Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Klarus xbendx vse najboljše x:Xx :hapyb:

Jeti tud x:Xx x:Xx

pa itak sem koga spustila pa zamudila :sori: tud vse lepo x:Xx

Marsa in Alef, hvala x:Dx x:Xx

Ksenia, se očitno v gnezdu dobro počutiš x:Xx x;)x

Ale, a ni fajn pohajat pa uživat :palec: x:px

pri meni zadnje čase pohajanje omejeno na fax :o|o: kaj čem, se nam ful pozna tale recesija al ker :vragec: je že to xrolleyesx ma ja ... sem imela danes dopoldne spet faks (pa tako martinovo x:Dx ) ... tamalemu je bila moja mami varuška, pa še kosilo nam je skuhala x:px se je fajn pustit mal razvajat kdaj pa kdaj xcivx

teranček je na mizi x:px fajn se imejte xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Deli na socialnih omrežjih

čeeeer gnezdo x:)x

najprej čestitke vsem praznujočim v teh dneh :detelca: xgoldfishx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx

...

hm, sprobavanje postelj,....o ja meni se tudi že po moji domači lušta,...če bo po sreči jo pa jutri ujamem doma x:)x

aja, Amiska,...šraufencigerji zaenkrat še med kozmetiko ždijo,...upam, da bodo jutri tudi, ko bo letel proti domu.. x;)x x:)x

lep jutrišnji dan :detelca: xgoldfishx xwizardx

Ciao skorpije! x:Xx xcivx :palec:

VSE NAJBOLJSE VSEM sco (se za nazaj pa za naprej) :kiss: :flower: :kiss:

xcheersx

(*vas je tolk!!!, tud med mojimi frendi in znanci, da ne sam, da ma prakticno vsak dan nekdo r.d., ga ma na kak dan clo vec folka!! xDDx)

thanks Marsa x;)x x:Xx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

daaaaaannnnnnnnnnnn........ xcivx

uf...sg....tis tud že mela rd.....jh, sorči :OoO: ......dost najlepšga v novem rojstnodnevnem letu...... :hapyb: x:Xx

pišuka, kdaj bodo že enkrat izumli napravico za teleportacijo.....$"&%&!#%!/#&!#/#!(#)¨!//¨%"¨%"$¨"......a bom to še v tem lajfu dočakala, al bo treba ob priliki nazaj prit sem.... :vragec: .......skoz nas z nečim mami tale planetek..... :vragec: x:px

ha...kaj se mi dopade, da je v tej kombinaciji šraufciger med kozmetiko..... x:px

bolš da se lotim dela....poleg tekočih zadev bo treba še por mašino zalaufat pa prednjo tablico prišraufat na okvir....vrag dol pada.......sonce bo danes......

ajd, mejte se..... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

o kolk lepo....no, dobiš pa potem še eno čestitko..... x^x xDDx x:px

daaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnn.................... xcivx

megla ko u....no, ja....tam nekje......sam da je ni v glavi, pa je ok..... x^x .......na zapadu ništa novo.......

ajd, mejte se........ x;)x

dan :)

dans morem it kupit kladivo in ena dva navadna šravfencigra.....sicer mam v kompletku tudi nastavke za šravfanje....ampak včasih se pač rabi obični...sploh pri kakem sestavljanju stolov....

sem včeri dva sestavla....in ker nisem imela šravfencigra..sem si na konu pomagala z kvačko :lol:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

dan :)

dans morem it kupit kladivo in ena dva navadna šravfencigra.....sicer mam v kompletku tudi nastavke za šravfanje....ampak včasih se pač rabi obični...sploh pri kakem sestavljanju stolov....

sem včeri dva sestavla....in ker nisem imela šravfencigra..sem si na konu pomagala z kvačko :lol:

punce smo iznajdlive, ni kej :palec:

en lep dober dan škorpijonom in azilantomhttp://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

pa čeprav je megla kot v ...

vaja dela mojstra, če mojster dela vajo

Daaan! :)

Ooo vidim da ste vse nekam max aktivne... pridne pridne... :palec:

'ale....mej se max fajn..... :palec:

Bom, hvala... x:px

Ale, a ni fajn pohajat pa uživat :palec: x:px

Ma d`best je, kr takoj podpišem za tako službo... x:px x:Dx Ne resno, itak da paša... xDDx xsrcx

Uživajte!!! x:Xx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Dober dan :inocent:, bikec ravno iz enega ovinka x:Dx, da mal polupčka škorpije x:Xx Za mene kot bikca

nikoli ni prepozno, edino kar je lahko, je prezgodaj x:Dx

Se mi zdi, da gre tako po vrsti, Silki, Amis, Valči, Aiwa, Klara, pa še Jeti je nekje :hapyb: :hepko: :hepko: ,

pa še eno bolj udarno xbendx (bobni morjo bit zraven xnckrivx). Verjetno sem še katero spustil, ampak

vas je tolk, da je težko met vse na broju :inocent:

Pa vidim, da je bla o jogijih debata, ma jst sem se kar skeširal, pa je ostalo pri treh številkah, točneje 940 EUR,

tako da Jeti je očitno pri vodnih posteljah :inocent:, ker moj je bil med dražjimi, lohk bi še nabil 200 EUR gor,

če bi hotel prav specialno za sebe sprogramirat, več pa že ne x;)x Sam se je splačalo, spim kot dete, pa kolk

je fajn popoldne poležat x:px

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

kopalnica je končno končana....pa spucana je že tudi...je bil prav užitek x:px

kak šele bohttp://i129.photobucket.com/albums/p223/emma1974/Smilies/5ef83802-2.gif

There is

One Mind,

One Truth,

daaaaaaaannnnnnnnnnnnn....................... xcivx

šta to moje oči vide....janček janif.....hvala za čestitke..... x:Xx ....lepo, da prideš mal okol.... :palec: .......

klarus.....zdej pa sam še uživancija..... x:px

včeraj zvedla, da je baje kaznivo tablico luknjat..... :o|o: ...pa da bi jo blo dobro s kitom za steklo prilimat na okvir....al pa še bolje, naročit novo......zgleda tako, ko da daš kos pleha prežvekovalcem za kakšen dan al dva....pol pa polikaš, kar ostane.....res tuga.....no, mislim, da se bom šla pozanimat, kolk stane replika.......do takrat bo pa še kr naprej z izolir trakom nalimana na okvirček.......jp, punce smo iznajdljive...... x:Dx x^x .......pišuka, martinovo danes.....pa me čist nč ne gane.......

komaj čakam sobooootttoooooooooo...........

ajd, mejte se...... x;)x

itak, da smo iznajdlive.....sem včeri kupla kladivo in šravfnciger.....in ko sem sestavljala stole....sem ugotovila, da je kvačka veliko boljša od šravfncigra :lol:

There is

One Mind,

One Truth,

klarus..... x:Dx ....včasih so enostavne rešitve najbolj simpl......bejbe smo zakon..... x:px .....

jeti....postelja dobro zgleda......sam še dobro, da mamo smisel za praktičnost......a ne.... x;)x

no, pa še audi tle.....dan za obiske v gnezdu..... x:px

včeraj zvedla, da je baje kaznivo tablico luknjat..... :o|o: ...pa da bi jo blo dobro s kitom za steklo prilimat na okvir....al pa še bolje, naročit novo......zgleda tako, ko da daš kos pleha prežvekovalcem za kakšen dan al dva....pol pa polikaš, kar ostane.....res tuga.....no, mislim, da se bom šla pozanimat, kolk stane replika.......do takrat bo pa še kr naprej z izolir trakom nalimana na okvirček.......jp, punce smo iznajdljive...... x:Dx x^x .......pišuka, martinovo danes.....pa me čist nč ne gane.......

:eek: x?x :vio: x:Dx :irs:

Tu imaš cenik za nove

Registrske Tablice

Pa še od AMZS

Registracija Vozil

Pri tem zadnjem si lahko izračunaš koliko te stane registracija, zavarovanje ali pa tudi samo tablice.

Morgen škorpije... x:Xx xsrcx

Uživajte v posteljah, kakršnekoli že imate... :palec: xwizardx

Vodna postelja... :eek: :wOOt: ...živega ali treznega me ne spraviš gor... :vio: xnckrivx

Jeti, sneg bo menda pod 1000m... :xx!: :vragec:

Tu pri meni je sicer samo nekaj čez 500 ampak zgleda da imajo oni zgoraj napačne podatke za naš konec... :o|o:

Kadar je napoved za sneg pod 1000m je pri nas belo... :vragec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Daaaan gnezdo x:)x

ma ne no,...a ni prezgodaj še za sneg,...no sej je itak vedno prezgodaj,...sicer sem pa že prejšnji teden preventivno štirkolesnik preobula v zimske čevlje,...ma jest bi suho zimo, sneg pa samo nad 1500, ja no enmal iluzije... x;)x

...he, he, Klara,....a kvačka namesto šraufencigerja,....prow,...bom dodala v toaletko,...naslednjič, če bo potrebno spet kej spojler šraufat,...pa fotkič za gledajoče občinstvo x;)x x:Dx

..vodna postelja pa,....pred leti tudi jaz nekaj gledala,....valovanje in guncanje me sploh ni zmotilo,...predvidevanje uvajanja novih tehnik hm " gruljenja" tudi ne,.....samo, ko sem ugotovila, da bom ležala na kablih,..t,j, štromu,...ni šans,...me ne zvlečejo gor,...tak, da sem si omislila večplastni kavčuk jogi,....trd fajn,....samo še vedno se najbolje počutim kr na tleh,...na shiatsu blazini,...večinoma jo Japonci uporabljajo za spanje,.... x:Dx

...glede tablic pa,...ja ne smeš jih preluknjat in našraufat,....stopi do servisa pa naj ti jih prinetajo, to pa lahko mirno storiš,... x;)x

Janif, thanks za voščilo x:)x

drgač pa,...čila in zdrava,..nič mi ne manjka,....z viški tudi ni problema,....s časom sem pa še vedno skregana,...torej na istoku ništa novo.. x;)x x:Dx

ajd, lep dan vsem :detelca: xgoldfishx xwizardx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

klarus..... x:Dx ....včasih so enostavne rešitve najbolj simpl......bejbe smo zakon..... x:px .....

jeti....postelja dobro zgleda......sam še dobro, da mamo smisel za praktičnost......a ne.... x;)x

no, pa še audi tle.....dan za obiske v gnezdu..... x:px

hvaaaaaalaaaaaaaaaa.

pa lep dan. x:px

bana je x:px miza in stoli montirani x^x roloje sem kupla oranžne barve x:px dva sta že montirana x^x

zdej bi bil pa že čas, da pride do prevzema stanovanja :)

x:Dx :palec: xwizardx

Dober dan škorpije... x:Xx xsrcx

Sneg nas ni dosegel te dni... :onfire:

Očitno so oni zgoraj popravili parametre za naš konec... :palec:

Drugač pa na jugu nič novega... :o|o: x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Jutrcek!

Vse najboljse vsem skorpijam za nazaj, za sproti in se malo za naprej. Redko kaj naskljocam semle, ampak moram reci, da vas rada berem.

Feliz Cumpleaños! x:Xx x:px

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

dan :D

kak se splača met rd in selitev v enakem obdobju :lol:

včeri sem skor dol padla, ko sem dobla darilo od najboljšega prijatla...dobila sem namreč rdeč multipraktik :inlove: :wOOt: :hepko:

There is

One Mind,

One Truth,

čeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......... xcivx

strela, je že tema zunaj....za svetlobne odvisnike so tile kratki dnevi res izziv.... :vragec: ......no ja....spisek za danes opravljen....sem prejle že uživala v astročtivu.... x:px .....sicer je bil pa vikend njami.....kaj češ bolšga od dobre družbe.....

mal pogrešala tale forum.....bi mi manjkal, če ga neb blo....

klarus....bravo.... :palec:

ale tud pošlihtala stvari.....ma kaj češ bolšga.... x:)x

alef....na konc sem naročila nove tablice..... x;)x ....pa privoščim ti, da vas ni zametlo.....

pujsa....hvala..... x:Xx

jeti.....tole pa mislim, da sploh ni več zasvojenost.....prešlo na višji nivo druženja..... :2src:

o candle....helou..... xDDx

a še kaj manjka....hm....kakšna malenkost bi se najdla....pa naspat se.......

ajd, se beremo..... x:Xx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...