Amis 27. oktober 2008 Prijavi Deli 27. oktober 2008 oooo kera živahnost....še cosma pa 'ale in sg so tle....nice...... silki, a cepljenje globine na luft je sizifovo delo....jh....ziher......poleg tega v takih primerih tud merkur odpove...... sicer pa očitno huda gužva na natalnih pozicijah ....kolk lepo....... ....vključno s kvadrati, opozicijami in inkonjunkcijami.......končno se nekaj dogaja....... ...... ljubitelji nebesne gužve. press Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. oktober 2008 Prijavi Deli 28. oktober 2008 Morgen strupenjače & co.... Cepljenje lufta s sco strupom... Neizvedljivo, totalno nekompatibilno, brez efekta... Globine so vaše, luftu pripadajo pa višine... Kombinacija obojega je tudi možna... Efekt je pa... ...no ja, ne bi o tem preveč... Nebesna gužva... ...mi ne paše nobena gužva sploh, ne nebesna ne zemeljska... Uživajte v dnevu, kakršenkoli že bo... http://www.cosgan.de/images/more/flowers/001.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2008 Prijavi Deli 28. oktober 2008 daaaaannnnnnnnnnnnnn....strupki&co........ ....... megla, oblaki, mal dežja......čist tipično jesensko vreme......zamenjam za indijansko poletje..... .......perešček pa kr brez gužve.......cccc....sploh nisi "in"....( )........ ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. oktober 2008 Prijavi Deli 28. oktober 2008 vse bo ok!!!! thx Cosma,...itak, da bo vse ok Aliana, Cosma, kakšni CDji to x?x mam filing, da bi jst tud to mela ja najbrž bi jih tudi ti rada imela ljubitelji nebesne gužve. press O gneča Cepljenje smo prestal brez ene same jokice. Zajki je bila tako junaška Pa zobki rastejo , zdaj imamo že drugi par na plani, pa še 2 sta na pomolu V Lj sonceeeeee to bo treba izkoristiti in iti ven. Ker baje ni prav lepa napoved.Pa skuhat bo treba nekaj, pa ene masaže bi bila krepko potrebna, pa za učit se imam, pa seminarsko napisat, pa pospravljat, lasuljo uredit, likanje, pranje, knjižnica in pa veliko crkljanja z Zajkitom .... da ne težim več to bi bil današnji program nekako, samo še ne vem kako bom do masaže prišla.......Lep dan vsem No takle mamo, bo treba tle podurhat. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. oktober 2008 Prijavi Deli 28. oktober 2008 daaaan gnezdo dons menda čist "strupen" dan tam zgoraj:-))))) pa,... silki, a cepljenje globine na luft je sizifovo delo....jh....ziher......poleg tega v takih primerih tud merkur odpove......Morgen strupenjače & co.... Cepljenje lufta s sco strupom... Neizvedljivo, totalno nekompatibilno, brez efekta... Globine so vaše, luftu pripadajo pa višine... Kombinacija obojega je tudi možna... Efekt je pa... ...no ja, ne bi o tem preveč... Nebesna gužva... ...mi ne paše nobena gužva sploh, ne nebesna ne zemeljska... ... pajade vidva bom kr v celoto zajela:,...pajade neizvedljivo,....samo, efekt je ta, da so okončine v luftu, analitična glava v globinah, neanalitična vmes, ne ve kam bi se dala,....ah, bom kar tle zaključila merkur je itak posrednik,....v tem primeru najverjetneje prepušča zabavo lilitki in neptunu.... hm,....sej ne bom več razgljabljala.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 28. oktober 2008 Prijavi Deli 28. oktober 2008 daaaan gnezdo dons menda čist "strupen" dan tam zgoraj:-))))) pa,... pajade vidva bom kr v celoto zajela:,...pajade neizvedljivo,....samo, efekt je ta, da so okončine v luftu, analitična glava v globinah, neanalitična vmes, ne ve kam bi se dala,....ah, bom kar tle zaključila merkur je itak posrednik,....v tem primeru najverjetneje prepušča zabavo lilitki in neptunu.... hm,....sej ne bom več razgljabljala.... glave...ja...zlo problematične. če maš sam eno ni problem. drgač pa pozdrav v ne-gnezdo dan se je super začel - z bleščečim soncemno...zdej pa lijejs moram pa v trst v takemle :xx!: sam upam, da bom dost zgodej nazaj Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2008 Prijavi Deli 28. oktober 2008 silki, ne pravim, da je neizvedljivo...sam men se zdi zguba cajta.......j+ ga....če sem pa delala doktorsko iz tega..... menda danes luna v sco.....bom šla prav pogledat če res......danes sem odlične volje (kot običajno).....sam me zelo mikajo začimbe (beri:zlobne pripombe z užitkom)....... ..... o škampek.....pa kr proti domu se odpravlja.....ma kaj vreme....to je osnovno stanje....voda mislim...... ........ vaje mamo dans zvečer.....šefe včerajšnje gladko prestavil.....hja................ luna še ni čist v sco....bo pa kmalu....jo voham že ves dan....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. oktober 2008 Prijavi Deli 28. oktober 2008 silki, ne pravim, da je neizvedljivo...sam men se zdi zguba cajta.......j+ ga....če sem pa delala doktorsko iz tega..... menda danes luna v sco.....bom šla prav pogledat če res......danes sem odlične volje (kot običajno).....sam me zelo mikajo začimbe (beri:zlobne pripombe z užitkom)....... ..... vaje mamo dans zvečer.....šefe včerajšnje gladko prestavil.....hja................ luna še ni čist v sco....bo pa kmalu....jo voham že ves dan....... evo lune v sco,....opravičilo ali izgovor za tole pisanje.... ,...jo njušim mesec vnaprej,....vsak mesec,... ahm, zguba cajta,... ,....glede doktorske pa,....zloba.press,.....manjka ti vodnarsko poglavje...., dvojčki so lahkotni esej prot vodnarjem.....hmmmm....ommmmm jest mam tudi vaje....yogijske,...da ne boš mislila, da imam namen zračit.... jezus,...bi morala enmal k mojmu "ashtangovcu" it, da me enmal "prizemlji",....al pa z mano reži,....kokr ga poznam, prej drugo... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2008 Prijavi Deli 28. oktober 2008 bemtiš...vodnarje mela za seminarsko.... .....kar se pa lahkotnosti tiče...sej veš, kaj je na tadrugi polovici pol....... ja ja...tisto z vohanjem čez cel mesec...se mi ful dopade...... ...ma povej, če ni astroscena krasna........ no, tazadnji del mi je še mal skrivnost...al to zračni al ognjeni yogi...... ..... o glej glej....tud mysti tle.....nimaš nč prot sco luni....? al tud ti uživaš v začimbah.....?..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. oktober 2008 Prijavi Deli 28. oktober 2008 bemtiš...vodnarje mela za seminarsko.... .....kar se pa lahkotnosti tiče...sej veš, kaj je na tadrugi polovici pol....... ja ja...tisto z vohanjem čez cel mesec...se mi ful dopade...... ...ma povej, če ni astroscena krasna........ no, tazadnji del mi je še mal skrivnost...al to zračni al ognjeni yogi...... ..... o glej glej....tud mysti tle.....nimaš nč prot sco luni....? al tud ti uživaš v začimbah.....?..... jaoooo bejba....nimam pojma,....najbrže vodni.... ....aja zdejle mi je kapnl,......NAAAAK,....mislila sem mojga tastarga teacherja,....tle je samo disciplina,......tud pri režanju.. heh, seminarsko ti pa posodim če češ.....menda je v duhovitem slogu pisana.... ....tak za primerjalno književnost.... Mysti,...helou bejba... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2008 Prijavi Deli 28. oktober 2008 heh, seminarsko ti pa posodim če češ.....menda je v duhovitem slogu pisana.... ....tak za primerjalno književnost.... sem vedla js, da ni vsega kar svet z minusom označi za stran vržt...tle mislim na nazadnjaštvo....bom še kr naprej nazadnjaška, pa si bom literaturo v kvadratni obliki raj še kr naprej iz knjižnice sposojala.......... pa nekak mi primerjalna književnost nikol ni preveč .....hmmmm...ležala....... jao..... ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 28. oktober 2008 Prijavi Deli 28. oktober 2008 dan se je super začel - z bleščečim soncemno...zdej pa lije zenske in njihovo grupiranje s ciljem po nepotrebnem cvekanju...nekje se mora poznat, a ne, ce ne drugje pa na slabem vremenu... Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2008 Prijavi Deli 28. oktober 2008 aha....pa tud veš zakaj....... ....skoz debato ugotovimo, da ste nam tolk všeč....da je rešitev sam še vesoljni potop........ ........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 28. oktober 2008 Prijavi Deli 28. oktober 2008 zanimivo obrambo imate, carovnice...ce svet prej potopite, ne bo vec suhega lesa za grmade, a ne Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2008 Prijavi Deli 28. oktober 2008 aha..... ....in tako rešimo celo dva problemčka hkrati...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. oktober 2008 Prijavi Deli 28. oktober 2008 zanimivo obrambo imate, carovnice...ce svet prej potopite, ne bo vec suhega lesa za grmade, a ne itak škrtice deviške .....šparate z dračjem, da nas pol v lifu zebe.... pih, pa take ekonimčne grmade.... ...da bog da, da vam "lije ko iz škafa" enmal tačke opere (beri zalije).... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 28. oktober 2008 Prijavi Deli 28. oktober 2008 itak škrtice deviške ..... se dobro, da stanje na mojem TRR pravi drugace Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. oktober 2008 Prijavi Deli 28. oktober 2008 se dobro, da stanje na mojem TRR pravi drugace ...pih,... a s tem misliš čarovnico skurt,....cccc,...TRR dej sv. Petru, za sladoled.... Lucifer bi ti ga itak v glavo zabrisal ..... jej, devičke,.....mi o dračju,...oni o TRR-ju.....bog pomozi.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. oktober 2008 Prijavi Deli 28. oktober 2008 dvojčki so lahkotni esej prot vodnarjem.....hmmmm....ommmmm No ja... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. oktober 2008 Prijavi Deli 28. oktober 2008 sem vedla js, da ni vsega kar svet z minusom označi za stran vržt...tle mislim na nazadnjaštvo....bom še kr naprej nazadnjaška, pa si bom literaturo v kvadratni obliki raj še kr naprej iz knjižnice sposojala.......... pa nekak mi primerjalna književnost nikol ni preveč .....hmmmm...ležala....... jao..... ....... jezusssss...šele pokapirala... ....no ja, sej pri meni tudi ne obleži....... No ja... tole mi pa diši;...hm, sklic na 5.amandma.. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. oktober 2008 Prijavi Deli 28. oktober 2008 tole mi pa diši;...hm, sklic na 5.amandma.. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. oktober 2008 Prijavi Deli 28. oktober 2008 use najboljše pa da u naslednjem žiulenju neb ble weč škorpije[/color] Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 28. oktober 2008 Prijavi Deli 28. oktober 2008 ...pa da u naslednjem žiulenju neb ble weč škorpije... xsmx Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. oktober 2008 Prijavi Deli 28. oktober 2008 use najboljše pa da u naslednjem žiulenju neb ble weč škorpije[/color] tole pa ni lih lepa želja, jankec jst se prov z veseljem zgovorim na moj sco karakter, ko je koga treba pičit, pa se mi ne da taktnosti zraven vpletat se čuti danes naša lunca, ja eno sošolkico prejšnji teden na predavanju še tolerirala (pa njene :xx!: komentarje), danes pač ne aja, Klarus, super, da se je tole s stanovanjem speljalo tko fajn vesela zate pozdravček v gnezdo tud azilantom, seveda Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. oktober 2008 Prijavi Deli 29. oktober 2008 I love life. pa smo le dočakali......... ......... ........ daaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn................. uživala v branju komentarjev.... ....boljš ko vsak zajtrk.... ........ janko....bemtiš, to si seb zaželu ne pa nam ....strela jasna, mene so učili, da so tehtnice taktne....ne pa da so egoistične.....to se nam pripisuje....... vreme gor al pa dol....lajf je lep...pa tud če obetajo vesoljni potop.......dbk, tega si ti zakuhal..... sg.......jao, a že na predavanjih..... ......prenašat bedaste pripombe.....he he...res težko..... ajd, mejte se....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.