Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

oooo kera živahnost....še cosma pa 'ale in sg so tle....nice......

silki, a cepljenje globine na luft je sizifovo delo....jh....ziher......poleg tega v takih primerih tud merkur odpove......

sicer pa očitno huda gužva na natalnih pozicijah ....kolk lepo....... x:px ....vključno s kvadrati, opozicijami in inkonjunkcijami.......končno se nekaj dogaja....... x:Dx x:px ......

ljubitelji nebesne gužve. press

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

Morgen strupenjače & co.... x:Xx xsrcx

Cepljenje lufta s sco strupom... :eek: x?x

Neizvedljivo, totalno nekompatibilno, brez efekta... x:px x:Dx

Globine so vaše, luftu pripadajo pa višine... :onfire:

Kombinacija obojega je tudi možna... :inocent:

Efekt je pa... :vio: x:Dx ...no ja, ne bi o tem preveč... x:px x:Dx

Nebesna gužva... :o|o: ...mi ne paše nobena gužva sploh, ne nebesna ne zemeljska... xnckrivx

Uživajte v dnevu, kakršenkoli že bo... xwizardx http://www.cosgan.de/images/more/flowers/001.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

daaaaannnnnnnnnnnnnn....strupki&co........ xcivx .......

megla, oblaki, mal dežja......čist tipično jesensko vreme......zamenjam za indijansko poletje..... x:px .......perešček pa kr brez gužve.......cccc....sploh nisi "in"....( x:Dx x;)x )........

ajd, mejte se...... x:Xx

vse bo ok!!!!

thx x:Xx

Cosma,...itak, da bo vse ok :palec: xsrcx

x:Xx

Aliana, Cosma, kakšni CDji to x?x x?x mam filing, da bi jst tud to mela x:Ix

x^x ja najbrž bi jih tudi ti rada imela :vio:

ljubitelji nebesne gužve. press

O gneča :eek:

Cepljenje smo prestal brez ene same jokice. Zajki je bila tako junaška :medal: Pa zobki rastejo , zdaj imamo že drugi par na plani, pa še 2 sta na pomolu xzobkox

V Lj sonceeeeee to bo treba izkoristiti in iti ven. Ker baje ni prav lepa napoved.

Pa skuhat bo treba nekaj, pa ene masaže bi bila krepko potrebna, pa za učit se imam, pa seminarsko napisat, pa pospravljat, lasuljo uredit, likanje, pranje, knjižnica in pa veliko crkljanja z Zajkitom .... da ne težim več to bi bil današnji program nekako, samo še ne vem kako bom do masaže prišla.......

Lep dan vsem x:Xx

No takle mamo, bo treba tle podurhat.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

daaaan gnezdo x:)x

dons menda čist "strupen" dan tam zgoraj:-))))) x;)x x:px

pa,... :detelca: xgoldfishx

silki, a cepljenje globine na luft je sizifovo delo....jh....ziher......poleg tega v takih primerih tud merkur odpove......
Morgen strupenjače & co.... x:Xx xsrcx

Cepljenje lufta s sco strupom... :eek: x?x

Neizvedljivo, totalno nekompatibilno, brez efekta... x:px x:Dx

Globine so vaše, luftu pripadajo pa višine... :onfire:

Kombinacija obojega je tudi možna... :inocent:

Efekt je pa... :vio: x:Dx ...no ja, ne bi o tem preveč... x:px x:Dx

Nebesna gužva... :o|o: ...mi ne paše nobena gužva sploh, ne nebesna ne zemeljska... xnckrivx

...

pajade vidva :o|o:

bom kr v celoto zajela:,...pajade neizvedljivo,....samo, efekt je ta, da so okončine v luftu, analitična glava v globinah, neanalitična vmes, ne ve kam bi se dala,....ah, bom kar tle zaključila :inocent: x:Dx

merkur je itak posrednik,....v tem primeru najverjetneje prepušča zabavo lilitki in neptunu.... xsingx >_>

hm,....sej ne bom več razgljabljala.... :fiju:

x:Dx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

daaaan gnezdo x:)x

dons menda čist "strupen" dan tam zgoraj:-))))) x;)x x:px

pa,... :detelca: xgoldfishx

pajade vidva :o|o:

bom kr v celoto zajela:,...pajade neizvedljivo,....samo, efekt je ta, da so okončine v luftu, analitična glava v globinah, neanalitična vmes, ne ve kam bi se dala,....ah, bom kar tle zaključila :inocent: x:Dx

merkur je itak posrednik,....v tem primeru najverjetneje prepušča zabavo lilitki in neptunu.... xsingx >_>

hm,....sej ne bom več razgljabljala.... :fiju:

x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx

glave...ja...zlo problematične. če maš sam eno ni problem. drgač pa :fiju:

pozdrav v ne-gnezdo x:)x

dan se je super začel - z bleščečim soncem

no...zdej pa lije

js moram pa v trst v takemle :xx!:

sam upam, da bom dost zgodej nazaj

vaja dela mojstra, če mojster dela vajo

silki, ne pravim, da je neizvedljivo...sam men se zdi zguba cajta.......j+ ga....če sem pa delala doktorsko iz tega..... x:Dx

menda danes luna v sco.....bom šla prav pogledat če res......danes sem odlične volje (kot običajno).....sam me zelo mikajo začimbe (beri:zlobne pripombe z užitkom)....... x^x x:px .....

o škampek.....pa kr proti domu se odpravlja.....ma kaj vreme....to je osnovno stanje....voda mislim...... :inocent: ........ x:Xx

vaje mamo dans zvečer.....šefe včerajšnje gladko prestavil.....hja................

luna še ni čist v sco....bo pa kmalu....jo voham že ves dan....... :vragec: x:Dx x:px

silki, ne pravim, da je neizvedljivo...sam men se zdi zguba cajta.......j+ ga....če sem pa delala doktorsko iz tega..... x:Dx

menda danes luna v sco.....bom šla prav pogledat če res......danes sem odlične volje (kot običajno).....sam me zelo mikajo začimbe (beri:zlobne pripombe z užitkom)....... x^x x:px .....

vaje mamo dans zvečer.....šefe včerajšnje gladko prestavil.....hja................

luna še ni čist v sco....bo pa kmalu....jo voham že ves dan....... :vragec: x:Dx x:px

evo lune v sco,....opravičilo ali izgovor za tole pisanje.... :inocent: ,...jo njušim mesec vnaprej,....vsak mesec,... :inocent: x:px

ahm, zguba cajta,... x:Dx ,....glede doktorske pa,....zloba.press,.....manjka ti vodnarsko poglavje...., dvojčki so lahkotni esej prot vodnarjem.....hmmmm....ommmmm :inocent: x:Dx x:Xx

jest mam tudi vaje....yogijske,...da ne boš mislila, da imam namen zračit.... x:px x:Dx

jezus,...bi morala enmal k mojmu "ashtangovcu" it, da me enmal "prizemlji",....al pa z mano reži,....kokr ga poznam, prej drugo... x:Dx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

bemtiš...vodnarje mela za seminarsko.... xflirtx .....kar se pa lahkotnosti tiče...sej veš, kaj je na tadrugi polovici pol....... :inocent: x:Dx

ja ja...tisto z vohanjem čez cel mesec...se mi ful dopade...... x:Dx x:px ...ma povej, če ni astroscena krasna........ xhypnox

no, tazadnji del mi je še mal skrivnost...al to zračni al ognjeni yogi...... :o|o: .....

o glej glej....tud mysti tle.....nimaš nč prot sco luni....? al tud ti uživaš v začimbah.....?..... x;)x

bemtiš...vodnarje mela za seminarsko.... xflirtx .....kar se pa lahkotnosti tiče...sej veš, kaj je na tadrugi polovici pol....... :inocent: x:Dx

ja ja...tisto z vohanjem čez cel mesec...se mi ful dopade...... x:Dx x:px ...ma povej, če ni astroscena krasna........ xhypnox

no, tazadnji del mi je še mal skrivnost...al to zračni al ognjeni yogi...... :o|o: .....

o glej glej....tud mysti tle.....nimaš nč prot sco luni....? al tud ti uživaš v začimbah.....?..... x;)x

jaoooo bejba....nimam pojma,....najbrže vodni.... x:Dx x:Dx ....aja zdejle mi je kapnl,......NAAAAK,....mislila sem mojga tastarga teacherja,....tle je samo disciplina,......tud pri režanju.. x:Dx

heh, seminarsko ti pa posodim če češ.....menda je v duhovitem slogu pisana.... x:px x:Dx ....tak za primerjalno književnost.... x:Dx

Mysti,...helou bejba... x;)x x:Dx

heh, seminarsko ti pa posodim če češ.....menda je v duhovitem slogu pisana.... x:px x:Dx ....tak za primerjalno književnost.... x:Dx

sem vedla js, da ni vsega kar svet z minusom označi za stran vržt...tle mislim na nazadnjaštvo....bom še kr naprej nazadnjaška, pa si bom literaturo v kvadratni obliki raj še kr naprej iz knjižnice sposojala.......... x:Dx x;)x

pa nekak mi primerjalna književnost nikol ni preveč .....hmmmm...ležala....... x^x :vragec: x;)x

jao..... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx .......

dan se je super začel - z bleščečim soncem

no...zdej pa lije

zenske in njihovo grupiranje s ciljem po nepotrebnem cvekanju...nekje se mora poznat, a ne, ce ne drugje pa na slabem vremenu... :vragec:

xsmx

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

aha....pa tud veš zakaj....... :inocent: ....skoz debato ugotovimo, da ste nam tolk všeč....da je rešitev sam še vesoljni potop........ :vragec: x:Dx x;)x ........

zanimivo obrambo imate, carovnice...ce svet prej potopite, ne bo vec suhega lesa za grmade, a ne :vragec:

xsmx

Sometimes I wish

zanimivo obrambo imate, carovnice...ce svet prej potopite, ne bo vec suhega lesa za grmade, a ne :vragec:

xsmx

itak škrtice deviške :vragec: .....šparate z dračjem, da nas pol v lifu zebe.... pih, pa take ekonimčne grmade....:vragec: x:Dx

...da bog da, da vam "lije ko iz škafa" enmal tačke opere (beri zalije).... x:px x:Dx

itak škrtice deviške :vragec: .....

se dobro, da stanje na mojem TRR pravi drugace x:Dx

Sometimes I wish

se dobro, da stanje na mojem TRR pravi drugace x:Dx

...pih,... a s tem misliš čarovnico skurt,....cccc,...TRR dej sv. Petru, za sladoled.... x:Dx

Lucifer bi ti ga itak v glavo zabrisal ..... x:Dx

jej, devičke,.....mi o dračju,...oni o TRR-ju.....bog pomozi.... x:Dx x:Dx x:Dx

dvojčki so lahkotni esej prot vodnarjem.....hmmmm....ommmmm :inocent: x:Dx x:Xx

:eek: :o|o: :vio:

No ja... xrolleyesx :vio: x;)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

sem vedla js, da ni vsega kar svet z minusom označi za stran vržt...tle mislim na nazadnjaštvo....bom še kr naprej nazadnjaška, pa si bom literaturo v kvadratni obliki raj še kr naprej iz knjižnice sposojala.......... x:Dx x;)x

pa nekak mi primerjalna književnost nikol ni preveč .....hmmmm...ležala....... x^x :vragec: x;)x

jao..... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx .......

jezusssss...šele pokapirala... x:Dx xsmx

....no ja, sej pri meni tudi ne obleži....... xsmx

:eek: :o|o: :vio:

No ja... xrolleyesx :vio: x;)x

tole mi pa diši;...hm, sklic na 5.amandma.. x;)x x:Dx

tole mi pa diši;...hm, sklic na 5.amandma.. x;)x x:Dx

x:Dx xyesx xnckrivx :inocent:

...pa da u naslednjem žiulenju neb ble weč škorpije...

xsmx xsmx xsmx

Sometimes I wish

use najboljše xvrtcx

pa da u naslednjem žiulenju neb ble weč škorpije[/color] x:px

:o|o: tole pa ni lih lepa želja, jankec :sori:

jst se prov z veseljem zgovorim na moj sco karakter, ko je koga treba pičit, pa se mi ne da taktnosti zraven vpletat x:px x:o)x

se čuti danes naša lunca, ja x:px eno sošolkico prejšnji teden na predavanju še tolerirala (pa njene :xx!: komentarje), danes pač ne :inocent:

aja, Klarus, super, da se je tole s stanovanjem speljalo tko fajn :palec: vesela zate x:)x

pozdravček v gnezdo x:Xx tud azilantom, seveda x:Xx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

I love life. x:px

pa smo le dočakali......... x:px ......... :palec: ........

daaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn................. xcivx

uživala v branju komentarjev.... x:px ....boljš ko vsak zajtrk.... x:Dx ........

janko....bemtiš, to si seb zaželu ne pa nam :sori: ....strela jasna, mene so učili, da so tehtnice taktne....ne pa da so egoistične.....to se nam pripisuje.......

vreme gor al pa dol....lajf je lep...pa tud če obetajo vesoljni potop.......dbk, tega si ti zakuhal..... :vragec:

sg.......jao, a že na predavanjih..... :eek: ......prenašat bedaste pripombe.....he he...res težko..... x:Xx

ajd, mejte se....... x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...