Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

dan :)

vsak pop grem na stanovanje in se grem fato....kolker mi pač uspeva, ker še vode ni...

sem pa zato imela luštn izletek :2src: sem šla do gazde, da mi neki vraza nagajajo(se je izkazal, da niso bli panti prišraufani) in me povabi, če hočem it ovce hranit :D seveda sem šla.....imajo ene 100 ovc in ovna....ful simpatične živalce in seveda tupe kot noč x:o)x

je pasal takle izletek :vio:

amiska čestitam za novo konjenico :kiss:

ksenja, se strinjam z drugimi...obezno it h zdravniku :)

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Deli na socialnih omrežjih

pa usred avtoceste tud ležala pod konji pa jim spodnje spojlerje odšraufala x:Dx

Mater današnji desci sploh niso več desci,....jh :vragec: ....namest šraufenciger v roke,...."ježeš gospa (mater gospa)...avtovleko bo treba,.."... šraufencirgerje so mi dal pa za kamion šraufat ne pa za pritlehten avto.... :vragec: ....no, skratka,...ženšče pod avtom, tipi so mi pa orodje podajal,... x:Dx

B) Silki ... potem imam pa jaz srečo ... moj zna celo kaj sam pošraufat x;)x

x:Dx x:px

Ja, ni ga čez našo generacijo... http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a045.gif x^x x^x

Morgen strupki & co. x:Xx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

daaaannnnnnnnnn......... xcivx

zdej sem pa važna..... x^x ...... xegox ....na novi postli in jogiju se tolk lepo spi....... x:px .....stole tud sestavla....k mi vrag ni dal miru.......je pa sistem tolk izi, da morš bit budala, da ne sestaviš......no, ene par malenkosti je še ostalo....tud to bo....pol pa vse une kartone in plastično embalažo v zbirne kontejnerje.....

mejte se..... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

daaaan gnezdo... x:)x

x:Dx x:px

Ja, ni ga čez našo generacijo... http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a045.gif x^x x^x

Morgen strupki & co. x:Xx xsrcx

Ja drži....,pa še tle se kaka modificirana napaka najde,... x:px x:Dx

pa,...morgen x:)x

to j zato, k dobr zgledaš :palec:

ker čeb te samo poslušal, tut telih neb blo x:px x:Dx

jh, kaj češ.....eni so naglušni,...očitno na same take naletim... :o|o: :inocent: x:Dx

zdej sem pa važna..... x^x ...... xegox ....na novi postli in jogiju se tolk lepo spi....... x:px ...quote]

za važnost... :palec:

... x:Dx ...

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

to j zato, k dobr zgledaš :palec:

ker čeb te samo poslušal, tut telih neb blo x:px x:Dx

živjo ne-gnezdo!

daaaan gnezdo... x:)x

Ja drži....,pa še tle se kaka modificirana napaka najde,... x:px x:Dx

pa,...morgen x:)x

jh, kaj češ.....eni so naglušni,...očitno na same take naletim... :o|o: :inocent: x:Dx

za važnost... :palec:

... x:Dx ...

se že režim!

vaja dela mojstra, če mojster dela vajo

se že režim!

jest tud x;)x

... mene tud firbec matra kakšno protiprašno prevleko si je Amiska omislila.... :inocent:

x:Dx x:Dx x:Dx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

jest tud x;)x

... mene tud firbec matra kakšno protiprašno prevleko si je Amiska omislila.... :inocent:

:ermm:...... :wOOt: ...... xscratchx ....a je men kakšno varovalko ven zmetalo.....kaj je s protiprašnimi prevlekami........ :O: ......

daaaannnnnnnnnn......... xcivx

zdej sem pa važna..... x^x ...... xegox ....na novi postli in jogiju se tolk lepo spi....... x:px .....stole tud sestavla....k mi vrag ni dal miru.......je pa sistem tolk izi, da morš bit budala, da ne sestaviš......no, ene par malenkosti je še ostalo....tud to bo....pol pa vse une kartone in plastično embalažo v zbirne kontejnerje.....

:palec: :palec: xDDx

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

jest tud x;)x

si nam mal podtaknla, a ne?

tkole kakšno spustiš, mi pa pol z glavo butamo, pa za nazaj brskamo

se amis ne ve nč o protiprašni prevleki...čeprau...bolj kot pišem, bolj se mi ene čudne ideje peljejo x:Dx x:Dx x:Dx

evo, se spet režim. če bo šlo tole v tem slogu dalje, loh neham delat trebušnjake :vragec:

vaja dela mojstra, če mojster dela vajo

živjo ne-gnezdo!

ti bi, da jih zjebemo na njihowem terenu a? x:px

btw. amis, kwa prawš na une bobnčke?

a poznaš tut ti kej podobnga na klasičnih bobnih? mal prpopej no. pliiissss

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

AMIS in VALKIRA xloveyx

Čestitke in mnogo duši prijetnih trenutkov vama želim xrainbowx

in da ostaneta zveste same sebi x;)x

SREČNO BEJBE x:Xx x:Xx xloveyx :detelca:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

:wOOt: sem bla že čist v paniki da sem spregledala 2 veledogodka

Amiska in Valči x:Xx x:Xx in še na mnogo pikov!!!! Pa vse kar spada zraven.

cmok cmok in še en cmok-poslin od 5 zobega xzobkox Zajkita

*p.s pa hvala vsem za * od Zajkita

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

xsurprisex xcheersx xpartyx xpresentx

vsem scorpiom za nazaj pa vsem , ki boste v teh dneh zalivali in utapljali preživetveno veselje...vse najbokši...pa naj vino kislica ne postane,

pa predvsem resno opozorilo, da to samo po sebi nič nea boli, če si eno leto starejši x:Dx x:Dx x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

ooooooo....hvala vsem za čestitke......'ale, janko, silki, klarus, alef, jeti, klančica, cosma, lia.......thx....... x:Xx x:Xx x:Xx

janči....nisem bla na netu včeraj....doma.....v službi pa ne morem....ampak bo danes, pa ti povem.......ziher bom ugotovila kolk nč ne znam...... :sori: x:Dx

valkira.......lepe stvari v vseh razsežnostih...... :hapyb: xcheersx xloveyx xsingx ....... x:Xx

dobr, da pokukam vsake tolk v gnezdo, če je kej novega x:px

Amis, Valkira, vse najboljše xmusicx :hapyb: xbendx x:Xx x:Xx

tole pa od podmladka: b 778 67zz67tfz un unm 8,.§},n >Łjm ,m

je blo tapkanje po ritmu xcivx x:Dx

Cosma, že 5 zobatkov :wOOt: :palec: mi smo pri dveh trenutno x:)x

fajn se imejte, ne smem več sedet x:o)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

tole pa od podmladka: b 778 67zz67tfz un unm 8,.§},n >Łjm ,m

je blo tapkanje po ritmu xcivx x:Dx

Cosma, že 5 zobatkov :wOOt: :palec: mi smo pri dveh trenutno x:)x

fajn se imejte, ne smem več sedet x:o)x

x:Dx iiiiiiiiiii kok maš ti genijalnega otročka. A vse to že zna napisat??? xsrcx :onfire:

Ja nč Zajki kr nori s temi zobki. Ona bi zdej že kr puzala, pa še kravc ne pasemo tko profi. včeraj sem jo peljala na slikanje za pasport, pa je tko profi pozirala, glava pa brejkdens x:o)x , k je fotograf lovil najboljšo pozo. No na koncu nam je uspelo, ker ima silno željo sedeti vse skupaj sploh ni bilo težko. Najbrž je bilo pa kar utrudljivo saj je potem takoj zadrnjohala.

nilahkobitimodel.press

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Včeraj na Preverjeno gledala prispevek iz Afrike in delu Unicefa, čist sm padla v jokale, mi je mož prepovedal gledat tv k sm čist ven padla.

Otročki boščki majhni jih pripeljejo mamice ali babice v bolnico, pa jim tam nimajo kaj dati, še zdravila ne, ki stane manj kot 1€, niso cepljeni proti osnovnim otroškim boleznim, ki jih pri nas zadnjih 50 let sploh ni. V bolnici nimajo nikakršnih instrumentov in opreme, posteljo si deli par malčkov skupaj, če jo že dobijo. Starši niti ne ostanejo v bolnici, ker nimajo denarja za hrano itd...kakšen začaran krog :V:

...in tam je ležal en mali knedko, čist tak kot moj Zajki in niso vedeli zakaj ima vročino in tudi pomagati mu ne morejo, ker nimajo s čim in jokcala sem od besa in nemoči in žalosti in bridkosti, kako se lahko to dogaja??? Danes??? Kako lahko vsi to gledamo???? In tudi zdaj mi solze dol tečejo, ko to pišem.

Pa kam gre to vse skupaj, na eni strani šampanjec in kaviar, atomske bombe, zlate pipe in vodometi sredi puščave, krokodil čevlji in torbice, komercialni poleti na Luno, na drugi strani pa niti 1 ušivi €, da se otroku reši življenje.

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

maš prav cosma.....trdno verjamem v to, da se bo tudi ta odnos spremenil.....pa da bodo pošiljke prispele, do tistih, ki potrebujejo....brez da bi vse pokradli prej.......in da nekoč tud pošiljk ne bo več treba, ker bo urejeno, kot mora bit....... xcrossfingx

AMIS in VALKIRA xrainbowx xsrcx http://shrani.si/f/1N/oc/1Xeza4kp/b-cake.jpg

vse naj naj, čimveč lepih in pozitivnih trenutkov vama želim...

H a p p y

http://shrani.si/f/2w/10S/2O4rtDtY/birthday.jpg

x:Xx x:Xx x:Xx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...