silki 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>a si se nadelala? al kako? Ma, pr men ni to nč neobičajnega, sem vajena pozno v noč delat al pa študirat,....itak sem nočni ptič Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma, pr men ni to nč neobičajnega, sem vajena pozno v noč delat al pa študirat,....itak sem nočni ptič kaj pa delaš? Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj pa delaš? hm, cifre,zakoni...(finan.-davčno področje) Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jutrček! lepo ste se mele.....pridne babe! kwa ste pa strupenjače Pikici ušpičle .....včer bla tok u luftu, dons pa mrk, se preveč tortic napokala, al tista Bernova napoved o klaftrah drži?? lp Kumi ostala živa. Prov fejst babe ste. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Fotka (na žalost nobena ni mela digitalca, zato je fotka bolj boga- gsm).... pa še kelnarja je mal postran nesl, k je blo tok dobrih ženskic na kupu aja sej res, Samson23, zakaj nisi prišel kelnart?? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 bern, a ti pa nisi šel?Nak, mi je zanč Valkira lepo rekla, kar mi gre Šala, šala! V resnici sem imel srečanje Astrokluba v Mengšu. Malo o problematiki in planih za naprej. Sejm bil je živ. Ob desetih, ko sva štartala iz Mengša, nisem bil niti sposoben za kaj smiselnega - kamor sem pogledal, sem sam pojstlo vidu ... Tako da kdaj drugič. (Če bom priden do takrat ... ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Fotka (na žalost nobena ni mela digitalca, zato je fotka bolj boga- gsm).... Škorpijonke! Mi je žal, da nisem v Ljubljani, drugače bi vam prišla malo povprečje podirat ko ste same svetlolaske, razen ene. Užitkarice! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Fotka (na žalost nobena ni mela digitalca, zato je fotka bolj boga- gsm).... Kok smo lepe....kaj jamraš, da ni dobra fotka...ne mojga telefona žalt, bejba! Jao,pa same blodinke okol mene... Ok, no, misoni je še ena dobordošla izjema, ostalo pa... :xx!: Bern, priznej, da si se v hlače. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Škorpijonke! Mi je žal, da nisem v Ljubljani, drugače bi vam prišla malo povprečje podirat ko ste same svetlolaske, razen ene. Užitkarice! DVE temnolaske! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 jaz tud ne bla pridna. ejjj, punce!!!!!!!!!!!!!! Kok kul, same bjonde madonca! prvega jasno zagledas dvojcka. sam aiwo pa tino sem spoznala, poleg pikice.ste pa fajn, pa dobro vzdusje, pa tud placek pa vse skup je videt kul, skoda, res, ko me je tole zvil! upam da se se kdaj dobite! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kok smo lepe....kaj jamraš, da ni dobra fotka...ne mojga telefona žaltPa sej nism tko misnla.... - Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Pika ni škorpijonka edino, če je bila fotografinja! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> jaz tud ne bla pridna. ejjj, punce!!!!!!!!!!!!!! Kok kul, same bjonde madonca! prvega jasno zagledas dvojcka. sam aiwo pa tino sem spoznala, poleg pikice.ste pa fajn, pa dobro vzdusje, pa tud placek pa vse skup je videt kul, skoda, res, ko me je tole zvil! upam da se se kdaj dobite! Vejšde....smo se zmenle, da vsaj en pondelk v mescu...je tok za prešinfat! Pika je ta črna, Katrina. Škorpijon v uranu...sej to je tud velal včer. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Potem še dobro, da me ni bilo. Bi kvarila povprečje s svojim dvojnim škorpijonom! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Potem še dobro, da me ni bilo. Bi kvarila povprečje s svojim dvojnim škorpijonom! Ufff midve sva pa na isti dan..... razen letnika no.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ufff midve sva pa na isti dan..... razen letnika no.... The best Imaš tudi Luno v škorpijonu? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 aja sej res, Samson23, zakaj nisi prišel kelnart?? ..sej nism nor, da bi lezel v scorpijonje gnezdo... mlad sem se, jebela... skoda me je... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>The best Imaš tudi Luno v škorpijonu? Ne, to pa ne... to bi blo pa preveč Me dvojček rešuje! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>..sej nism nor, da bi lezel v scorpijonje gnezdo... mlad sem se, jebela... skoda me je... A to je zdej nov izgovor za reve? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>..sej nism nor, da bi lezel v scorpijonje gnezdo... mlad sem se, jebela... skoda me je... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 hi hi hi...bejbe, ste ble prav opasna druščina bern, fajn, da si mel srečanje drugje...da si ne bi mislili, da si ne upaš ...sej se sam hecam... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>..sej nism nor, da bi lezel v scorpijonje gnezdo... mlad sem se, jebela... skoda me je... Krohot....ni te škoda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne, to pa ne... to bi blo pa preveč Me dvojček rešuje! Mene pa asc. Lev! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mene pa asc. Lev! Aja... sem mislila da si v asc. SCO. A maš luno pol v scorpyju?? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aja... sem mislila da si v asc. SCO. A maš luno pol v scorpyju?? Luno in Sonce! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.