Ale' 1. november 2008 Prijavi Deli 1. november 2008 dan gnezdo dišeče svečke sem prižgala ... v spomin na vse, ki so odšli ... in, da bo ta deževen dan bolj prijeten Super! Jst to naredim vsako leto. Deževen dan? Pri nas že cel popoldan toplo sončke sije. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 1. november 2008 Prijavi Deli 1. november 2008 škorpije še kr na grobovih meditirajo,...pridne hm,.al pa mirkajo, da ne bi kdo nazaj iz onostranstva ušel.... hm škorpije še kr na grobovih meditirajo,...pridne hm,.al pa mirkajo, da ne bi kdo nazaj iz onostranstva ušel.... hm Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. november 2008 Prijavi Deli 2. november 2008 daaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnn.......... kava popita.....s čikom privezana duša tud....zdej grem pa v padovo.......yeeesssssss........ sco&azilanti.....mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 2. november 2008 Prijavi Deli 2. november 2008 daaaan pri meni tudi antioksidanti pod nadzorom ... dobro, uživaško opravi Amiska... no, jest pa letim čez tvoje kraje... lep dan vsem p.s. danes luna konj. pluton,......scharming Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. november 2008 Prijavi Deli 2. november 2008 dan ecn..hitr sem zvedla oz se pozanimala, kdaj bi imel moj dedek rd...in to bi ga imel jutri Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. november 2008 Prijavi Deli 2. november 2008 po sto letih se spomnu na tele komad. morte slišat, sploh amis. če ne zmoreš ceuga, pa začni od pribl 7 minute naprej.itak pa use najbolše http://www.youtube.com/watch?v=m6XEB9Aj9KA Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 2. november 2008 Prijavi Deli 2. november 2008 in, vse nametelne jahacice na broju? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. november 2008 Prijavi Deli 2. november 2008 po sto letih se spomnu na tele komad. morte slišat, sploh amis. če ne zmoreš ceuga, pa začni od pribl 7 minute naprej.itak pa use najbolše http://www.youtube.com/watch?v=m6XEB9Aj9KA http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a055.gif :palec: Pa še ena za bobnarje Kodo Drummers http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a115.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2008 Prijavi Deli 3. november 2008 daaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....vsi sco in azilantki....... o janko....hvala za komad.....bom poslušala doma, ker v službi nimam zvočnikov.....thx.... pa pereščku tudi.....kodo so mi všeč...a si vidu dokumentarc o teh "norcih"..... ...ker trening....hudo..... dbk.... ....... sicer pa včeraj zamenjala metlo za konje....pa kr nekaj jih ma.....renault master.....tovorni kombi....... ....super za vozit......po 500 km sva bla že stara frenda...... ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 3. november 2008 Prijavi Deli 3. november 2008 Dan dober Pofočk Je tako lep dan, da vas ne morem falit Imam preveč dela z masažami, za katere poskrbi azilantski maser Vidim da ste tudi tu že parkirale metle.Škoda, pa tako fino prevozno sredstvo je bilo čeprav za eno noč. xwizardx Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. november 2008 Prijavi Deli 3. november 2008 pa pereščku tudi.....kodo so mi všeč...a si vidu dokumentarc o teh "norcih"..... ...ker trening....hudo..... Nisem... Meni tudi všeč... :palec: Gledal pred leti video od U2 skupaj s kodo bobnarji... :palec: :onfire: Žal ne vem naslova da bi ga lahko poiskal na netu... Morgen strupki in ostali... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. november 2008 Prijavi Deli 3. november 2008 dogaja a čem nakladat... ma ne bom, sej vas ne zanima dobila pa fotke od cosmične.... ful hepi hvala hvala... a mi češ naslov poslat, da ne bo tvoj cukrček ostal brez tistega kar ji je blo namenjen...danes dobila pohvale - tud to se mi zgodi... pa Amiska čestitam za novo pridobitev!!!!ksenija se je pa odločila da v lajf sprejema samo najboljše in komaj čaka da vidi kaj to je mejte se!!! aja pa tole z bobni tud men všeč.... ravno razmišljam da bi si nekaj podobnga (tud v drugih stilih za na mp4 nabavla za tempo za tečt... sam nimam ne časa ne programa - bo še prišlo na vrsto aja rabim pomoč - boli me tačka, že nekaj časa, počivam, mažem, hladim, polagam gor zelje glino... je še kakšen čarovniški nasvet - boli me v predelu kjer se trup pa nogica srečata... na zgornji plati... in imam cilj in želje in help - rabim ekspresno ozdravitev, ker bi za r. dan rada prvič pretekla uradnih 21 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 3. november 2008 Prijavi Deli 3. november 2008 dogaja a čem nakladat... ma ne bom, sej vas ne zanima dobila pa fotke od cosmične.... ful hepi hvala hvala... a mi češ naslov poslat, da ne bo tvoj cukrček ostal brez tistega kar ji je blo namenjen...danes dobila pohvale - tud to se mi zgodi... pa Amiska čestitam za novo pridobitev!!!!ksenija se je pa odločila da v lajf sprejema samo najboljše in komaj čaka da vidi kaj to je mejte se!!! aja pa tole z bobni tud men všeč.... ravno razmišljam da bi si nekaj podobnga (tud v drugih stilih za na mp4 nabavla za tempo za tečt... sam nimam ne časa ne programa - bo še prišlo na vrsto aja rabim pomoč - boli me tačka, že nekaj časa, počivam, mažem, hladim, polagam gor zelje glino... je še kakšen čarovniški nasvet - boli me v predelu kjer se trup pa nogica srečata... na zgornji plati... in imam cilj in želje in help - rabim ekspresno ozdravitev, ker bi za r. dan rada prvič pretekla uradnih 21 tačka boli, kjer se trup in noga srečata? zadnja plat? da nimaš težav s hrbtenico? al pa stisnla nožni živc z ritnimi mišicami? se ne hecam. če to ta zadnje bi blo treba mal raztezat, da tam mišice "spustijo" - sam ne znam povedat, ktera vaja je ta prava (pozabla) - bo kdo drug pokomentiral.popih. en lep dober večeeeer sco&azilantom čau. šibam. da samo sebe prehitim Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 3. november 2008 Prijavi Deli 3. november 2008 ....zdej grem pa v padovo.......yeeesssssss........ sicer pa včeraj zamenjala metlo za konje....pa kr nekaj jih ma.....renault master.....tovorni kombi....... ....super za vozit......po 500 km sva bla že stara frenda...... Fajn je blo. Pa moram potrdit da si res ful dobro vozila. Lep pozdravček vsem! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. november 2008 Prijavi Deli 3. november 2008 tačka boli, kjer se trup in noga srečata? zadnja plat? da nimaš težav s hrbtenico? al pa stisnla nožni živc z ritnimi mišicami? se ne hecam. če to ta zadnje bi blo treba mal raztezat, da tam mišice "spustijo" - sam ne znam povedat, ktera vaja je ta prava (pozabla) - bo kdo drug pokomentiral.popih. en lep dober večeeeer sco&azilantom čau. šibam. da samo sebe prehitim spredaj!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. november 2008 Prijavi Deli 3. november 2008 aja rabim pomoč - boli me tačka, že nekaj časa, počivam, mažem, hladim, polagam gor zelje glino... je še kakšen čarovniški nasvet - boli me v predelu kjer se trup pa nogica srečata... na zgornji plati... in imam cilj in želje in help - rabim ekspresno ozdravitev, ker bi za r. dan rada prvič pretekla uradnih 21 spredaj!!!! To bi lahko bile težave s kolki... Vsaj tako je bilo meni pojasnjeno da se v takem primeru bolečine pojavijo na tem mestu. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. november 2008 Prijavi Deli 3. november 2008 imaš kakšen nasvet???? večino sanj sem opustila, ne morem še teh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. november 2008 Prijavi Deli 3. november 2008 Ksenč, kakšne jogijske vaje za raztezavanje kolkov, metuljčka na primer, na izi, ne silit... škodit ne more.. sam je dost vprašanje kakšno poškodbo imaš...upam, da boš uspela zrihtat tole tvojo tačko.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 3. november 2008 Prijavi Deli 3. november 2008 čeeeer gnezdo ahm,...vsi nazaj na štirikolesne konje presedlali zgleda Amiska... ..upam, da si si vse pripeljala kar si nameravala Jh, jest tud včeraj "konje" na sprehod peljala,....če po pravici povem,....sem pustila, da si dajo duška,....no so si,.... pa usred avtoceste tud ležala pod konji pa jim spodnje spojlerje odšraufala Mater današnji desci sploh niso več desci,....jh ....namest šraufenciger v roke,...."ježeš gospa (mater gospa)...avtovleko bo treba,.."... šraufencirgerje so mi dal pa za kamion šraufat ne pa za pritlehten avto.... ....no, skratka,...ženšče pod avtom, tipi so mi pa orodje podajal,... mayan,...skrbi utesnitev plutona?,....jh, jih bo že potamanu Ksenč,....kje točno te boli?,....boli, peče,....tudi v mirovanju?,....si imela kdaj tu kako poškodbo?.....kdaj in kako se je bolečina pojavila,....napiši več,.... ajd Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. november 2008 Prijavi Deli 3. november 2008 ahm,...vsi nazaj na štirikolesne konje presedlali zgleda nope... jaz se še kar z mojim pinki bajkom vozim na faks Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. november 2008 Prijavi Deli 3. november 2008 nope... jaz se še kar z mojim pinki bajkom vozim na faks še zmer je bolš z biciklom na fukanje, kukr s taxijem na šiht Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. november 2008 Prijavi Deli 3. november 2008 še zmer je bolš z biciklom na fukanje, kukr s taxijem na šiht sem ratala mal bolj eko pa ful mam rada tale mali, zarjaveli, škripajoči pinky pony s čist novimi mišelinkami (ga je dragi dva mesca v garaži skup sestavljal in to dost dobr skrival, da sem ga pol za r.d. dobila ) tko da... ja, nekak v stilu tegale tvojega zgoraj... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. november 2008 Prijavi Deli 3. november 2008 nekak v stilu tegale tvojega zgoraj... še deset kil, pa boš zastopla ircanje Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 3. november 2008 Prijavi Deli 3. november 2008 Jh, jest tud včeraj "konje" na sprehod peljala,....če po pravici povem,....sem pustila, da si dajo duška,....no so si,.... pa usred avtoceste tud ležala pod konji pa jim spodnje spojlerje odšraufala Mater današnji desci sploh niso več desci,....jh ....namest šraufenciger v roke,...."ježeš gospa (mater gospa)...avtovleko bo treba,.."... šraufencirgerje so mi dal pa za kamion šraufat ne pa za pritlehten avto.... ....no, skratka,...ženšče pod avtom, tipi so mi pa orodje podajal,... emancipacija...same ste jo hotele...zdaj pa sraufajte :D Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. november 2008 Prijavi Deli 3. november 2008 imaš kakšen nasvet???? večino sanj sem opustila, ne morem še teh Zaradi tega mislim da ti ne bo treba nobenih sanj opustit... Če lahko še tečeš, potem še ni tako hudo.Samo ne čakat da se poslabša.Nasvet?K ortopedu pa na rentgen čimprej, da ugotovijo kaj je, kako daleč je, kaj se da naredit in predvsem kaj smeš početi da se ne poslabša.Drži se... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.