klarus 4. november 2008 Prijavi Deli 4. november 2008 dan vsak pop grem na stanovanje in se grem fato....kolker mi pač uspeva, ker še vode ni...sem pa zato imela luštn izletek sem šla do gazde, da mi neki vraza nagajajo(se je izkazal, da niso bli panti prišraufani) in me povabi, če hočem it ovce hranit seveda sem šla.....imajo ene 100 ovc in ovna....ful simpatične živalce in seveda tupe kot noč je pasal takle izletek amiska čestitam za novo konjenico ksenja, se strinjam z drugimi...obezno it h zdravniku Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. november 2008 Prijavi Deli 4. november 2008 pa usred avtoceste tud ležala pod konji pa jim spodnje spojlerje odšraufala Mater današnji desci sploh niso več desci,....jh ....namest šraufenciger v roke,...."ježeš gospa (mater gospa)...avtovleko bo treba,.."... šraufencirgerje so mi dal pa za kamion šraufat ne pa za pritlehten avto.... ....no, skratka,...ženšče pod avtom, tipi so mi pa orodje podajal,... Silki ... potem imam pa jaz srečo ... moj zna celo kaj sam pošraufat Ja, ni ga čez našo generacijo... http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a045.gif x^x Morgen strupki & co. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. november 2008 Prijavi Deli 4. november 2008 daaaannnnnnnnnn......... zdej sem pa važna..... ...... ....na novi postli in jogiju se tolk lepo spi....... .....stole tud sestavla....k mi vrag ni dal miru.......je pa sistem tolk izi, da morš bit budala, da ne sestaviš......no, ene par malenkosti je še ostalo....tud to bo....pol pa vse une kartone in plastično embalažo v zbirne kontejnerje..... mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. november 2008 Prijavi Deli 4. november 2008 ....no, skratka,...ženšče pod avtom, tipi so mi pa orodje podajal,... to j zato, k dobr zgledaš ker čeb te samo poslušal, tut telih neb blo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. november 2008 Prijavi Deli 4. november 2008 daaaan gnezdo... Ja, ni ga čez našo generacijo... http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a045.gif x^x Morgen strupki & co. Ja drži....,pa še tle se kaka modificirana napaka najde,... pa,...morgen to j zato, k dobr zgledaš ker čeb te samo poslušal, tut telih neb blo jh, kaj češ.....eni so naglušni,...očitno na same take naletim... zdej sem pa važna..... ...... ....na novi postli in jogiju se tolk lepo spi....... ...quote] za važnost... ... ... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 4. november 2008 Prijavi Deli 4. november 2008 to j zato, k dobr zgledaš ker čeb te samo poslušal, tut telih neb blo živjo ne-gnezdo! daaaan gnezdo... Ja drži....,pa še tle se kaka modificirana napaka najde,... pa,...morgen jh, kaj češ.....eni so naglušni,...očitno na same take naletim... za važnost... ... ... se že režim! Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. november 2008 Prijavi Deli 4. november 2008 se že režim! jest tud ... mene tud firbec matra kakšno protiprašno prevleko si je Amiska omislila.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. november 2008 Prijavi Deli 4. november 2008 jest tud ... mene tud firbec matra kakšno protiprašno prevleko si je Amiska omislila.... ...... ...... ....a je men kakšno varovalko ven zmetalo.....kaj je s protiprašnimi prevlekami........ ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 4. november 2008 Prijavi Deli 4. november 2008 daaaannnnnnnnnn......... zdej sem pa važna..... ...... ....na novi postli in jogiju se tolk lepo spi....... .....stole tud sestavla....k mi vrag ni dal miru.......je pa sistem tolk izi, da morš bit budala, da ne sestaviš......no, ene par malenkosti je še ostalo....tud to bo....pol pa vse une kartone in plastično embalažo v zbirne kontejnerje..... :palec: ... mene tud firbec matra kakšno protiprašno prevleko si je Amiska omislila.... x:Dx x:Dx Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 4. november 2008 Prijavi Deli 4. november 2008 jest tud ... mene tud firbec matra kakšno protiprašno prevleko si je Amiska omislila.... si nam mal podtaknla, a ne? tkole kakšno spustiš, mi pa pol z glavo butamo, pa za nazaj brskamo se amis ne ve nč o protiprašni prevleki...čeprau...bolj kot pišem, bolj se mi ene čudne ideje peljejo evo, se spet režim. če bo šlo tole v tem slogu dalje, loh neham delat trebušnjake Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 4. november 2008 Prijavi Deli 4. november 2008 Modni horoskop: Strastni zapeljivci škorpijoni Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. november 2008 Prijavi Deli 4. november 2008 živjo ne-gnezdo!ti bi, da jih zjebemo na njihowem terenu a? btw. amis, kwa prawš na une bobnčke?a poznaš tut ti kej podobnga na klasičnih bobnih? mal prpopej no. pliiissss Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. november 2008 Prijavi Deli 4. november 2008 AMIS in VALKIRA Čestitke in mnogo duši prijetnih trenutkov vama želim in da ostaneta zveste same sebi SREČNO BEJBE x:Xx Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. november 2008 Prijavi Deli 5. november 2008 amis, valkira vse najboljše Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. november 2008 Prijavi Deli 5. november 2008 Morgen... In azilantska čestitka za Amis in Valkiro http://www.smilies.4-user.de/include/Geburtstag/smilie_geb_049.gifhttp://www.smilies.4-user.de/include/Geburtstag/smilie_geb_040.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 5. november 2008 Prijavi Deli 5. november 2008 amis in valkira Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. november 2008 Prijavi Deli 5. november 2008 sem bla že čist v paniki da sem spregledala 2 veledogodka Amiska in Valči in še na mnogo pikov!!!! Pa vse kar spada zraven.cmok cmok in še en cmok-poslin od 5 zobega Zajkita *p.s pa hvala vsem za * od Zajkita Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. november 2008 Prijavi Deli 5. november 2008 vsem scorpiom za nazaj pa vsem , ki boste v teh dneh zalivali in utapljali preživetveno veselje...vse najbokši...pa naj vino kislica ne postane,pa predvsem resno opozorilo, da to samo po sebi nič nea boli, če si eno leto starejši Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. november 2008 Prijavi Deli 5. november 2008 ooooooo....hvala vsem za čestitke......'ale, janko, silki, klarus, alef, jeti, klančica, cosma, lia.......thx....... janči....nisem bla na netu včeraj....doma.....v službi pa ne morem....ampak bo danes, pa ti povem.......ziher bom ugotovila kolk nč ne znam...... valkira.......lepe stvari v vseh razsežnostih...... ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. november 2008 Prijavi Deli 5. november 2008 dobr, da pokukam vsake tolk v gnezdo, če je kej novega Amis, Valkira, vse najboljše x:Xx tole pa od podmladka: b 778 67zz67tfz un unm 8,.§},n >Łjm ,m je blo tapkanje po ritmu Cosma, že 5 zobatkov mi smo pri dveh trenutno fajn se imejte, ne smem več sedet Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. november 2008 Prijavi Deli 5. november 2008 tole pa od podmladka: b 778 67zz67tfz un unm 8,.§},n >Łjm ,m je blo tapkanje po ritmu Cosma, že 5 zobatkov mi smo pri dveh trenutno fajn se imejte, ne smem več sedet iiiiiiiiiii kok maš ti genijalnega otročka. A vse to že zna napisat??? Ja nč Zajki kr nori s temi zobki. Ona bi zdej že kr puzala, pa še kravc ne pasemo tko profi. včeraj sem jo peljala na slikanje za pasport, pa je tko profi pozirala, glava pa brejkdens , k je fotograf lovil najboljšo pozo. No na koncu nam je uspelo, ker ima silno željo sedeti vse skupaj sploh ni bilo težko. Najbrž je bilo pa kar utrudljivo saj je potem takoj zadrnjohala. nilahkobitimodel.press Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. november 2008 Prijavi Deli 5. november 2008 Včeraj na Preverjeno gledala prispevek iz Afrike in delu Unicefa, čist sm padla v jokale, mi je mož prepovedal gledat tv k sm čist ven padla. Otročki boščki majhni jih pripeljejo mamice ali babice v bolnico, pa jim tam nimajo kaj dati, še zdravila ne, ki stane manj kot 1€, niso cepljeni proti osnovnim otroškim boleznim, ki jih pri nas zadnjih 50 let sploh ni. V bolnici nimajo nikakršnih instrumentov in opreme, posteljo si deli par malčkov skupaj, če jo že dobijo. Starši niti ne ostanejo v bolnici, ker nimajo denarja za hrano itd...kakšen začaran krog ...in tam je ležal en mali knedko, čist tak kot moj Zajki in niso vedeli zakaj ima vročino in tudi pomagati mu ne morejo, ker nimajo s čim in jokcala sem od besa in nemoči in žalosti in bridkosti, kako se lahko to dogaja??? Danes??? Kako lahko vsi to gledamo???? In tudi zdaj mi solze dol tečejo, ko to pišem. Pa kam gre to vse skupaj, na eni strani šampanjec in kaviar, atomske bombe, zlate pipe in vodometi sredi puščave, krokodil čevlji in torbice, komercialni poleti na Luno, na drugi strani pa niti 1 ušivi €, da se otroku reši življenje. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. november 2008 Prijavi Deli 5. november 2008 maš prav cosma.....trdno verjamem v to, da se bo tudi ta odnos spremenil.....pa da bodo pošiljke prispele, do tistih, ki potrebujejo....brez da bi vse pokradli prej.......in da nekoč tud pošiljk ne bo več treba, ker bo urejeno, kot mora bit....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 5. november 2008 Prijavi Deli 5. november 2008 AMIS in VALKIRA http://shrani.si/f/1N/oc/1Xeza4kp/b-cake.jpg vse naj naj, čimveč lepih in pozitivnih trenutkov vama želim... H a p p y http://shrani.si/f/2w/10S/2O4rtDtY/birthday.jpg Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 5. november 2008 Prijavi Deli 5. november 2008 Morgen... In azilantska čestitka za Amis in Valkiro http://www.smilies.4-user.de/include/Geburtstag/smilie_geb_049.gifhttp://www.smilies.4-user.de/include/Geburtstag/smilie_geb_040.gif Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.