klarus 13. oktober 2008 Prijavi Deli 13. oktober 2008 slika je eno..drugo je realnost Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 13. oktober 2008 Prijavi Deli 13. oktober 2008 Danes jokam.Ne morem verjeti kaj se dogaja v tej državi in z našimi službami.Očitno bo treba vedno bolj iskati alternativne vire zaslužka. Naj gre svet lepo v eno debelo grdo rit. mislis, da bo zato kaj boljse? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. oktober 2008 Prijavi Deli 13. oktober 2008 Danes jokam.Ne morem verjeti kaj se dogaja v tej državi in z našimi službami.Očitno bo treba vedno bolj iskati alternativne vire zaslužka. Naj gre svet lepo v eno debelo grdo rit. like somebody cares ... Oja, kakšen se pa še najde... Ki mu ni vseeno... http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n020.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n050.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. oktober 2008 Prijavi Deli 13. oktober 2008 tud jst dons žalostna, ne vem zakaj... dihat mi ne da... svet postaja zame prekrut... jeti sem šokirala s svojo frizurco... jeti, kadar sem žalostna sem megla veš...lepo se imejte...še enmal pa grem domov...pogrešam smeh, pogrešam toplino Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 13. oktober 2008 Prijavi Deli 13. oktober 2008 čeeeer gnezdo Mysti, Ksenia,....evo enmal ženske energy, hudomušnosti.......kar pač rabta.. Če ne jutri, pojutrišnjem bo sigurno bolje in drugače Ej valkira ......viš, pojačaj turški antioksidant.... Sicer pa,....kaj naj napišem, da se ne ponavljam,....urnik vrtiljak,.......da skrajšam, sem odlično vsem lep jutrišnji dan Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. oktober 2008 Prijavi Deli 14. oktober 2008 daaaannnnnnnn........ upam, da ste danes vsaj malček boljše volje.....pa da bo kakšen korak zato lažji..... a mam kaj za komentirat....?...menda nič.....še..... ajd, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 14. oktober 2008 Prijavi Deli 14. oktober 2008 Azilantski pozdrav Zapirajo se vrata, na stežaj se odpirajo druga. Jok pomaga, da jih ne spregledamo. Pokončno naprej Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. oktober 2008 Prijavi Deli 14. oktober 2008 Dobro jutro škorpije in ostali... Za vse žalostne, objokane, razočarane, jezne... x:Xx http://www.smilies.4-user.de/include/Liebe/smilie_love_011.gifhttp://www.smilies.4-user.de/include/Liebe/smilie_love_073.gif Pa lep dan vsem... Jeti... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 14. oktober 2008 Prijavi Deli 14. oktober 2008 daaan gnezdo danes polna luna v ovnu,.....hm moja natalna tudi v ovnu,.....torej mi ni potrebno razlagat kako se počutim,....... Jeti,...jh, težko ja,.....vem, da se ti ne zdi "tole" dobro sedaj,....pa vendar bodi vesela za v partnerstvu,.....dala skozi minsko polje.....tak, da....vse dobro... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. oktober 2008 Prijavi Deli 14. oktober 2008 nisem vedela, da imaš Silki, fajn slišat da je vsaj eden fajn. Včeraj folk nosila polna luna...vsi kr neki...polne roke in ušesa dela.Pa sej bo. Dons tut spido lauf urnik. Zajki gre k babici, jaz pa okol vogala 2x pa po dolgem in počez opravkov in opravil. Nč drugače kot je bilo.... p.s. pobože za vse, ki ste lunsko dol Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. oktober 2008 Prijavi Deli 14. oktober 2008 sigurno te čaka nekaj, samo pozorna bodi... Upam, da kmalu najdeš rešitev hvala vsem za lepe misli... sej jst sama sem čist ok, sam ne vem, nekaj čutim, nekaj se dogaja...danes spet tekla... upam, da mi uspe naslednjo nedeljo, predvsem da mi uspe uživat jeti jutri grem k frizerju... danes bi me morala videt, sem kot pudlček... sploh ne morem verjet da imam tko kodralajstne lase Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 14. oktober 2008 Prijavi Deli 14. oktober 2008 Silki, fajn slišat da je vsaj eden fajn..... itak bejba pa čestitke za materinstvo,....lepo obdobje, uživej max v njem,....vse dobro obema... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. oktober 2008 Prijavi Deli 14. oktober 2008 minska polja....ha ha...skrajno koristna zadeva...al obstane al pa škripne....v vsakem primeru je čiščenje odlično.....jeti..... mystica.....sej je še kaj druzga na svetu....kar ti bo zihr fajn.....in kot pravi ksenč.......pozorna bodi.... cosma.....ti in silki bosta nekega lepega dne sami sebe srečali nekje...... ooooo...ksenč....kako kaj hemoglobin....? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. oktober 2008 Prijavi Deli 14. oktober 2008 danes polna luna v ovnu,.....hm moja natalna tudi v ovnu,.....torej mi ni potrebno razlagat kako se počutim,....... Rogato... Dokončno.Prišli novi normativi za financiranje v šolstvu. Tako smo lepo odleteli ... bomo delali samo še za 4 ure. Pa, denarja bo manj, bo pa več časa... Verjamem da se boš našla kaj kar ti bo tako v veselje kot korist... Drži se... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 14. oktober 2008 Prijavi Deli 14. oktober 2008 Dokončno.Prišli novi normativi za financiranje v šolstvu. Tako smo lepo odleteli ... bomo delali samo še za 4 ure. Mysti ne vem. če bo tole kaj pomagalo, upam pa da malce bo,....veš, Zenovci pravijo, " vsak dogodek, ki se mi zgodi je najboljši ali vedno se mi zgodi najboljše kar je možno", čeprav na prvi pogled ne zgleda tako. Tudi Radjaisti pravimo, "dogodek je samo dogodek, tvoja interpretacija mu da predznak in če mu daš -, sledi -, če mu daš + sledi +, torej si osvojila lekcijo.Torej za nekaj je to dobro in če boš "odprta" boš kmalu ugotovila zakaj, Zaupaj sebi. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. oktober 2008 Prijavi Deli 14. oktober 2008 Cosma, glede na tvoj urnik najboljš, da mi kar naslov na OS pošlješ, da ne bo zajčica najstnica postala, preden se midve srečava pozdravček v gnezdo x:Xx Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. oktober 2008 Prijavi Deli 14. oktober 2008 ooooo...ksenč....kako kaj hemoglobin....? hm... a veš da ne vem točno, nazadnje je bil kul... še boljše železo... a čem it preverit? v glavnem danes resno razmišljam da bi pustila ta lajf za seboj in spokala nekam kjer bi imela občutek ... mah ni važno.. itak ne bom, me tamala še potrebuje... razmišljam če tale saturn v 12 bajti tko vpliva name... sej ne jamram res ne... počutim se kul tečem uživam v naravi imam krasne prijatelje kar jih je ostalo... v službi sprejemam super lekcije - hvala ... ampak neki neki ne štima... sam upam, da ne bo spet kak potres... ker kadar se jst tkole počutim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. oktober 2008 Prijavi Deli 15. oktober 2008 daaaaaaaannnnnnnnnn........ ....tud če je še skor tema zunaj..... aliana......zelo smiselno..... mystica....upam, da si že najdla najmanj 3 pluse..... xrosex ksenč.....sej zdej najbrž že kr po počutju veš, kako je s hemoglobinom.....potres....hm...eden bil dva dni nazaj......sam itak jih je zmer več..... sicer pa nč posebno novega...doma se mi je net sesul...zadnji udarec retromerkurja.....baje pridejo dans popravit....zvečer grem na koncert.....vmes pa služba in nekaj logistike.....in to je to..... mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 15. oktober 2008 Prijavi Deli 15. oktober 2008 NEVNIK JE DRGJE, PRASICE LJENE NE ZNAJU NAĆI NI FORUMA NI TEME, UTIPKA PŠKLORPIJON (LJENE, MRTVE, BOLI JI SVE, A GLAVNO DA SE PUVAJU NAD VSEMU ( B BOLJE SU VAGE U KREVETU, POŽDERITE SE. ŠKORPIJE RANO UMRU, LP, IZ ZAGREBA. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. oktober 2008 Prijavi Deli 15. oktober 2008 bejba, če maš probleme, jih rešuj kje drugje...... u bistvu...al pa tud ne..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. oktober 2008 Prijavi Deli 16. oktober 2008 daaaaaaannnnnnnnnnn.......... bla na koncertu včeraj.....njami.... ...zlo fajn......raj za ušesa in dušo......dans se mi obeta teren....hoja po strehah....nice.....za popestritev......pol pa nekaj domače logistike, pa vaje....pol je pa tako že spet trda tema.....jh, kaj čmo...... mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. oktober 2008 Prijavi Deli 16. oktober 2008 jeti....pobož in popih.....sej na daljavo tud velja..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 16. oktober 2008 Prijavi Deli 16. oktober 2008 dobro jutro, ne-gnezdo http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/icon_smesko.gif danes sem več kot odlično. sem bla že takoj zjutraj. pol sem šla pa še na masažo in sem zdaj poleg odlično še blažena da bo merica polna grem popoldan po nakupih (beri denar zapravljat )ahhh skrajno lepo se imejte Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. oktober 2008 Prijavi Deli 16. oktober 2008 Morgen strupki... Naj vas sonce greje, čeprav ga ni videt... Pa naj bo v mislih in srcu... Jeti... http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n020.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. oktober 2008 Prijavi Deli 16. oktober 2008 blaženi škamp....kar tako naprej...... helou perešček......hvala enako za lepe želje..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.