Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

popih na zaštekan vrat :fiju:

hvala klarus...tebi pa nazaj za prehlad..... :palec:

zaštekani vratovi pa trenutno zlo IN... pri nas v službi eni 3je s heksenšusi ta teden, vključno z mano včeraj...

najbolš, da bi jih masovno odnesli na servis..... :o|o: ...pobož za prehlad.....tud tole masovno..... :vragec:

a si se kej pregrešila? x:Dx

sem resno razmišljala, kaj bi lahko bla pregreha, pa nisem nč najdla..... xnckrivx .....valkira pravi, da je bolj množičn simptom..... x^x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

Morgen... x:Xx xsrcx x:Dx

Za zaštekane vratove... http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n020.gif xwizardx

Moj zaenkrat OK... x:px x^x

No ja... :vio: ...zašteka ob določenih pogojih, pa gibi gor-dol niso nikol prav dobro delali... :inocent: x;)x x8Dx

Za mizarje in ostalo obrtniško svojat - veliko sreče... :o|o: x:o)x xwizardx

"Starcem" pri tridesetih in ostalim metuzalemom pa en mladostni pozdrav... x:Xx http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a050.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Cosma... a maš ti tok rezbarskih projektov al te mizar nateg*pip* z enim projektom že uhuhu let :eek: men se zdi k da je ta mizar že 3 leta pod rušo in da ga ti đabe čakaš :o|o: x;)x

Grem domov x:Xx

Ma za zdej smo zaključili mizarski krožek, ampak ima fante še nekaj popravkov za narest. Enga po svoji, enga pa po moji krivdi. Je bil že 2x tukaj v 2 tednih, ampak nima nikoli s seboj tisto kar res potrebuje. Telefona pa ne sliši xrolleyesx :sleeping: Tako, da ga moram klicati in klicati in klicati....na koncu mu bom res glavo odšraufala. Tavmesni mizar je naredil vse bp in v dogovorjenem času...ker sem vmes zamenjala mojstra....oooohhhh nategancija da ne bluzim.

Jst se tut pridružim v klub nategnjenih vratov imam danes spet fizioterapijo vse me boli, rama, roka blabla....pomaga mi pa še ful, da mi Zajki visi dol z rame k stalaktit ima silno željo po visenju na moji rami, medtem ko sva sami...beri-skoraj cel dan. Blagovoli zaspati za pol urice, če pa kje drugje spi pa junaško potegne po 2h xOOx mam filing da ona mene mal :fiju:

Dons sem ji dala brokoli za probat po 2 žličkah je glasno protestirala je naredila :xx!: faco. Čisto drugač je pri korenčkovem frutku, ki ga obožuje. Ampak bo treba tole zelenjavco tudi začeti obvladovati.

Včeraj si končno ogledala Mammo mio, škoda k se ne more v kinu plesat x:Dx sej ne da je film ne vem kwa ampak Abba je še vedno zakon.

Valči 30? glp :madpro: v najboljša leta šele prihajaš.

lep dan vsem x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

No ja... :vio: ...zašteka ob določenih pogojih, pa gibi gor-dol niso nikol prav dobro delali... :inocent: x;)x x8Dx

ahhhhhhhh.....mogoče pa zato...... :inocent:

"Starcem" pri tridesetih in ostalim metuzalemom pa en mladostni pozdrav... x:Xx http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a050.gif

......... x:Dx x:Dx x:Dx ......... :palec: ........

iiiii cosma....si postnila vmes.....pobož tud tebi....za vrat & co.......

kdaj boste kaj doma, da si ogledam zajkita....... x:px ...?.... :2src:

Valči 30? glp :madpro: v najboljša leta šele prihajaš.

:palec:

zgleda bo treba tlele mal emšoje pogledat x;)x

začeli smo z buškami nadaljevali s fiziterapijami, pristali na heksenšusih :eek:

vsem s težavami en lep pozdrav (oni drugi ga ne rabjo, a ne, pozdrava)

vaja dela mojstra, če mojster dela vajo

sploh po tistem k me je tamal vprašu, če sem že stara mama k mam bradavido na faci :O: ... sem si jo šla kr prec odstrant x:px x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx

jao, če pomislim, da sem jaz že tud bliz 30... pa še nič konkretnega od mene.. nimaš ti kej se glasit x;)x

sam en pozdravček tlele not v gnezdo, moram šibat naprej...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

no jutri bomo pa res montiral kuhno...sta mi oba sveto obljubila :)

dans grem še po dormeo letvice.....hvala bogu mam tud za to prevoz....

potem pa drug teden še enkrat v ikeo po mizo in stole.....pa bo osnovno vse na kupu :hepko:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

čeeer gnezdo

Pa dobr, kaj dogaja :eek:

Soljat za vse vratove,...grla,...sitnobe,....prehlade....in ostale okončine,....aja,pa mizarje.. xwizardx xgoldfishx :detelca:

Hm,Amiska morda je pregreha v vprašanju "kdaj zadnje si se teleščku zahvalila ",.....sam prašam x:Xx x:)x

no, jest ne vem, da me kaj šteka,...mi emšo to popedena zgleda x;)x

nočko vsem xsrcx

:palec:

zgleda bo treba tlele mal emšoje pogledat x;)x

začeli smo z buškami nadaljevali s fiziterapijami, pristali na heksenšusih :eek:

vsem s težavami en lep pozdrav (oni drugi ga ne rabjo, a ne, pozdrava)

ja no, mladež no,....do poznih srednjih let bo že vse odštekano... x:Dx x;)x

ahm, pajade....a gibki smo pa luft... :ermm: x:Dx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Kwa zdej a še spimo???? :eek:

No, da ne bo kdo mislil, da se moj mizar kj zgovarja pa šmudla x;)x me je včeraj blagovolil poklicat in povedal da je buban, pa 2x je zakašljal in zasmrkal v telefon, pa rekel da pride konec tedna....sm mu takoj rekla naj nikar ne hodi bolan, ko se pozdravi pa naj le pride, če ga lahko vse čaka že kako leto in še malo več, bo pa še te 3 dni da pride k sebi. :vio:

Zjutraj sem se smejala novici na radiu, so povedali, da je en ropar poslal rože eni stari mami v opravičilo, torej še obstajata čast in poštenje na tem svetu x^x

Zajki je dons pometala vse igrače v radiju kakega metra jo sumim, da se hoče it njeno najljubšo pozo -stalaktit.

O vratu ne bi.... xrolleyesx

Amiska -Ta vikend smo doma razen kar gremo na maraton.

...grem v pričakovanju velecenjenega ubiska ene guspe x:)x

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

ja no, mladež no,....do poznih srednjih let bo že vse odštekano... x:Dx x;)x

:eek: :o|o:

Definicija... x?x

Ali je to od 50-100 ali od 100 naprej... :vio: :inocent: x:Dx

Morgen strupki... x:Xx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

daaaaan banda strupenjaška...... xsrcx

iiiii a sonček je domaaa?,....huh,...yeeeespost-4393-1224750899.gif

drgač pa na istoku ništa novo,.....pjevušenje je po starem repertoarju....post-4393-1224751543.gif

jh, sami žalostinski shansoni.....nbenga fajta...jh... :o|o: x:Dx

ajd lep dan vsem :detelca: xgoldfishx xcrossfingx xwizardx

:eek: :o|o:

Definicija... x?x

Ali je to od 50-100 ali od 100 naprej... :vio: :inocent: x:Dx

Morgen strupki... x:Xx xsrcx

pismo,...če me spomin ne vara,...od 94 dalje,....al pa od 104,... :inocent:

x;)x x:Dx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

x:Dx

Še ena definicija starosti - star si takrat kadar so svečke na rojstnodnevni torti dražje od torte... x:px :vio: x:Dx

x:Dx

Še ena definicija starosti - star si takrat kadar so svečke na rojstnodnevni torti dražje od torte... x:px :vio: x:Dx

ahm,....a to tudi pri razpištoljenih svečah velja? :inocent: .....eeee, beri prepevajočih,.....sam pol tudi pametneje kr zrolan štrudelj uporabit namesto tortice, da zdrži tovrstno zborovsko težo,.... x:px x:Dx

dan

ker dan je bil včeri :bomb:

ko so priključili vodo, so ugotovili, da v mojem stanovanju pušča cev.....sedaj se prerekajo, kdo je kriv..al uni, ki so delali finomontažo kopalnice in naj bi nekje prevrtali cev.....al pa uni, ki so polagali cevi in nekje usralu :vragec:

v glavnem, seaj bojo mogl odpret steno, da se vidi, kje je napaka :vragec: :vragec: :vragec: :vragec: :vragec:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Klarus, ne se sekirat pri nas smo imeli 2x poplavo, ko so montirali cevi, pa so pozabili zavariti zadeve... :vragec: no comment.

No dons je že petek in se mizar še ni pozdravil. Ne vem, če mu ne bi poslala košarico sadja z lepimi željami x:px

Drugače pa frker. Zajki meče igrače v premeru metra zdaj, je čist preveč gledala olimpijado po tv in se navdušila nad stilom Kozmusa. Vse leti.

Je pa fenomenalno pridna ko jo dobijo babice v roke, sploh je ne morejo prehvalit.

V play centru trenutno vleče Zajkita za noge in gledam koliko igrač se je že nabralo :inocent: . Moram pa priznati, da jih je nekaj tudi od mene mea culpa, čeprav glasno prepovedujem kupovanje le teh. Najbolj pri srcu mi je Laa-Laa telebajs x:Dx šele ko imaš dojenca, vidiš da to sploh ni slaba zadeva in je res narejeno za tamale čričke.

*Aliana a si dobila?

*Emšo? glp :inocent:

pobože vsem gremo ven, bo treba voz zakurblat, ker je sonček danes v gosteh.

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

x:Dx xcrossfingx :detelca: :detelca: xwizardx

O obljubah in čakanju obrtnikov pa raje nič... :o|o: :vio:

Če hočem ostat kulturen... :vragec:

moj dečko je čist kulturen tko da veste... se pelje 55 km in na kavi čaka stranko, a mu ključe dostavi, ker je prezgoden (očitno je velemesto nevajeno takšnih majstrov ;) tko da naročila kr dežujejo haha.. aja doma pa delo ostaja itak, si moram enga malarja omislit...

tačka ni ok in v nedeljo me čaka nekaj zelooo pvoezanega z njo... ma grem z nasmeškom

v nekaj mesecih sem spremenila totalno pogled na določene stvari, neposvečala pozornosti nekaterim ljudem in jih ni več, se nasmejala v tem tednu do solz, prejela nekaj grenkih lekcij in vesolje mi je namenilo nekaj čudovitih trenutkov... en zakon deluje pa če ga še tko šinfate... postajam mirna in srečna... v glavnem v nedeljo bom na glavnem dogajanju, v prvi smeni, če me kdo srča v majci polžje sekcije naj me pocuka za rokav... rpav vesela bi bila če bi zajčka videla ;) aja pa nimam več kratkih las, da ne bi kdo mislil da jst nisem jst...

pa zelooo močno mislim na našo Zasavko ki preživlja težke trenutke v bolniški sobi... kakšno zdravilno misel ji pošljite... sem kaj pozabila... aja v enem poglavju svojega lajfa se počutim kot najstnica - zmedena, fajn filing vam povem ,)

Zajči, Cosma, CDji so na poti :palec: x:)x

Ksenč, tačka bo zdržala kolikor pač bo, ti sam pejd pa se mej fajn :)

Čist obupno nedružabna danes.. prejle se na silo zvlekla na kosilo z I. frendom, ki je bil 10 let v tujini + njegovo punco.. jooj, kok jaz ne znam se it tegale chit-chat.. kaj pa ti kej počneš v življenju? in je blo pol mal bedno, ker si nismo mel kej dost za povedat.. pa ful moram bit ta prave volje za takole, da se mi da.. danes nisem.. sem se spuntala in ga samga pustila na večerni drink z njima in ostalimi.. jaz bom pa na moj brezvezni, dolgočasni, nepetkov in nežurerski način preživela večer.. ob knjigi :)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

O hvala Aliana xsrcx

Ksenč mi bomo na dogajanju nas boš spoznala x:Dx pa nas pocukaj za zajkita. Gremo spodbujat svoje favorite edini minus je ker se zadeva začne že ob 8h zjutraj xrolleyesx .

Na kateri tek si se prijavila?

Nataly ne bit užaljena, ni fora xsrcx

Zadnjič sem vidla ful dobre napise..

**Moj mož potrebuje očala -še vedno ne vidi stvari po moje**

**Na dan lahko ustrežem le eni osebi. Danes ni tvoj dan, ravno tako ne kaže dobro za jutri.**

Tazadnjega si bom dala kar v podpis x:px

...ravnokar spokala obiske domov :vio: fino k so vsi tolk prijazni.

Imam knjigo za preštudirat, nazadnje ko sem jo vzela v roke sem spala pri luči en teden :O: se kar ne morem pripravit...

**pobože za Zasavko xwizardx :detelca: xupx

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Haj,

že kar nekaj časa me ni bilo tukaj gor...

Danes pa vidim da je vse isto, eni in isti si dopisujejo nekaj v šifrah,

kar da vedeti da je zakjučena družba....

lp

naredite se lep dan

x:Xx xsrcx :2src: http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a015.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a040.gif

Lep dan tudi tebi... x:Xx

Zgornja šifra je specialno zate... x:Dx x8Dx

Dobro jutro tudi ostalim... x:Xx xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...