Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

obračanje besed sem se navadila od.....hmm....luftarjev....... :vragec: x:Dx

:o|o:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

oooo 'ale....... x:Dx

a bo mel perešček servis za metle&staf......?......... :inocent: .....dbk bo pa pr njem za vajenca...... x:px

:fiju:

Dobava in servisiranje metel gre počasi že h koncu... x^x x:px

Jutri še tazadnje, za tiste coprnice ki penzijo čakajo... :vio:

Dbk za vajenca... xscratchx

Drugo leto mogoče, zdaj smo z metlami nehali, do pomladi delamo samo še zobotrebce... xnckrivx x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

mars v sco...dost explozivne energije

luna v sco....podobna scena na čustveni ravni

luna konjunkcija mars v sco.......kaj misliš....?...to so že exponentne enačbe...... x;)x

zdravila:

zezanje do nezavesti....

ahmmm.....do nezavesti

obisk fitnesa........

verbalna telovadba na račun bližnjih.......

trening v stilu "met krogle"....uporabi se pa:pepelnike, kozarce, vaze, kipe in drug drobni material

spoznavanje mestnih okolij v slogu "soho", "bronx"....itd.......

.

.

.

.......miljon možnosti......izbira odvisna od posameznika....

....lohk se pa tud sam režiš pa se maš fajn........ x:Dx x:px x;)x .......

x:Dx x:px

Vse OK razen označenega... :o|o:

Kaj si o fitnesu mislim pove že moja oblika... :vio: x^x

Raje kot met krogle imam met kladiva, tudi z uporabo raznih nadomestkov omenjenega rekvizita.

Z eno modifikacijo - da se ga ne spusti tz rok... x:px x:Dx

Režanje pa imet se fajn - v neomejenih dozah... x:px :onfire:

a ti spet ško podtalne zadeve iščeš? :D :D :D

iščem..... :wOOt: ...ma ne...men je to itak v krvi....včasih sem bla za vodiča, zdej pa ne več x^x ..... x:Dx .....to je bil sam opis za vajence &co......naštetih par možnosti....ostale variante za razmislit, so za domačo nalogo....... x:Dx x;)x

jao mysti.....ful dobro zgleda....pri vas tud razturate...... :palec:

jetine pripombe ne bom komentirala....čeprav je na to luno čist upravičena..... x:Dx x:Xx .....sicer pa jeti, u tvoje dobre ideje js ne dvomim...... x;)x

Dobava in servisiranje metel gre počasi že h koncu... x^x x:px

Jutri še tazadnje, za tiste coprnice ki penzijo čakajo... :vio:

Dbk za vajenca... xscratchx

Drugo leto mogoče, zdaj smo z metlami nehali, do pomladi delamo samo še zobotrebce... xnckrivx x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx

perešček, ne se mužat....kar se obračanja besed tiče je pač tako....z luftarji mislim.....tis pa cepljen pa ne šteješ na tak način..... x:Dx

a zdej pa sam še zobotrebce....?????....ja kaj pa tekma....sej veš.....novi dizajni, pa testne vožnje....pa to...... :sori:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

daaaan gnezdo , pardon,....čeeeer gnezdo x:Dx x:Dx

jaoooo, a težka atletika dons na spisku... xsmx

mars v sco...dost explozivne energije

luna v sco....podobna scena na čustveni ravni

luna konjunkcija mars v sco.......kaj misliš....?...to so že exponentne enačbe...... x;)x

zdravila:

zezanje do nezavesti....

ahmmm.....do nezavesti

obisk fitnesa........

verbalna telovadba na račun bližnjih.......

trening v stilu "met krogle"....uporabi se pa:pepelnike, kozarce, vaze, kipe in drug drobni material

spoznavanje mestnih okolij v slogu "soho", "bronx"....itd.......

.

.

.

.......miljon možnosti......izbira odvisna od posameznika....

....lohk se pa tud sam režiš pa se maš fajn........ x:Dx x:px x;)x .......

ja,ja mars pa luna,....pa mimogrede še črna,.....pa sonce tud v sco,....etc...atletski poligon... :inlove:

eeee,vse mi gre dobro od rok,...razen "met krogle",....pepelnika ne dam,...no,kozarce lohka,....kipcev in ostale šare pa nimam,....kaj češ bl špartansko opremljena z okraski,.....aja, bi šlo met kopja,....kr z yogijsko mattko,..težka je dost... x:Dx

Heh,Jeti,....enkrat scorpija,vedno škorpija.... :palec: yessss,...do nezavesti s tabo složna.... xsrcx

x:Dx dbk za vajenca k pereščku? :eek: bi rada vidla ja,....urgentno bi software premenjal,.....prostovoljno ali pa bi mu varovalke ven zabrisal,....glede na to kak met kladiva ima uranovc (perešček) x:Dx

Ja Jankec hvala za voščilo,......utopične želje bom pa spregledala x:)x

Mysti,Klarus.... za domek :palec:

lep jutrišnji dan vsem,....sco, azilantom,....neazilantom,....skratka vsem :detelca: x:)x xsrcx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

perešček, ne se mužat....kar se obračanja besed tiče je pač tako....z luftarji mislim.....tis pa cepljen pa ne šteješ na tak način..... x:Dx

a zdej pa sam še zobotrebce....?????....ja kaj pa tekma....sej veš.....novi dizajni, pa testne vožnje....pa to...... :sori:

A, to je pa poslovna skrivnost... x^x x:px

Samo toliko - pozimi ob rezljanju zobotrebcev utstvarjamo ideje za nove modele metel za naslednjo sezono... x;)x x:px

x:Dx dbk za vajenca k pereščku? :eek: bi rada vidla ja,....urgentno bi software premenjal,.....prostovoljno ali pa bi mu varovalke ven zabrisal,....glede na to kak met kladiva ima uranovc (perešček) x:Dx

nic bat, ne bom sel k njemu za vajenca....jezo sco sem ze itak obcutil, ne bi rad se svete variante, ko bi se prisle za njegove poceni variante metel (tiste brezove, napram mojim, kvalitetnejsim vrbinim) reklamacije nazaj :o|o:

x:Dx

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

poglej poglej....konkurenčna firma....... x:Dx .....

daaaannnnnnnnnnnnn.......... xcivx

a sco jezo si občutil dbk....sam to zihr ne tle..... xDDx .......kakšne sanje danes....kr neki....to je zihr za to, ker bla včeraj ena mrtva muca ob robu ceste v ulici xvrtcx ...... :C: ....glih taka kot naša domača.......ni blo fajn....... :sori: .......

mejte se lepo.......

nic bat, ne bom sel k njemu za vajenca....jezo sco sem ze itak obcutil, ne bi rad se svete variante, ko bi se prisle za njegove poceni variante metel (tiste brezove, napram mojim, kvalitetnejsim vrbinim) reklamacije nazaj :o|o:

x:Dx

:eek:

http://www.cosgan.de/images/midi/frech/k025.gif http://www.cosgan.de/images/midi/frech/k020.gif

Morgen strupki... x:Xx xsrcx

Jebela cesta kakšn mate x:Dx ping-pong, bolje rečeno odbojka čez mrežo :inocent:

Jeti kako slasten avatar imaš x:px

Mysti ful huda barva sobe :flower:

Težko altletsko ekipa in kulturno umetniško društvo vam ful dogaja x:Dx

Danes baje že lahko grem celo v šoping :inocent: me bodo spustil čez rampo. Sem se praktično čist odvadila šopat, ker sem celo nosečnost doma preždela kot pingvin na svojem jajcu. Le da v tem primeru je bil pri nas moški nabavni.

Zajkitu včeraj uspela naročit ful hudo božičkovo obleko. Sicer ne pošiljajo v Slo ampak ne vem zakaj ne??? Bemti šalabajzerje a na Portugalsko pa pošiljajo??? No ampak sem našla svoj kanal potem in dobim v nekaj dneh ampak vseeno :bomb: še vedno smo banana republika.

...no tolk, mejte se x:Xx

p.s a dons zakurblamo metle? xwitchx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

daaaaaaan sportaši... x;)x

p.s a dons zakurblamo metle? xwitchx

aha, zadnji cheking, če so vsi "tlaki" tapravi,....., da jutri kaka "rdeča" ne posveti.... x:px x:Dx

ojla cosma xsrcx

kaka servisna mreža...., škoda, da scorpijam nič ne crkuje,...no, vsaj meni ne,... x:Dx

vsem en lep dan :detelca: xgoldfishx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

x:Xx hojla

scuzana, sfuzlana, ko oskubljena češnja na vrtu x^x ali jebiga gremo dalje, novim zamudam naproti :o|o:

**

pje včer bla pr enih zajkijih....to te dol zuje...sploh se ne spomnim več kak je to :8): bemu se res staram ...edn se je pod mizo skril :sori: ta drugi pa glih pogruntal novo tehniko puzanja... :eek: ko rambo , razvije neverjetno hitrost na desnem komolcu in dosega svetlobno hitrost premikanja po prostoru, širi ozemlja...ha, ma luno v škorpijonu :2src:

ajd izkoristite fraj dni, no jst bi najraje rolete dol, izklopit vse pa zarit se pod odeje x:px

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

to te šele dol zuje :O: .....pišuka....lia v gnezdu....ne možeš bilivit...... x:px ......slabo si pa sam zato, ker se premal z nami družiš.......mal tovrstne socializacije ima običajno zdravilne učinke...... x:Xx x;)x .........

...ja sej Lia, ni socializacija, ni energija -tako kot pravi Amiska xnckrivx ,glej da dons metlo zalaufaš tko kt je treba.

Tale razturancija puzanja me še čaka, že študiram kaj vse moram preselit. Moj zajki še kravc dobro ne pase, pa bi že puzala jihhhhhhaaaa, ne vem če ni mal v iber aktivna. Prej je pila flaško in se hotla vmes igrat ku-ku, ni-ni.

Vsekakor bi mi pa prav prišla še ena dodatna roka, za kaj prijeti, pridržati, za nošenje zajkita, ki ima danes prav težek dan in pa navsezadnje, da vadi grizenje še kje drugje ne pa samo na meni auch buba :sori: . Zadnjič je že ponovila aua in buba sicer res da samo enkrat ampak očitno je slišala to že velikokrat, tako da si je Janezek zapomnil.

Zobki rinejo ven in terjajo svoj davek. Ful je bogica :(

Prejle je poštar zvonil in mi prinesel knjigo in darilo za Zajkita in njenega medita xsrcx fuuuuul luškan in hvala lepa x:Xx

čez 10 min še 1x pozvoni, sem že mislila da je tašča, pa je bila še ena dostava paketa, nekaj stvari, ki sem jih naročila, zraven pa tudi darilo xsrcx

No in ker so dobre stvari vedno 3, čakam da uleti še tašča x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

http://shrani.si/f/s/tK/30DqmBrR/witchmacro.jpg

Samo toliko da se spomnite kateri dan je jutri... :vio: x:Dx

In noč...http://www.smilies.4-user.de/include/Halloween/smilie_hal_016.gif

:eek:

http://www.cosgan.de/images/midi/frech/k025.gif http://www.cosgan.de/images/midi/frech/k020.gif

ti se kar smej...

bos mel hudica, ko se bos lepega jutra pogledal v ogledalo, pa bos res mali zeleni...ko te bodo carovnice z jeze v skrata spremenile x:Dx

ta trenutek nimam kej dost za povedat (gotovo še pride x:Dx ).

:O: :eek: :O:

Sometimes I wish

se čudiš moji redkobesednosti? sej sem napisala, da gotovo še kej pride. a ne? xDDx

sonce po dezju? :eek:

Sometimes I wish

ma ja, vidim...je dopoldan v nasih koncih bilo prav prijetno soncno, sicer malo vetrovno, kar je verjetno ze nakazovalo na vase cvekovne plane danasnje, potem pa...le kaj, spet se je uscalo :vragec:

Sometimes I wish

ma ja, vidim...je dopoldan v nasih koncih bilo prav prijetno soncno, sicer malo vetrovno, kar je verjetno ze nakazovalo na vase cvekovne plane danasnje, potem pa...le kaj, spet se je uscalo :vragec:

kr naenkrat ni več smešno x!x

upam, da jih ne bodo meli :sori:

vaja dela mojstra, če mojster dela vajo

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...