kokotec 5. november 2008 Prijavi Deli 5. november 2008 ker bo urejeno, kot mora bit....... Oj Amiska, čestitke za RD. Puhno ljubezni pa sreče, pa dnarja, pa....vse no. Pa da bi blo urejeno, kot mora bit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. november 2008 Prijavi Deli 5. november 2008 kokotec in mystica....hvala ......... ...... janko in alef....madonca fanta, teli komadi so super....poslušala oba do konca....pa pol še mal spotoma pofirbcala na sorodne komade na youtube..........hvalaaaaaaaaaaaaa........... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. november 2008 Prijavi Deli 5. november 2008 čeeer ti bi, da jih zjebemo na njihowem terenu a? ma nemoj,....kojeg li grupisanja Slavljenke lepo preživele žurke Jest pa še želodček napolnim, pa grem spet zobno ščetko pakirat,...pa gas,...aja, tokrat ne bom pozabila v toaletno torbico stlačit še šraufencigerje ajd nočko,pa lep jutrišnji dan Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. november 2008 Prijavi Deli 5. november 2008 fajn se mej pa dobro pelji..........želim ti, da pelješ šrafenciger sam na dopust....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. november 2008 Prijavi Deli 6. november 2008 daaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. november 2008 Prijavi Deli 6. november 2008 Morgen... Zadnji dan fiziodolgcajta... http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/g010.gif Lepo se imejte... http://www.smilies.4-user.de/include/Wetter/smilie_wet_012.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. november 2008 Prijavi Deli 6. november 2008 o...super, peršček..... .....in počutje....? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 6. november 2008 Prijavi Deli 6. november 2008 dobro jutro zbudila sem se u luže in mlakuže...in sem šla kr z avtom v službo lepo se imejte Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. november 2008 Prijavi Deli 6. november 2008 o...super, peršček..... .....in počutje....? Vse po starem... samo pofočkam se in šibam ... četrtek je dan za neumnosti ... vidim, vsi živi in zdravi lep dan vsem Zakaj pa ravno četrtek? In zakaj bi bil samo četrtek? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 6. november 2008 Prijavi Deli 6. november 2008 In zakaj bi bil samo četrtek? Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 7. november 2008 Prijavi Deli 7. november 2008 dobro jutro ne-gnezdo kako ste kaj danes petek je Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. november 2008 Prijavi Deli 7. november 2008 daaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..................... zaljubljena........u mojo novo postlo..... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. november 2008 Prijavi Deli 7. november 2008 AMIS...čestitke za RD.Saj veš, life se mi odvija z svetlobno hitrostjo...mej se skrajno lepo in uživaj....v svoji novi postli Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2008 Prijavi Deli 7. november 2008 Ciao skorpije! VSE NAJBOLJSE VSEM sco (se za nazaj pa za naprej) (*vas je tolk!!!, tud med mojimi frendi in znanci, da ne sam, da ma prakticno vsak dan nekdo r.d., ga ma na kak dan clo vec folka!! ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 7. november 2008 Prijavi Deli 7. november 2008 daaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..................... zaljubljena........u mojo novo postlo..... ...... uf, si pa pozna danes s pozdravom! a tko dobra postla, da si zaspala ? Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 7. november 2008 Prijavi Deli 7. november 2008 gumbek sam na ta zadni in še to sam, če ni še nihče uletel za mano ...al tko nekak...v glavnem za nazaj ne morem nč.a število objav me - praviš - baše kje pa je magična meja? kres... yessssssssssss tolk da boste vedli: 250 je la frontiere magique Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. november 2008 Prijavi Deli 7. november 2008 jeti ista si kot js...z tem, da čokolado drugi pojejo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 7. november 2008 Prijavi Deli 7. november 2008 Ciao skorpije! VSE NAJBOLJSE VSEM sco (se za nazaj pa za naprej) (*vas je tolk!!!, tud med mojimi frendi in znanci, da ne sam, da ma prakticno vsak dan nekdo r.d., ga ma na kak dan clo vec folka!! ) Hvala Marsa Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. november 2008 Prijavi Deli 7. november 2008 pišuka...js si pa ne zapomnim rd....zato: čestitke vsem...pinki, jeti, lii........pa še vsem, ki sem jih pomotoma al pa iz nevednosti spustila...... ........ da neb slučajno....nisem zaspala....u gužvi sem bla....pa šef mi "diha za ovratnik"....... jeti...sožalje za cene......sama sem dobila okvir za 150....pa še edina mi je bla všeč......unih reči, ki majo eno ničlo več, si tud gledat ne upam.......sej ne, da neb ble lepe.......sam itak v moj brlog še pasale ne bi....se mi zdi, da je treba met večji plac za kakšno spešl postlo....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. november 2008 Prijavi Deli 7. november 2008 fouš ... ne toliko nove postelje (a ti je uspelo zaspati službo ) ... kot tvojega nakupa sama že pol leta iščem najugodnejšo možnost ... stilsko, cenovno, uporabno ... posebne potrebe ... tisto, kar bi mi ustrezalo ... 3000 evrov po komadu - x 2 ... podobne variante, na sejmu zaradi popusta malenkost cenejše ... tudi, če izbiram posamično ... okvir, poden, jogi ... ni velike razlike ... zgleda, da bo preteklo še nekaj vode, predno najdem posteljo svojih sanj upam, da boš našla,,,zaupaj svojem instinktu če sam pomislim moje šopinge jogiji skor deažji kot spalnica stol skor dražji od mize itd čeprav že tud komi čakam, da bom sprobala tole postlo..pa bano in vse ostalo neki obljubljajo, da bo to drug teden...bom verjela, ko bom vidla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. november 2008 Prijavi Deli 8. november 2008 Klarus, Jeti, Valkira, Amis vse najboljše!!!!pa še tistim ki sem jih nehote zamudila.lep je dan... sem pa ugotovila da je bil moj dedek tud škorpijonček... sem slišala da je znal bit strog... čudno, jst sem sem bila v njegovem zavetju kot v medvedjem objemu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. november 2008 Prijavi Deli 8. november 2008 pišuka...js si pa ne zapomnim rd Jaz za večino tu noter sploh ne vem, razen tistega kar slučajno ujamem... Zato vsem rojenim med 23.10. in 22.11. http://www.smilies.4-user.de/include/Geburtstag/smilie_geb_037.gifhttp://www.smilies.4-user.de/include/Geburtstag/smilie_geb_049.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. november 2008 Prijavi Deli 8. november 2008 hvala matr ker dan.....ne, sam da delam celi dan....zjutri sem dobla še pozdravček od mestne straže....kazen za nepravilno parkiranje 80€ Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 8. november 2008 Prijavi Deli 8. november 2008 Klarus, Jeti... pa če sm še koga spregledala Vse naj naj... Zadnje cajte mam gužvo, se vidi da je škorpijonski cajt ... ful nekih rd-jev, poleg tega da je ful sila z delom, drugi teden pa... zdravniški za vozniško, pa avto dobim... potem bom pa spet ptiček s krili konec tedna v Radence :hepko: , še prej pa najbrž spet v Trst, pa malček na našo Obalo... pravi pohajač sm ratala Uživajte!!! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. november 2008 Prijavi Deli 8. november 2008 daaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....................... pišuka, sam da pomolim nos ven, sem že ob pol dneva....presneti šopingi.......zdej upam, da bo za en cajt mir...... jeti....lisička..... ........ .......ksenč...hvala ....itak.....(ja ja....kar se pa sco tiče, nam tako skor nihče ne pripiše dobrih lastnosti....pa čeprav.....no, ne bom o tem....si imela super dedka.... )alef....hvala..... 'ale....mej se max fajn..... klarus....odmisli mestno stražo....naj ti delo hitro mine....eno ali več prijetnih presenečenj....in vsenajboljše!!!!!..... ........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.