malo poševen... :vio:

Ali fotografinja... :inocent: x:Dx

Ono razpršenomaglevskozadeganost - tudi men nič jasno... :eek: x?x http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/k045.gif xnckrivx

ooo thanks,...ja fotoaparat kriv,....fajn :palec:

maglena razpršenost tud men nč jasna,.....sam se pa dolg piše pa bere,...uporabno, če že ne razumljivo... x;)x

sve če to narod srediti...al kako že.... :inocent: x;)x

eeee, koji narod to sređuje :inocent: .......i ja bi antioksidante.... x:Xx x;)x :inocent:

pa en lep pozdrav vsem seveda

no, teb tud en cmok x:Xx

Kaj enga...2 imamo...

ojla Cosma,....lepo te je spet "slišat" bejba.... :palec: x;)x

Luckica sej bo....še enmal pa smo planetarno "doma"... x:)x x;)x

Ajd vsem en cmok in seveda soljat x;)x

xwizardx xgoldfishx :detelca:

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

daaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnn......... xcivx

hja....oktober....jasno....kaj pa naj bo druzga......sodi v isto kategorijo kot februar in maj....luftarski čas......repki smo pa v inkonjunkciji..... :vragec: x:Dx

a da se dolgo bere..... :o|o: ...no ja...js sem že.....

antioksidante mam očitno js čez......baje najbolj delujejo ob sobotah popoldan al pa zvečer....... x:px

ajd, mejte se...... x:Xx

Morgen strupeni... x:Xx xsrcx

Luftarski čas... :eek: x?x

Kdaj pa ni? x:Dx x:px

Megla je v vseh letnih časih... :vio: :inocent:

Antioksidanti... x8Dx x:Dx

A je dvakrat kuhan jabolčni sok tudi antioksidant? :inocent: x:px

dobro jutro ne-gnezdo!

danes je en super dan x:)x še megla me ne moti x:Dx

antioksidante mam očitno js čez......baje najbolj delujejo ob sobotah popoldan al pa zvečer....... x:px

tule notri se pa razlog skriva - napovedani antioksidanti za soboto.

a vidite, kako mal je enim treba

drgač pa ... kaj mate tolk proti oktobru? saj je čist ok. sam mal je :xx!: letos...ja, pa lani tud ni bil najboljši...in predlani... x:Dx x:Dx x:Dx

sam hec. men so vsi mesci ok.

pa lepo se mejte.

o, dobro jutro, alef

kako kej pr vas? je mraz popustu?

vaja dela mojstra, če mojster dela vajo

drgač pa ... kaj mate tolk proti oktobru? saj je čist ok. sam mal je :xx!: letos...ja, pa lani tud ni bil najboljši...in predlani... x:Dx x:Dx x:Dx

sam hec. men so vsi mesci ok.

o, dobro jutro, alef

kako kej pr vas? je mraz popustu?

x:Dx :o|o:

Jaz nimam nič proti oktobru... :palec:

Je običajno najtoplejši jesenski mesec, vsaj prva polovica... x:Dx

Pa kostanj se nabira v oktobru... x:px

Pa šnops se začne kuhat... x:px x:px

ITD

Mraza na jugu trenutno ni, nebo že drugi dan zjutraj čisto brez oblačka... x:px :palec:

Temperature zjutraj in čez dan znosne, antibiotikov in antioksidantov dovolj na zalogi... x:px x^x :inocent:

bom morala tudi jaz kakšen antioksidant požreti x:Ix ... česen je očitno samo proti vampirjem x:Dx ... spet mi svečka visi iz nosa

lep četrtek vsem :flower:

Česen delije tudi proti živim... x8Dx

Če koga nočeš v svoji bližini je zelo uporaben... :inocent: x:px x:o)x

Morgen strupeni... x:Xx xsrcx

Luftarski čas... :eek: x?x

Kdaj pa ni? x:Dx x:px

Megla je v vseh letnih časih... :vio: :inocent:

Antioksidanti... x8Dx x:Dx

A je dvakrat kuhan jabolčni sok tudi antioksidant? :inocent: x:px

:ermm:

nak,....magla je v domeni ribjih poslov..... :inocent:

tud stokrat kuhan jabolčni ali pa whathever bodisi sok.....jh, to so obkladki,....notranji al pa zunanji, vseeno....pih... x:px x;)x

antioksidant je KAVAAAAA....natur,......vse ostalo je sintetika.... x:Dx :palec:

vseeem leeeep dan :detelca: xgoldfishx xwizardx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...