Amis 25. oktober 2008 Prijavi Deli 25. oktober 2008 'čeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr........ evo prebrala vse.....bla mal odklopljena od compa.... .....občasno ilegaljenje je krasna zadeva.....šifre?...kje, kakšne....?....a način komunikacije....hja, stvar staža, domišljije in naravnanosti na podobne frekvence....še nobenga nismo vn vrgli........kolkor vem.....sicer pa pobože, popihe, čestitke, lepe želje....vsem....vzemte kar vam paše..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. oktober 2008 Prijavi Deli 25. oktober 2008 enga lubčka vsem ško zdaj prihaja vaš čas... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 25. oktober 2008 Prijavi Deli 25. oktober 2008 čeeeeeeer jh, končno po dolgem času ob "normalni" uri doma,....pa še spanje se mi obeta,....že luxus tole... ja,pa prebrala za nazaj,....upam, da so izvini, izpahi,prehladi in viroze že zgodovina,...za vsak slučaj pa..... ilegala pa,... fajn Mojca P.,...evo še šifra zate,......dobrodošla,.. pa še "..", ki lepo opiše moje razpoloženje.. "Če ti nasprotnika ne uspe prepričati, ga vsaj zmedi..." Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. oktober 2008 Prijavi Deli 25. oktober 2008 "Če ti nasprotnika ne uspe prepričati, ga vsaj zmedi..." neptunovski fundamentalizem........ x:Dx Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. oktober 2008 Prijavi Deli 26. oktober 2008 Morgen... Brez šifer... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a020.gif Pa za zmedene nasprotnike... V ponedeljek pa pazite da ne boste eno uro prezgodaj v službi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. oktober 2008 Prijavi Deli 26. oktober 2008 za pondelk ni panike..sem bla pa dans skor prezgodnja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. oktober 2008 Prijavi Deli 26. oktober 2008 daaannnnnnnnnnnnnnnnnnnn........ evo...dobili štrom nazaj, pa sem vas prišla mal pokukat......da bi bla prezgodnja v pon...ne ne...ni straha..... ....sonček je, pa se grem na fuzbal tekmo zračit....... ajd, mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. oktober 2008 Prijavi Deli 26. oktober 2008 fauš za sonce.... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. oktober 2008 Prijavi Deli 26. oktober 2008 daaaan gnezdo danes pa off day,.....zvečer se samo v drugo pidjamo prestavim.... pa lep dan vsem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. oktober 2008 Prijavi Deli 27. oktober 2008 jaz sem pa zobke vidla jeeee, pa Cosmo spoznala... ful vesela pa Pikica me je med množico našla...zajček je pa spal, škoda da se nisem spomnila da imam darilce zanjo s seboj ti šment... drugič dobi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. oktober 2008 Prijavi Deli 27. oktober 2008 daaaaaannnnnnnnnn........ candle...tekma bla čista katastrofa.....sam zračenje pa na višku...... iiiii ksenč.....fouš za zajkita...... .....sicer pa, kako je šlo....?......pika pikica je, upam, ok..... silki nafilala akumulator...... no, pa je spet služba na vrsti........ ajd, mejte se........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. oktober 2008 Prijavi Deli 27. oktober 2008 novica tedna najdl prevrtano cev.....izkazal se je, da se tip, ki je montiral bano ni pozanimal, kje so speljane cevi tak, da so vrgl sam dve ploščice dol in bojo ta teden popravili....nič razbijanja sten aja pa spalnica ke dokončana..no postla....pa jogiji so se že tudi napihnili tak da bi lahka teoretično že tam spala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. oktober 2008 Prijavi Deli 27. oktober 2008 ooooo klarus....čestitam......tole se odlično speljalo.... sam, kakšne jogije za napihnit maš to.....?...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. oktober 2008 Prijavi Deli 27. oktober 2008 dormeo jogije, ki so vakumsko zapakirani....potem pa jih odpakiraš ter pustiš ene 6 ur, da se nazaj napihnejo.....smo sam gledal, kak sistem je to še približna postavitev kuhinje boljše fotke bojo tudi prišle....sam prvo nej bo vse zmontirano in postavljeno....bo pa v dnevno-kuhinjskem delu kombinacija rumena-oranžna-rdeča Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. oktober 2008 Prijavi Deli 27. oktober 2008 rumena je zelo rumena...sam moj mobič je ne registrira Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. oktober 2008 Prijavi Deli 27. oktober 2008 Hvala bogu za eno urco spanja... čeprav sem še vseen zamudila na tlako Zanimivo... Prvi delovni dan po zimskem času nekateri pridejo prezgodaj na šiht... Ne pa da zamudijo... Morgen strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. oktober 2008 Prijavi Deli 27. oktober 2008 o poglej poglej...kakšen vesel promet v gnezdu..... klarus.....zanimiv sistem tale dormeo.....kuhinja bo šponska....zihr v živo še bolj..... dete...ccccc....... o jeti.....medvedkanje.....hm...prijetno opravilo...... perešček tud na broju....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. oktober 2008 Prijavi Deli 27. oktober 2008 jeti se držim ko mila jera sam pred tekom sem še na štartu razmišljala če naj odneham... če naj grem na cilj s fotkičem in fotkam vse živo... potem sem imela pogovor sama s seboj in ugotovila da imam kondicije za 42 km hoje da če me zvije pač prehodim... s tem da mi je bil tko ponujen prevoz od organizatorjev (enem fantu sem bila očitno simpatična) tko da sile mi ne bi bilo tud če odstopim... pa sem šla... štart je bil fenomenalen ob glasbi... prvih nekaj sto metrov sva s sotekačico polžko prehodili... nato se je pa začelo ... iz km v km sva bili hitrejši in prehitevali (nor filing).. in prehitevali so naju... imela sem počasen tempo, uživala, se zahvaljevala za spodbudo ob progi, mahala najmlajšim... uživala... na edinem vzponu so drugi popuščali tam sem jst pospešila... na zadnjem km je pa tačka odpovedala, vendar nisem želela izdat sotekačice, stisnila sem zobe in tekla z njo... vsake tolk časa sem slišala - ksenija sam še malo... na predzadnjem ovinku, ko sem mislila, da ne bo šlo več, pa zaslišim in vidim moža od tretje polžke, ki je bila verjetno že v cilju... dejmo polžke, dejmo... to je dalo moč, sotekačico je odneslo... uživala sem, ko sem videla da brzi naprej... sama sem dobila moč in premagala bolečino.. prišla sem 10 sek za njo 01.06.26 netto se mi zdi. Tačka pa je izdala. ampak je bilo vredno... nato smo navijale in fotkale in se drle še za tiste na 21 in 42.. vmes sem še iskala Cosmo in pozabila na darilo... je bilo pa adrenalinsko še nekaj... se deremo navijamo in čakamo našo polžko na 21... njen okvirni čas smo vedele ampak halo nje nikjer čakamo čakamo gledamo... se sprašujemo nas skrbi, nato pa klic... ta polžka že spreoblečena sprašuje kje sem... ah aj moja sotekačica je rekla - orgazmično Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. oktober 2008 Prijavi Deli 27. oktober 2008 iiiii ksenč... ....čestitkeeeeee...... ...... aja....strupki smo pa končno "na svojem"......... ........... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 27. oktober 2008 Prijavi Deli 27. oktober 2008 daaaaan gnezdo Ahm, nafilala akumulatorje,....še vse rezervne zraven.... Vstala po uri,....me je klinc brigal ali je to ena ura prej al kasnej,....vstanem, ko zazvoni.... Oj Klarus, lepo napreduje tvoj domek Jeti tisto o aspektih pa probaj zanemarit oz. se + naštelat , sem zadnjič enmalo moje gledala,....jh, en drugmu se v naročje tlačjo,....dol mečejo, pa opzicijsko obmetavajo,.....skratka uni mojo gor se full zabavajo,...torej zakaj se ne bi še jaz? Ksenč pa za tačko Aja, še tole,....popestritev ob jutranji kavi,....ljubek klic,....sprejeta soglasno "nekam",...... lep dan vsem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 27. oktober 2008 Prijavi Deli 27. oktober 2008 Živ čebele in čebelko Po aktivno preživetem weekendu (spremljanje maratona z varne distance) Spoznala Ksenio zmagoslavno je pretekla celo pot Zajki je od začetka aktivno spremljala, potem jo je pa zmanjkalo, zgleda da se ji je zdelo preveč enolično toliko tekačev in je morebiti dobila asociacijo na štetje ovčk in je kljub glasnemu navijanju The stroj machine al neki tazga. Klarus super za stanovanjce ...morem gret zdele...pišem tole že več kot uro, dober vmesni čas imam lep dan vsem *vmes ste že vsi vse napisal ah... *dons ima zajki končno cepljenje, navijam da bo vse ok!!!! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. oktober 2008 Prijavi Deli 27. oktober 2008 vse bo ok!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 27. oktober 2008 Prijavi Deli 27. oktober 2008 sam pred tekom sem še na štartu razmišljala če naj odneham... če naj grem na cilj s fotkičem in fotkam vse živo... potem sem imela pogovor sama s seboj in ugotovila da imam kondicije za 42 km hoje da če me zvije pač prehodim... s tem da mi je bil tko ponujen prevoz od organizatorjev (enem fantu sem bila očitno simpatična) tko da sile mi ne bi bilo tud če odstopim... pa sem šla... štart je bil fenomenalen ob glasbi... prvih nekaj sto metrov sva s sotekačico polžko prehodili... nato se je pa začelo ... iz km v km sva bili hitrejši in prehitevali (nor filing).. in prehitevali so naju... imela sem počasen tempo, uživala, se zahvaljevala za spodbudo ob progi, mahala najmlajšim... uživala... na edinem vzponu so drugi popuščali tam sem jst pospešila... na zadnjem km je pa tačka odpovedala, vendar nisem želela izdat sotekačice, stisnila sem zobe in tekla z njo... vsake tolk časa sem slišala - ksenija sam še malo... na predzadnjem ovinku, ko sem mislila, da ne bo šlo več, pa zaslišim in vidim moža od tretje polžke, ki je bila verjetno že v cilju... dejmo polžke, dejmo... to je dalo moč, sotekačico je odneslo... uživala sem, ko sem videla da brzi naprej... sama sem dobila moč in premagala bolečino.. prišla sem 10 sek za njo 01.06.26 netto se mi zdi. Tačka pa je izdala. ampak je bilo vredno... nato smo navijale in fotkale in se drle še za tiste na 21 in 42.. vmes sem še iskala Cosmo in pozabila na darilo... je bilo pa adrenalinsko še nekaj... se deremo navijamo in čakamo našo polžko na 21... njen okvirni čas smo vedele ampak halo nje nikjer čakamo čakamo gledamo... se sprašujemo nas skrbi, nato pa klic... ta polžka že spreoblečena sprašuje kje sem... ah aj moja sotekačica je rekla - orgazmično Tole je bilo pa prav prijetno prebrat, ful pozitive je not. Klarus --- fajn za stanovanjce, si te prav predstavljam kako uživaš Vsem škorpijam in azilantom pa lep pozdravček! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 27. oktober 2008 Prijavi Deli 27. oktober 2008 Cosma,...itak, da bo vse ok jh, hehe,.....jutri pa trojica v scorpiji,.....luna, sonce in mars,..... pa še enmal "globinske" pozitive,.....sco., preverite komu injicirate strup,.... ,...ubadanje s tovrstno mišično atrofijo je sizifovo delo.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 27. oktober 2008 Prijavi Deli 27. oktober 2008 Helow Ksenia tole je blo pa fajn prebrat pa pobož na tačko Aliana, Cosma, kakšni CDji to x?x mam filing, da bi jst tud to mela strup injiciran vedno v pravo smer pa v pravilnih odmerkih imejte se fajn Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.