Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

dober dan ne-gnezdohttp://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/frog.gif x:Dx

kako ste kej?

niste prov poskočno videt, če ne štejemo valkire. živjo, valkira.http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

js sem malč neprespano soboto uštukala x:Dx x:Dx x:Dx ...sem jo včerej kar ob osmih brisnla spat :sleeping: ...ampak sem še vedno mal xpolzx

pa lepo se mejte...

vaja dela mojstra, če mojster dela vajo
Deli na socialnih omrežjih

o dete....sem hotla že tiralico razpisat za tabo...... x:Xx

klančica..... >_> ....da nismo poskočni..... :0: ......hmmmm....to se ti sam zdi.... ;)

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Lep pozdravček iz Radencev.... imam se super, hrana je nad odlična, bazeni + uživaške terapije (beri najrazličnejše masaže :2src: ) tudi, soba nadstandard, vreme sončno in toplo (razen zjutraj in zvečer mrzlo), včasih se spusti megla da jo lahko režeš, pa je tudi to po svoje zanimivo... predavanja so kar sprejemljiva, jst pa lahko tudi kaj prešpricam zaradi terapij x:px

Tko da je fajn... upam da se imate tudi vi ok.... papa x:Xx x:Xx x:Xx

Aja, pa gob je polno... štorovke sm fotkala kar pred vhodom v hotel, je pa park poln najrazličnejših gob... danes sem šla na sprehod v kratkih rokavih pa malo fotkala....

bye-bye

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Drage moje škorpije inu ostali rezidenti x:Xx

A sm spregledala kak Rd??? :inocent: :OoO:

Vse najboljše!!!! x:Xx x:Xx

Na računalu sem na minimumu, zelo light uporaba. Razlogi so več kot dobri. Zajki je v pričakovanju 7 zoba xzobkox , večji del dneva se ukvarjam z masažo dlesni in temu primerno so pogriženi moji prsti. Dobra stran zadeve je, da se je Zajki naučil nove besede Au in se vedno ful reži, očitno misli da je to zelo smešno. Obe obiskujeva fizioterapijo vsaka posebej, potem pa še vsa koordinacija s študijem, varstvo inu lajf sam po sebi itaq.

Zajki je ful muzikaličen otrok in je začel celo plesat, ne moreš verjameš xsingx zadnjič je densala na Trkaja, ampak ko je pa zaplesala na theme music od Tednika mi je pa skoraj :wOOt: . Včasih smo se iz koga norca delali in smo rekli, da pleše na musko od Tv Dnevnika :OoO:

Ta teden najavljenih nekaj obiskov od blizu in daleč, ne pridem na zeleno vejo z mejli, sploh. Za prebrat in spisat še velik x:((x pa najboljš da kr podurham v mižule in si akmuliram zadosti energije za jutrišnji veseli in dogodkov polni novi dan.

Vsem lep pozdrav v nove postelje, kuhinje, stanovanja, toplice, za bobne in naj vam mine lep dan ob topli skodelici kave :sorcerer:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

daaaaaaannnnnnnnnnnn.......... xcivx

'ale....superrrrrrr.......privoščim vse užitke...... xDDx :palec:

cosmaaaa..... x:Xx ......leteča kot vedno.....po moje da bo zajki prej shodila, kot bo men uspelo vas ulovit stacionirane...... :sori: :o|o: x:Dx

včerajšnji odhod v horizontalo je bila čista traparija....al pa če bi sedela na stolu pa knjigo brala.....glih tolk bla komatozna, da mi to ponoč ni padlo na pamet....no ja....

ajd, mejte se..... x;)x

dobro jutro ne-gnezdo x:)x

klarus, men se že pr nas zdi premrzlo, pa je -1...beri: na poti v službo mi je rit zmrzniila

zdej sam še pereščkov komentar manjka, pa lohk odpadem :sori:

lepo se imejte x:o)x

http://www.xbox360achievements.org/forum/images/smilies/bow.gif gretje sedezev v avtu http://www.xbox360achievements.org/forum/images/smilies/bow.gif

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

http://www.xbox360achievements.org/forum/images/smilies/bow.gif gretje sedezev v avtu http://www.xbox360achievements.org/forum/images/smilies/bow.gif

važič x:px x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

dobro jutro ne-gnezdo x:)x

klarus, men se že pr nas zdi premrzlo, pa je -1...beri: na poti v službo mi je rit zmrzniila

zdej sam še pereščkov komentar manjka, pa lohk odpadem :sori:

lepo se imejte x:o)x

p.s.:

jst bi tudi gretje sedeža na big-footu :vio: ... kdo ve, če bi se to dalo urediti xscratchx

:vio: x:Dx

Velja za obe - zakuri sedež... x:px x:o)x

Žal je omenjeni način gretja le za enkratno uporabo... :inocent:

Druga možnost - instant grill... x8Dx

Če ne vesta kaj je to - to je žar za enkratno uporabo, traja toliko časa da na njem spečeš kilo čevapčičev.

Ali pa odmrzneš eno rit... :vio: :inocent:

Strupki... x:Xx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

daaaaaaan x:)x

a gretje sedežev,....pih, jest mam tud sam,...hm, j... gretje, ko je zadnja plat z nožicam na obratih,...sedež pa neče za mano laufat.... x:Dx

scorpije odlično, azilanti in gostujoči v solidni formi....fajn x;)x :palec:

Komatoznost ja Amis,...kaj se pa ob nemogočih, še delovnih urah v posteljo tlačiš... x;)x x:px x:Xx

Za zajkija,...pa za čvrste zobke xsrcx x:Xx

pa za vse soljat... :detelca: xgoldfishx xwizardx

charming life... xsingx xsingx

x:Dx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Komatoznost ja Amis,...kaj se pa ob nemogočih, še delovnih urah v posteljo tlačiš... x;)x x:px x:Xx

sej sem vedla, da sem čist zaj*... :vragec: .....drugič bom kriminalke in saturna brala......... x:px

Morgen... x:Xx xsrcx

Perešček tukaj... x^x

Odtaljevanje v teku... :palec:

Zunaj kar precej pod nulo, trava čisto bela... :vio:

nič prijazno za moje kosti... :xx!: :vragec:

Se pa IP že bliža... :palec: :onfire: :onfire: http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a050.gif x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Čau škorpike x:Xx

...danes smo naredili pozdrav soncu s 7 zobkom po vrsti x:Dx btw desna enica in je bla Zajki vidt k škrba baba, ker ima obe dvojki in levo enko.

Ful so revčki zajkiti, ki jim bozki rastejo :sori: , še pa še nas je pogrizla in si poskušala lajšat bolečino z vsemi možnimi pomagali. Glede na to da najraj grize prste na roki sem se spraševala zakaj ne naredijo grizala, ki bi bil na otip in po obliki tak kot roka??? No je pa dons naglumila baby borna in si je ful tlačila rokice v usta in zraven zadovoljno brundala. Tko da sem ful hvaležna Karin, k je dons posodila roko x:Dx

Počas mraz pritiska, kar je super fino. mi je všeč zima, ko mal ščipa za lica x:Ix . Včeraj imela ženski kolektiv, da smo se mal updejtale z novicami, mal boljš volje takoj bila. Oddala cunjice novemu dojenčku, ki prihaja xsrcx kok bo cort fantek v roza odtenkih x:)x ampak za kupčke podirat bo kar dobro. Zajki čaka varuško, mati za knjige, pol obisek sledi iz daljnih krajev, pa upam da še kaj uspet narest. No to so želje......

Kakšni topli sedeži neki??? Baje moškim pobijajo spermije. Lepo se utrdit na mraz tko kt se spodobi.

Nespečnost? Kaj je že to??? Evo Mysti dober recept, če imaš zajkite doma spiš na recept.

...evo moja koka že :eek: si je prvoščla 15 min bjuti slipa. zdej pa že ggggggaaaaaRRRRrrr aaaaaa

...najbrž to v prevodu ...sm že, dost spanja, gremo igrat naprej &)/&)/&%$%

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

dannn, ne-gnezdo! xwizardx

dbk, ne vem kje najdete te ikonce...men tista zgleda kot molitvena...če pa to je al ni xnckrivx ...al je čist neki druzga :sori:

perešček, sem si prav oddahnila, ko sem te brala :switz: . sem misnla, da me boš z navedbo temperature pri vas častil...pa si se me usmilu xsrcx

s fiziko si pa mal skregan x;)x . js bi mela sam odtajano. o pečenju in podobnem nisem govorila x:px pa jeti tud ne. a ne, jeti?

mystica...zdej sem pa mal potolažena...sočustvujem s tabo, ker ne spiš dobro xsrcx ...ampak vsaj vem, da nisem sama v tej nesreči x:)x

kaj pa ti cosma, a ti kej spiš, k tvoj otroček zobke dela?

no, amis bo tole o slabem spanju malčk pokomentirala :bomb: ...pa še kdo mogoče

candle, ja, perešček je alef in alef je perešček

lep dan, strupki in ostali xsrcx :flower: :hepko:

o, živjo cosma

si uletela tačas ko sem js pesnla svoje x:o)x

a na recept praviš, da ti spiš. pa ti ga pogosto izstavijo al sam vsake kvatre enkrat? x:)x

Gnezdo. x:)x

:eek: A nis ti Alef? x:)x

x:o)x

Tu not so mi dali partizansko ime... x:px x8Dx

Zgodovine tega se mi ne da razlagat, bilo je nekaj okrog skubljenja perjadi... :vio: :inocent:

perešček, sem si prav oddahnila, ko sem te brala :switz: . sem misnla, da me boš z navedbo temperature pri vas častil...pa si se me usmilu xsrcx

No ja, če te to zanima - včeraj zjutraj je bilo -4°, danes -3°... :vio:

s fiziko si pa mal skregan x;)x . js bi mela sam odtajano. o pečenju in podobnem nisem govorila x:px pa jeti tud ne. a ne, jeti?

:o|o:

Fizika pa jaz se kar dobro razumeva... x^x

Samo pozabil sem omenit da imata obe predlagani metodi odtaljevanja riti ob neustrezni in prekomerni rabi lahko neprijetne stranske učinke... :inocent: x:Dx

poglej poglej.....se jih je vseeno kr nekaj nagnetlo v gnezdu....odtajanih...... :vragec: x:Dx

klančica, spanje.....he he....rešila zadevo ....prespala na kavču....in spala ko angelček..... x:px ....zgleda se mora tud ljubezen mal selit.....se je kavč počutu zapostavljen odkar mam novo postlo.......vidiš, kako je pol to....... x:Dx x:Dx

mysti....je nekam nespalno obdobje......sicer pa: xcrossfingx

pozdravčke vsem.... x:Xx

liiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......super praznovanje....pa še bolš nadaljevanje v novem rojstnodnevnem letu........ x:Xx ......

O Jeti in zajki grisko x:Xx

Nš Zajki je ful razumevajoča žverca in se je prilagodila maminemu urniku spanja. Spi celo noč x^x . Prvič je bila stara 14 dni in smo mislili, da je kaj narobe z njo, sem bila kar malo panična. Pa me je potolažila patronažna sestra, da smo očitno na loteriji zadel tega otroka :vio: ker bo zgleda rad pančkal.

Zadnjič na maratonu je prespala The stroj machine, k je vse okrog vibriral se ona ni dala motit, sploh xOOx

Nove postelje? Jogiji??? Vse to je potrebno dobro stestirati!!! :onfire:

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...