alef 9. oktober 2008 Prijavi Deli 9. oktober 2008 nak,....magla je v domeni ribjih poslov..... Naj bi tako bilo, ja... Samo zadnje cajte je vse tako kot je včasih pela Josipa Lisac - magla svuda oko nas... Aja, to je že politika, pa ne paše tu not... :xx!: Obkladki... Jaz sem samo za notranje, za zunanje je škoda materiala.Pa nobenga efekta ni, razen da si moker na nepravi strani... Za tisto kar pa ti piješ kot kofe bi pa po mojem že rabil orožni list... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 9. oktober 2008 Prijavi Deli 9. oktober 2008 Naj bi tako bilo, ja... Samo zadnje cajte je vse tako kot je včasih pela Josipa Lisac - magla svuda oko nas... Aja, to je že politika, pa ne paše tu not... :xx!: Obkladki... Jaz sem samo za notranje, za zunanje je škoda materiala.Pa nobenga efekta ni, razen da si moker na nepravi strani... Za tisto kar pa ti piješ kot kofe bi pa po mojem že rabil orožni list... aaa, a zarad tega se "moji" trinožci varne počutijo,......bom vprašala dotičnega, če ima zame orožni list.......svašta.... obkladki pa,.....notranji mi povzročajo slabost,....zunanji pa išias,....tak da, neuporabljivi spljoh... Josipa i magla,....hm,....starejša k sem,.....bolj zabavna mi je igrica " torpedi i magla".... jh,....naj... so ga danes vsi okol mene,.....spet preveč energy.....jao,....pa še noč čarovnic se bliža.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 9. oktober 2008 Prijavi Deli 9. oktober 2008 .....jao,....pa še noč čarovnic se bliža.... upam, da Marsa ne bo prevec jezna, ce bom najprej tukaj zacel reklamirat: http://www.hero.co.yu/files/iimegesL/brezova_metla.jpg xsmx Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. oktober 2008 Prijavi Deli 9. oktober 2008 pravkar dobla košarico od kolega, ki mi je obljubil, da bo montiral kuhinjo kaj pa lahk pričakuješ od duplega raka Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. oktober 2008 Prijavi Deli 9. oktober 2008 no pa imam že novega monterja sem našga hišnika vprašala, če kerga pozna....pa mi ga je kr zrihtal...no itak dela v naši firmi tak, da drugi teden montiramo kuhinjo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. oktober 2008 Prijavi Deli 9. oktober 2008 pravkar dobla košarico od kolega, ki mi je obljubil, da bo montiral kuhinjo kaj pa lahk pričakuješ od duplega raka pje znoriš,,,sam to pazi, da ga v stanovanje ne spustiš, ko je enkrat not ga ne spraviš več ven Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. oktober 2008 Prijavi Deli 9. oktober 2008 pje znoriš,,,sam to pazi, da ga v stanovanje ne spustiš, ko je enkrat not ga ne spraviš več ven a da ne..... ...o ja...čist komot..... sicer pa sami lepi rekviziti tlele.....antioksidanti, orožni listi za kavo, megla....da o metli spljoh ne govorim.... ...comp doma mi še zmer nek šteka....baje odstranjeni še zadnji ostanki trojanca....no, mal sem skeptična...nova miš pa tolk šiba, da kurzor tako po ekranu leti, da tega sploh ne dohajam....lohk si mislite, kakšna je bla tastara.....etra muzejski primerk..... ......vaje ble fajn dans.....zato pa še tle rogovilim...zjutraj bom pa cvilila, da se mi spi.....eh....nobene mere......ah ja, pa nobena sitnoba me ni dajala...... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 9. oktober 2008 Prijavi Deli 9. oktober 2008 pje znoriš,,,sam to pazi, da ga v stanovanje ne spustiš, ko je enkrat not ga ne spraviš več ven a dej,....a kleščarji tud med inventar tiščijo,..... ajd gnezdo, nočko aja dbk,....a si te metle devicam odnesu? Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. oktober 2008 Prijavi Deli 10. oktober 2008 daaaaannnnnnnnnnnnnnn........... pišuka....zvampirila danes 1 uro preden mi je zvonila budilka.....sredi noči torej.... ...za kaj je to dobro, se mi še sanja ne....razen, če me je že ponoč zagrabil petkov sindrom.... ........... pridem še kaj pokukat...če mi ne bodo skoz za ovratnik dihali....pa še neko gužvo mamo dans.... ajd, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 10. oktober 2008 Prijavi Deli 10. oktober 2008 aja dbk,....a si te metle devicam odnesu? jih ne rabimo drugace...so pa menda z devisko natancnostjo narejene Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. oktober 2008 Prijavi Deli 10. oktober 2008 ma jok....tole pri vstopu pokažejo fani našga gnezda..... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 10. oktober 2008 Prijavi Deli 10. oktober 2008 a to je potemtakem kot vstopnica? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. oktober 2008 Prijavi Deli 10. oktober 2008 al pa bela zastava...... ..... .......al pa navijaške zastave.....kakor je komu ljubše....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. oktober 2008 Prijavi Deli 10. oktober 2008 jeti...da se pocajtaš...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. oktober 2008 Prijavi Deli 10. oktober 2008 jih ne rabimo drugace...so pa menda z devisko natancnostjo narejene Ne ti meni zdaj tukaj o metlah ko pojma nimaš... Metle, sirkove, brezove, kakršnekoli, so suhorobarski patent pa malo previdno o tem, da ne fašeš kakšno tožbo zaradi avtorskih pravic ali kaj podobnega... Jaz sem iz tistega konca doma, zato... http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a020.gif Morgen strupki, povampirjeni, poflajštrani in vsi ostali... http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/c035.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 10. oktober 2008 Prijavi Deli 10. oktober 2008 kar še vadi, alef ... vaja dela mojstra a nejs tud tko pravim in to vsakokrat ko kej napišem jeti, lepo se pozdravi z metlami pa ne preveč komplicirat, je lohk kakršnakoli - sam da dela pa dobro jutro vsem seveda Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 10. oktober 2008 Prijavi Deli 10. oktober 2008 Ne ti meni zdaj tukaj o metlah ko pojma nimaš... Metle, sirkove, brezove, kakršnekoli, so suhorobarski patent pa malo previdno o tem, da ne fašeš kakšno tožbo zaradi avtorskih pravic ali kaj podobnega... Jaz sem iz tistega konca doma, zato... http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a020.gif ti bom mogoce enkrat ob priliki razlozil, zakaj boste pocasi izrinjeni s teega podrocja ekonomskega udejstvovanja, zgodovinskim referencam navkljub Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. oktober 2008 Prijavi Deli 10. oktober 2008 hvala kar še vadi, alef ... vaja dela mojstra Ni treba nič vadit, obvladam... To je bila samo demonstracija zastraševanja... ti bom mogoce enkrat ob priliki razlozil, zakaj boste pocasi izrinjeni s teega podrocja ekonomskega udejstvovanja, zgodovinskim referencam navkljub Daj ne s***... Konkurenca je res velika, Kitajci pa Korejci pa ostali rumenčki... :xx!: Ampak taprave coprnice pa še vedo kaj je kvaliteta in tradicija... x^x Na sesalcih, pa tudi če so turboultrasuper se pa ne da jahat... Oz. se da, samo... ...občutki niso tapravi... Strank nam ne bo zmanjkalo, nič bat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. oktober 2008 Prijavi Deli 10. oktober 2008 ... metlegumijasta je dobra ... ne dvigne veliko prahu kadar je treba "na hitro" kam skočiti ... tako, da je coprnik presljepen Gumijasta... Preveč gladko, preveč... ...fleksibilno... Nezanesljiv oprijem, premajhna trdota... Kvalitetna coprniška metla mora bit brezova.Da se je za kaj prijet... Pa lesen štil mora imet zaradi... ...no, da ne grem preveč v detajle... DBK, dete moderne dobe, pojma nima... a dej,....a kleščarji tud med inventar tiščijo,..... Samo v vednost - škorpijoni imajo tudi klešče... Ker pa so bile s tem najverjetneje mišljene vodne živali z omenjenim orodjem - teh se ni za bat, nikakor... Celo življenje prehodijo v rikverc in preden njim kapne kaj se dogaja, se cel svet že najmanj trikrat obrne... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 10. oktober 2008 Prijavi Deli 10. oktober 2008 ...preden njim kapne kaj se dogaja, se cel svet že najmanj trikrat obrne... tole bom pravzaprav vzela kot kompliment velikokrat ni dobro na prvo žogo skakat ma svoje prednosti tale počasnost kar se pa rikverca tiče...je pa stvar zornega kota (vidim, da tud vodnarjem ne potegne čist vedno vse ). se ti zdi, da je rikverc, ker vse sam z očmi gledaš Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. oktober 2008 Prijavi Deli 10. oktober 2008 vidim, da tud vodnarjem ne potegne čist vedno vse ). se ti zdi, da je rikverc, ker vse sam z očmi gledaš Pa ja... To je samo taktično prikrivanje pravih sposobnosti... Vedno je dobro imet kaj v rezervi... x^x Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 10. oktober 2008 Prijavi Deli 10. oktober 2008 DBK, dete moderne dobe, pojma nima... mi rece nekdo, ki bi razvajenim skorpijam uturil brezove metle za prave carovnice ja morajo bit vrbine (valjda od zalujke), pa se to ob polni luni nabrane gumijaste metle? :xx!: eh, ne bom komentiral...sploh... toliko o kvaliteti produktov, o kvantiteti pa drugic kar se pa rikverca tiče...je pa stvar zornega kota (vidim, da tud vodnarjem ne potegne čist vedno vse ). se ti zdi, da je rikverc, ker vse sam z očmi gledaš se strinjam...kot v tistem starem vicu o vozniku yugota...prva, druga, tretja, cetrta, rally Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. oktober 2008 Prijavi Deli 11. oktober 2008 mi rece nekdo, ki bi razvajenim skorpijam uturil brezove metle za prave carovnice ja morajo bit vrbine (valjda od zalujke), pa se to ob polni luni nabrane Kot sem že napisal, nimaš pojma... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/g070.gif Vrbove metle so samo za velika praznovanja in zborovanja.So lepe in elegantne, niso pa trpežne.Za trde delovne razmere coprnic so primerne edino brezove... Tako.Ko boš pa še malo zrasel ti pa še kaj razložim... x^x Morgen strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. oktober 2008 Prijavi Deli 11. oktober 2008 daaaannnnnnnnnnnn.................... kere srčkane debate o metlah, sesalcih in drugih pripomočkih....... sem se prav nasmejala........strela, pozabla vzet vrbovo za zbor.....eh.....bodo pa delovne razmere..... .....sej so itak že....sem namreč v službi.....sam šef mi še ne diha za ovratnik..... vas pridem še kaj pokukat....ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. oktober 2008 Prijavi Deli 11. oktober 2008 ahoj čarovniška posla vidim tule a?ko imaš že rpakso tud metle ne rabiš več...rabim pomoč, v bistvu bom začela tkole - a ste kdaj bili tik pred tem da najdete najboljšo rešitev da vam je vse jasno ampak pojma nimate kje hudiča naj bi naredil klik z miško? torej stvar je sledeča - na tisu se menda da izračunat lepo km... pa ne tko da odtipkam v imeniku naslov pa potem najkrajšo pot pa blabla ampak naj bi citiram odgovor od nekjeTam greš na zemljevid in klikneš merjenje razdalje in potem rišeš z rdečo linijo po zemljevidu in hkrati ti meri razdaljo... jest ne najdem kam naj kliknem - help mi ker če ne ne bodo cunje boešene pa posoda pospravljena pa.... mi je pa tole zelooo pomembno ker so tam vse moje gozdne poti vrisane...jutri me čaka turca iz prejšnje nedelje... Joj Jeti sem se nate v nedeljo fulkrat spomnila ker vem da spremljaš moja potepanja. štartala sem pr Šparu, šla proti Klančišam, pristala v Jesenovem nato naprej v hrib in se znašla na Planinski vasi, ter se vrnila preko prapreč domov... rabila 3 ure pa pol... zdej me pa km zanimajo...aja pa tačka me še vedno boli... sem pri dandi prebrala da je to normalno stanje za ta čas... mi je lažje sej veste vsaka tolažba prav prideaja pa tamalo spet koleno boli, pa polno dogajanja imampredvsem pa - a je možno da sem se tolk postarala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.