Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

dan gnezdo :flower:

dišeče svečke sem prižgala ... v spomin na vse, ki so odšli xvrtcx ... in, da bo ta deževen dan bolj prijeten

:detelca:

Super! :palec: Jst to naredim vsako leto. xsrcx

Deževen dan? Pri nas že cel popoldan toplo sončke sije. :2src: xsrcx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg
Deli na socialnih omrežjih

škorpije še kr na grobovih meditirajo,...pridne x:)x

hm,.al pa mirkajo, da ne bi kdo nazaj iz onostranstva ušel.... hm x:Dx x:px

škorpije še kr na grobovih meditirajo,...pridne x:)x

hm,.al pa mirkajo, da ne bi kdo nazaj iz onostranstva ušel.... hm x:Dx x:px

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

daaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnn.......... xcivx

kava popita.....s čikom privezana duša tud....zdej grem pa v padovo.......yeeesssssss........ x:px

sco&azilanti.....mejte se...... x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

daaaan x:)x

pri meni tudi antioksidanti pod nadzorom ... x:)x

dobro, uživaško opravi Amiska... :palec: x:Xx

no, jest pa letim čez tvoje kraje... x:Dx

lep dan vsem xgoldfishx :detelca:

p.s.

danes luna konj. pluton,......scharming x;)x

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

po sto letih se spomnu na tele komad. morte slišat, sploh amis. če ne zmoreš ceuga, pa začni od pribl 7 minute naprej.

itak pa use najbolše

http://www.youtube.com/watch?v=m6XEB9Aj9KA

x:Dx x:px http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a055.gif :palec: :palec:

Pa še ena za bobnarje

Kodo Drummers http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a115.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

daaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....vsi sco in azilantki....... xcivx

o janko....hvala za komad.....bom poslušala doma, ker v službi nimam zvočnikov.....thx.... xDDx

pa pereščku tudi.....kodo so mi všeč...a si vidu dokumentarc o teh "norcih"..... :O: ...ker trening....hudo..... x:px

dbk.... x:Dx .......

sicer pa včeraj zamenjala metlo za konje....pa kr nekaj jih ma.....renault master.....tovorni kombi....... x:Dx x:px ....super za vozit......po 500 km sva bla že stara frenda......

ajd, mejte se...... x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Dan dober

Pofočk x:o)x

Je tako lep dan, da vas ne morem falit x^x

Imam preveč dela z masažami, za katere poskrbi azilantski maser :kiss: :wOOt:

Vidim da ste tudi tu že parkirale metle.

Škoda, pa tako fino prevozno sredstvo je bilo x:px

čeprav za eno noč. xwizardx xwizardx xwizardx

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

pa pereščku tudi.....kodo so mi všeč...a si vidu dokumentarc o teh "norcih"..... :O: ...ker trening....hudo..... x:px

:eek: x?x

Nisem... :sori:

Meni tudi všeč... x:px :palec: :palec:

Gledal pred leti video od U2 skupaj s kodo bobnarji... :wOOt: :palec: :palec: :palec: :onfire: :onfire:

Žal ne vem naslova da bi ga lahko poiskal na netu... :o|o:

Morgen strupki in ostali... x:Xx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

dogaja :)

a čem nakladat... ma ne bom, sej vas ne zanima :)

dobila pa fotke od cosmične.... ful hepi hvala hvala... a mi češ naslov poslat, da ne bo tvoj cukrček ostal brez tistega kar ji je blo namenjen...

danes dobila pohvale - tud to se mi zgodi...

pa Amiska čestitam za novo pridobitev!!!!

ksenija se je pa odločila da v lajf sprejema samo najboljše in komaj čaka da vidi kaj to je ;)

mejte se!!!

aja pa tole z bobni tud men všeč.... ravno razmišljam da bi si nekaj podobnga (tud v drugih stilih za na mp4 nabavla za tempo za tečt... sam nimam ne časa ne programa - bo še prišlo na vrsto

aja rabim pomoč - boli me tačka, že nekaj časa, počivam, mažem, hladim, polagam gor zelje glino... je še kakšen čarovniški nasvet - boli me v predelu kjer se trup pa nogica srečata... na zgornji plati... in imam cilj in želje in help - rabim ekspresno ozdravitev, ker bi za r. dan rada prvič pretekla uradnih 21 ;)

dogaja :)

a čem nakladat... ma ne bom, sej vas ne zanima :)

dobila pa fotke od cosmične.... ful hepi hvala hvala... a mi češ naslov poslat, da ne bo tvoj cukrček ostal brez tistega kar ji je blo namenjen...

danes dobila pohvale - tud to se mi zgodi...

pa Amiska čestitam za novo pridobitev!!!!

ksenija se je pa odločila da v lajf sprejema samo najboljše in komaj čaka da vidi kaj to je ;)

mejte se!!!

aja pa tole z bobni tud men všeč.... ravno razmišljam da bi si nekaj podobnga (tud v drugih stilih za na mp4 nabavla za tempo za tečt... sam nimam ne časa ne programa - bo še prišlo na vrsto

aja rabim pomoč - boli me tačka, že nekaj časa, počivam, mažem, hladim, polagam gor zelje glino... je še kakšen čarovniški nasvet - boli me v predelu kjer se trup pa nogica srečata... na zgornji plati... in imam cilj in želje in help - rabim ekspresno ozdravitev, ker bi za r. dan rada prvič pretekla uradnih 21 ;)

tačka boli, kjer se trup in noga srečata? zadnja plat? da nimaš težav s hrbtenico? al pa stisnla nožni živc z ritnimi mišicami? se ne hecam. če to ta zadnje bi blo treba mal raztezat, da tam mišice "spustijo" - sam ne znam povedat, ktera vaja je ta prava (pozabla) w:Iw - bo kdo drug pokomentiral.

popih.

en lep dober večeeeer sco&azilantom

čau. šibam. da samo sebe prehitim x:o)x

vaja dela mojstra, če mojster dela vajo

....zdej grem pa v padovo.......yeeesssssss........ x:px

sicer pa včeraj zamenjala metlo za konje....pa kr nekaj jih ma.....renault master.....tovorni kombi....... x:Dx x:px ....super za vozit......po 500 km sva bla že stara frenda......

x:Dx x:Dx x:px

Fajn je blo. :palec: Pa moram potrdit da si res ful dobro vozila. x:)x

Lep pozdravček vsem! x:Xx xsrcx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

tačka boli, kjer se trup in noga srečata? zadnja plat? da nimaš težav s hrbtenico? al pa stisnla nožni živc z ritnimi mišicami? se ne hecam. če to ta zadnje bi blo treba mal raztezat, da tam mišice "spustijo" - sam ne znam povedat, ktera vaja je ta prava (pozabla) w:Iw - bo kdo drug pokomentiral.

popih.

en lep dober večeeeer sco&azilantom

čau. šibam. da samo sebe prehitim x:o)x

spredaj!!!!

spredaj!!!!

To bi lahko bile težave s kolki... x?x

Vsaj tako je bilo meni pojasnjeno da se v takem primeru bolečine pojavijo na tem mestu.

Ksenč, kakšne jogijske vaje za raztezavanje kolkov, metuljčka na primer, na izi, ne silit... škodit ne more.. sam je dost vprašanje kakšno poškodbo imaš...

upam, da boš uspela zrihtat tole tvojo tačko..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

čeeeer gnezdo x:)x

ahm,...vsi nazaj na štirikolesne konje presedlali zgleda x:px

Amiska... :palec: x;)x ..upam, da si si vse pripeljala kar si nameravala xsrcx

Jh, jest tud včeraj "konje" na sprehod peljala,....če po pravici povem,....sem pustila, da si dajo duška,....no so si,.... x;)x

pa usred avtoceste tud ležala pod konji pa jim spodnje spojlerje odšraufala x:Dx

Mater današnji desci sploh niso več desci,....jh :vragec: ....namest šraufenciger v roke,...."ježeš gospa (mater gospa)...avtovleko bo treba,.."... šraufencirgerje so mi dal pa za kamion šraufat ne pa za pritlehten avto.... :vragec: ....no, skratka,...ženšče pod avtom, tipi so mi pa orodje podajal,... x:Dx

mayan,...skrbi utesnitev plutona?,....jh, jih bo že potamanu x:Dx :inocent:

Ksenč,....kje točno te boli?,....boli, peče,....tudi v mirovanju?,....si imela kdaj tu kako poškodbo?.....kdaj in kako se je bolečina pojavila,....napiši več,.... x:)x

ajd xgoldfishx :detelca:

ahm,...vsi nazaj na štirikolesne konje presedlali zgleda x:px

nope... jaz se še kar z mojim pinki bajkom vozim na faks :)

loesje

Spet nazaj -

še zmer je bolš z biciklom na fukanje, kukr s taxijem na šiht :palec:

:palec: x:Dx

sem ratala mal bolj eko x:o)x pa ful mam rada tale mali, zarjaveli, škripajoči pinky pony s čist novimi mišelinkami x:Dx

(ga je dragi dva mesca v garaži skup sestavljal in to dost dobr skrival, da sem ga pol za r.d. dobila :) ) tko da... ja, nekak v stilu tegale tvojega zgoraj... x:o)x

loesje

Spet nazaj -

Jh, jest tud včeraj "konje" na sprehod peljala,....če po pravici povem,....sem pustila, da si dajo duška,....no so si,.... x;)x

pa usred avtoceste tud ležala pod konji pa jim spodnje spojlerje odšraufala x:Dx

Mater današnji desci sploh niso več desci,....jh :vragec: ....namest šraufenciger v roke,...."ježeš gospa (mater gospa)...avtovleko bo treba,.."... šraufencirgerje so mi dal pa za kamion šraufat ne pa za pritlehten avto.... :vragec: ....no, skratka,...ženšče pod avtom, tipi so mi pa orodje podajal,... x:Dx

emancipacija...same ste jo hotele...zdaj pa sraufajte :P:D:D

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

imaš kakšen nasvet????

večino sanj sem opustila, ne morem še teh

x:Dx

Zaradi tega mislim da ti ne bo treba nobenih sanj opustit... x;)x

Če lahko še tečeš, potem še ni tako hudo.

Samo ne čakat da se poslabša.

Nasvet?

K ortopedu pa na rentgen čimprej, da ugotovijo kaj je, kako daleč je, kaj se da naredit in predvsem kaj smeš početi da se ne poslabša.

Drži se... xwizardx xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...