silki 4. december 2008 Prijavi Deli 4. december 2008 to menda velja samo za punce...tako, da - zal - odpades Pa ja... Dobre djevojke idu u raj sve, Loše djevojke idu kud god požele... .. ....pismo mudonje,...dobra taktika,...lepo se dat na stand by,....pa počakat, da "lošije" do vas nožice sprehodijo.... Jeti Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 4. december 2008 Prijavi Deli 4. december 2008 ....pismo mudonje,...dobra taktika,...lepo se dat na stand by,....pa počakat, da "lošije" do vas nožice sprehodijo.... no vidis...se dobro, da znas avto sama posraufat...ne rabis potem hodit, ampak se lahko peljes..do mudonj Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 4. december 2008 Prijavi Deli 4. december 2008 Good Girls Go To Heaven (Bad Girls Go Everywhere) song written by Jim Steinmanfirst performed by Pandora's Box on their 1989 album Original Sin Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. december 2008 Prijavi Deli 4. december 2008 jaz tudi nisem pridna ... sem naredila tako kot Silki ... si kupila nov mobič, zdaj bom pa doktorila zraven, ko mi uspe vsa navodila za uporabo skapirati a je tole prava pesem http://www.youtube.com/watch?v=LfoLIrciDaI Ja... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 4. december 2008 Prijavi Deli 4. december 2008 ha, jst pa sem pridna pa četudi v delanju lumparij Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 4. december 2008 Prijavi Deli 4. december 2008 ha, jst pa sem pridna pa četudi v delanju lumparij Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. december 2008 Prijavi Deli 4. december 2008 helouw škorpijoljubci Ewo preživeli dan Zajki se junaško cepila , vzeli so ji kri in sploh se ni nč drla. Otrok očitno ni po men. Jaz sem vidno travmirala v takih situacijah, moja sestra pa celo enkrat ušla iz zd k so ji hotli kri vzet, drugič je pa vgriznila zobarja....no to so njeni excesi v predšolski dobi....Zajki dobila vse zvezdice, spentljala stetoskop-valjda moj otrok ima fetiš na kable . Jutri imamo cel projekt z lulanjem v vrečko pri fantih to nekako lažje izvedljivo.iSpit včeraj skoraj znalsko odpisala *glede pridnosti in Miklavža se čist strinjam s Silki, zelo modra poteza Sploh pa ubadanje s telefonično tehnologijo ko moram zamenjat telefon imam skoraj prebavne motnje od muke. baj d pot je Zajki čisto navdušena nad telefoni in je zdaj dobila svojega lastnega za igranje, ga je že čist preučila zraven se pa na široko . Pričakujem inštrukcije z njene strani čez kako leto in pol, ko bo že delala dvo in tri zložne stavke. Jeti gud lak pri preučevanju navodil, mene vedno volja mine pri tej solati ...no tko za vse pridne in ne pridne lep pozdrav pa ne pozabite nastavit Miklavžu Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. december 2008 Prijavi Deli 5. december 2008 ooooo glej jih....kolk se vas je nabralo v gnezdu...... ....nice..... jeti....js ob vsaki menjavi mobiča s knjigo navodil strašim okoli še kak mesec....sicer so pa važne osnovne tri štiri funkcije...ostalo je pa višek..... perešček in dbk...ne sam pesmi....tud knjiga je s podobnim naslovom....odlično čtivo..... ale'....helou..... sg..... cosma.....bravo za izpit.....zajki je pa itak poglavje zase....... silki....da neb mislila, da doma na kavču ležim.....o viških in primanjkljajih pa ne bomo...... ....pa o vremenu tud ne......pa o lončkih, ki puščajo tud ne.....bemtiš, še lončki za kavo so se nalezli vremenskih značilnosti......ta zdej je menda tretji, ki je procuril v kratkem času......svašta..... ajd, mejte se.....mam nek za delat....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 5. december 2008 Prijavi Deli 5. december 2008 še kle na hitr pozdrawn alefa in ostale pičkice Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. december 2008 Prijavi Deli 5. december 2008 še kle na hitr pozdrawn alefa in ostale pičkice Naj ti bo, ker je veseli december, pa Miklavž je jutri... Strupki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. december 2008 Prijavi Deli 5. december 2008 naj vam prinese tisto kar si želite pozdravček... sem slučajno še nekaj tem odprla tule na forumu pa spoznavam da to ni več to... tule se počutim še najbolj domača.tačka še vedno boli, ampak bomo že, s tamalo bile na mr, upam, da bo božiček prinesel fajn izvid, v nedeljo tečem v velenju, 21 v umagu in to je to...pa nova knjigica nastaja... želim vam lep december, vsakemu posebejpapa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 6. december 2008 Prijavi Deli 6. december 2008 Sploh pa ubadanje s telefonično tehnologijo ko moram zamenjat telefon imam skoraj prebavne motnje od muke. baj d pot je Zajki čisto navdušena nad telefoni in je zdaj dobila svojega lastnega za igranje, ga je že čist preučila zraven se pa na široko . Pričakujem inštrukcije z njene strani čez kako leto in pol, ko bo že delala dvo in tri zložne stavke. Jeti gud lak pri preučevanju navodil, mene vedno volja mine pri tej solati ...no tko za vse pridne in ne pridne lep pozdrav pa ne pozabite nastavit Miklavžu saj razmišljam, da bi šla po inštrukcije k sosedovemu 8 letnemu fantu ... verjetno, bi bila uporaba mojega mobiča zanj "mala malca" jeti....js ob vsaki menjavi mobiča s knjigo navodil strašim okoli še kak mesec....sicer so pa važne osnovne tri štiri funkcije...ostalo je pa višek..... samo najprej jih moram obvladati ... bemo ... same neke bližnjice ... in kar naprej me nekaj sprašuje ... v bistvu sem ga zaradi fotkiča kupila ... tle je šele štala naj vam prinese tisto kar si želite pozdravček... sem slučajno še nekaj tem odprla tule na forumu pa spoznavam da to ni več to... tule se počutim še najbolj domača.tačka še vedno boli, ampak bomo že, s tamalo bile na mr, upam, da bo božiček prinesel fajn izvid, v nedeljo tečem v velenju, 21 v umagu in to je to...pa nova knjigica nastaja... želim vam lep december, vsakemu posebejpapa Ksenč ... super za tek ... saj veš ... pazi, da se ne prehladiš ... veliko uspeha, dobre volje in druženja ... turbo ... in nova knjigca v nastajanju ... se že veselim branja tudi tebi lepe praznične dni ... še za izvide nič nisem nastavla Miklavžu ... ga pa pričakujem tekom dneva ... samo je rekel, da moram eure pripraviti http://www.freesmileys.org/smileys/devil25.gif lep dan vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. december 2008 Prijavi Deli 6. december 2008 Strupki... Jeti, za nov mobi... Pa da se pohvalim - imam jaz tudi novega... S fotoaparatom. Od Tušmobila, za 1 €... Pa... ...glede spoznavanja - tisto kar rabim pogruntal zraven kofeta v cajtu ko pokadim en cigaret.Ostalo me pa ne zanima... Mogoče se bom kdaj naučil, najverjetneje nikoli... Lep dan in vikend vsem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 6. december 2008 Prijavi Deli 6. december 2008 Od Tušmobila, za 1 €... si pozabil na naročnino ... da nimava enakega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. december 2008 Prijavi Deli 6. december 2008 si pozabil na naročnino ... da nimava enakega Možno... Moj je Sony Ericson, tisti iz paketa za 5€ naročnine in za 50 min. pogovorov v vseh omrežjih.Ima tudi Robida isto, le da je njen mobi od Nokie. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 6. december 2008 Prijavi Deli 6. december 2008 Možno... Moj je Sony Ericson, tisti iz paketa za 5€ naročnine in za 50 min. pogovorov v vseh omrežjih.Ima tudi Robida isto, le da je njen mobi od Nokie.moj je tudi nokia ... in tako je lep imam več naročnine ... zdaj bom morala precej regljati da vse minute porabim ... sem izračunala, da prihranim 80 €, če vzamem višjo naročnino, namesto doplačila razlike za telefon pri nižji naročnini Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 6. december 2008 Prijavi Deli 6. december 2008 moj je tudi nokia ... in tako je lep imam več naročnine ... zdaj bom morala precej regljati da vse minute porabim ... sem izračunala, da prihranim 80 €, če vzamem višjo naročnino, namesto doplačila razlike za telefon pri nižji naročnini Hojla. Jest še 50 minut ne porabim Se mi ne da čvekat. Moj je bolj enostaven. nokia 2630 Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 7. december 2008 Prijavi Deli 7. december 2008 nikjer nobenega? To se pa ne zgodi prav pogosto... Lep pozdravček Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. december 2008 Prijavi Deli 8. december 2008 daaaaaaaannnnnnnnnnnn.......... ksenč.......bravo za tek in novo knjigo..... jeti....gotovo že naštudirala osnove.......sicer jer pa kjut napravica..... perešček in robida tud modernizirana..... ale' helou........ prežvela dopust in vikend.......v soboto mal naložila frendicam.....glih da ne zakrnijo glasilke........ker sem zadnje cajte itak sam še uho za druge......drugač nas pa čaka nekaj nastopov decembra....še zmer mamo premal komadov.....ampak.....bo že......stvari očitno rabjo svoj cajt........dans pa spet delo....pišuka, kaj bi blo lepo, da bi enkrat za spremembo blo pred novim letom manj gužve....... ajd, mejte se........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 8. december 2008 Prijavi Deli 8. december 2008 dan gnezdo včeraj imeli družinsko srečanje malo bolj se že spoznam na mobič ... mi vodnarček razložil ... in naložil nekaj glasbe zdaj pa šibam k dohtarju ... spet ... že 10 dni me tako boli hrbet ... vse mogoče že probala, pa nič bolje :xx!: lep začetek tedna vsem p.s.:Klarus ... že imaš pogodbo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 8. december 2008 Prijavi Deli 8. december 2008 Daaaan vsem pha, kot rečeno, tega decembra je lohka že konc,.....bemu, fajn za modernizacijo ,...jest tud zadovoljna z mojo Nokio... kar se pa Miklavža tiče,....po liniji najmanjšega odpora deluje,.....prinese tisto in tiste, ki jih češ, pa še vse tiste, ki ji nečeš,.....bemo briga ga, strese vse na prag, pa misli, da bo bo Božiček za njim pospravljal...hm lep dan vsem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. december 2008 Prijavi Deli 8. december 2008 Helow Silki če ti je koga prinesel, k ga nočeš ... nč čakat do božiča, kar pomest čez prag Ksenia lepo, da se oglasiš Amis ... a bo kakšen nastop kje blizu bi z veseljem prišla poslušat Jeti sam, da obvladaš ... pa dej bo še zvok prijeten tko, naš divjaček (ne morem drugače rečt, ga moram imet v stajici, da vem, kje je ) se zabava, mal ropota, razgraja, se smeji, vriska, poje ... no, do kakšnega jokca tud ni daleč, smo že mal zaspani, pa se bojimo, da bi kaj zamudili jst imam pa spet eno seminarsko za naredit ... pa bo čas za to zvečer (pa ponoči ), podnevi ni navdiha imejte se krasno Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. december 2008 Prijavi Deli 9. december 2008 daaaaannnnnn.......... ne vem, kaj je to zadnje dni.....spala bi šele, ko je treba že vstat.....pol se prebijem čez dan, zvečer pa spet živa......bioritem se mi je čist zamešal......... ajd, mejte se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 9. december 2008 Prijavi Deli 9. december 2008 Jutro Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 9. december 2008 Prijavi Deli 9. december 2008 dan gnezdo celo jutro si že muziko navijam ... paše danes bo še sonček ... izkoristite ga, če lahko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.